Cum să cantar sau să vă aflați pe cal sau pe ponei

Învață să cantar

Învățarea de a călări implică învățarea de a-ți controla calul la toate cele trei metrițe: plimbare, trot și canter sau lope. După ce vă simțiți confortabil, următorul pas este Cantering sau Loping. Pe măsură ce progresul dvs. de abilități veți învăța cum să vă întrebați calul pentru colectare, extensie și, eventual, simțiți suficient de încrezător pentru o "galop de mână."

De ce ai nevoie

Pentru a începe, începeți să călătoriți cu calul tău pe linia ecranului cu reins legate de drum. Antrenorul tău va fi în control. Astfel vă puteți concentra pe scaun, fără a afecta capul calului. Odată ce vă simțiți în siguranță pe linia Lunge, puteți încerca pe cont propriu.

Instrucțiuni pas cu pas

  1. Începeți cu calul sau cu ponei Trotting calm.
  2. Sta Câteva bătăi.
  3. Glisați piciorul din afară (piciorul îndreptat spre perete sau gard) în spatele circumferinței și aplicați presiune cu ambele picioare (sau tocuri dacă calul este reticent). Piciorul interior rămâne la circumferință. Acest lucru vă încurajează calul pentru a începe Canterul cu fața posterioară și a conduce bine și se îndoaie în jurul piciorului interior.
  4. Veți simți că calul tău ridică umerii și conduce cu posteriori posteriori. Păstrați o ușoară presiune pe picior interior pentru a menține mișcarea înainte a calului. Dacă mâinile sunt în mâinile tale, scurtați ușor mâinile pentru a menține un contact blând, dar constant, pe măsură ce calul își ridică capul.
  5. Permiteți mâinilor să urmeze mișcarea a capului și gâtului calului, păstrând întotdeauna un contact delicat cu frâiele, pe măsură ce calul se îndoaie în canter sau lope. Călătorii occidentali nu va merge cu contact, dar urmați mișcarea fără a trage pe frâu.
  6. Stai adânc în șa, Păstrați șoldurile libere și urmând mișcarea balansată a calului. Păstrați-vă umerii înapoi și stați în poziție verticală. Nu permiteți corpului dvs. superior să se integreze.
  7. Verificați că calul dvs. este pe plumbul corect. Pe măsură ce deveniți mai experimentați, veți putea să simțiți mișcarea plumbului de plumb, trageți-vă ușor șoldul. Dar la început, va fi mai ușor să vă folosiți viziunea periferică pentru a verifica umărul și anteriorul. Îndepărtați capul în jos pentru a vă arunca să vă scoateți din Poziția corectă.
  8. Pentru a corecta conducerea, stați adânc în șa, aplicați o presiune ușoară a piciorului, închiderea pe cal și rezistă mișcării înainteului calului. Continuați să strângeți înapoi pe reini până când calul este din nou trotting. Întreabă-l din nou calul la Canter, începând cu pasul.
  9. Pentru a merge de la un canter înapoi la un trot, Urmați pasul 7, dar în loc de cueing pentru Canter își înmoaie mâna și piciorul SIDA și începeți să postați.
  10. Întotdeauna practică coafura (și toate celelalte metri) mergând în ambele direcții ale inelului, fie a arenei. Probabil că veți găsi o parte mai dificilă și așa că calul tău.

Sfaturi pentru Cantering

Pentru Canter corect, utilizați aceste linii directoare:

  • Creșteți probabilitatea de a porni pe plumbul corect, cueing pentru Canter, pe măsură ce vă trotiți într-un colț.
  • Păstrați-vă spatele și șoldurile flexibile. Nu ridici în sus.
  • Uite unde te duci.
  • Nu uitați să respirați.
  • Aflați cum să identificați concurența corectă simțindu-vă prin călărirea calului în timp ce este luată.
  • Nu uitați să vă distrați! Acesta este mersul preferat al mai multor piloți, deoarece este mai rapid și mai fin decât Trot.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să cantar sau să vă aflați pe cal sau pe ponei