Cum să-ți aduci câinele să doarmă pe un pat de câine

Dacă vă place să dormiți împreună cu tine pe patul tău, Nu e nimic rău cu ce. Dar mulți proprietari de câini se plâng de câinii lor dormind în același pat cu ei. În timp ce unii oameni se bucură de companie, pentru alții provoacă diverse probleme și pot avea consecințe negative asupra calității somnului.

In conformitate cu Studiul Mayo Clinic 2002, 53% dintre proprietarii de animale de companie se confruntă cu un fel de întrerupere a somnului de la dormit cu animalele lor de companie în fiecare noapte, iar 35% dintre ei au fost deranjați explicit de lătrat. Tulburarea de somn la animale are loc în funcție de rasă, cantitatea de activitate pe care o are în timpul zilei și de personalitatea unui animal.

Câinii au obiceiuri de dormit specifice care se dezvoltă de-a lungul anilor. Și dacă ați cumpărat pupa a Bed de câine bun Dar el încă mai sare pe partea de sus a patului tău, acest obicei poate fi schimbat. Cu puțin timp și răbdare, câinele dvs. poate fi învățat să doarmă în propriul pat de câine și să se bucure de mai mult decât patul tău.

Câinii sunt, de obicei, suspicioși de lucruri noi. Proprietarul care aduce acasă un pat de companie luxos pentru câine și se așteaptă ca puiul să sară imediat în ea va fi cel mai probabil dezamăgit, dar acest lucru nu ar trebui să te descurajeze. Orice câine poate fi instruit să doarmă în acel pat odată ce animalul este mai familiarizat cu ceea ce este și cum să utilizați obiectul.

Cum să-ți înveți câinele să doarmă singur

Cum să-ți înveți câinele să doarmă singurLa început, păstrați colțul câinelui dvs. complet furnizat cu jucăriile sale preferate. Unele dintre ele pot fi umplute cu delicatese și tratează ocazional.

Când câinele dvs. ia un pui de somn într-un loc pe care l-ați desemnat ca al lui, asigurați-vă că acel colț va fi întotdeauna cel mai interesant pentru câinele dvs. În acest fel, el va prioritiza-o peste alte părți ale casei. Acest lucru va face, la rândul său, un loc de dormit mai de dorit, pe măsură ce câinele va deveni mai obișnuit.

Este esențial să selectați și să cumpărați un pat de câine care să fie cel mai potrivit pentru poochia dvs. Și aici, dimensiunea face contează. Alegerea patului de câine de dimensiuni adecvate este esențială, astfel încât este suficient de confortabilă pentru câinele dvs. Dacă patul este prea mic, câinele nu se va putea întinde, iar dacă este prea mare, câinele nu va avea suficientă protecție împotriva circulației aerului.

De asemenea, locația patului este destul de importantă. Ar trebui să fie o parte a casei că îi place câinele tău, și cel care este suficient de convenabil pentru tine. Un exemplu bun este să-l plasați în dormitor de lângă patul tău.

Formarea câinelui să doarmă în noul său pat

Pentru a-ți învăța câinele cum să doarmă în patul lui, stai pe podea cu un buzunar plin de tratamente. Sunați câinele să se apropie de pat. Utilizați comenzile & # 8220; pat "," stau jos ", și recompensați câinele cu tratamente ori de câte ori se află pe pat. Este bine să repetați acest exercițiu de câteva ori pe zi pentru următoarele patru sau cinci zile.

Câinele dvs. va începe să asocieze patul cu tratamente și recompense. După prima săptămână, câinele va începe să practice singur și să afle că patul nu este periculos și că este, de fapt, un loc foarte confortabil.

Dacă câinele adoarme în orice alt loc, luați un tratament și conduceți câinele în pat.

Modalități de a vă ajuta să dormiți pe animalele de companie toată noaptea

Asigurați-vă că lipiți de rutină și dacă vă ridicați la 7 zile lucrătoare, nu vă surprindeți dacă câinele dvs. nu vă lasă să dormiți mai mult în zilele de duminică. Câinii nu sunt conștienți de zilele săptămânii și se trezesc în același timp în fiecare zi.

În plus, animalele seamănă adesea cu proprietarii lor și este ușor ca câinele dvs. să vă simțiți nervozitatea și să devină și nervos. Așa că întotdeauna încercați să fiți calm.

Dați câinele dvs. o atenție deosebită în special atunci când vine vorba de activitatea fizică cum ar fi mergeți pentru plimbări lungi, jucând cu a Frisbee sau mergeți la o alergare. La fel ca noi, câinii obosiți vor dormi mai bine cu mai puține întreruperi și sunt mai puțin susceptibile de a se trezi la lătrat în mijlocul nopții.

Este important să vă amintiți că câinii sunt creaturi de obicei și că au nevoie de multă practică pentru a forma o rutină. Dacă nu doriți ca câinele să vă ruineze somnul, este important să vă folosiți câinele în pat cât mai curând posibil și să nu vă abateți niciodată de la obiectivul dvs. indiferent de cât de complicat poate părea la început.

MAI MULTE SFATURI: Cum să faci un cățeluș să doarmă noaptea

Începeți antrenamentul devreme

Începeți antrenamentul devremeCa și în cazul socializării și alte abordări de formare, începerea timpurie este importantă. Dacă nu-ți poți permite puii să doarmă ori de câte ori, câinele ar trebui să învețe imediat despre propriul său loc de odihnă și nu ar fi permis niciodată să doarmă oriunde dorește.

Aceasta trebuie să devină parte a regulilor casei dvs.

Luați toți pașii necesari pentru a împiedica animalul dvs. să vă întrerupă rutina de somn, indiferent de circumstanțe. Cu toate acestea, dacă sunteți deja în această situație, cu siguranță nu sunteți singurul.

Știm că câinii sunt ființe sociale și că nu le place singurătatea, așa că din primele zile trebuie să le învățăm independența.

Este vital ca perioada inițială după separarea de la mamă, cineva ar trebui să fie întotdeauna acolo pentru a mângâia câinele pentru a face tranziția mai ușoară.

Același principiu se aplică și unui câine adult, de îndată ce câinele ajunge la casa noastră, ar trebui să ajutăm câinele să se adapteze la noul mediu, începând cu propriul său sanctuar privat.

Instituie emoții pozitive

Sfaturi despre cum să-ți aduci câinele să doarmă pe un pat de câineCâinele trebuie să învețe imediat despre locul său de odihnă și că ar trebui să-l folosească ori de câte ori este necesar. Ar ajuta dacă nu l-ați lăsat să doarmă în patul dvs., deoarece animalul dvs. iubit va începe să o facă mai des până când se transformă într-o rutină.

În caz contrar, un cățeluș sau un câine va începe să depindă de tine și de prezența voastră și va fi frustrat și speriat când rămâneți acasă singur.

Desigur, acest proces de predare a independenței și de a învăța un câine de a dormi în patul său de câine ar trebui să fie gradual și niciodată forțat. Este esențial ca câinele să-și asocieze locul de odihnă cu emoții negative și comportamente ca strigând, deoarece vor fi mai puțin înclinați să o folosească.

Citiți următorul: Cele 50 de paturi de câine cele mai dure

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți aduci câinele să doarmă pe un pat de câine