Alegerea cizmelor pentru călărie

Closeup de călăreți de călărie

Majoritatea sportivilor și muncitorilor poartă încălțăminte adecvată pentru slujba lor. Este la fel de important să purtați încălțăminte adecvată atunci când lucrați și călătoriți cai. Boots sau pantofi bune vă ajută să vă protejați picioarele dacă se păsesc și să vă împiedice piciorul să alunecă prin etrier, dacă vă cădeți de pe cal când călătoriți. Flip-flops, tocuri înalte, sandale, înfundații, pantofi de grădină ca Crocs, și pantofii de alergare de pânză nu au loc în hambar. Chiar și cizmele din cauciuc nu oferă o mulțime de protecție, deși ei vin la îndemână atunci când vremea este umedă sau sunteți mușcând tarabe. Când alegeți orice tip de unelte, inclusiv încălțăminte, gândiți întotdeauna "Siguranța în primul rând".

Ce sa nu port

Boots făcute în special pentru călărie vin în mai multe stiluri diferite. Indiferent de stilul pe care îl alegeți, orice boot de echitatie ar trebui să aibă o rolă mică și un călcâi care este de aproximativ 1 inch (2.5cm) la 1 & frac12- inci mare. Acest lucru vă va ajuta să împiedicați alunecarea boot-ului Eroare. Cizme cu trepte groase sau grele, cum ar fi cizme de drumeții sau cizme de zăpadă, sunt nepotrivite pentru călărie, deși pot fi potrivite pentru a lucra în stabile. Aceste cizme tind să fie largi, cu o mare cutie de picioare, ceea ce înseamnă că pot fi prinși pe părțile laterale ale etrierului. Ei au, de asemenea, o mulțime de aderență, ceea ce este bun în timp ce vă faceți drumeții, dar veți face mai greu să vă glisați piciorul în și să ieșiți din etrier.

Stiluri de boot de vest

Indiferent dacă alegeți un Engleză sau Western Stilul de boot este de până la tine. Cizmele de vest, în mod tradițional, tind să aibă un călcâi ușor mai mare decât limba engleză. Unele cizme în stil occidental au tălpi de crep, care nu pot glisa cu ușurință etria. De asemenea, puteți găsi cizme de înălțime a gleznei. Acest lucru ar putea fi mai confortabil dacă doriți să călătoriți în jumătate de chaps. Dar toți vă vor oferi o bună stabilitate și protecție.

Multe dintre cizmele mai ieftine sunt făcute fie cu partea superioară, fie cu scăderea sau ambele făcute din vinil. Acest lucru poate fi mai puțin confortabil pentru picioarele voastre și se poate descompune mai repede decât o pereche bună de cizme din piele, care pot fi reparate. Ei nu pot să respire din piele, dar sunt mai ușor de curățat dacă se murdăresc.

Ambalatorii au devenit foarte populari și, pe lângă faptul că arată inteligent, sunt minunați pentru uzura hambarului de fiecare zi, precum și pentru mersul pe jos. Ele sunt robuste și oferă suport pentru călărie, fără a fi ca greoaie ca niște cizme în limba engleză.

Stiluri de boot englezesc

Cizmele engleze vin în mai multe stiluri diferite, de asemenea. Cizme tradiționale de rochie - acele cizme negre înalte pe care le vedem în vechile scene de vânătoare britanice sunt încă comune în dresaj inel și în evenimente și într-adevăr sunt corecte în aproape orice disciplină engleză. Unele călăreți din curte și traseu găsesc că o pereche confortabilă de cizme înalte este o bună protecție și sprijin pentru fiecare zi. Altele le găsesc prea calde și greoaie. Cizmele de câmp arata ca cizme de rochie, dar au un dantelă peste instep. Acestea sunt purtate în inelul de spectacol de vânătoare și sunt mai confortabile dacă aveți un picior cu un mare instep. Lace-ul o face mai ușor să intri și să iasă.

Ambele tipuri de cizme înalte pot sau nu pot avea un fermoar în spate, astfel încât acestea sunt mai ușor să intri și să iasă din. Dacă găsiți o pereche perfectă de cizme noi sau folosite, dar sunt greu de pus pe, este posibil ca fermoare să fie introduse sau înlocuite dacă se purtă.

Jodphur sau cizme paddock sunt stiluri engleze de cizme de echitatie care urca doar glezna. Ele sunt adesea purtate de copii în ringul de spectacole, cu Jodhpurs și Ghereters din piele, curele care merg în jurul vițelului chiar sub genunchi pentru a împiedica jodhpurs să-l îmbogățească pe picior. Mulți adulți, purtați aceste, cu sau fără jumătate de chaps pentru călărie de zi cu zi. O pereche bună va fi confortabilă pentru a purta în jurul hambarului, deși este posibil să nu doriți să utilizați cizme din piele pentru mușcătura de stand. Bocancii Jodhpur vin în stilul de tracțiune, fermoar sau stiluri dur. Unii oameni preferă stilul de fermoar pentru că sunt rapizi să pună și să decoleze, dar picioarele cu arcuri înalte se pot simți înghesuiți în stilul fermoarului sau de tracțiune.

Rularea stilurilor de pantofi

Running Boots stil de pantofi sunt disponibile pentru cei cărora le place un aspect casual care este atât confortabil, cât și durabil și nu necesită pielea de îngrijire. Ei erau la fel de confortabili ca pantofi de alergare, cu un mic suport suplimentar în talpa și glezna. Ele sunt, de fapt, lucrurile perfecte dacă vă aflați într-un sport Ride `n` cravată care vă cere să faceți un pic de funcționare. Mulți traseu de lungă distanță purta aceste lucruri.

Materialele

Toate aceste cizme vin în diferite materiale din panza de bumbac și sintetică la piele. Desigur, cizmele din piele tind să fie mult mai scumpe și necesită mai multă grijă. Calitatea mai bună a pieii și mai bine construcția, cu atât mai confortabil și mai scump boot-ul va fi. Încercați pe o pereche de cizme de 500 $, comparativ cu cizmele de 100 $ și veți simți rapid diferența de confort și asistență. O pereche bună de cizme este o investiție, și cu bună grijă, ar trebui să depășească versiunea mai ieftină de mulți, mulți ani. Nu puteți nega simțul cizmelor de bună calitate, deci dacă noile cizme nu sunt accesibile, pieptene magazine și anunțuri dorite pentru cizme utilizate pe care le puteți permite.

Atât cizmele în stil englezesc, cât și în stil occidental vin în materiale sintetice. Principala problemă cu cizmele de călărie din cauciuc este că ei se încălzesc, dețin umiditatea și pot fi foarte greu să coborâți, ținând ca o ceașcă de aspirație la picioare. Ei sunt minunați, deși atunci când vremea este umedă, sau dacă călătoriți doar în câteva spectacole mici și nu doriți să faceți parte din costul cizmelor din piele.

Mulți piloți au două sau mai multe perechi de cizme, în funcție de modul în care se plimba. Dacă intenționați să arătați, probabil că va trebui să aveți cizme separate pentru acasă și la concurs. Desigur, fiecare disciplină necesită o pereche diferită de cizme, deci dacă intenționați să arătați limba engleză și occidentală, probabil că veți avea nevoie de ambele tipuri de cizme. Călărie de iarnă înseamnă că ați putea avea nevoie de o pereche de cizme de căptușire pentru a vă menține picioarele calde. De asemenea, puteți găsi Polo cizme sau cizme înalte cu manșetă negru sau maro în partea de sus. Acestea sunt bine, atâta timp cât sunt sigure și confortabile.

Cizme deja deținute

S-ar putea să aveți ceva în dulapul dvs. care va funcționa foarte bine, fără de cheltuielile de cumpărare a cizmelor făcute special pentru călărie. Atâta timp cât călcâiul și călcâiul sunt adecvate, ele nu sunt prea mari pentru etrierul, se potrivesc bine și vă vor susține piciorul, ar trebui să fie bine. Rochii cizme cu fermoar de-a lungul interiorului vițelului nu vor fi potrivite. Vizualizați întotdeauna îmbrăcămintea de călărie cu un ochi la siguranță, ceea ce este mult mai important decât cum arăți.

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Alegerea cizmelor pentru călărie