6 Tipuri comune de biți de echitatie engleză

Puterd Fuchs im Herbst im Gegenlicht ALS portret Porträt

Există sute de biți diferiți de echitatie cu multe variații subtile și nume ciudate. Cele mai multe sunt derivatele câtorva biți de bază care rămân populare printre călăreții de călărie în engleză.

Aici sunt șase dintre cele mai frecvente biți de echitatie pe care le puteți folosi pe un cal care este condus englez.

01 din 07

Părți ale bit-ului de snable

Când se compară biții englezi, este util să cunoaștem diferitele părți ale pic. Învățați unde și ce se vor ajuta inelele, tunurile și articulațiile care vă vor ajuta să înțelegeți cât de anumite snable și bitoanele de bordură diferă. Acest ilustrat vă va ajuta să identificați părțile unui bit de bază.

  • 02 din 07

    Engleză Inel Ring Snaffle Bit

    Bitul de snaleble inel de inel englez este probabil cel mai comun englez de echitatie. Este de multe ori puținul introdus pentru cai, indiferent dacă sunt destinate să fie călătorite Engleză sau Western.

    Mulți cai sunt călătoriți într-o variație a unui pic de snaffle. Este un pic plăcut simplu, care este utilă dacă vă plimbați în curtea din spate sau în inelul de spectacol. Dacă găsiți buzele calului tău, puteți cumpăra gardieni ieftini care se întind peste inele.

  • 03 din 07

    D-Ring Snaffles Bit

    Numit pentru forma inelelor, D-Ring Snaffles Bit este un alt tip de cal de călărie foarte comun. Unii oameni preferă aceste lucruri pentru încetarea corilor tineri. Ele sunt un pic mai liniștit în gura calului, deoarece inelele sunt mai fixe.

    Unii cai sunt destul de confortabili în ei. Alții nu le poartă bine. Din cauza modului în care inelele sunt atașate la piesa bucală, există mai puțină șansă că calul este ciupit. Acest lucru este un pic utilizat în mod obișnuit pentru racehori.

  • 04 din 07

    Engleză Ougebutt Snaffle Bit

    Un Engleză Ougebutt Snaffle Bit poate fi un pic moale perfect pentru unii cai, iar alții o pot găsi o gură incomodă. Acesta este un alt pic popular pentru călărirea tinerilor caii, deoarece este foarte ușoară. Cum ar fi un snable d-inel, ciupind în colțurile gurii este puțin probabil din cauza modului în care sunt atașate inelele.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    English Full Cheek Snaffle Bit

    English Bitul de snalefle complet este proiectat, astfel încât nu trage prin gura calului. Vârfurile obrajilor pot sau nu să fie aplicate la capăt. A face acest lucru modifică acțiunea puțin oarecum.

  • 06 din 07

    Engleză pelham bit

    Un Engleză pelham bit oarecum combină acțiunea unei curbe și a unui bit de snaffle. Poate fi condus cu două seturi de iertare ca o căptușeală dublă, sau cu convertoare pentru a atașa un singur set de reini. Acest bit nu poate fi permis în unele discipline.

  • 07 din 07

    Kimberwick și Uxeter Kimberwick au explicat

    În multe locuri, este mai probabil să vedeți un Kimberwick Uxeter cu sloturi în inele, decât Kimberwick bit cu inele în formă de d. Ele sunt, de asemenea, adesea văzute pe ponei, oferindu-le tinerilor lor mai mulți "frâne" decât un snable simplu pe un ponei care tinde să fie puternic.

    Deși arată diferit, ele sunt un pic ca un pelham prin faptul că combină acțiunea unui snaffle și a unui bit de bord.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 6 Tipuri comune de biți de echitatie engleză