Așezat trot

Femeia care călărește un cal pe o pistă

Ca fiind provocatoare ca postarea trot poate fi, mulți călăreți găsesc ședința trot-ului și mai dificil. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să învățați să mențineți un loc sigur la trot.

Așezat că trot este un pic ca încercarea de a-ți da capul și de a freca burtica în același timp. Trebuie să vă relaxați mușchii piciorului, astfel încât mânerul dvs. să nu vă împingă scaunul din șa în timp ce utilizați mușchii abdominali și spate pentru a absorbi mișcarea și pentru ao urma. Bareback și nici o lecție de entrărire vă vor ajuta să obțineți mai repede trot-ul de ședere.

Formarea liniei de linie

Ajută la începerea unei persoane Linge linie Deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la calul dvs. și puteți Concentrați-vă pe poziția dvs. Scoateți etrieri și pietrele care le traversează peste pommel, de obicei, lasă o bucată incomodă sub coapsă. Scoaterea etrierii vă ajută să aprofundeți scaunul și să vă îmbunătățiți echilibrul. Alternativ, încercați să vă prelungiți o gaură sau două pentru a vă ajuta să vă relaxați picioarele.

Întindere

Vrei să stai cât mai profund posibil, așa că și unele exerciții de întindere înainte de a monta - în special o laterală laterală, unde începeți cu picioarele în afară și transferați lent cea mai mare parte a greutății dvs. la un picior, îndoiți genunchiul și întinderea cu celălalt picior Drept. Ar trebui să simțiți mușchii dvs. de coapsă interioară să protesteze puțin. După repetări suficiente, ar trebui, de asemenea, să vă simțiți ca și cum pelvisul dvs. sa răspândit un pic mai larg.

Montare

O singura data montare, Puneți palmele pe pommel și împingeți-vă din șa, la aceeași răspândire a picioarelor într-o largă "V."Coborâți-vă scaunul înapoi în șa cu picioarele încă întinse și simțiți diferența în scaunul dvs.

Apoi apucați Pommel (sau o curea care trece prin inelele D dacă sunt mai confortabile) și trageți-vă și mai departe în jos și înainte în șa. Acum ești gata să stai pe trot.

Călărie

În primul rând, doar câteva pași înainte de repoziționarea dvs. Adăugați treptat mai multe pași, dar întotdeauna opriți-vă cu prima bounce și regrupează. Acest lucru va fi mai ușor pe tine cât și pe cal. Opriți cât mai curând vă simțiți că începeți să săriți. Odată ce începeți să vă loviți cu fiecare pasul, calul dvs. se va întăriți în apărare, iar bouncingul se înrăutățește.

La început, trebuie doar să vă relaxați complet, ca o tăiță umedă și să învățați să urmați mișcarea calului. Relaxați-vă spatele, scaunul, picioarele, umerii și brațele. Dacă începeți să săriți, relaxați-vă, respirați, lăsați-vă mușchii să se relaxeze și să urmeze. Rezista tentației de a strânge. Să fie conștienți de când vă strângeți genunchii și coapsele și nu vă întoarceți picioarele.

Instructorii recomandă înclinarea înapoi în măsura în care vă puteți confortabil, păstrați-vă umerii. Danglează picioarele până când îți găsești scaunul și ritmul. Stați înapoi odată ce ați primit-o.

Gândiți-vă la postarea inversă. Conduceți scaunul în jos în calul fiecăruia în loc să vă ridicați. Încercați să simțiți cu adevărat pasul de cal și să împingeți în jos și în jos în șa cu fiecare pas. Acest lucru vă va ajuta să obțineți simțul ritmului.

Selecție de cai

Dacă puteți împrumuta un cal care lucrează prin spate la trot, astfel încât mișcarea este mai longitudinală decât în ​​sus și în jos, veți găsi momentul "Eureka" va veni mult mai devreme și mai ușor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Așezat trot