9 Resurse privind câinii de formare a leșiei

Resurse pentru formarea lesaLeash Training este una dintre cele mai frustrante părți ale formării câinilor. Este nevoie de mult timp și răbdare. În funcție de vârsta și nivelul de energie al câinelui, această parte a formării poate dura săptămâni de muncă consecventă de masterat. Aceste Resurse pentru formarea lesa vă va ajuta să începeți și să vă oferiți câteva informații minunate despre formarea de pui și câini adulți.

Sfaturi pentru câinii de formare a leșieiIndiferent de tipul de formare pe care îl faceți, este întotdeauna mai ușor să începeți cu un catelus. Ei nu au dezvoltat încă obiceiuri proaste, așa că este mai ușor să le antrenezi doar calea cea bună prima dată. Desigur, nu este niciodată prea târziu Învățați un câine vechi trucuri noi - Va lua doar un pic mai mult timp și răbdare.

Indiferent dacă câinele dvs. este un labrador energetic sau un buldog leneș, trebuie să vă amintiți Plimbați-vă câinele, nu lăsați câinele să vă plimbați!

Învățând câinele dvs. să se comporte pe o lesa nu numai că va face viața mai ușoară pentru amândoi, dar veți culege recompensele acestei formări în întreaga viață a animalelor de companie. Am luat timpul în această săptămână pentru a combina o mulțime de informații disponibile online și am găsit aceste 9 resurse pentru formarea de leșie care oferă cele mai bune sfaturi și trucuri.

LEGATE DE: 8 sfaturi despre mersul pe jos de câine în siguranță în fiecare zi

9 Resurse pentru câinii de formare a leșiei

Cum să le bați un câine

Dacă lucrați cu un catelus, începeți de la zero. Catelul tău nu știe nimic despre lumea de a fi un câine domesticat. Planificări, rutine, consumabile de catelus și instruire sunt noi noi pentru prietenul tău blană. Va trebui să începeți de la început.

1. Partener veterinar

Kathy Diamond Davis este un antrenor de câini și ea a scris și ea Acest articol Pentru Veterinartner.COM. Acesta include o mulțime de sfaturi benefice pentru formarea de leșie un catelus și vă oferă, de asemenea, unele abordări tehnice care pot lucra cu FIDO.

  • Fiecare catelus este diferit. Puii au lucruri diferite pe care le consideră cele mai bune și lucruri diferite pe care le răspund în moduri diferite. Puteți construi dorințele cățelușului dvs. de a interacționa cu dvs. prin modul în care vă folosiți lauda, ​​tratează, mângâie și jocurile pe care tu și catelul tău joc împreună. Toți acești factori în formarea dvs. de leșie, precum și în toate celelalte formări, atât în ​​puppyhood, cât și mai târziu.

2. Akc

În acest articol, autor Liz Donovan subliniază importanța începerii instruirii în interiorul casei dvs. Știu că nu are prea multă sens să-ți antrenezi câinele să meargă pe o lesa înăuntru, dar este de fapt mult mai ușor ca câinele tău să înceapă în acest fel. Câinele dvs. este deja folosit pentru mediul dvs. de origine, deci vor exista mai puține distrageri în timp ce învață elementele de bază ale formării leșiei.

  • Acum, catelul tău înțelege cum să vină la tine, practică mersul pe câțiva pași într-o cameră cu o distragere mică. Senzația și vederea lesa din jurul lui va fi suficientă de o provocare. Oferta tratează și lauda pe măsură ce puiul tău se obișnuiește să vină la tine, așa cum este descris mai sus, cu o leșie pe.

3. Centrul de informații pentru câini

Centrul de informații pentru câini Are o mulțime de resurse excelente pentru proprietarii de câini care nu sunt legați de o rasă de animale de companie. Am găsit mai multe resurse pentru formarea de leșie pe site-ul lor, dar acest post este cu siguranță cea mai informativă. Acesta acoperă tot ceea ce va trebui să știți despre formarea leșiei dvs. de companie, fie că este un cățeluș sau un adult.

  • Când un om permite unui câine să meargă în față, trimit semnale câinelui că conduce omul. Instinct spune unui câine că liderul merge mai întâi. O lipsă de exercițiu permite acumularea energiei mentale care altfel ar fi eliberată într-o plimbare corectă și permiterea unui câine să fie lider de pachete poate provoca multe probleme comportamentale într-un câine - cum ar fi, dar fără a se limita la, hiper-activitatea, comportamente neurotice și / sau obsesive-compulsive - toate fiind semne ale unui câine care nu este stabil mental.

Ca și în cazul tuturor celorlalte tipuri de formare pentru câini, nu ar trebui să utilizați niciodată niciun fel de pedeapsă fizică atunci când animalul dvs. nu se comportă în timp ce pe o leșie. Yanking pe lesa poate face o mulțime de daune la gâtul și gâtul animalului tău. Colierele de coliere și colierele de vârf pot fi, de asemenea, dăunătoare fizic.

4. Salvare gri

O modalitate excelentă de a vă corecta câinele dacă nu se comportă pe lesa lui este să se întoarcă. Știu că sună simplu, dar este de fapt o pedeapsă. Dacă animalul dvs. de companie nu poate merge așa cum vrea să meargă, va învăța repede că trebuie să se comporte pentru a avea mai multă libertate. La fel de Acest articol pe Gresave.Org explică, această metodă de corecție forțează câinele dvs. să se concentreze asupra dvs.

  • Pentru a utiliza metoda de întoarcere, pur și simplu mergeți și oricând câinele începe să pastreze în fața dvs., întoarceți brusc. Întoarceți-vă în câine, blocându-i calea sau întoarceți-vă de câine, corectați-l astfel încât să vă urmărească. Uneori puteți face chiar și o întoarcere de 180 de grade. Schimbările frecvente și bruște ale direcției de direcție a câinelui să se concentreze asupra dvs.

Ghid complet: Cum să antrenezi un câine să meargă pe o lesa

Doriți sfaturi mai interesante și acționabile pentru părinții de companie? Apoi amintiți-vă la Abonați-vă la canalul nostru YouTube Pentru videoclipuri zilnice cu toate câinii și proprietarii.

5. Pozitiv

Victoria Stilwell este un antrenor de câini profesioniști foarte cunoscuți, iar site-ul ei este plin de informații și resurse excelente pentru formarea leșiei. Indiferent de ce încercați să vă antrenați câinele dvs., veți găsi cu siguranță câteva sfaturi și trucuri de pe acest site. Acest post se concentrează pe mersul pe jos de leșie.

  • Tragerea leșiei este adesea de succes pentru câine, deoarece persoana întărește în mod neatenționat tragerea, permițând câinelui să ajungă la locul în care vrea să meargă când va trage. Dar puteți schimba această imagine prin schimbarea consecinței pentru câinele dvs.

6. Grisha Stewart

Un alt formator de câine bine cunoscut cu un site web util este Grisha Stewart. Pe acest site veți găsi articole și videoclipuri care sunt concepute pentru a vă ajuta să vă instruiți eficient. Nu numai că veți învăța cum să vă antrenați câinele Citirea acestui articol și folosind resursele sitate, dar veți afla, de asemenea, unele jocuri distractive pe care le puteți juca cu câinele dvs. în timp ce este pe o lesa.

  • Aceasta este o tehnică pe care am învățat-o în clasa de agilitate la Dog Sports Nord-Vest lângă Seattle. Învățați câinele dvs. să vă urmeze degetul, ca un joc distractiv. Aceasta este apărarea dvs. împotriva pisicilor, a copiilor, a câinilor și a altor lucruri fascinante. Să spunem că câinele tău este în stânga, lesa în mâna ta dreaptă. Puneți clickerul în mâna dreaptă și încărcați mâna stângă cu tratate. Puneți un deget pe mâna de tratament, așa cum ați arătat ceva. Încurajați câinele dvs. să alungă acel deget și # 8230;

Leash tragerea cu siguranta problema numarul pe care proprietarii de caini au incercand in timp ce incercau sa-si instruiasca catelul lor pentru a merge frumos pe lângă ei. Nu numai că este acest obicei prost enervant, dar poate provoca, de asemenea, durere fizică gravă pentru animalul dvs. de companie. Folosind un ham poate ajuta, și există multe produse de câine fără tragere pe piață, dar cel mai bun mod de a vă asigura că siguranța câinelui dvs. este să-l antreneze să nu tragă.

7. Adoptați și cumpărături

În Acest mesaj de blog de Jessica J pe AdopTandshop.Org, veți învăța cum să vă antrenați câinele să nu trageți și când trebuie să căutați ajutor profesional. Uneori proprietarii de câini nu-și dau seama că partenerul lor canin are de fapt o condiție numită și agresiune lesa.& # 8221;

  • Dacă câinele dvs. trage și, de asemenea, luează sau le lansează, el poate prezenta semne de agresiune de leșie, care provine să fie sub-socializată. Socializarea câinelui dvs. este o parte extrem de importantă și esențială a creșterii unui câine bine rotunjit și sănătos mental, astfel încât să consultați un antrenor profesionist despre cum să socializați în siguranță câinele dvs. dacă acestea prezintă deja semne de agresiune.

8. Prietenul câinelui tău

Știați că modul în care țineți lesa poate ajuta la controlul de control? Nici eu nu am citit Acest articol din YourdogsFriend.Org! Există multe & # 8220; dreapta & # 8221; Modalități de a ține o lecție, dar acest articol situri un mod specific care pare a fi destul de comun cu formatori profesioniști de câini.

  • Fiecare instructor învață ușor modalități de a ține o lesa, dar aceasta este o modalitate eficientă de a face acest lucru. Puneți-vă mâna pe palmă în buclă cu degetul mare; Apoi, luați leșia mai departe, fără a face prea strânsă. O lesa strâmtă îi spune câinelui că există ceva de anxios și nu-i învețe nimic. În același timp, țineți mâna de leșie stabilă împotriva buricului dvs. și păstrați-o acolo. Dacă aveți un câine foarte puternic, este posibil să aveți nevoie să țineți ambele mâini pe lesa de la burtă.

Ghid complet: Cum să opriți un câine de la tragere - instrucțiuni pas cu pas

9. Societatea umană a animalelor

În cele din urmă, în această săptămână aș vrea să vă părăsesc Acest articol din societatea umană a animalelor. Se discută cum să gestioneze un câine de lesa reactive. Aceasta explică modul de a spune diferența dintre agresiunea tradițională (care se întâmplă frecvent cu multe declanșatoare diferite) și agresivitatea leșiei (care apare numai atunci când puiul dvs. este pe o lesa).

Trebuie să luați foarte serios orice formă de agresiune în câinele dvs! Nu luați pur și simplu sfaturi de la alți proprietari de câini. Trebuie să faceți niște cercetări și vă sfătuiesc să lucrați cu un antrenor profesionist de câini din motive de siguranță. Urmând sfatul oamenilor neexperimentați, poate duce la o situație foarte înfricoșătoare și periculoasă.

  • Mulți oameni sunt sfătuiți să "corecteze" câinele pentru orice afișaj perceput de agresiune. Unii, în plus, forțați câinele să stea sau să se culce în calea câinelui care se apropie (în timp ce corectează) să-l "pună în locul lui." Acest lucru poate fi foarte periculos din mai multe motive.  În primul rând, Fido învață că alți câini (și potențial alți oameni) sunt știri proaste: Fido începe să se simtă stresat, nu poate scăpa din cauza lesa și este apoi pedepsit de proprietarul său. 
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 9 Resurse privind câinii de formare a leșiei