Școala în călărie și spectacole

fată școlară calul ei

La școală un cal, sau de școlarizare un cal este de a practica ceea ce faci să faci. În general, călăreții englezi tind să folosească cuvântul școlarizare mai mult decât călăreții occidentali. Acest lucru poate fi pentru că rădăcinile cuvântului în legătură cu cai vine de la școlile militare de echitatie din Europa, cum ar fi Școala spaniolă de echitatie din Viena, Austria, unde faimosul Lipizzaner dresaj Caii sunt instruiți. Termenul Haute Ecole, care se referă la mișcările de dresaj înalt, provine din același context, Ecole Fiind Cuvântul francez pentru școală. Un inel care este folosit pentru antrenament poate fi numit un inel de școlarizare. Acest lucru este deosebit de obișnuit la emisiunile de cal, unde sunt disponibile inele de încălzire sau de școlarizare pentru obținerea unui cal gata de a concura, separat de zona de concurență.

Unde are loc școlarizarea?

Practica școlarizării se poate face oriunde trebuie să practici cu calul tău. În mod tipic apare într-un inel, dar poate însemna, de asemenea, o traseu dacă sunteți interesat de traseul de echitatie. Școală pe traseu va însemna probabil că plătiți mai multă atenție comportamentului calului, învățând cum să vă transportați peste teren și să vă ocupați de distragerile care se pot întâmpla atunci când călătoriți. Acest lucru va face calul mai sigur și mai distractiv când doriți doar să vă relaxați. Lunging sau conducerea la sol poate fi, de asemenea, un tip de școală. Sau, poate fi la fel de simplu ca o remorcă dacă aveți nevoie să vă școlarizați calul pentru a intra liniștit și în siguranță în și din unul.

Călăreții pot fi de asemenea învățați, punau prin exerciții care le fac mai cald, echilibrat și sensibil în timp ce călăresc. Acest lucru se poate face cu cineva care plătește calul, sau cu călărețul în mod independent, de obicei cu un instructor care urmărește și oferind îndrumări.

Mișcările de școlarizare ar putea include în sus și în jos tranziții (de la plimbare la trot și înapoi sau trot la canter), Halts, cercuri, Reintroduceți-vă și alte exerciții mai avansate, cum ar fi randamentele piciorului, trecerile laterale și se transformă în forehand. Un călăreț poate practica trotting peste Cavalletti sau modele de salt ca exerciții care pregătesc un cal pentru concurență. Aceste schimbări de direcție și viteză, accelerare și exerciții laterale ajută calul să învețe să fie mai receptiv și mai echilibrat.

Re-școală un cal

Re-școlarizarea unui cal înseamnă formarea acestuia într-un mod care va sparge comportamentele nedorite. De asemenea, poate fi numit re-instruire. Școlile se poate face cu un cal de orice vârstă și la Orice nivel de formare. Mulți oameni nu privesc niciodată caii lor ca pe deplin instruiți și există întotdeauna ceva nou de învățat sau de a rafina. Poate că riderii ar trebui să se gândească la fel ca ei înșiși!

Spectacole de școlarizare

Un spectacol de școlarizare este unul în care concurența este orientată spre călăreți și cai neexperimentați în pregătirea pentru mai grave arătând. Gândiți-vă la aceste competiții ca formare sau spectacole de practică. Regulile ar putea fi mai puțin stricte, iar codul de îmbrăcăminte poate fi mai casual. Sari ar putea fi mai mici, testele de dresaj ar putea fi mai simple, iar piloții pot participa doar la experiența și nu concurența reală.

Școala și îmbrăcămintea este mai colorată și mai puțin tradițională decât îmbrăcămintea. Culorile și modelele luminoase pot fi purtate pentru școlarizarea de zi cu zi, mai degrabă decât îmbrăcămintea mai formală, purtată la un spectacol de cal. Școparea căștilor vin într-o varietate de modele și stiluri. Half-chaps și cizme Jodhpur pot fi purtate mai degrabă decât cizme înalte.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Școala în călărie și spectacole