Löwchen (little lion dog): profil de rasa de caine

Lowchen (câine leu mic)

Numele Löwchen (pronunțat Lerv-chun) înseamnă "mic leu" în limba germană, și de aceea această rasă veche și rară este adesea numită Little Lion Dog.

Ei sunt cunoscuți că au fost curajoși, iubiți și afectuați câini mici care se adaptează bine la o varietate de gospodării.

Privire de ansamblu de rasă

grup: Non-sportiv

Înălţime: 12 până la 14 inci

Greutate: 10 până la 18 lire sterline

Palton: Lung, gros, moale, ușor ondulat, care este adesea tăiat într-un clemă de leu distinctiv

Culoarea stratului: Veniți într-o mare varietate de culori și modele.

Speranța de viață: 13 până la 15 ani

Caracteristicile Löwchen

Nivelul de afecțiune Înalt
Prietenie Înalt
Copil prietenos Mediu
Prietenos cu animalele de companie Mediu
Nevoi de exerciții Mediu
Jucăușă Înalt
Nivel de energie Mediu
TrainitateÎnalt
Inteligență Înalt
Tendința de a bloca Înalt
Cantitatea de vărsareScăzut

Istoria lui Löwchen

În ciuda numelui lor fiind unul german, originile exacte ale lui Löwchen sunt încă ceva care este mult dezbătut între entuziaștii și istoricii de rasă.

Unii susțin că rasa este legată de Poodle și a provenit din Europa de Nord, în jurul părților franceze, belgiene și germane ale continentului.

Alții cred că sunt mai strâns legați de Bichon Frize și că au fost dezvoltate pentru prima dată în regiunile mediteraneene. Există chiar sugestii pe care le-au venit din Rusia sau Tibet.

Câinii care seamănă cu rasa, cu tunsoarea distinctivă a clemei de leu, au fost descrise în picturi încă din secolul al XVI-lea. Nu există nici o dezbatere că Löwchen, oriunde au venit pentru prima dată, este o rasă cu o istorie lungă.

Având în vedere reprezentarea lor într-o varietate de lucrări de artă, este clar că acestea au fost o alegere populară între elementele selectate și cifrele regale. Sa argumentat chiar că a apărut faimosul clip, deoarece pielea lor caldă a acționat ca o sticlă de apă caldă când doamnelor le-au ținut în paturile lor!

Primul crescător formal Löwchen este înregistrat ca un individ numit Dr. Walthier la începutul secolului al XIX-lea Germania.

La sfârșitul secolului al XIX-lea, un entuziast de rasă Madame Benert a fost creditat cu asigurarea supraviețuirii acestei rase rare. Acestea au fost introduse în Statele Unite în anii 1970 și au primit recunoașterea de către AKC în 1999.

Löwchens sunt încă considerați a fi una dintre cele mai rare rase de astăzi, deși numerele sunt în continuă creștere.

Löwchen Care

Löwchen, în ciuda faptului că este atât de rar, este un câine foarte adaptabil, care poate face o adăugare fantastică la majoritatea familiilor.

Rasa este cunoscută pentru a fi foarte afectuoasă și se bucură de a fi amestecați cu dragoste și afecțiune. Acest lucru înseamnă, totuși, că acestea sunt cele mai potrivite pentru a trăi într-o casă unde vor avea o companie cea mai mare parte a zilei pentru a preveni anxietate de separare de la surfacing.

Ei sunt cunoscuți pentru a se înțelege bine cu copiii respectuoși și alte animale și pot fi foarte jucăușă și iubitoare de distracție.

Ele sunt o rasă inteligentă și răspund extrem de bine Formare pozitivă de armare Metode. Ei învață comenzi și trucuri foarte repede. Ele sunt o rasă fericită care este dornică să vă rog. Ei au fost chiar folosiți ca artiști de circ Circus din cauza acestor atribute în zilele trecute de.

Löwchen este cunoscut pentru că a fost un câine fără teamă și poate uneori să ia rolul de supraveghere. Ele sunt cunoscute pentru lătratul de alertă. La împiedicați lătratul de a deveni excesiv, Este posibil să trebuiască să puneți în formarea suplimentară în jurul acestui aspect al personalității lor.

În ciuda faptului că este o mică rasă care iubește să fie împinsă cu afecțiune, ei nu sunt pur și simplu un lapdog. Ele sunt o rasă activă, curioasă și energică și vor avea nevoie de o cantitate decentă de exerciții zilnice și o mulțime de îmbogățire în jurul casei pentru a le menține stimulate. Ei sunt cunoscuți pentru a vă bucura și a supraîncărca în agilitate.

Löwchen are o haină lungă, unică și, în timp ce ei nu aruncă prea mult, vor avea nevoie de îngrijire regulată pentru a preveni dezvoltarea covorașelor și a încurcăturilor.

Haina lor crește rapid și ei vor avea nevoie de tăiere regulată pentru a opri să devină nesupravegheată. Acestea sunt de obicei administrate o simplă ornament de catelus, sau pot primi clipul de leu tradițional stil de leu pe care rasa este sinonimă. Acest stil de clip variază în funcție de țara în care vă aflați, dar, în general, implică părul din jurul capătului din spate fiind ras complet.

Probleme comune de sănătate

Löwchen este în general considerată a fi o rasă robustă și sănătoasă. Ca și în cele mai multe rase, ele sunt cunoscute pentru a fi asociate cu câteva condiții de sănătate moștenite. Un crescător bun va efectua controale de sănătate asupra potențialilor părinți pentru a minimiza riscul în care aceste condiții se dezvoltă în puii.

Unele dintre condițiile pe care le pot fi predispuse la:

  • Atrofia retinei progresivă (PRA): Aceasta este o condiție degenerativă a ochilor care poate duce în cele din urmă la orbire completă. Nu este vindecat. Majoritatea câinilor pot învăța să se adapteze la pierderea lor de vedere și să se bucure încă de o calitate înaltă a vieții cu sprijinul potrivit de la proprietarii lor.
  • Displazie de șold: Aceasta este o stare relativ comună, în special pentru rasele mici. Aceasta implică poziția anormală a uneia sau a ambelor îmbinări de șold și poate varia de la ușoară la severă în ceea ce privește disconfortul și limitările de mobilitate. În cazuri severe, poate fi necesară o intervenție chirurgicală.
  • Patella de lux: Aceasta este o altă problemă comună, de data aceasta de a face cu genunchiul alunecând din loc. Din nou, ca și cu displazia șoldului, poate varia în severitatea sa și este un altul care poate necesita o intervenție chirurgicală dacă problema este gravă.

Dieta și nutriția

Ca și cu toți câinii, Löwchen ar trebui să fie o dietă de înaltă calitate, echilibrată și adecvată în porțiuni.

Poate fi ușor să vă stricați câinele cu prea multe tratamente nesănătoase și resturi de masă sau doar prin supraevaluare simplă. Obezitate este una dintre cele mai mari probleme de sănătate la câinii din Statele Unite și poate duce la o serie de alte probleme mai grave.

Cele mai bune rase de câine rare și unice
PROS
  • Afectuos și iubitor de distracție

  • Încrezător și adaptabil

  • Nu aruncă mult

Contra
  • Poate fi vocal

  • Nu sunt potrivite unei case unde vor fi lăsate prea mult pe cont propriu

  • Îngrijirea regulată necesară pentru a preveni covorașul

Unde să adoptați sau să cumpărați un löwchen

Deoarece Löwchen este o rasă rară, ar putea însemna că va trebui să mergeți pe o listă de așteptare sau să călătoriți mai departe pentru a asigura un catel.

Dacă ați decis că aceasta este rasa pentru dvs., poate fi ușor să vă îndepărtați în entuziasmul dvs. și să vă grăbiți ceva. Asigurați-vă că faceți cercetarea dvs. și sunteți pregătiți să fiți răbdători să așteptați un pui de la un crescător de reputație.

Crescătorii de curte fără scrupule și Puppy Mills adesea țintă entuziaștii rare rare. Cumpărăm un catelus de la acest tip de sursă, vă ajutați în mod neatent o industrie cu practici crude prosperă. Catelul dvs. nu a fost socializat în mod corespunzător, ar putea avea probleme de sănătate și pot fi eliberate de la mama lor prea devreme.

Un loc bun pentru a începe cercetarea dvs. ar fi contactul Clubul Löwchen din America.

Având în vedere raritatea lor, nu vor fi prea multe Löwchen în salvare. Nu lăsa asta să te pună având în vedere adoptarea, deşi. Clubul Löwchen din America are un program de salvare și există o mulțime de alte câini de rasă mici care merită în adăposturi din întreaga țară care caută casele lor pentru totdeauna.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Există o mulțime de rase fantastice mici, care merită luate în considerare. Dacă doriți să aflați mai multe despre unele rase similare care nu sunt la fel de rare, de ce nu verificați:

Luând timp pentru a vă face cercetarea pe care potențialul rase de câini ar fi slot în familia ta și stilul de viață, cel mai bun merită timpul și efortul.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Löwchen (little lion dog): profil de rasa de caine