Locuri pentru a evita când căutați un câine nou

Ați decis să adoptați un câine? Felicitări! Câine de adopție este o modalitate excelentă de a găsi următorul dvs. companie de canine. Este un lucru minunat de a oferi o casă unui câine în nevoie. Asigurați-vă că sunteți gata să ia un câine și să ia pe Responsabilitățile proprietății câinilor.

Odată ce sunteți gata să căutați câinele următor, unde vei merge? Este important să se adopte de la o organizație non-profit de rentabilitate în care animalele sunt bine îngrijite. Dacă sunteți în căutarea de a adopta un câine fără adăpost, căutați în mod ideal grupuri de salvare bine cunoscute și adăposturi de animale, alegeți cele cu statutul 501 (c) (3) sau cele asociate cu administrația locală.

Dacă doriți o anumită rasă de câini, căutați un grup de salvare specifice rasei în zona dvs. Mulți dintre acești câini sunt reprezentări bune ale rasei lor, dar au trebuit să fie salvate din situații nefericite. Alții au fost renunțați de proprietari care nu mai putea să-i pasă de ei.

Dacă doriți un câine de rasă pură cu hârtii și istoria cunoscută, atunci ar trebui să cumpărați un câine de la a Crescător de câini responsabili.

Există câteva locuri pe care ar trebui să le evitați atunci când căutați să adoptați un câine nou. Ați putea ajunge să obțineți un câine cu câteva probleme majore. În plus, ați putea încheia în mod neatenționat oamenii cu practici de afaceri umbrite.

Anunțuri online

Mulți oameni încep prin a căuta online câinele următor. În timp ce aceasta nu este o idee foarte proastă, ea poate ajunge să vă ducă pe drumul greșit. Oricine poate posta un anunț online. "Gratuit la o casă bună" poate însemna că câinele are o lume probleme de sanatate și / sau Probleme de comportament. Chiar mai rău, unii oameni vinde de fapt câini nedorite prin intermediul unor anunțuri online. În unele cazuri, acești oameni sunt crescători de curte sau asociate cu Puppy Mills. Sau, ei pot încerca să scape de un animal de companie nedorit sau furat și încercând să facă un profit.

Dacă doriți să căutați următorul câine online, vizitați site-ul oficial al unui adăpost legitim al animalelor sau al unui grup de salvare. Sau, căutați un site de încredere cum ar fi Petfinder.COM, unde multe adăposturi de animale și grupuri de salvare post-adoptabile. Odată ce găsiți un câine vă place online, asigurați-vă că vizitați facilitatea în persoană și asigurați-vă că condițiile sunt umane și câinele este sănătos.

Grupuri de adopție a câinilor falsi

Din păcate, există grupuri iresponsabile care funcționează sub masca unei salvații sau adăpost, dar sunt de fapt întreprinderi neetice sau ilegale. Asigurați-vă că nu terminați "adoptați" de la o moară de catelus sau o operare similară. Vizitați întotdeauna facilitățile de adopție în persoană și asigurați-vă că condițiile sunt bune. Citiți recenzii și verificați referințele în instalație. Dacă ceva nu se simte bine, întrebați despre asta. Dacă vă simțiți încă suspicioși sau neliniștiți, ar trebui să plecați. Nu plătiți suspicios ridicat Taxe de adoptare.

La fel de mult cum ați putea dori să "salvați" un câine din condiții proaste, achiziționarea câinelui va sprijini doar practicile lor neetice. În schimb, contactați autoritățile locale dacă suspectați abuzul, neglijarea sau alte condiții inumane. Ele vor asigura că toate animalele sunt salvate și îngrijite.

Pet Stores

Achiziționarea unui câine de la un magazin de animale de companie nu este adoptată și nu este recomandată. Din păcate, pot veni acești câini Puppy Mills, ceva ce nu doriți să sprijiniți.

Dacă doriți cu siguranță un câine de rasă pură și nu doriți să treceți printr-un grup de salvare de rasă, ar trebui să găsiți un crescător de câine de reputație.

Oamenii aleatorii care vând câini

Aceasta ar trebui să fie evidentă, dar vă rugăm să nu cumpărați un câine de la cineva de pe o piață de purici sau o persoană aleatorie care stă într-o parcare sau pe partea laterală a drumului. Nu ai cum să știi istoria acelui câine. Similar cu obținerea unui câine prin anunțuri online, că câinele ar putea avea tot felul de probleme. Plata acestei persoane aleatorie pentru un câine nu va încuraja acest tip de comportament iresponsabil. Persoana ar putea fi un crescător de curte, ceea ce înseamnă că vă sprijiniți afacerea și ajutați-i să aducă mai mulți câini într-o situație proastă. Chiar și a obține un câine gratuit în acest fel este o idee rea (șansele de care veți face plateste pentru asta mai tarziu).

Există milioane de câini în adăposturi legitime de animale și grupuri de salvare care așteaptă casele lor pentru totdeauna. Vă rugăm să ajutați să sprijini aceste organizații prin adoptarea de la acestea!

Urmăriți acum: tot ce trebuie să știți despre cățeluși

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Locuri pentru a evita când căutați un câine nou