Chere de tambur: profil de rasă

Parade pentru regina cu cai de tambur în Marea Britanie

Dacă ați avut vreodată șansa de a vedea cavaleria de uz casnic a reginei, atunci aveți șanse că ați văzut calul de tambur în acțiune. Această rasă mare trebuia să fie puternică, puternică și bună pentru a efectua cu succes în procesele reginei. Astăzi, acele calități fac această rasă o alegere populară pentru călăreții din întreaga lume.

Privire de ansamblu de rasă

Greutate: 2.000 de lire sterline

Înălţime: 16 mâini și în sus

Tipul corpului: Stocky, Draft Heavy

Cel mai bun pentru: Parade, călărie

Speranța de viață: 25 până la 30 de ani

Drumul de istorie de cai și origini

Rasa de cai de tambur este numită după tipul de lucru pe care îl efectuează în mod tradițional. Această rasă a transportat un călăreț și un set de kettledrum în timpul reginei trupei Angliei a procesiunilor de Gardă Life. Caii paradați prin stradă, navigând mulțimile mari. Cel mai impresionant, deoarece călărețul a trebuit să joace tobe, caii au fost controlați de reini care au fost atașați la picioarele unui călăreț.

Calul de tambur a trebuit să fie impresionant înalt și puternic pentru a purta greutatea tobei prin procesiuni lungi. Caii au trebuit, de asemenea, sensibili, calmei și binelui să respecte de bună voie și să răspundă la cointerul netradițional. Pentru a realiza acest lucru, crescătorii încrucișați de obicei Clydesdale, Cob țigan și Shire rase. Rezultatul este un cal mare, de docile și un bun care a făcut un aspect impresionant în timpul procesiunilor.

Astăzi, atât Asociația Internațională de Cai de cai, cât și Asociația Cobului de țigănești servesc drept registre de rasă.

Dimensiunea calului tambur

Această rasă de mare viteză reprezintă 16 mâini sau mai înalte. Deoarece acești cai trebuie să transporte tobe care pot cântări 300 de kilograme și în sus, au o statură puternică și puternică și pot cântări la fel de mult ca 2.000 de lire sterline.

Creșterea și utilizările

Calul de tambur este folosit în mod tradițional în procesiuni și parade, dar este, de asemenea, un cal popular de călărie. Caii de cai sunt încă crescuți în Marea Britanie, precum și în America.

Culori și marcaje

Deoarece calul tamburului este influențat de Clydesdale, Shire, și Țigani linii de sânge, această rasă afișează o gamă largă de culori. Solidul, Roan sau Pinto sunt toate acceptabile, iar straturile solide includ culori ca bay, negru, gri, dun, buckskin, castan și palomino. Piezele Piebald și Skewbald Pinto sunt cele mai frecvente.

Ca multe alte proiecte de rase, caii de tambur ar trebui să aibă pene care începe peste feturile lor și care acoperă întreaga lor copite.

Caracteristicile unice ale calului de tambur

Calul de tambur este cunoscut pentru temperamentul său mare, o caracteristică foarte de dorit. Acești cai trebuie să fie destul de calm pentru a fi confortabili în mulțimile mari. Ei sunt, de asemenea, suficient de docile pentru a fi ușor pentru un călăreț pentru a ghida prin mulțime. În plus, caii de tambur trebuie să fie toleranți față de tamburul puternic care vine din spatele lor și din împrejurimile lor. Aceste caracteristici se ridică la un cal care este cooperativ și ușor de lucrat cu.

Dieta și nutriția

Caii de cai tind să fie păzitori simpli și pot prospera atunci când sunt prevăzute cu furaje de calitate și un hrană concentrată pentru a suplimenta orice deficiențe nutritive. Deoarece acești cai pot câștiga cu ușurință greutatea, proprietarii ar putea avea nevoie să-și limiteze accesul la pășuni luxuriante pentru a ajuta la prevenirea problemelor precum obezitatea și fondatorul.

Probleme comune de sănătate și comportament

Calul tamburului tinde să fie o rasă sănătoasă și nu este cunoscută pentru nici o condiție specifică pentru rasă. Această rasă bine manieră este, în general, plăcută și ușor de antrenat și de lucru cu.

Îngrijirea

Caii de cai vor beneficia de îngrijirea regulată, care poate fi o provocare din cauza dimensiunii lor. Proprietarii ar putea avea nevoie să folosească scaune pentru a accesa spatele calului și a coastei.

La fel ca multe proiecte de rase, caii de tambur necesită o atenție deosebită îngrijire, datorită muncii lor lungi și a pene groase. Unii proprietari pot alege să împletească dispozițiile să le păstreze mai mult și mai ușor de gestionat și este posibil să se împuștească și să împletească. Proprietarii vor trebui să rămână vigilenți în curățarea pene și asigurarea zonelor uscate după ce calul este în ploaie sau noroi. Dacă zonele de pene nu primesc o atenție deosebită îngrijire, pot apărea probleme precum zgârieturi.

PROS
  • Temperament mare

  • Mare și puternic, minunat pentru călăreții înalți

  • Portar ușor

Contra
  • Oarecum rare în Statele Unite

  • Poate fi scump să cumpere

Cai de campioni și celebrități

Orice cal de tambur care efectuează în cavaleria reginei este oarecum de o celebritate. Acești cai reprezintă tradiția și disciplina exemplificată de familia regală timp de secole.

Este calul tamburului drept pentru tine?

Dimensiunea calului tamburului o face ideală pentru călăreții mai mari care au nevoie de o rasă mai mare de cal. Temperamentul său ușurează lucrul, iar calul de tambur poate face un mare partener pentru majoritatea piloților intermediari și avansați.

Cum să adoptați sau să cumpărați calul de tambur

Cai de cai sunt mai rar în Statele Unite, dar puteți găsi în continuare acești cai de vânzare ocazional. Planificați să cheltuiți 10.000 de dolari și pe unul dintre acești cai. Când cumpărați un cal, este întotdeauna o idee bună să aveți un veterinar să efectuați un examen de pre-cumpărare pentru a vă asigura că calul este sănătos și nu are probleme semnificative care ar putea afecta utilizarea acestuia.

Mai multe rase de cal

Dacă sunteți interesat de rase similare, verificați:

În caz contrar, puteți verifica tot celălalt cal Profiluri de rasă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Chere de tambur: profil de rasă