Învățați să călătoriți cu două puncte sau jumătate de loc

Cal și călăreț pe o traseu împădurit în cădere

Călăria cu două puncte sau jumătate de scaun este utilă din mai multe motive. Cercetătorii occidentali pot dori să călătorească în două puncte atunci când calul lor este trotting mai rapid decât ar fi confortabil să stea. Riderii de engleză vor adopta o poziție în două puncte atunci când se vor termina salturi și cei care călătoresc în spectacole de vânătoare pot fi obligați să arate cum pot călători cu două puncte atât la trot și la canter. Când învățați să călătoriți, este o modalitate bună de a învăța cum să păstrați o poziție de picior securizat, să creșteți echilibrul, să vă întindeți picioarele și să călătoriți cu dvs tocuri în jos.

Peste terenul dur pe un traseu plimbare, Poate doriți să călătoriți cu două puncte pentru a evita bumping-ul calului tău de echitatie de pe dealuri. O poziție cu două puncte vă va ajuta să vă puneți greutatea înainte și să vă permiteți calului să-și folosească hanurile pentru a ajuta la împingeți dealul. Învățarea de a călări cu două puncte în siguranță este, de asemenea, primul pas pentru a învăța să vă sari calul peste garduri.

Noțiuni de bază

Deși puteți încerca să adoptați o poziție în două puncte în timp ce calul este în picioare, este puțin mai ușor să începeți mers pe jos. Începeți să vă îndoiți ușor înainte la șolduri și ridicându-vă scaunul din șa un pic. Nu vă ridicați în etrieri sau nu vă îndoiți în două. Vrei doar să fii ușor înainte de centru. Nu lăsați spatele să devină influențat sau huns. Rămâneți flexibil și relaxat.

Ridicați-vă în etrieri, lăsând greutatea dvs. să coboare în tocuri. Glezna dvs. va fi flexată și veți ține propria pondere în sus, nu doar în picioare în etrieri. Nu vă împingeți tocurile în jos - doar echilibrați, flexați gleznele și lăsați-vă greutatea să picătură în jos.

Pe măsură ce vă ridicați, va trebui să vă scurtați reins astfel încât să puteți menține cantitatea potrivită de a lua legatura cu bit. Mâinile tale vor fi ușor înainte de umărul calului. Ar trebui să existe o linie dreaptă prin cot, mână, frică și biți. Nu coborâți sau nu vă ridicați mâinile, strângeți cu picioarele sau țineți-vă cu mâinile. Genunchii dvs. vor fi ușor îndoiți, astfel încât să vă puteți flexa cu mișcarea calului. Ține-ți capul în sus și ochii tăi înainte.

Utilizați coapsa și mușchii de bază, mai degrabă decât prinderea cu genunchii. Păstrați practicarea pentru a vă îmbunătăți abilitățile și tonul muscular.

sfaturi

  • Nu strângeți cu vițeii dvs., deoarece acest lucru vă poate încuraja calul să meargă mai repede.
  • Ar trebui să vă ridicați din genunchi în sus. Nu lăsați picioarele să alunece înainte sau să alunece înapoi.
  • Păstrați umerii dvs. pătrați și nu vă prăbușiți într-o parte sau cealaltă. Păstrați echilibrul în mijloc.
  • Dați cu mâinile pe măsură ce calul își mișcă capul și gâtul.
  • Dacă aveți într-adevăr probleme, încercați să scurtați sau să vă prelungiți Shirui de șine. Nu trebuie să vă îndreptați pe degetele de la picioare și nici să nu fiți pliate ca un jockey.

Lucrul cu un antrenor

Dacă nu vă simțiți complet sigur, adresați-vă instructorului sau antrenor pentru a pune o frânghie de gât sau curea pe cal, sau o curea de apuca pe partea din față a șa, dacă nu există corn. De asemenea, puteți folosi coama. Acest lucru vă va oferi un loc unde să atârnați mai degrabă decât să vă țineți de reini. Încercați să țineți poziția cu două puncte și să utilizați numai cureaua dacă vă pierdeți echilibrul.

Dacă încă mai aveți un timp greu, instructorul dvs. vă poate pune calul pe linia Linge, permițându-vă să vă concentrați asupra poziției dvs. fără să vă faceți griji cu privire la reini și să vă răniți gura calului prin agățarea din greșeală pe ele.

Dacă veți vedea un vânător de spectacol, merită să obțineți lecții specifice în scaunul de vânătoare, astfel încât să puteți adăuga finețea la abilitățile dvs. și să înțelegeți ce caută judecătorii.

Creșterea ritmului

Pe măsură ce deveniți mai siguri, puteți încerca să trotting, flexându-vă la genunchi și șold pentru a absorbi mișcarea. Când ați cucerit trotul, puteți absolvi Canterul și Gallopul de mână. De asemenea, vă puteți ajuta să vă îmbunătățiți echilibrul prin trotting peste poli.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Învățați să călătoriți cu două puncte sau jumătate de loc