Legând calul sau ponei în siguranță

Calul afară, legat de stabil

Ori de câte ori sunteți îngrijirea sau șezlong, va trebui să vă legați calul. Caii și ponei pot fi legați cu o frânghie de plumb, legături de remorci sau legături încrucișate. Indiferent ce se folosește, legarea trebuie făcută într-o manieră cea mai sigură pentru manipulator și cal.

Există o dezbatere despre dacă caii ar trebui sau nu ar trebui să fie legați "solid."Legarea mijloacelor solide pentru a lega astfel încât este aproape imposibil ca calul să se elibereze. Pentru motivul calului sau al lui Pony, este probabil cel mai bine dacă manipulatori nu se leagă solid. Dacă un cal este prost înspăimântat în timp ce este legat, ar putea să se panică, să se lupte și să-și rănească gâtul și spatele. Scopul ar trebui să fie acela de a vă învăța calul să nu fie legat, ci să stea. Un cal care este învățat să stea nu va provoca frânghiile cu care este legat.

Uneori, trebuie să echilibrați siguranța calului împotriva siguranței oamenilor. Pot exista situații în care este mai sigur să se legeze solidul decât să aibă un cal prost înspăimântat să se desprindă și să rămână într-o mulțime de oameni sau o autostradă ocupată. Când lucrăm cu caii noștri într-un paddock sau în stabile, este mai sigur ca calul să fie legat, astfel încât frânghia sau cravata să se desprindă dacă panică.

În mod ideal, frânghia ar trebui să fie atașată înălțimea pieptului sau mai mare. Frânghia ar trebui legată, astfel încât nu se încurcă suficient de scăzută pentru a fi trecute, dar nu este atât de mare sau atât de strânsă încât capul calului este restricționat.

Niciodată nu se leagă de o căpătare, cu frâiele sau cu puțin în vreun fel. Dacă calul se luptă, ar putea să-și rănească grav gura.

Întotdeauna legați-vă la o postare, perete sau o partiție care este ferm ancorată și nu se va pierde dacă calul trage pe el. Obiectul este de a avea pauza de cravată mai degrabă decât structura pe care o legați sau pe gâtul calului. Nu vă legați calul sau ponei la nimic care se mișcă. Dacă sunteți la o spectacol cu ​​cai sau traseu plimbare, să fie precauți la legarea la Garduri. Posturile vechi pot fi slabe în partea de jos și pot fi rupte de calul tău.

Nu legați:

  • busteni pe teren
  • Plăci libere sau subțiri
  • șine de gard
  • Scaune de gazon
  • camioane
  • orice altceva care nu este bine ancorat.

Cruce

Într-un hambar cu spații de lucru spațioase sau cu culoar, legăturile încrucișate vă asigură calul și facilitează să lucrați tot timpul când îngrijirea sau abordarea. Legăturile încrucișate ar trebui să fie suficient de lungi pentru ca calul să-și coboare capul confortabil, dar nu atât de mult încât să fie posibil ca calul să devină încurcat sau chiar pas peste frânghie.

Se pot face legături încrucișate pentru a se desprinde cu ușurință prin atașarea capetelor prin bucle de sfoară de baile sau șir puternic. O elastica de îmbrăcăminte de jumătate de inch poate fi folosită dacă vă place ideea unei legături care se îndoaie când calul trage puțin, dar va sparge încă dacă calul se luptă. Lanțurile nu sunt o idee minunată pentru legăturile încrucișate. Dacă un cal de panică se desprinde de lanțurile atașate, lanțurile pot leagă și provoca vătămări atât la cal, cât și la manipulare.

Trailer

Legăturile de remorci funcționează bine dacă legiți sau la o remorcă / postare. Asigurați-vă că legăturile de remorci sunt suficient de lungi, astfel încât capul calului dvs. nu este prea restricționat. Unele legături sunt făcute de 18 ", și nu suficient de lungi pentru utilizare în timp ce lucrați cu calul tău - calul tău nu va putea să-și miște capul în mod natural. Legăturile de remorci reglabile mai lungi (aproximativ 3 metri lungime) cu snap-uri de eliberare rapidă sunt ideale. Asigurați-vă că snap-urile nu sunt rigide cu rugina sau gheața de iarnă, astfel încât într-o situație de urgență să lucreze așa cum ar trebui să fie.

Cabluri de plumb

O frânghie de bumbac 1-1.5 inci în diametru este ideal pentru cabluri de plumb. Acoperirile plite de piele de piele sau de deplasare nu sunt ideale pentru legarea cu. Din nou, bucle de Bailer Sfoară, String, sau elastic îmbrăcăminte Faceți legături separate în siguranță în jurul unui post de gard. Legați-vă suficient de mare încât calul nu poate trece peste frânghie, dar nu atât de mare sau strâns încât să restricționeze mișcarea capului calului. Verificați frecvent cablurile pentru uzură dacă trebuie să legați solid, cum ar fi pe traseu sau la un spectacol de cal. Folosește o Nod de eliberare rapidă astfel încât, dacă calul dvs. se luptă, puteți trage cu ușurință la capătul frânghiei și eliberați calul.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Legând calul sau ponei în siguranță