Cum să-ți înveți calul sau ponei la gât

Femeie de conținut așezată pe cal în Highland

A fi capabil să Reintrul gâtului-OR Strageți calul cu o singură mână este o abilitate utilă. Reiningul gâtului face ca lucrurile cum ar fi porțile de deschidere fără a fi demontate, purtând ceva, sau se așează muștele în timp ce traseul de echitatie Mai ușor. Reiningul gâtului este, de asemenea, distractiv, sigur și ușor pe care îl puteți învăța calul, chiar dacă nu sunteți un călăreț avansat.

De ce ai nevoie

  • Calul tău, șaua și bridled-tipul de biți nu conteaza.
  • Un inel, arenă sau loc unde vă simțiți în siguranță, iar calul dvs. este atent.
  • Timp: Câteva zile În funcție de abilitățile tale și cât de repede învață calul tău.

Montați-vă și îndrumați calul în mod consecvent

Montați calul, țineți o rein în fiecare mână ca în mod normal și începeți la o plimbare. Dacă sunteți obișnuiți să călătoriți la contact - întotdeauna senzație de tensiune pe frunze, va trebui să vă slăbiți ușor mâinile. În acest fel, când venești cu coafura împotriva gâtului, nu tragi accidental pe pic de asemenea. Vrei ca calul să conducă în turn cu nasul, să nu-și sfârșească capul spre exterior.

Plimbați într-o linie dreaptă, apoi transformați un colț ascuțit de aproximativ un unghi de 90 de grade. Pe măsură ce rotiți banc de colț cu brațul interior, scaunul și picioarele ajută, ca de obicei, dar puneți-vă în afara gâtului calului. Ridicați-vă mâna, astfel încât frânarea face contact clar și pozitiv față de secțiunea mijlocie a gâtului.

Pe măsură ce ieșiți din rândul, întoarceți-vă mâinile la poziția lor normală de reiniere directă. Aveți grijă să nu trageți în frânarea exterioară încât să vă așezați împotriva gâtului calului, așa cum îl puteți confunda.

Păstrați ședințele scurte și variabile

Face multe rotiri, schimbarea frecventă a direcțiilor. Vizualizați cum și unde doriți să faceți rândul dvs. de fiecare dată când vă aflați imediat. Încercați să faceți acest lucru timp de aproximativ 15 minute de mai multe zile. Mai multe sesiuni scurte vor fi mai eficiente decât o sesiune lungă. Nu urmați același model de fiecare dată când vă plimbați după cum ați putea găsi calul dvs. învață modelul și ignoră frâu ajută împotriva gâtului său.

După câteva sesiuni, încercați mai întâi să faceți o reducere a gâtului, înainte de a pune contactul pe biți. Eliberați orice contact cu puțin de îndată ce calul pornește în rândul său, dar lăsați-l pe gât până când doriți să întrerupeți rândul. Dacă calul se rătăcește de la întoarcere, strângeți ușor în interior pentru a-i aminti direcția. Continuați să faceți acest lucru pentru mai multe sesiuni.

Țineți mâna într-o singură mână

Când calul dvs. răspunde în mod consecvent la reinalul de la gât, nu veți mai fi nevoie să nu mai aveți cu privire la brațul interior. Țineți mâna într-o singură mână. Este tradițional la gât, cu mâna non-dominantă. Acest lucru lasă mâna dominantă liberă să lucreze un lasso sau să deschidă o poartă. Cu toate acestea, dacă nu veți fi bovine și întâlniți câteva porți, puteți alege să utilizați oricare dintre mâna pe care vă rog

Practicați răbdarea

Fii răbdător cu calul tău, unii sunt cursanți rapizi, iar unii au nevoie de timp suplimentar pentru a-și învăța lecțiile. De asemenea, vă învățați în același timp. Mergeți încet și luați lucrurile la un moment dat. Odată ce a fost învățat reinul de gât și vă puteți întoarce fără probleme, aveți nevoie doar de practică ocazional.

Nu uitați indicii corpului

Înălțimea interioară ghidează calul în direcția pe care doriți să o mergeți și este numită lider. Partea interioară sau frâu pe o întoarcere stânga este partea stângă și pe un rând drept, partea interioară sau de lider este reinalul drept. Indiferent dacă reiniți cu o mână sau două, picioarele și corpul sunt o parte importantă a Cueului. Nu vă concentrați atât de tare pe mâini, că veți uita orice altceva.

Lucrați într-o zonă în care calul se simte în siguranță

Calul tău va fi probabil mai atent dacă lucrați într-un inel împrejmuit sau într-o arenă. Unii cai urăsc că sunt într-un inel. Lucrați unde vă simțiți în siguranță, iar calul dvs. va fi cel mai atent.

Plimbare cu intenție

Dacă sunteți înclinat să fiți vagi sau de vis, calul dvs. vă va ridica rapid inaderile și inconsecvența și să nu vă luați în serios comenzile. Veți dori să lucrați în colțuri destul de ascuțite, mai degrabă decât se rotește gradual sau circular, astfel încât calul dvs. să știe că faceți o întoarcere clară, mai degrabă decât vagă rătăcitoare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți înveți calul sau ponei la gât