Definiția hors concurs

Calul dresaj preformează un pasaj

Definiție: Riding Hr Concurens la o concurență de cai înseamnă că nu concurează. Veți plăti în continuare o taxă de intrare, să primiți un număr și să fiți judecat de judecător. Cu toate acestea, nu veți fi luați în considerare pentru placinguri. Este posibil să vi se solicite să purtați numărul cu capul în jos, să reamintesc că nu veți fi recompensați pentru performanța dvs., indiferent cât de bine faceți acest lucru. La o competiție de dresaj, veți primi un card de scor și un marcă de la judecător, dar nu veți fi eligibili pentru a câștiga orice rozete sau premii. Nu toate competițiile vor permite înregistrările Hr concurse, deci este mai bine să verificați înainte, mai ales dacă efectuați înregistrări postale în ziua concursului.

De ce călărește

Cei mai mulți dintre noi doresc să mergem la un spectacol pentru oportunitatea de a câștiga a panglică. Dar, poate doriți să călătoriți pe Hr Concers pentru că aveți a cal verde Și tu ești acolo pentru experiență. Sau, poate doriți să încercați să călătoriți la un test de dresaj în o manieră ilegală ca a Sidepull sau călătoresc în Engleză Tack într-o clasă de traseu de vest. Puteți călări când Re-școală un cal care are obiceiuri proaste în inelul de spectacol. Un călăreț poate dori să călătorească pentru experiența concurenței, fără presiune. În unele cazuri, este posibil să călătoriți într-o competiție pe care nu ați calificat-o pentru a concura.

Hor Concours vă permite cal să experimenteze concurența fără presiunea concurenței reale. Acest lucru vă permite să nu vă faceți griji cu privire la sancțiunile de timp sau alte scoruri, dar totuși obțineți opinia unui judecător. De asemenea, puteți călători într-o clasă de un nivel inferior decât în ​​mod normal, călătoriți, astfel încât să puteți folosi acea clasă ca o încălzire pentru concurența dvs. reală. S-ar putea să fiți lăsat la ultimul, astfel încât ceilalți concurenți să nu aștepte un non-concurent. De asemenea, nu veți fi eligibili pentru puncte dacă vor fi oferite puncte către sfârșitul anului sau alte premii.

Hor concurs este o expresie franceză și înseamnă aproximativ "excepție de la concurență". De asemenea, puteți vedea sau auziți că este menționat ca HC. Este cel mai frecvent utilizat în dresaj inel. Indiferent dacă călăreții pot să călătorească Hur Conceruri este la discreția judecătorilor și a organizatorilor. Dacă planificarea este strânsă, ar putea să nu fie oferite oportunități. Verificați înainte pentru a vedea dacă Hors Concurs Riders sunt binevenite la concursurile pe care doriți să le participați și asigurați-vă că starea dvs. este marcată în mod clar pe formularul dvs. de înscriere.

Pronunție: sau kahn-koor

Exemple: Au luat calul tânăr pe Traseul competitiv, Dar Rode Hr Conceruri, astfel încât să poată merge încet și nu vă faceți griji cu privire la sancțiunile de timp sau pierderea punctelor pentru maniere.

Dressage Rider Rode Hr Concers ca o încălzire pentru testul său principal.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Definiția hors concurs