10 Greșeli comune pentru călăreții de primă timp

Două fete care călătoresc un cal

Învățarea la calareste un cal poate fi foarte interesant, dar există mai multe lucruri pe care nu doriți să le faceți pentru prima dată când vă aflați în șa.

01 din 10

Purtând haine baggy

Există un motiv pentru care îmbrăcămintea ecvestră, atât în ​​limba engleză, cât și vestul este de formă și ornamente. Clorirea eșarfelor, pantalonii baghei, pulovere voluminoase cu talie liberă și alte îmbrăcăminte neclintită sau liberă pot fi prinși pe șa dacă ar trebui să cad. A fi prins la jumătatea drumului în jos înseamnă că ați putea fi târât și că este mult mai periculos decât căderea calului.

Asigurați-vă că ați determinat ce Îmbrăcăminte de echitatie adecvată este potrivit pentru tine.

  • 02 din 10

    Atașându-vă la șa sau calul

    Desigur, vrei să rămâi pe cal și să nu cad. Cu toate acestea, este o mare greșeală să vă legați de calul sau pe șaua sau în orice fel. Dacă Tu renunți, Vrei să cad. Acest lucru își diminuează șansa de a fi târât, ceea ce ar putea duce la răniri mult mai rele decât lovirea terenului.

  • 03 din 10

    Permiterea călătoriilor

    Reins vă ajută să controlați calul. Dacă vă sperie, reacția dvs. ar putea fi să aruncați reins și să vă mențineți pentru o viață dragă. Acest lucru ar putea confunda și vă înspăimânta calul, mai ales dacă vă sprijiniți și luați-o în jurul gâtului.

    Chiar dacă sunteți speriat, țineți pe acele reini, și ascultați ce vă spune ghidul sau antrenorul. Când se simte ca lucrurile merg prost, nu panică, respirați adânc și faceți așa cum ați spus.

  • 04 din 10

    Purtând încălțăminte greșită

    Flip-flop-flops, sandale, tocuri, formatori, cizme de drumeții clocky și alte încălțăminte inadecvate pot duce la dezastru dacă se alunecă sau se înclină într-o etrier.

    Prima dată când călătoriți, încercați să găsiți încălțăminte atât de aproape de o călătorie sau de cowboy cizme pe cat posibil. În acest fel, este mai puțin probabil să fii prins într-o etriere dacă te descurci. Nu doriți să loviți pământul cu piciorul încântat într-o etrier.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Gândindu-te că vei sta acolo

    Mulți oameni cred că călăria este doar o chestiune de a avea calul doar să le poarte în jur și tot ce trebuie să facă este doar să stați acolo. Dar, călăria este mult mai mult decât ședința în șa și lăsând calul să facă toată munca. Călăria este o activitate care necesită practici, pricepere, coordonare și echilibru.

  • 06 din 10

    Nu ascultă îndeaproape

    Dacă luați o lecție sau ieșiți într-un tur cu ghid, este foarte important să ascultați ceea ce vi se spune.

  • 07 din 10

    Nu au încredere în antrenorul tău

    Dacă antrenorul tău vă spune să călătoriți pe calul Bay, dar credeți că doriți plimbare cu pinto, Rețineți că antrenorul are probabil un motiv pentru a alege acel cal pentru dvs.

    Celălalt cal poate să arate ca și cum ar fi călătorului său o plimbare foarte bună, dar acest lucru poate fi pentru că călărețul știe deja cum să obțină cel mai bun din cal, deoarece sunt un pic mai avansat. Antrenorii sunt buni la potrivirea călăreților cu cai. Deci, în timp ce este corect să întrebi: "Poate într-o zi, pot să merg la asta?"Deocamdată, aveți încredere în alegerea antrenorului.

  • 08 din 10

    Încercând să țineți șaua pentru a rămâne pe

    Șa și etrierii face ca ședința pe un cal mai confortabil, și ajută la ajutarea călărețului să-și păstreze echilibrul, dar nu ar trebui să fie folosite pentru a vă ajuta să vă mențineți. Se poate transforma într-un obicei prost și, dacă într-adevăr începeți să cădeți, ținând-o pe șa se poate schimba într-o parte. Ținând strâns pe măsură ce se transformă, ar putea duce la tăiat, mai degrabă decât să cadă clar de cal.

    Riderii buni știu cum să schimbe o șa înapoi dacă simt că se întoarce, dar nu veți ști cum să faceți asta la prima călătorie. În schimb, dacă sunteți un sentiment instabil, apucați calul coamă Dacă trebuie, sau cureaua pe care antrenorul tău o poate pune în jurul gâtului calului în acest scop.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Sari peste casca

    Chiar dacă calul nu se mișcă niciodată sau călătorește mai repede decât o plimbare, purtați întotdeauna a cască.

  • 10 din 10

    Renunțarea la

    După prima călătorie, veți realiza că călăria este mult mai mult decât să stați acolo. Vei avea niște mușchi dureri și S-ar putea să vă simțiți confuz despre unele lucruri. Asta pentru că ți-ai folosit corpul într-un mod care nu este obișnuit.

    Când vine vorba de cai și de echitatie, învățarea este o călătorie de viață. Nu fiți descurajați dacă nu ați reușit să călătoriți în apusul soarelui, prima dată. Ca orice abilitate, practica regulată vă va mări cunoștințele și abilitățile.

  • Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Greșeli comune pentru călăreții de primă timp