10 Întrebări frecvente despre călărie

Fată de echitatie, purtand obiceiul de echitatie

Este călărie distractiv, scump, dificil, periculos sau greu de făcut? Iată răspunsurile la primele 10 întrebări frecvente despre călărie.

01 din 10

Este distractiv de călărie?

Da, călăria poate fi o mulțime de distracție. Mulți oameni vor fi introduși în călărie pe o vacanță în timp ce călătoresc un cal liniștit. În timp ce aceasta este o mulțime de distracție, nu ești mult mai mult decât un pasager. A deveni un călăreț bun, în timp ce distractiv, este, de asemenea, o mulțime de muncă.

Odată ce ați stăpânit abilitățile de bază ale călătoriei, aveți multe oportunități. Puteți decide cu cursa de baril, sau vânătoarea de câmp, arată echitarea sau călătoresc la distanță. Există o lume a posibilităților. De asemenea, întâlniți oameni minunați, împreună cu caii. Mulți oameni iubesc cai atât de mult, le fac munca lor de viață, fie ca un veterinar, antrenor, antrenor, dealer sau un călăreț profesionist. Există multe cariere diferite în industria de cai. Dar, motivul pentru care majoritatea oamenilor călătoresc este că este distractiv.

  • 02 din 10

    Călăria este dificilă?

    S-ar putea petrece o viață de perfecționare a abilităților de echitație și încă nu atinge perfecțiunea. Deci, în timp ce stați pe un cal poate să apară ușor, învățând să călătorească bine este la fel de dificil ca și învățarea de a face orice alt sport bun. Site-ul TPendsPorts enumeră călăria ca fiind cel de-al 54-lea sport cel mai exigent, bazat pe 10 componente ale atletismului.

  • 03 din 10

    Este exercițiul de călărie?

    Da, călăria este exercițiu. Arde calorii, construiește mușchii și necesită forță de conștientizare a echilibrului și a corpului. Poate fi un exercițiu aerobic și necesită flexibilitate. Chiar și la o plimbare, călăria este un exercițiu bun, motiv pentru care călăria terapeutică este bună pentru oamenii care sunt legați de scaune cu rotile. Călăria de călărie construiește încrederea, raționamentul, memoria și abilitățile analitice pentru un antrenament mental. Călăreții de călărie pot deveni de fapt mai mulți călăreți, făcând și forță și flexibilitate de formare a calului.

  • 04 din 10

    Este călăria unui sport?

    Dacă definiția unui sport în funcție de dicționar.COM este o activitate atletică care necesită o abilitate sau o prudență fizică și adesea de o natură competitivă și guvernată de un set de reguli și obiceiuri, atunci călăria poate fi un sport. Există călărie și călărie competitivă, la fel ca înotul, navigarea, golful, schiurile, bicicletele și multe alte activități care au participanții lor recreaționali și competitivi. Sporturile de cal au fost contestate de mii de ani și sunt încă o parte din Jocurile Olimpice de Ziua Modernă.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Este călăria scumpă?

    Călăria de călărie poate fi scumpă, dar nu la îndemâna. Există multe modalități de a vă bucura de călărie fără a deține un cal. Luând lecții, călărind pe șiruri de leasing, leasing sau part-boarding vă pot aduce în șa, fără de-a lungul deținerii de fapt un cal. Desigur, dacă doriți să fiți foarte competitivi, costurile cresc, fiind nevoie de un cal mai scump, împreună cu un camion, remorcă și toate uneltele. Mulți piloți competitivi au sponsori care ajută la compensarea cheltuielilor.

  • 06 din 10

    Este călăria rată pentru corpul tău?

    Falling off un cal este rău pentru corpul tău. Călăria unui cal este doar rău pentru corpul dvs. dacă aveți deja probleme de sănătate care sunt exacerbate de activitate. Dacă aveți lucruri cum ar fi problemele din spate sau genunchi, este probabil cel mai bine să vă consultați cu un medic sau cu fizioterapeut (majoritatea vor cunoaște puțin despre călărie) și să ia în considerare sfatul lor. Un studiu realizat în 1996 a citat că manșetă rotativă, genunchi, șold și probleme de spate au fost cele mai frecvente în călăreți.

  • 07 din 10

    Este călăria periculoasă?

    Unele surse spun că călăria este una dintre cele 10 cele mai periculoase activități. Este mai periculos decât motocicleta de echitatie și este mai probabil să susțină o călătorie la cap de rănire decât în ​​orice alt sport. Învățați să călătoriți bine și să purtați echipament de siguranta Ca o cizme și cizme de echitatie pot merge de-a lungul drumului pentru a vă menține în siguranță ca plimbare.

  • 08 din 10

    Este călare merge greu de învățat?

    Călăria este ca multe alte sporturi, prin faptul că există multe abilități de învățat. Există abilități de bază pe care trebuie să le învățați să fiți în siguranță și în controlul calului. Odată ce ați stăpânit aceste elemente de bază, totuși, există abilități avansate de echitație care vă permit să controlați calul la grade mai fine și, de fapt, faceți mai ușor ca calul dvs. să vă transporte.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Este greu să începi călăria din nou după o lungă absență?

    Mulți oameni merg când sunt tineri, dar părăsesc sportul în timp ce merg la școală sau începând o familie. Dacă v-ați întors la călărie după o lungă absență, ar putea dura ceva timp pentru a vă aduce corpul și mintea obișnuită să se manipuleze și să călătorească din nou caii. Cu cât sunteți mai în vârstă și cu atât mai mult absența, cu atât mai mult ar putea dura.

  • 10 din 10

    Este călăria mai tare decât alte sporturi?

    Călăria poate fi un sport mai riscant decât alții. Și există o percepție incorectă că doar stați și lăsați calul să facă toată munca. Puțini non-riderii înțeleg întregul corp și efort mental necesar pentru a merge foarte bine, pentru a menține calul echilibrat și în control. Nu numai că trebuie să aveți control asupra corpului vostru, ci și a calului. Riderii buni au nevoie de ani de zile pentru a dezvolta.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Întrebări frecvente despre călărie