Faraon hound: profil de rasă de câine

Faraon Hound sub ramuri

Houndul Faraon este o rasă antică care a fost folosită pentru a vâna iepuri pe insula Maltei de mii de ani. Houndul Faraon are o caracteristică neobișnuită, care este destul de unică în rândul câinilor - poate să se roșească atunci când sunt încântați și unii sunt cunoscuți să-și arate toate dinții într-un zâmbet special de câine Faraon.

Houndul Bouncy Faraon este jucăuș și energic, Întotdeauna interesat de ceea ce se întâmplă în gospodărie. Acest Sighththound (Bred să vânează prin vedere) este folosit pentru a lucra în ambalaje, ceea ce înseamnă că prietenul său extrem de prietenos și amabil cu oamenii. Copiii și Houndul Faraon-Loving Thefun fac jucători mari, deși Hound Faraon Boundoh ar putea să bată fără îndoială asupra unui copil mic. Rasa are o unitate de înaltă pradă (instinctul de a urmări și vânătoarea), așa că Hounds Faraon nu pot avea încredere în jurul păsărilor și creaturilor mici de blană. Unele pot urmări pisicile, în special pisicile ciudate, dar există multe rapoarte despre Hounds Faraon care trăiesc pașnic cu pisici de familie atâta timp cât sunt ridicate împreună. Ei au tendința de a lăca să vă avertizeze la sunete suspecte, dar ar fi mai probabil să angajeze un străin în joc decât să păzească frontul de acasă.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Câine

Greutate: 45 la 55 de lire sterline

Înălţime: 21 până la 25 de centimetri la umăr

Palton: Scurt și lucios

Culoarea stratului: Rich bronz la tanara de castan

Speranța de viață: 12 până la 14 ani

Caracteristicile Houndului Faraon

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieMediu
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieÎnalt
TrainitateMediu
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaÎnalt
Cantitatea de vărsareScăzut

Istoria Houndului Faraon

Una dintre cele mai vechi rase de câine înregistrate, Houndul Faraon a provenit din Egipt cu mii de ani în urmă. Dovada istoriei egiptene a rasei locuiește astăzi în lucrări frumoase de artă care ilustrează Hounds Faraon. Aceste sculpturi și picturi găsite în templele egiptene datează până la 4400 b.C.

La un moment dat în istorie, Houndul Faraon a fost adus la Insula Mediterană din Malta, posibil de către fenicieni, unde câinii erau obișnuiți să vâneze iepurii. Houndul Faraon a fost cunoscut în Malta de mai mult de 2.000 de ani, unde a rămas practic neschimbată de strămoșii săi care sunt văzuți decorați morminte egiptene. Astăzi, Houndul Faraon este Houndul Național din Malta. A fost înregistrată pentru prima dată cu Clubul American Kennel din 1983, unde este acum membru al grupului de hound.

Faraon Hound Care

Houndul lui Faraon Coat scurt, fin Accelerează foarte puțin. Spălați și purtați cu adevărat, Houndul Faraon necesită puțină periaj și scăldat rar. O singură ștergere săptămânală în jos peste corp, cu o cârpă umedă, este adesea tot ceea ce este necesar pentru a menține haina lucioasă. Hounds Faraon nu au miros de câini, așa că scăldați numai când murdar. Curățați urechile săptămânale cu un dispozitiv de curățare a urechii în siguranță pentru animale de companie și păstrați unghiile tăiate scurte. Deoarece haina lui Faraon Hound este foarte subțire, rasa nu tolerează bine frigul. Ei nu pot fi lăsați afară în vreme rece, iar mulți proprietari de cauciuc Faraon își echipau câinii în haine calde pentru plimbări de iarnă. Chiar și în interior, Hounds Faraon simt răceala de iarnă - Jachetele de fleece sau chiar pijamale de flanelă sunt recomandate de Clubul de Hound Faraon din America, care este Clubul Național al părintelui pentru rasa din Statele Unite. Faraon Hounds, de asemenea, iubesc să se strecoare sub capacele cu tine noaptea.

Houndul Faraon sa născut pentru a alerga și are nevoie de puncte de vânzare adecvate pentru energia sa abundentă. Furnizați oportunități zilnice de funcționare într-o zonă izolată în siguranță și includeți una sau două plimbări zilnice în rutina exercițiului dvs. și. Câinii mai tineri vor trebui să-și întindă picioarele mai frecvent (de trei sau patru ori pe zi), dar câinii mai în vârstă Faraon ar putea fi mulțumiți de una sau două sesiuni de alergare și / sau plimbă o zi. Când obțineți suficientă activitate, Hounds Faraon sunt, în general, mulțumiți să-și petreacă restul zilei relaxându-se acasă, poate cu o sesiune de joc impromptu în interior. O priză mare pentru Hounds Faraon este sportul canin al lurecoursing (urmărirea unui "iepure" fals într-un câmp).

Deși foarte inteligent, Hounds Faraon nu sunt deosebit de ascultători în sensul că sunt independenți și nu vor face ceva pentru că întrebați. Pentru a profita la maximum de un Hound Faraon, antrenamentul trebuie să fie creativ și distractiv. Faceți-o un joc și utilizați metode pozitive cu o mulțime de tratamente și jucării sau jucați ca recompense și urmăriți Shine Faraon Hound.

Pharaoh Hounds au o unitate de pradă înaltă (instinctul de a vâna și ucide creaturi mici) și vor urmări după orice văd sau miroase. Din acest motiv, Hounds Faraon nu poate fi niciodată în afara leșiei sau ar putea fugi, eventual într-o situație periculoasă, cum ar fi traficul care se apropie. Întotdeauna păstrați-vă câinele Faraon pe o leșie sau într-un loc în siguranță pentru exerciții fizice.

Probleme comune de sănătate

Houndul Faraon este extrem de sănătos pentru un câine de rasă, fără preocupări grave de sănătate cunoscute în rasă, potrivit clubului Hound Faraon din America.

Dieta și nutriția

Hrăniți-vă Faraon Hound o mâncare de câine de înaltă calitate (consultați-vă cu crescătorul sau medicul veterinar pentru o recomandare privind cele mai bune alimente pentru Houndul dvs. Faraon). Furajează mesele măsurate cu o ceașcă de măsurare sau o scară, mai degrabă decât hrănirea liberă (umplerea castrorului și lăsând alimentele în toată ziua) pentru a evita suprasolicitarea. Hrănirea gratuită poate duce la creșterea în greutate, ceea ce pune accentul pe articulații și poate contribui la problemele de sănătate.

De ce ar trebui să vă lăsați să-și lasă câinele la plimbare
PROS
  • Familie prietenoasa

  • Jucăuș și afectuos

  • Curățați și liniștiți în casă

Contra
  • Drive de înaltă pradă

  • Nu este fiabilă de lesa

  • Are nevoie de o mulțime de exerciții fizice 

Unde să adoptați sau să cumpărați

Houndul Faraon este o rasă rară. Unii adulți Faraon Hounds sau Amestecuri Faraon se termină ocazional în salvare. Clubul Faraon Hound din America publică o listă de crescători de rase care participă salvare Operațiuni pe site-ul său web. De obicei, dacă doriți un Hound Faraon, veți dori să căutați un crescător de reputație pentru un catelus. Odată ce găsiți un crescător, este posibil să trebuiască să așteptați un timp pentru ca un catelus să devină disponibil.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Dacă vă place Houndul Faraon, ați putea, de asemenea, să vă placă aceste rase:

În caz contrar, verificați tot celălalt Articole de rasă de câine Pentru a vă ajuta să găsiți câinele perfect pentru dvs. și pentru familia dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Faraon hound: profil de rasă de câine