Cum să-ți antrenezi calul pentru a călări bareback

Fata și femeia stând bareback pe cal într-o pădure

Călărind un cal bareback este o modalitate excelentă de a dezvolta mușchiul și echilibrul. Oamenii obișnuiau să călătorească bareback pentru că nu aveau șaibe, dar este încă ceva care poate veni la îndemână. Este mai cald în timpul iernii și mai puțin greoaie dacă aveți doar un minut pentru o plimbare rapidă în jurul padocului. Riding Bareback vă va ajuta, de asemenea, să știți cum se mișcă calul pe măsură ce simți că mușchii ei lucrează sub tine. Aflați cum să vă pregătiți calul pentru unele semne de călărie și avertizare că calul tău ar putea fi incomod.

Pregătiți-vă calul

Veți dori să utilizați un cal liniștit, calm, cu melodie netedă și o spate sănătoasă. Cai cu mare greabăn poate fi incomod pentru a merge bareback. Dacă sunteți preocupat de a deveni chated, aplicați niște jeleu petrolier în zona sensibilă înainte de a ieși. Înainte de a începe, asigurați-vă că ați împiedicat oprirea, cotitură, mers pe jos, ședinței trot, Postarea trot, si Canter / Lope în șa cu și fără etrieri.

O șa vă ajută să distribuiți greutatea pe un cal înapoi. Fără aceasta, greutatea dvs. se va odihni într-un loc mai mic, așa că asigurați-vă că calul dvs. este confortabil. Poate doriți să începeți să călătorească bareback pentru doar câteva minute pe zi. Un moment bun este după călătorie. Calul tău va fi încălzit și poți scoate șaua și poți călări la o perioadă scurtă de timp.

Montați calul Bareback

Pentru că nu veți avea etrieri pentru a se folosi pentru a se supune, va trebui să utilizați un bloc de montare sau să aveți pe cineva să vă ducă un picior în sus. Puteți folosi o cale ferată la îndemână pentru a se ridica. Dar poate fi dificil să-ți aliniezi calul și să stea în picioare în timp ce echilibrați precar pe gard. Un bloc de montare robustă este cel mai sigur. Nu stați pe nimic nemulțumit care ar putea să se prăbușească pe măsură ce stați pe ea. Și nu vă lansați calul de-a lungul ceva ce ar putea obține o frâu Cureaua sau frâu încurcat cu.

Țineți calul lângă munte. Dacă calul tău nu este aliniat și gata, ai putea cădea. Uita-te la indiciile calului tău și doar montați când calul nu se mișcă și gata pentru tine.

Mențineți o poziție confortabilă

Odată la bord, obțineți confortabil și asigurați-vă că calul dvs. este confortabil. A poziție bună este aceeași ca în șa. Vrei ca călărie să-ți îmbunătățească în general călăria, să nu devii o modalitate de a dezvolta noi obiceiuri proaste. Fiți conștienți de alinierea urechii, umărului, șoldului și călcâiului. Scopul de a fi lumina pe scaun, astfel încât nu sunteți o greutate moartă pe calea înapoi.

Începe cu un plumb

Ia pe cineva să conducă calul la plimbare. Să-l facă înainte, să se întoarcă, să se oprească și să se back-up, astfel încât să vă puteți obișnui cu sentimentul. Când tu și calul tău se simt o plimbare sigură în timp ce a condus, ia-o pe frânghii și să înceapă, să te oprești și să oprești cu cineva de-a lungul securității.

Practicați forma corectă pentru trot, canter sau lope

Repetați procedura cu calul în mișcare atât la un trot de ședință cât și de postare. Ar trebui să puteți posta fără etrieri sau o șa. La Canter, poate doriți ca cineva să-l facă pe cal. Păstrarea echilibrului într-un cerc relativ strâns este un tad mai dificil. Pe lunge se concentrează pe menținerea scaunului.

Păstrați picioarele lungi și tocuri în jos. Gândiți-vă la lăsarea de greutate să se scufunde prin "pernele de scaune" și în jos prin picioarele tale. Păstrați-vă scaunul Springy. Rămâneți relaxați și flexibili și nu uitați să respirați. Ținând respirația vă menține greutatea înaltă și nu vă va fi confortabilă pentru dvs. sau pentru calul dvs.

Păstrați echilibrat și evitați confuzul calului

Fără o șa sau o frunză, trebuie să vă păstrați echilibrul și să nu vă confundați calul. Dacă începeți să vă pierdeți echilibrul, nu strângeți cu picioarele. Calul tău ar putea înțelege acest lucru ca un Cue pentru a avansa mai puternic. Puteți folosi o mână de coamă Pentru a vă stabili la început. Ținând pe Mane este mai sigură decât utilizarea unei frânghii de gât sau curea, deoarece nu există nici o șansă de alunecare a coastei calului.

Mulți oameni au o tendință de a se sprijini înapoi și de a-și împinge picioarele înainte sau se îndreaptă înainte și își aduc călcâiul. Fie tendința va erodează securitatea și abilitățile globale. Vrei să rămâi echilibrat și înclinat înapoi prea mult înseamnă că calul tău se mișcă brusc, s-ar putea să rămâi în urmă.

Încercați mai mult călătorii

Când vă simțiți echilibrați și în control, iar calul dvs. pare a fi încrezător și confortabil, vă puteți îndruma pe cont propriu. Rămâneți în inel sau arenă sau un paddock mic, până când vă simțiți complet încrezători la toate melodiile. Când deveniți foarte bine la călărirea bareback, ați putea dori să încercați să călătoriți pe traseu. Dacă faceți acest lucru, luați în considerare modul în care veți reveni dacă trebuie să demontați. S-ar putea să trebuiască să faceți o utilizare creativă a rocilor, jurnalelor sau șinelor de gard.

Ridicarea înclinilor abrupte poate fi o provocare fără o șa. Înclinați înainte pentru a vă scoate greutatea de pe calul calului și folosiți mâini de maneci pentru a preveni alunecarea înapoi. Indiferent ce faceți, nu utilizați reins pentru echilibru. Care va confunda și a rănit calul.

sfaturi

  • Nu utilizați plăcuțe bare. Ei nu au nici o structură și pot aluneca cu ușurință dacă deveniți dezechilibrați. Plăcuțele bareback cu etriere sunt periculoase și încurajează poziția scaunelor slabe.
  • Purtați-vă cască de fiecare dată când vă veți întâlni cal, Bareback sau Saddled. Utilizați întotdeauna o casca de echitație aprobată ASTM și încălțăminte adecvată.

Probleme și comportament de verificare

Ridback-ul de echitatie ar trebui sa fie inconfortabil ca un cal care are dureri sau disconfort la locul exact la starea raiderului se odihnesc. Este o senzație diferită de o șa, astfel încât calul dvs. poate avea nevoie doar de timp pentru a vă obișnui. Dacă se pare foarte inconfortabil, examinați-i înapoi pentru orice iritație sau vorbiți imediat cu un veterinar. Veți dori, de asemenea, să monitorizați spatele calului pentru durere după orice plimbare bareback (sau dacă este nouă pentru ei).

În cele din urmă, unii călăreți și cai nu sunt potrivite pentru călărie. Mai ales călăreți grei, caii cu orice problemă din spate, sau un cal foarte subțire, poate dori să evite călăria.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi calul pentru a călări bareback