Pocket beagle dog repere: tot ce trebuie să știți

Pocket Beagle Dog Raid - Tot ce trebuie să știți

Dacă nu ați auzit niciodată de o beagle de buzunar, nu sunteți singuri, deoarece sunt destul de rare rare. De asemenea, nu sunteți singuri dacă sunteți intrigați de acest câine. La urma urmei, beaglele sunt adorabile, așa că vă puteți imagina cât de drăguț ar putea fi o versiune mică? Beaglele de buzunar au o modalitate de a trăi la inimile voastre doar prin privirea în acele ochi mari, nevinovați. Îi iubesc familiile și fac mari animale de companie. Asta nu înseamnă că sunt cel mai bun câine pentru toată lumea. Ca orice rasă, aceste mici beagles au personalități unice și cerințe de îngrijire pe care proprietarii trebuie să le cunoască. Iată tot ce trebuie să știți despre acest câine afectuos, adorabil și, uneori încăpățânat.

Buzunar de buzunar

Deși dimensiunea lor poate varia, beaglele de buzunar sunt în general jumătate la fel de mari ca o beagle regulată. Ei pot cântări între 7 și 15 kilograme și pot ajunge între 7 și 12 centimetri în înălțime la umăr.

Botul lor este o formă tipică pătrată pentru un beagle, dar nu este la fel de largă. În jurul feței lor mici sunt urechile tipice de beagle, care își încadrează ochii mari de câine-câine.

În ceea ce privește corpul lor, cel mai frecvent machiaj este un piept alb și burtă, picioare albe și alb pe vârful coada. Capul și gâtul lor sunt o nuanță de bronz și au tendința de a avea un loc mare de-a lungul spatelui (sau șa) care pot fi maro, roșu sau negru.

Haina de buzunar este netedă, dreaptă și scurtă. Sunt mai degrabă o întreținere scăzută în departamentul de îngrijire, spre deosebire de alte rase mici de dimensiune. Ei au vărsat totuși sezonier.

Beagle de buzunar care se uită la proprietar

Temperament de buzunar

Beaglele de buzunar au fost crescute pentru a fi animale de companie însoțitoare și ei iubesc să stea cu membrii familiei lor umane. Sunt atât de afectuos și loiali familiilor lor pe care le pot, din păcate, suferă de anxietate de separare.

Deși sunt afectuos și loiali familiilor lor, ei tind să fie, de asemenea, afectuos pentru fiecare persoană și animal pe care îi întâlnesc, astfel încât să poată uita cu ușurință de tine odată ce fac o excursie la parcul de câine sau să meargă în jurul cartierului. Și aceste plimbări sunt necesare, în ciuda dimensiunilor lor mici. Fără plimbări sau de joc, se pot plictisi cu ușurință. Și când câinii se plictisesc, ei intră în răutate. Modul în care begle de buzunar își exprimă plictiseala și nemulțumirea este prin urlă, la fel ca un câine tipic. Ei tind să sapă și de plictiseală.

Țineți minte, de asemenea, că begle de buzunar, la fel ca beaglele obișnuite, sunt câinii de parfum. Tendința de a-și urma nasul în urmărirea unui miros este puternică, astfel încât să se poată rătăci dacă sunt lăsați nesupravegheați. Este important să păstrați întotdeauna un ochi vigilent pe beagle de buzunar, indiferent cât de loiali sunt în mod normal.

Popul de buzunar Beagle

Beaglele de buzunar au o mulțime de mari calități, inclusiv:

  • Sunt extrem de drăguți.
  • Sunt prietenoși.
  • Dimensiunea lor mică înseamnă că nu au nevoie de o casă mare.
  • Se înțeleg bine cu alte animale.
  • Sunt întreținere redusă.

Un beagle de buzunar fericit, sănătos este mai probabil să aibă aceste trăsături pozitive decât una frustrată și plictisită.

Buzunar beagle cons

Deși beaglele de buzunar pot face pentru animale de companie excelente, ele nu sunt pentru toată lumea. Iata de ce:

  • Ei coacă și urlă Mai mult decât câinele mediu.
  • Ei pot suferi de anxietate de separare, adică animalele bune pentru proprietarii care sunt departe de casă de multe ori.
  • Deoarece sunt atât de rare, pot costa până la 1.500 de dolari.
  • Ei pot avea probleme comune Ca urmare a practicilor de reproducere slabe.

Rețineți că nu toate beaglele de buzunar au trăsături negative. Acestea sunt doar cele mai frecvente.

buzunar beagle înot cu minge în gură

Pocket beagle distractiv fapte

În ciuda faptului că a fost o rasă mai mică, rară, beaglele de buzunar au fost în jur pentru o vreme și au fost numite alte nume, inclusiv mini Beagle, Beagle de buzunar vechi, mănușă și beagle deeaș. Rădăcinile lor merg tot drumul înapoi la 13a secolul când vânătorii le-ar purta în buzunare și le vor elibera să vâneze mirosul de animale mici. Vânătorii i-ar găsi câinii prin vârful alb pe coada lor, în timp ce navighează prin iarba înaltă.

Beagles și copii de buzunar

Beaglele de buzunar sunt câini de familie mari. Dar asta nu înseamnă că sunt potriviți pentru toate familiile. Datorită dimensiunilor lor mici, ele pot fi ușor rănite de la joc prea dur. Din moment ce Beagles de buzunar iubesc să joace, mai ales cu copiii, sunt cel mai potrivit pentru familiile cu copii care cunosc importanța de a fi blând cu ei.

Pocket Beagle Care

Un beagle de buzunar sănătos poate trăi până la 15 ani. Deși sunt mai degrabă o întreținere scăzută, acestea sunt la un risc crescut pentru anumite afecțiuni medicale din practicile slabe de reproducere. Exemplele sunt în mod obișnuit legate de îmbinare și includ displazia de șold, boala distanței intervertebrale și luxarea patella. Dacă sunteți în căutarea unui beagle de buzunar, asigurați-vă că evitați fermele de catelus și cercetați-vă cu atenție crescătorul. Adoptarea unuia dintr-un adăpost este întotdeauna ideală.

Beaglele de buzunar sunt fine care trăiesc într-un apartament, dar vor avea nevoie de o expunere regulată la în aer liber, pentru a nu obține doar ceva de joc și exerciții, dar și îndeplinirea nevoii lor de a mirosi în jur. În mod ideal, un beagle de buzunar va primi o jumătate de oră de activitate pe zi, în plus față de o scurtă plimbare sau două. Și nu uitați să Ia-le microcipped În cazul în care decid să se rătăcească după un miros interesant.

Ca orice câine cu urechi floppy, este important să le curățați săptămânal. Acest lucru va împiedica infecțiile urechii încăpățânate. În plus, au nevoie de unghiile lor orientate ori de câte ori încep să ajungă prea mult timp și să curgă sub. Dinții lor ar trebui să fie periat cel puțin o dată pe săptămână.

Dieta este un alt lucru care trebuie luat în considerare pentru begle de buzunar, deoarece au un apetit mare. Dacă puneți prea multă mâncare în fața lor, vor continua să mănânce până când se îmbolnăvesc. Sunt foarte alimente motivate, deci trebuie să fii strict în hrănirea nu mai mult de 2 cești pe zi: 1 ceașcă dimineața și altul seara. Verificați cu medicul veterinar pentru recomandări specifice, totuși, deoarece câinele va avea nevoie de mai mult sau mai puțin alimente, în funcție de dimensiunea și nivelul de activitate.

Beagle de buzunar în picioare în afara piscinei

Buzunar de antrenament de buzunar

Beaglele de buzunar sunt câini inteligenți care sunt ușor de antrenat - atâta timp cât sunt în starea de spirit potrivită. Ele pot fi destul de încăpățânate și nu pot să se simtă ca să facă trucuri sau o pregătire de quety dacă nu ai o recompensă frumoasă pentru ei, cum ar fi tratate.

Nu pedepsiți niciodată un beagle de buzunar care nu simte în starea de spirit pentru o sesiune de antrenament. Dacă vă înfuriați cu ei și ridicați-vă temperamentul, vor ignora comenzile. Veți avea nevoie de răbdare și o mulțime de armare pozitivă Când observați că fac ceva favorabil.

Cu o anumită răbdare și o mulțime de iubire, buzunarul Beagle poate fi un membru mare pentru o gospodărie afectuoasă.

Citiți următorul: Banda de patrulare Beagle ne apără împotriva pestei porcine africane

Pocket Beagle Dog a creat tot ce trebuie să știți

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pocket beagle dog repere: tot ce trebuie să știți