Cum funcționează bits snaffle

calul purtând un pic de inel de inel

Mulți dintre noi, indiferent dacă mergem Engleză sau Western, Aflați să călătoriți pe cont propriu cai sau sunt montate pe un școală, probabil că învață să călătorească cu un pic de snaffle. Calul meu este confortabil într-o simplă un snaffleu gura gol, folosit cu gardieni de cauciuc, astfel încât buzele ei nu se prăbușesc. Chiar dacă nu începeți în acest fel, există o șansă bună ca undeva de-a lungul căii învățământului dvs. de echitatie, veți călători cu un snable. Știind cum funcționează bit de snaffleu este util în dezvoltarea eficientă REAL SIDA, și evitați fie că este ineficientă sau prea tare pe gura calului tău.

Deși acțiunea de bază a majorității biților de snaffle este aceeași, uneori ia în încercarea câtorva biți diferiți pentru a găsi un cal este confortabil cu. Uneori Alegerea bitului drept, Chiar dacă alegeți printre snable, puteți lua un pic de timp.

01 din 07

Bazele de bază ale snablei

A Snables bit are un muștiuc drept sau îmbinat cu inele pe fiecare capăt al piesei muștiucului. Sunt Multe tipuri diferite de biți de snaffle. Structura de bază este aceeași pentru toți, iar acțiunea de bază din gura calului este similară, cu unele modificări subtile. Bitul de snaffle este privit ca un bit relativ ușor. Adăugarea de ambalaj de sârmă sau alte lucruri similare Muștiul variațiilor poate face mult mai aspru.

  • 02 din 07

    Ce se întâmplă când "trageți"

    Atunci când sunt trase frunzele, se aplică o presiune în zona gingiilor care nu au dinți numiți barele gurii. Acest decalaj este între dinții din față care cultivă iarba și dinții din spate, care mănâncă mâncarea. A Bit-ul de montare se află confortabil în acest decalaj, doar înainte de dinții de măcinare. Ocazional, un cal va avea probleme de a purta un pic de dinți confortabil și mici numiți Wolf dinți poate trebuie să fie tras sau a Bit SEAT creată.

  • 03 din 07

    Cum reacționează calul la semnale

    Simplele simple aplică presiune la barele gurii calului. Nu există nici o presiune nicăieri pe capul calului și nici o pârghie nu vine în joc așa cum o face cu un bit de bord. Când trageți drept înapoi, calul va înțelege că o presiune egală pe ambele părți ale gurii sale înseamnă oprirea. O tragere spre dreapta, care aplică presiune pe bara dreaptă, înseamnă că întoarceți spre dreapta și o tragere spre stânga, desigur, înseamnă că virați la stânga.

    Pe măsură ce învățați să vă perfecționați REAL SIDA, Combinându-le cu ajutorul scaunului și a piciorului, veți învăța să vă luați calul pentru lucruri precum randamentele piciorului, jumătate de trecere, Modificări de conducere, schimbări de mers și alte abilități de echitație mai avansate. În timp ce, la început, este posibil să fiți pur și simplu "trageți" frâiele, veți învăța într-un timp scurt să dați semnale mult mai subtile care pot fi simțite de cal, dar sunt aproape imperceptibile la observatorul mediu.

  • 04 din 07

    Funcția de inele de biți

    Inelele de pe un snaffle pot fi în formă de D sau au o mică bucată care se învârte în sus sau în jos ca un snaffle complet de obraz și un snaffle Fulmer. Inelele pot aluneca sau pot fi fixate la piesa bucală. Arborii perpendiculari pe piesa bucală de pe obrazul complet și pe biții de conducere împiedică să alunece prin gura calului. Discurile de tip din piele sau cauciuc mare pot fi folosite pentru a păstra bitul de la bucățile laterale ale gurii calului. Inelele pot afecta greutatea bitului și împiedică lovitura de a trage în lateral prin gura calului.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Cum diferă muștiile

    Bițele cu muștiucile îmbinate vor avea un efect de nuci, în timp ce muștiucile drepte au răspândit presiunea în mod egal pe limbă și bare. Un snaffle de ouă va avea inele ovale, iar piesa bucală va deveni mai groasă, deoarece se apropie de inele. Acești biți sunt printre cei mai blânzi, deoarece distribuie presiunea ajutorului de reinvolut într-o zonă mai largă a barelor. În general, cu atât este mai groasă, cel mai blând bit. Un cal cu o limbă mare sau un palat scăzut ar putea fi incomod într-un pic cu un piept gros.

    Legătura franceză este considerată cea mai ușoară snaffle îmbinat. Dr. Dr. Bristol Link, deși arată similar, este mult mai severă, din cauza modului în mijlocul bitului se află în contact constant cu limba - fie plat, fie pe un unghi, în funcție de modul în care călărețul atașează bitul frâu.

  • 06 din 07

    varietate

    Snalele pot fi goale pentru a reduce greutatea, flexibilă, răsucite, îmbinate cu una sau mai multe legături, au taste sau role, să fie pătrate sau ovale sau au o combinație de forme și articulații. Mullen bucăți sunt aceeași lățime de la capăt la capăt. Bițele de sârmă sunt destul de subțiri și biți înfășurați cu sârmă se adaugă la claritatea presiunii pe barele gurii.

    Toate aceste variații sunt destinate să sporească SIDA REAL. Diferite metale și materiale pot fi folosite pentru a încuraja calul să accepte bitul pentru gustul său sau pentru a încuraja salivarea. Pot fi folosite cupru, fier dulce, vulcanită și alte sintetice. Unele biți, adesea folosite Învățând un cal tânăr să dețină bitul, sunt aromatizate.

  • 07 din 07

    Vezația biților de snaffle

    Snatchlele sunt adesea primul bătar pe care îl va purta un cal. Mulți vor fi călătoriți pe tot parcursul întregii vieți cu un pic de snable.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cum funcționează bits snaffle