Cum să păstrați câinele în afara patului în 10 pași simpli

Nu este nimic în neregulă cu faptul că aveți câine dorm în patul tău. De fapt, o majoritate de proprietari de animale de companie le place să-și îmbogățească pooch-ul în pat cu ei. Cu toate acestea, unii proprietari se plâng că nu dorm și cu puștii lor în patul lor. Dacă intri în această a doua categorie, învățarea Cum să păstrați câinele în afara patului va fi necesar să vă odihniți o odihnă bună.

Potrivit unui recent recent Studiul Clinicii Mayo, 53% dintre proprietarii de animale experimentează un fel de întrerupere a somnului de la dormit cu animalele lor de companie în fiecare noapte. De asemenea, 35% dintre aceștia au fost deranjați în mod explicit de pupul lor lătrat în somn. Această tulburare de somn obișnuită la animale are loc în funcție de rasă, cantitatea de activitate pe care o are în timpul zilei și personalitatea animalului.

Ca și oamenii, câinii au obiceiuri unice de dormit. În timp ce câțiva câini se bucură de dormit pe partea lor, alții se află pe spate cu labele întinse. Unii câini îi plac la Nest & # 8221; sau somn sub pături.

Dacă ți-ai oferit câinele cu a Pat de companie de înaltă calitate Dar el încă mai sare pentru a dormi cu tine, acest obicei poate fi schimbat. Cu puțin timp și răbdare (și o mulțime de laudă și tratamente), câinele tău poate fi învățat să doarmă în patul său. S-ar putea să fiți chiar surprinși să aflați că se bucură că are un spațiu propriu mai mult decât îi place să dormi cu tine.

Cum să păstrați câinele în afara patului
(în 10 pași simpli)

Cum să păstrați câinele în afara patului

1. Ia-o Fido patul lui

Primul lucru este mai întâi, câinele tău va avea nevoie de propriul său pat dacă nu o să-l lași să doarmă în a ta. Alegeți un pat de câine care se potrivește stilului câinelui tău. De asemenea, va trebui să verificați măsurătorile pentru a vă asigura că patul va fi suficient de mare pentru ca câinele dvs. să se întindă și să se relaxeze.

De asemenea, trebuie să vă dați timpului câinelui să vă obișnuiți cu noul său pat înainte de a aștepta ca el să doarmă pe ea toată noaptea. Câinii sunt suspicioși de lucruri noi. Lucrurile noi miroase diferite, ceea ce înseamnă pericol pentru câinele dvs.

Câinii explorează lumea din jurul lor cu nasul lor. Lucrurile care miroase diferite nu pot fi de încredere - cel puțin nu până când Fido se obișnuiește cu noul miros. Dacă câinele dvs. nu are încredere în noul său pat, el nu va vrea să-și petreacă toată noaptea situată pe ea.

La început, puneți patul într-o zonă în care câinele dvs. petrece mult timp. După câteva zile, patul va începe să absoarbă mirosurile casei dvs., membrii familiei dvs. umane și animalele de companie. Cu timpul și răbdarea, câinele dvs. va începe să petreacă mai mult timp pe pat. În cele din urmă, el va fi confortabil să ia niște pui de somn sau să doarmă noaptea pe locul său nou de odihnă.

Dacă doriți mai multe informații despre obținerea câinelui dvs. pentru a dormi în patul său, puteți citi ghidul nostru detaliat pe această temă Aici.

2. Începe de la început

Indiferent dacă aduceți acasă un nou catelus sau adoptarea unui câine pentru adulți, trebuie să începeți să dormiți în prima noapte. Dacă lăsați câinele să doarmă în patul dvs. pentru prima noapte sau două, veți avea un timp mult mai greu de învățat cum să păstrați câinele în afara patului.

3. Cratează cățelușul de tren / câinii adulți care nu sunt housebroken

Dacă câinele sau cățelul nu este 100% pregătit, este mai bine să Învață-l să doarmă într-o cutie. Acest lucru îl va păstra în siguranță în timp ce dormi și asigură că nu merge la baie în casa ta sau să-ți mesteci lucrurile.

4. Îl obosiți înainte de culcare

Poți adormi cu ușurință când ești plin de energie? Ce zici dacă corpul tău se simte obosit, dar creierul tău este încă pe hiperdrive? Nu, desigur că nu!

Același lucru este valabil și pentru câinele dvs. Dacă mintea și / sau corpul lui Fido nu sunt obosiți, nu va vrea să se stabilească la culcare. Trebuie să fiți sigur că ardeți orice energie fizică suplimentară sau fizică înainte de a vă pune câinele în noapte.

Luând câinele dvs. pentru o plimbare în jurul curții, nu poate oferi suficiente stimulare mentală să-l poarte. Este posibil să trebuiască să jucați un joc cu el, faceți ceva de lucru sau dați-i un a Puzzle toy să lucreze înainte de a fi gata să lovească fânul.

5. Învățați câinele dvs. la culcare și # 8221;

Cum să păstrați câinele în afara patuluiUtilizând armarea pozitivă, va trebui să faceți o pregătire de comandă de bază. Alegeți comanda pe care doriți să o utilizați, cum ar fi & # 8220; mergeți la culcare și # 8221;. Când vrei ca câinele tău să stea pe propriul său pat, dă comanda și pune-l pe patul de câine.

Când se află propriul pat, Lăudați-l și dați-i un tratament. La început, el nu va dori să petreacă mai mult de un minut sau două pe patul său. În timp ce începe treptat să petreacă mai mult timp pe pat, asigurați-vă că l-ați lăuda pentru a face ceea ce doriți să facă.

Va dura ceva timp, dar atâta timp cât folosiți aceeași comandă și o voce fermă, puii dvs. va începe să înțeleagă ceea ce doriți. Continuați să-l puneți pe pat de fiecare dată când se ridică să se rătăcească. În cele din urmă, el va rămâne pe propriul pat și se va așeza.

6. Ignorați plânsul

Câinele tău nu poate fi fericit să trebuiască să doarmă singur. El poate plânge sau urlă la început. Ignorați acest zgomot și continuați cu formarea comenzii și armarea pozitivă.

Uneori, câinele dvs. va răspunde la orice fel de atenție pe care îi dați - o atenție deosebită. Aceasta înseamnă că cercetarea câinelui tău sau încercarea de a vorbi cu el să-l calmeze poate fi doar ceea ce vrea el. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face atunci când învățați cum să păstrați câinele în afara patului este să ignorați plânsul și să rămâneți la dvs Metoda de instruire.

câine dormind pe podea

7. Consistența este cheia

Fiind consecventă este cheia oricărui tip de formare a câinilor. Formarea somnului este deosebit de dificilă. Nimeni nu-i place să rămână târziu pentru a-și așeza câinele în pat, și miroase să se trezească obosit dimineața, pentru că ați fost pe jumătate din noapte cu o ploaie plângără.

Doar amintiți-vă că nu va dura pentru totdeauna. Dacă vă alunecați imediat și permiteți câinelui dvs. să doarmă pe pat cu dvs., va trebui să vă începeți antrenamentul din nou de la început. Inconsecvența va învăța doar Fido că vă puteți da din când în când. Dacă el învață că, va fi foarte dificil să-l aducă să te ia în serios.

8. Fă-o atrăgătoare în pat

Plasarea unei jucării sau mestecând pe patul câinelui dvs. le poate da un motiv să rămână acolo. Cu cât este mai atrăgător că poți să-i faci patul, cu atât mai probabil va fi că el rămâne pe el.

De asemenea, poate ajuta la plasarea unei pături sau cămașă care miroase ca tine pe patul de câine. Ca un copil uman, câinele tău este mângâiat de mirosul tău. El te iubește și a avea ceva ce miroase ca tine să-l spui cu el să-l calmeze și să-l lase să doarmă mai bine pe patul său.

9. Ia toată lumea pe aceeași pagină

Cu orice tip de antrenament, inclusiv învățarea modului de a păstra câinele în afara patului, este important ca toată lumea din casa dvs. să fie pe aceeași pagină. Dacă câinele dvs. nu este permis pe pat, dar copiii dvs. îl vor lăsa să doarmă pe a lor, câinele dvs. va primi semnale mixte.

10. Țineți-l de pe toate mobilierul

Ghid Cum să păstrați câinele în afara patului în 10 pași simpliPăstrarea câinelui dvs. în afara întregului mobilier din casa dvs. va face mult mai ușor când încercați să-l învățați să rămână în patul tău. Dacă el este permis pe canapele și scaune, va fi mai greu pentru el să distingă la care mobilierul este bine să doarmă și care nu este.

Dacă Fido nu este permis pe orice mobilier, el va prinde conceptul mult mai repede. Pentru a-l ține de la mobilier în timp ce sunteți departe de casă, închideți ușile dormitorului și blocați camera de zi cu o poartă de companie. În mod similar, ar trebui să vă supravegheați îndeaproape câinele în timp ce sunteți acasă până când are o înțelegere fermă de a păstra mobilierul.

Citiți următorul: 15 moduri de a preveni câinii de la mobilierul de mestecat și bunurile dvs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să păstrați câinele în afara patului în 10 pași simpli