Ar trebui ca câinii să fie permise pe mobilier?

Un samoyed pe o canapea

Dacă vă permiteți câinele să ajungă pe canapea? Este bine să lăsați câinele tău să doarmă în patul tău? Ar trebui ca câinii să fie permise pe mobilier deloc? Acestea sunt apăsate întrebări pentru mulți proprietari de câini. Există o mulțime de noi care permit câinilor noștri pe toate mobilierul din casă. Suntem tipurile de iubiți de animale care aleg mobilierul cu animalele noastre de companie în minte. Cu toate acestea, există și o mulțime de oameni care cred că câinii nu ar trebui să li se permită pe pat și canapea. Pentru unii, este pur și simplu o preferință personală. Alții cred că poate provoca agresiuni sau alte probleme de comportament.

Ce este un iubitor de câine de făcut? Există ceva în neregulă cu lăsând un somn de câine în patul tău sau să ajungi pe canapea și alte mobilier? Probabil ca nu. În general, permițându-ți câinele pe mobilier este puțin probabil să provoace probleme, comportamentale sau altfel. Câinii iubesc să se încurce pe canapea, patul și oriunde altundeva este frumos și moale. Ei doresc, de asemenea, să petreacă timpul în petele favorite ale oamenilor lor. În cele din urmă, depinde de dvs. să decideți regulile gospodăriei dvs. și să stați ferm. Iată câteva informații care vă ajută să decideți ce este cel mai bun pentru câinele dvs. și pentru casa dvs.

Efectele comportamentale ale câinilor pe mobilier

În ciuda faptului că unii oameni cred, permițând câinele dvs. pe mobilier nu o va face să creadă că este responsabil. Nu va provoca brusc agresiune sau dominație. Cu toate acestea, aveți grijă să nu consolidezi în mod neatent anumite comportamente sau veți trimite mesajul greșit. De exemplu, orice câine care se înmoaie sau se fixează la dvs. când încercați să vă așezați ar trebui să fie scos din mobilier. Dacă câinele dvs. refuză să se miște când vă apropiați, el ar trebui eliminat. De asemenea, dacă câinele dvs. "porci" patul sau canapeaua, (cât de mulți câini par să facă), el ar trebui să fie învățat să se miște și să facă loc pentru tine.

Efectuarea mobilierului în afara limitelor poate fi un aranjament temporar sau permanent, în funcție de preferința dvs. personală. S-ar putea să aveți probleme cu somnul cu un câine în pat, dar totuși doriți să lăsați câinele pe canapea pentru cuddles. Puteți alege când și unde va fi permis câinele dvs., dar formarea este o parte importantă a acestui proces. Mulți proprietari aleg să-și permită câinii lor pe mobilier numai atunci când sunt invitați. Acest lucru poate funcționa când sunteți acasă, dar este o poveste diferită când sunteți afară. Știți că câinele dvs. va ajuta cel mai probabil atunci când este acasă singur dacă are rularea casei!

Preocupările legate de sănătate și siguranță

Mulți proprietari preferă să-și păstreze câinii de pe mobilier din cauza mizeriei (e.G., păr, murdărie și resturi). Luând acest pas în continuare, unii oameni sunt preocupați de potențialul de răspândire a bolii. Există o mână de boli considerate zoonotice, ceea ce înseamnă că pot fi transmise oamenilor de la animale. Câteva exemple includ infecții parazitare, infecții fungice și chiar ciumă (acesta din urmă este foarte rar). Cu toate acestea, dacă tu Păstrați câinele sănătos, Riscul este foarte minim.

Indiferent dacă vă permiteți câinele dvs. pe mobilier, toți câinii trebuie să viziteze VET la fiecare 6-12 luni pentru o verificare generală de wellness. Există foarte puțină amenințare de la un câine care a fost vaccinat, este păstrat fără purici și este verificat în mod regulat și / sau tratat pentru paraziți. Puteți minimiza germenii și resturile pe care le aduce câinele dvs. în casă ștergând labele, curățarea la fața locului după cum este necesar și Îngrijirea de rutină. Păstrați câinele curat cu băi ocazionale după cum este necesar. Îngrijirea poate ajuta la reducerea vărsării. În plus, declanșele regulate de unghii vor contribui la minimizarea daunelor care se pot face prin gheare.

Păstrați câinele de pe mobilier

Chiar și un câine care este permis pe mobilier ar trebui să aibă propriul său loc special, ca un pat de câine și / sau o cutie (în mod ideal amândouă).

Pentru a vă menține câinele de la mobilier, unii Instruire de bază este necesar. Începeți prin a învăța câinele dvs. comanda off. Apoi, el ar trebui să fie învățat să meargă la comanda dvs. la locul tău. Dacă câinele dvs. încearcă să sară pe pat sau o canapea, pur și simplu spune "off" urmat de "Du-te la locul tău". Recompensați-l când respectă.

Este la fel de important să vă asigurați că câinele dvs. nu are acces la mobilier în timp ce vă aflați departe. Aici e locul Catedra de antrenament devine utilă. În timp ce ați plecat, păstrați-vă câinele în cutie sau limitat într-o cameră mică de la mobilierul interzis.

După antrenament de succes, puteți alege să vă permiteți să permiteți ca câinele dvs. pe unii sau la toate mobilierul. Cu toate acestea, va trebui să-l câștige. La urma urmei, este un privilegiu, nu un drept. Înainte de a sări pe mobilier, trebuie să se facă câinele dvs. să stea. Odată ce a ascultat una sau mai multe comenzi ale alegerii tale, poți să-l pui pe canapea sau patul, lăsându-l. Dacă el depășește limitele, va trebui să coboare din mobilier. Trebuie să fiți consecvenți pentru ca acest lucru să fie eficient, altfel, câinele dvs. nu poate înțelege ceea ce cereți-l.

Unii proprietari preferă să-și păstreze câinii de pe mobilier ca o regulă de uz casnic. Acest lucru ar putea fi în scopul curățeniei, pentru a preveni deteriorarea sau din alte motive. Atâta timp cât are propriul său loc, el va fi bine. Asigurați-vă că toată lumea din gospodărie înțelege și impune regulile. Inconsecvența vă va confunda câinele și va face procesul de formare foarte dificil.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ar trebui ca câinii să fie permise pe mobilier?