Dressage arenă litere și dimensiuni

Un cal dresaj și un călăreț care concurează în mod activ

Indiferent de modul în care mergeți, scrisori Arena sunt utile. Dacă te plimbi Western și nu intenționați să călătoriți dresaj Testați, literele Arena vă pot ajuta să vă planificați școală. Ei marchează exteriorul inelului de echitație și vă dau puncte de focalizare, astfel încât să puteți face rotiri, cercuri și alte manevre mai precis. Chiar și piloții de traseu de plăcere, jumping iar alții pot găsi un inel marcat sau o arenă utilă.

Dimensiuni Arena

Dimensiunile standard de dresaj sunt de 20 ms x 60m (66 `x 198`) și dimensiunile de dresaj mici sunt de 20m x 40m (66 `x 132`). Dacă construiți un inel de echitație și aveți spațiul pe care îl puteți împărți dimensiunea arenă mai mare. Dacă intenționați să călătoriți la testele de dresaj, probabil că veți începe să călătoriți în arena mai mică. Puteți să vă deplasați în marcajele finale pentru distanța mai scurtă. Cu toate acestea, arena mai mare este frumos să aibă pentru școlarizarea generală sau dacă intenționați să sari și să nu aveți loc pentru a construi un inel separat pentru gardurile dvs. Arenele de interior pot fi marcate cu semne de la tavan pentru literele care au indicat puncte într-un inel de dresaj, cum ar fi X în mijlocul inelului.

Scrisori și plasare pentru o mică arenă de dresaj

Scrisorile pe care trebuie să le faci sau să le cumpere pentru arena mică Un k e h cb b f. (Vezi imaginea 2) (Amintiți-vă acest lucru de acronim Toți caii regelui Edward pot face garduri mari sau pot alcătui pe cont propriu.) Literele A și C marchează punctul central al laterală a arenei la 10 m (33 `). Puneți literele H, M, F și K 6M (19`8 ") de la capete. E și b marchează mijlocul laturilor lungi și sunt de 20 m (65 `7 ") din fiecare capăt. În jos linia centrală dintre A și C sunt literele dxg cu x centrul arenei. DXG nu este în general marcat decât dacă aveți o modalitate de ao face deasupra capului.

Scrisori și plasare pentru Astrena Dressage Arena

Literele pentru arena mai mare sunt Un k v e s h c m r b p f cu D L x i g asumate, dar nu marcate de linia centrală între A și C. (Amintiți-vă că unul cu toți regele Edwards caii pot gestiona garduri mari cu un RSVP). (Vezi imaginea 2) Puneți h, m, f și k 6m (19`8 ") de la capete.

B și e în mijlocul laturilor lungi sunt de 30 de metri (98`5 ") de la capătul arenei, iar celelalte litere RSVP sunt distanțate de 12m (39`4") pe ambele părți ale B și E. X este centrul Arenei și D Lines Up între F și K, cu celelalte litere care se lână cu literele de pe părțile laterale ale arenei.

Efectuarea sau cumpărarea de scrisori

Puteți cumpăra scrisori sau puteți face propria dvs. Într-o arenă interioară, literele tipărite laminate de calculator funcționează și laminarea pentru opt litere va costa probabil mai puțin de 20 de dolari. Doar trageți literele de pe pereți. De asemenea, ați putea pur și simplu să pictați literele de pe pereți. Dacă dețineți o CNC personală ca o siluetă sau cricut, veți putea să vă tăiați literele de la șabloanele de vinil sau de design.

Pentru în aer liber puteți cumpăra scrisori frumoase sau puteți fi creativi și faceți propria dvs. Alternativ, încercați litere de stick pe găleți răsturnate, cutii de gunoi sau pe pilon. De asemenea, puteți recicla cherestea, cum ar fi tăierea a 2-a. (5 cm) scânduri groase de gard în șaisprezece 12 din. (30 cm) secțiuni. Vopsiți-le și cui-le în T Ați făcut-o cu susul în jos, ei stau singuri. (Vezi imaginea 3). Ei arata frumos si recicleaza lemn vechi care altfel nu ar avea o utilizare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dressage arenă litere și dimensiuni