11 Obiceiuri de echitatie nu vrei

Cai mai aproape

Călărind un cal este doar un drept? nu! Starea și controlul unui cal necesită același fel de forță musculară și coordonare că multe alte sporturi necesită dansuri de bal, arte marțiale, schiuri de coborâre și altele. Trebuie să învățați cum să utilizați corpul și echilibrul pentru a vă face călătoria mai confortabilă, în siguranță și mai ușoară pentru calul tău.

Cu toate acestea, este ușor să luați obiceiuri de călărie rău, mai ales dacă nu lucrați în mod regulat cu un antrenor. Aici sunt unsprezece dintre cele mai frecvente probleme de a viziona pentru a învăța să călătorești calul tău.

01 din 11

Mâini libere și plate

Este comun pentru noi călăreți pentru a lăsa fie la reins glisați prin degete sau lăsați-le mâinile să stea plat.

Amintiți-vă să închideți toate degetele din jurul măcinilor cu o înțelegere fermă, dar blândă. Imaginați-vă că țineți o pui de bebeluș și că este cantitatea potrivită de presiune cu care să țineți reins - nu aveți nevoie de o aderență la moarte, ci să le țineți cu suficientă forță pentru a le împiedica să alunece prin degete și să devină prea liberă. Degetele dvs. ar trebui să fie rotite pentru a vă împiedica să vă țineți mâinile plate, cu palme orientate spre sol. Mâinile plate fac mai dificil de oferit eficient REAL SIDA și deținerea căii prea liberi înseamnă că calul tău poate să-i tragi cu grijă prin degete.

  • 02 din 11

    Umeri cu umeri

    Când călătoresc un cal, trebuie să verificăm în mod constant și să ne corectăm postura și să ne păstrăm umerii înapoi. Slăbirea umerii dvs. înseamnă că puteți avea un timp mai dificil de menținere a Scaun bun și ajutoare eficiente. De-a lungul timpului, postura slabă poate duce la dureri de spate și la umăr.

  • 03 din 11

    Înclinându-se prea frecvent

    Înclinarea înainte este uneori necesară, cum ar fi atunci când sărituri. Cu toate acestea, atunci când faceți o muncă plată (nu sărituri), înclinarea înainte aruncă centrul de greutate atunci când este pe un cal și poate face greu să vă împovărați calul în mod corespunzător. În plus, dacă calul tău se oprește brusc sau speriat brusc, această acțiune tinde să vă împingă înainte de șa. Dacă sunteți deja înclinați prea departe, ați putea fi suficient de dezechilibrată pentru a cădea înainte de umărul calului.

  • 04 din 11

    Poziția călcâiului

    "Tocuri în jos"Este ceva ce majoritatea piloților începători vor auzi frecvent de la antrenorul lor. Asigurați-vă că tocurile sunt împinse în jos vă vor ajuta să vă păstrați piciorul într-o poziție adecvată în etrier. În plus, tocurile care sunt în jos măresc contactul dintre picior și corpul calului tău. Acest lucru vă ajută să comunicați cu calul dvs. și vă oferă un loc mult mai centrat și sigur în șa.

    Continuați la 5 din 11 de mai jos.
  • 05 din 11

    Mâini rigide sau grele

    Mâinile rigide și grele sunt la fel de rele ca mâinile care sunt plate și pierdute. Mâinile grele sunt mai grele pe cal, pentru că, dacă vă plimbați cu mâini grele, veți pune prea multă presiune asupra gurii calului. Acest lucru poate provoca probleme precum capul aruncarea și creșterea capului. Pentru a preveni acest obicei rău de echitatie, nu strângeți mâinile în jurul lui Roas ca și cum ar fi făcut un pumn. Țineți frâiele ferm, dar ușor.

  • 06 din 11

    Uită în jos

    Privind în jos înseamnă că nu vei căuta unde te duci. Acest lucru vă afectează centrul de echilibru și nu vă permite să vă pregătiți pentru ceea ce înainte, mai ales atunci când săriți sau pe traseu și întâlniți diferite obstacole. Când în șa, concentrați-vă privirea aproximativ zece hrană în fața calului.

  • 07 din 11

    Înclinându-se pe întoarce

    În timp ce bancare, întoarcerile dvs. pot fi de dorit atunci când călătoriți o bicicletă, nu doriți să vă sprijiniți în timp ce călătoriți cu cercuri sau îndoiți pe călare. Pentru ca calul dvs. să echilibreze cu ușurință în jurul întoarcerii strânse, doriți să păstrați propriul echilibru ca fiind centrat cât mai posibil. Înclinarea spre interior face acest lucru mai dificil pe cal. Un exemplu bun este o modalitate Barrel Racers Luați rotiri strânse. Veți vedea că de fapt, își păstrează greutatea scăzută și centrată în șa, permițând calului să facă curbarea rapidă și eficientă.

  • 08 din 11

    Scaun scaun scaun

    Ședința într-un scaun Poziție pe un cal este o problemă foarte frecventă. Aceasta înseamnă că stați înapoi și slăbiți, ca și cum ați fi înclinat într-un scaun ușor. Acest tip de călărie schimbă centrul de echilibru prea departe pe cal și, de asemenea, împinge picioarele prea departe înainte și departe de corpul calului, ceea ce face mai greu pentru dvs. să comunice. În plus, această postură în șa face greu să vă împovărați calul cu frâul, postați sau stați trot, și păstrați brațele și mâinile în poziția corectă.

    Continuați până la 9 din 11 de mai jos.
  • 09 din 11

    Înapoi înapoi

    Așa cum ni sa spus să ne așezăm drept și să ne împingem umerii înapoi, am putea compensa și să ne despăgubim spatele. Având un spate gol afectează poziția dvs. în șa, care afectează echilibrul și capacitatea noastră de a ne mișca cu calul. De asemenea, provoacă o tulpină excesivă pe spate și în timp poate duce la durerea de spate.

  • 10 din 11

    Ciupit cu genunchii

    Într-un efort de a prinde cu picioarele noastre și de a rămâne pe calul nostru, mulți dintre noi prin genunchi. Acest lucru face dificilă aplicarea ajutoarelor piciorului și vă afectează poziția în șa. Poate face ca postarea Trot să fie mai dificilă și să adauge săriți când încercați să așezați trot-ul. Încercați să vă relaxați la genunchi și să vă păstrați călcâiele în jos. Concentrați-vă prinderea pe vițeii și coapsele voastre.

  • 11 din 11

    Coatele rigide

    Coatele dvs. ar trebui să rămână întotdeauna de partea dvs. în timp ce mergeți dacă nu mergeți peste un salt sau trebuie să vă eliberați că calul tău când tuseau sau călătoria. După ce calul tău a aterizat sau recuperat, coatele ar trebui să se întoarcă de partea voastră. Păstrarea coatelor drepte și rigidă afectează echilibrul și capacitatea dvs. de a vă lua în mod eficient calul.

  • Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 11 Obiceiuri de echitatie nu vrei