Cum să vă antrenați calul pentru a vă transforma utilizând reiniul direct

Mama ajută fiul cu călărie

Întorcându-vă calul este o abilitate de bază pe care o veți învăța pe măsură ce începeți mai întâi să călătoriți. În timp ce unii călăreți folosesc în mod regulat Realingul gâtului, Direct (sau plug) Reiningul este o modalitate mai de bază de a se întoarce.

Reiningul direct înseamnă că țineți o rein în fiecare mână. Stânga voastră; maneci de mână pentru o întoarcere stângă și mâna dreaptă utilizează reultatea dreaptă pentru a Cue pentru o întoarcere dreaptă.

Pe măsură ce progresați în abilitățile dvs. de echitatie, veți afla cum să utilizați frizele cu mai multe finețe și să vă ghidați mai precis calul. Pentru a începe, învățați cum să vă luați calul pentru a face simple întoarceri.

Începeți călătoria

Utilizați mănuși subțiri pentru a vă îmbunătăți aderența pe frâu. Cu calul tău și cuțit, veți dori să lucrați într-o zonă fără obstacole fără obstacole, apoi adăugați obstacole pe măsură ce abilitățile tale se îmbunătățesc. Încercați să călătoriți în cercuri, serpentine și bucle pentru a învăța să vă folosiți mâna, scaunul și ajutoarele piciorului și să vă păstrați corpul în echilibru.

Țineți reinsele

Țineți o rein în fiecare mână. Mâinile tale vor fi un centimetru sau două înainte de șa și la câțiva centimetri deasupra, astfel încât pumnii dvs. se află la un unghi de 30 de grade. Thumburile voastre vor fi în sus, iar Bight (catarama de cataramă) a brațului va veni din partea de sus a mâinii. Țineți brațul stâng cu mâna stângă și cu mâna dreaptă cu mâna dreaptă.

Cue calul pentru a merge mai departe

Păstrați un contact elastic blând între domnia în mâinile voastre și gura calului, în timp ce vă bucurați de a merge mai departe folosind piciorul și scaunul. Călăriile nu ar trebui să fie întinse sau aruncate. Ar trebui să existe o linie dreaptă de la cot la bit.

Utilizați frizele pentru a vă întoarce la stânga

Pentru a vă întoarce la stânga, trageți înapoi cu o presiune ușoară asupra reinului în mâna stângă. Strângeți mai degrabă înapoi decât tragând pe frâu. Pe măsură ce vă luați în mod activ cu brațul stâng, continuați să contactați în fruntea dreaptă, deoarece acest lucru controlează cantitatea de îndoire a calului dvs. va dura în timp ce el rundă un colț. Prin urmare, restul drept nu ar trebui să li se permită să meargă slăbită și nici sa ținut prea strâns.

În același timp, cue cu reins, aplicați presiune cu piciorul stâng pe partea calului, astfel încât calul se întoarce în jurul piciorului. Nu vă sprijiniți când vă întoarceți, dar rămâneți direct în șa, cu greutatea dvs. pe osul șoldului interior.

Presiunea schimbării pe măsură ce calul se întoarce

Pe măsură ce calul ascultă cuge, eliberați presiunea mâinii și piciorului. Păstrați un contact blând cu gura calului până la data viitoare când o cereți să se oprească sau să se întoarcă.

Utilizați frizele pentru a vă întoarce la dreapta

Pentru a vă întoarce spre dreapta, utilizați mâna dreaptă și piciorul pentru a ține calul în același mod. Rinul tău drept va fi acum reinul activ și vrei ca calul să se aplece în jurul piciorului tău drept.

Greșeli de evitat

Utilizați presiunea minimă pe bitul cerut pentru a Cue calul. Presiunea aspră asupra gurii poate supăra un cal și o face insensibilă la comenzile dvs. Nu trageți niciodată sau citiți brusc.

Evita înclinându-se prea strâns cu picioarele tale. Nu numai că va face picioarele și durerea scaunului, dar poate, de asemenea, să confundă calul. Cu cât sunt mai strâns mușchii picioarelor de picior, iar Tenser întregul tău corp este. Calul va ridica pe această tensiune și poate reacționa în consecință.

Când ești în șa, greutatea ta ar trebui să cadă pe călcâi, pe măsură ce piciorul tău atârnă în mod natural.

Reins necesită în mod constant reajustarea în timp ce mergeți. Păstrați întotdeauna un contact blând pe gura calului prin scurtarea sau prelungirea frâului în conformitate cu melodiile calului. Acest lucru înseamnă scurtarea rein-urilor pe măsură ce mergeți mai repede și prelungiți în timp ce încetini, pentru a permite gâtului calului să se miște în mod natural.

Probleme și comportament de verificare

Învățarea de a utiliza reini și SIDA va lua în mod corespunzător, până când devine complet automată. Nu strângeți prea bine mâinile prea strânse, pentru că acest lucru confundă calul și, de-a lungul timpului, poate învăța să ignore ajutoarele de reiniere sau mai rău, să reacționeze la disconfort prin creșterea sau tragerea înapoi.

Mulți oameni cred că singurele mâini cuge cu calul pentru a se întoarce, dar acest lucru nu este în întregime adevărat. Scaunul și picioarele vin, de asemenea, în joc. Utilizare școală cifre și obstacole, cum ar fi șinele și stâlpii să se practică prin acuratețe.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă antrenați calul pentru a vă transforma utilizând reiniul direct