Cum să călărești un cal la plimbare

Doi călăreți pe călare într-un câmp

Când învățați să călătoriți cu un cal, primul pas după montare și învățând stai corect va fi de a lua calul pentru a merge. Și, pentru numele siguranței, trebuie să înțelegeți cu adevărat Cum să opriți Înainte de a merge pe jos! Numai atunci puteți folosi ajutoarele naturale care vin de la corpul dvs. - pentru a începe la plimbare. Chiar și la o plimbare lentă, este important să lucrați la menținerea poziției corecte, așa că este mai ușor pentru calul tău să înțeleagă ce vrei să facă.

Cue pentru plimbare

Adunați-vă reini, astfel încât să vă simțiți un contact ușor între mâini și biți. Utilizați ambele picioare inferioare pentru a stoarce calul ușor în spatele Zona de circumferință. Piciorul dvs. deasupra genunchiului ar trebui să rămână nemișcat. În același timp cu tine cu picioarele, cue cu scaunul împingând înainte cu mușchii scaunului.

Unii cai sunt mai puțin dispuși să avanseze decât alții. Dacă calul dvs. nu începe să meargă, încercați să nu umbli cu piciorul inferior. Dacă asta nu funcționează, îndemnați calul înainte cu tocurile.

Mâinile tale ar trebui să urmeze capul calului tău, pe măsură ce gâtul se extinde în mod natural pentru a avansa. Opriți cueing imediat ce calul răspunde. Veți găsi că există o mișcare ușoară de balansare la plimbare. Permiteți corpului să se relaxeze și să urmeze mișcarea calului. Dacă calul dvs. începe să se estompeze, încercați săturați ușor înainte ca calul să fie decelerat la o oprire completă.

Călătoresc plimbarea

În timp ce călăriți un cal la plimbare, este esențial ca fiecare parte a corpului să păstreze o anumită poziție. La început, veți dori să fiți foarte atenți la modul în care vă țineți, dar cu timpul va deveni a doua natură.

  • Cap: Așteptăm cu nerăbdare direcția pe care doriți să o faceți. Nu te uita în jos ca care se întemeiază coloana vertebrală. Doriți să rămâneți relaxați și supli.
  • Umeri și arme: Mențineți poziția bună și purtați-vă umerii în mod egal. Un călăreț strâmb va influența calul, făcându-l mai greu pentru a înțelege câteva dintre comenzile dvs. Armele tale ar trebui să fie relaxate la laturile tale, cu coatele îndoite, așa că există o linie dreaptă de la cot la pic în gura calului.
  • Scaun și spate: Asigurați-vă că vă așezați pătrat în șa și că echilibrul dvs. nu este mutat într-o parte. Din nou, un călăreț strâmb va face un cal strâmb.
  • Picioarele: Păstrați piciorul inferior liniștit, cu excepția cazului în care aveți în mod activ calul. Nu lăsați picioarele să alunece înainte, astfel încât să stați "scaun scaun" sau să vă lăsați picioarele. Când vă uitați în jos, nu ar trebui să vă vedeți degetele de la picioare. Nu lăsați coapsele, genunchii sau picioarele să se întoarcă în afară, deoarece acest lucru vă slăbește scaunul și face cueing mai dificilă.
  • Mâini: Mâinile tale ar trebui să fie constante cu contact ușor pe frâu. Pe măsură ce călătoresc calul, capul său se va mișca ușor cu fiecare pas. Urmați această mișcare pe măsură ce țineți rășinile prin îndoirea mâinilor și încheieturilor ușor.

Bacsis

Când călătoresc cu un stil occidental bit bit, Veți folosi o reținere mai slabă și să nu mențineți contactul direct cu bitul. Reintrul gâtului Ținând reins într-o mână, dar asigurați-vă că umerii dvs. sunt întotdeauna pătrați și chiar unul cu altul. Unii călăreți își țin brațul liber îndoit la cot și peste fața corpului lor. Alții și-au lăsat brațul să stea direct în jos.

Rafinarea indicațiilor dvs

Când începeți să călătoriți, vă veți simți ciudat. S-ar putea să vă simțiți incapabili să faceți toate părțile corpului dvs. Toate lucrurile pe care le presupuneau în același timp. Este, de asemenea, probabil că mușchii dvs. nu vor fi familiarizați cu slujba pe care o cereți să o facă. Cheia este de a continua practicarea, astfel încât să dezvoltați memoria musculară necesară.

Pe măsură ce continuați să învățați să călătoriți, abilitățile, puterea și coordonarea vor crește, făcându-vă indicii aproape imperceptibile. S-ar putea să fii nerăbdător să mergi mai repede. Dar lucrul la plimbare vă permite să vă măriți coordonarea, echilibrul și securitatea, ceea ce vă va ajuta să deveniți un călăreț mai bun în general.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să călărești un cal la plimbare