Cum să recunoașteți diagonala corectă la trot

Fata de echitatie de adolescenti

În timp ce învățați să călătoriți la un trot, vi se poate spune să vă acordați atenție diagonalelor dvs. Diagonalele sunt importante atunci când lucrați într-un cerc sau într-o arenă. Dacă călătoriți într-o clasă de echitație într-un spectacol, indiferent dacă sunteți sau nu pe diagonala corectă, va conta la performanța dvs. generală. Diagonalele pot conta, de asemenea, la calul tău. Un cal poate învăța să recunoască diagonalul călărețului ca parte a Cue la canter sau lope. Dacă călăriți un trot ședinței, diagonalele nu vor intra în joc. Ei contează doar când postați trot-ul. S-ar putea să nu credeți că contează când vă aflați plăcerea, dar ei o fac. Dacă mergeți întotdeauna pe o diagonală, în timp, calul tău ar putea începe să călătorească strâmb și ar putea deveni chiar rigidă sau lame pe acea parte.

Cum să recunoașteți că sunteți în diagonală greșită

Recunoașterea când nu vă aflați în diagonala potrivită poate fi dificilă atunci când învățați mai întâi să călătoriți. Înțelegerea modului în care și de ce să călătorim diagonalele la trot, pot fi foarte confuze. Există multe de amintit când încercați să ridicați din șa, să vă păstrați picioarele constante și mâinile. Încercați să vă amintiți că veți crește din șa, deoarece piciorul frontal exterior atinge înainte. Coborâți-vă ochii și utilizați viziunea periferică pentru a verifica mișcarea umărului exterior. Nu vă uitați în jos prin împingerea capului, deoarece acest lucru vă va pune în afara echilibrului. Veți învăța să vă simțiți când umărul exterior este înainte. Încercați să ascultați și picioarele. În cele din urmă, veți dezvolta un sentiment pentru modelul de pas al calului dvs. și postarea pe diagonala corectă va veni în mod natural. Aceasta ia practica, dar totul face parte din învățarea de a merge prin simț.

Caii te pot arunca

niste cai arunca cronic de pe diagonala corecta dreapta. Aceasta înseamnă că ar putea folosi unele instruire pentru a învăța să călătorească mai departe și poate avea nevoie de ajutor chiropractic. Pe acești cai, puteți găsi că va trebui să vă verificați diagonalul mai des așa cum puteți aluneca pe diagonala greșită fără a observa. Vă veți găsi probabil favorizați o anumită diagonală. Dacă calul dvs. favorizează opusul, vă veți echilibra reciproc. Dar dacă ambele favorizează aceeași parte, lucrați la diagonala opusă se poate simți foarte ciudată până când veți obține lucrurile sortate.

Sfaturi de ajutor

O modalitate utilă de a vă aminti ce picior pe care ar trebui să-l postați este să vă repetați "să vă ridicați și să cădeți cu piciorul pe perete". Piciorul pe care îl veți ridica este piciorul frontal, cel de pe perete sau pe partea gardului inelului sau a arenei. Out pe traseu, încercați să vă amintiți să schimbați diagonalele din când în când. Acest lucru vă va ajuta calul.

Cu practica, obtinerea diagonala dreapta va deveni mai usoara si mai automata. Deci, nu fiți descurajați dacă de multe ori Ascultați instructorul tău spunând "Diagonal greșit."Stați doar cele două" lovituri "și veți reveni la diagonala corectă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să recunoașteți diagonala corectă la trot