Otterhound: profil de rasa de caini

câini de otterhound

Prima dată când vedeți otterhoundul adorabil Shaggy, l-ați putea înșni cu un doodle sau o rasă mixtă de un fel, dar otterhound-ul datează înapoi în vremurile medievale în limba engleză, unde erau apreciate pentru abilitățile lor de vânătoare de vidre. Otterhoundul mare și iubitor este plin de energie și întotdeauna pregătit pentru distracție. Otterhounds sunt prietenoase cu toate și afectuos cu membrii familiei lor.

Otterhounds au fost ridicate pentru a vâna în pachete mari de câini. Squabbles printre colegi de ambalare ar interfera cu obținerea de locuri de muncă. Prin urmare, Otterhounds sunt chiar temperate și tind să se înțeleagă bine cu toată lumea, inclusiv oameni, copii, alți câini și chiar pisici atunci când sunt ridicate cu ei. Deși Otterhounds sunt iubitoare și fericite, sunt, de asemenea, mari și puternice. Natura lor boisteră ar putea duce la bătăile în mod neatenționat asupra copiilor mici, supravegheau cu atenție toate interacțiunile cu copil și câine.

Privire de ansamblu de rasă

• Grup: Câine

• Înălțime: 24-27 inci înălțime la umăr

• Greutate: 80 la 115 de lire sterline

• Palton: Un exterior dens, dur, grosier și crocant, cu un substrat scurt, woly, ușor uleios.

• Culoare: Orice culoare sau combinație de culori.

• Speranța de viață: 10 până la 13 ani

Caracteristici

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieÎnalt
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieÎnalt
TrainitateMediu
InteligențăMediu
Tendința de a blocaÎnalt
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria Otterhound

În Anglia din secolul al XVIII-lea, vânătoare cu Hounds a fost o distracție mare. Deși vânătoarea de vulpe a fost cea mai populară, vânătoarea de vidră a fost, de asemenea, comună. Acest tip de vânătoare a fost născut din necesitate, deoarece vidrele fluviale ar putea decima populațiile de pește, care au fost o sursă de alimente valoroasă pentru oameni. Mai târziu, vânătoarea de vid, cum ar fi vânătoarea de vulpe, a devenit predominantă ca un sport. Nobili și redevența, inclusiv regina Elizabeth I, a ridicat Otterhounds. Vânătoarea de vânătoare a fost interzisă în Anglia în anii 1970, deoarece populațiile de vidre au fost foarte epuizate.

Otterhound-ul de astăzi este considerat că are o varietate de rase în fundal, inclusiv sângele și diverse câinii francezi shaggy. Otterhound este foarte rar. Potrivit clubului Otterhound din America, există mai puțin de 800 de otterhounds în întreaga lume - majoritatea se află în Regatul Unit și în Statele Unite.

Otterhound îngrijire

Haina cu lungime medie a lui Otterhound, turată este o caracteristică de marcă a rasei. Nu necesită tăiere, dar o periere săptămânală detaliată este necesară pentru a menține stratul de la covor și pentru a tăia vărsarea (din fericire, Otterhounds Shed doar moderat). Otterhounds au un substrat uleios, care ajută la impermeabil haina, dar poate duce, de asemenea, la o haină sau haină extrem de grasă care miroase "Doggie."Unele otterhounds au mai mult ulei decât alții - cât de des trebuie să fie scăldată depinzând cum arată haina, simte și miroase. Barba Shaggy colectează apă și alimente și poate dezvolta, de asemenea, un miros dacă nu este păstrat curat. Proprietarul fastidios de otterhound trebuie să uscă frecvent barba sau chiar să se spele și să se usuce dacă devine odoriferous. Picioarele mari, păroase ale Otterhound pot, de asemenea, să urmărească murdăria și noroiul, astfel încât să fie merită să păstrați un prosop la îndemână lângă ușă pentru a le șterge înainte de a intra înăuntru. Îndepărtați unghiile săptămânale și verificați și curățați urechile după cum este necesar cu un curățător de urechi pentru animale de companie.

Nevoile de otterhound o mulțime de exerciții fizice să-l păstreze fericit și bine comportat în casă. Cel mai tânăr o otter este, cu atât mai mult exercițiu are nevoie. Plimbări lungi, drumeții sau jogging (după vârsta de 2 ani când oasele și articulațiile au terminat în creștere) sunt opțiuni bune, așa cum sunt înotul și aduc într-o zonă sigură, închisă. Otterhounds nu ar trebui să li se permită niciodată să se plimbe în afara lesa, deoarece tind să-și urmeze nasul atunci când prinde un miros grozav, transformând o ureche surdă la apelurile dvs. și ochii orbi la situații periculoase cum ar fi traficul care se apropie.

Otterhounds poate fi o provocare tren. Acest lucru nu este pentru că nu sunt inteligenți - trebuie doar să vă dați seama ce vă motivează. Otterhounds poate fi sensibil, atât de blând, metode pozitive, cum ar fi Clicker Training Work Work. Otterhounds răspunde cu adevărat la laudă și în special recompense alimentare. Începeți pregătirea tinerilor înainte ca otterhound-ul să devină suficient de mare și suficient de puternic pentru a vă scoate de pe picioare. Păstrați sesiunile scurte și optime și oferiți o mulțime de consistență în ceea ce vă așteptați la otterhound dvs. și el va crește pentru a fi un câine de adult bine comportat.

Probleme comune de sănătate

Otterhoundis este destul de sănătos, dar, ca și cei mai mulți câini de rasă pură, este predispus la dezvoltarea unor condiții de sănătate ereditare. Multe câini de rasă mare și gigant sunt predispuși la displazia de șold și otterhound nu este o excepție. Otterhound este, de asemenea, predispus la dilatarea gastrică Volvulus (BLOAT), o afecțiune care pune viața în pericol care face ca stomacul să se umple cu aer și să se răsucească pe sine. O tulburare de sângerare potențial fatală numită Glanzmann Thombashenia (GT) este cunoscută că afectează otterhounds - totuși, testarea genetică și creșterea responsabilă a redusă drastic incidența în rasă. Crescătorii de otterhound de reputație testează câinii lor pentru displazia de șold și GT înainte de a le reproduce pentru a evita trecerea acestor probleme. Atunci când cumpărați un catelhound de la un crescător, asigurați-vă că cereți documente care confirmă aceste teste au fost efectuate pe părinți.

Dieta și nutriția

Hrăniți-vă otter-ul într-un program (dimineața și seara pentru adulți) și măsurați cantități precise de alimente cu o ceașcă sau o scară de măsurare. Hrănire gratuită (părăsirea alimentelor toată ziua) poate provoca creșterea în greutate, ceea ce poate contribui la displazia de șold, pe care Otterhound este predispusă și, de asemenea, duce la alte condiții grave de sănătate cum ar fi diabetul zaharat. Pentru a ajuta la determinarea celor mai bune alimente pentru a vă oferi otterhound-ul sau cât de mult ar trebui să vă hrăniți pentru o greutate optimă, consultați-vă medicul sau medicul veterinar.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Otterhounds sunt câini de familie mari. Ei pot fi puțin dezordonați, astfel încât s-ar putea să nu fie cea mai bună rasă pentru ciupercile curate, dar dacă puteți trăi cu un mic noroi, păr și drool, Otterhound Clownish vă va face să râdeți și să fiți partenerul dvs. constant. Deoarece Otterhound este o rasă rară, poate fi greu de găsit unul. Crediții responsabili de otterhounds nu se rase adesea, deci au de obicei o listă de așteptare pentru puii care ar putea avea ani de zile. Uneori ar putea fi disponibile otterhounds adulți, fie că câini sau câini care se găsesc în nevoie de salvare pentru un motiv sau altul.

Dacă vă place Otterhound, ați putea, de asemenea, să vă placă aceste rase:

Catahoula Leopard

Vechi English Sheepdog

Câine de apă portugheză

În caz contrar, verificați tot celălalt Articole de rasă de câine Pentru a vă ajuta să găsiți câinele perfect pentru dvs. și pentru familia dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Otterhound: profil de rasa de caini