Cum să depășești o teamă de cai de echitatie

Girl Călare de călărie

Doriți Ride cais Mai mult decât faceți, evitați anumite situații, cum ar fi traseul de echitatie sau evitați călătoriile în grupuri din cauza fricii? Vă este frică de caii cu totul? Nu esti singur. O experiență proastă sau chiar să jucați scenariul unei experiențe proaste în capul dvs., în mod repetat, poate duce la frică de călărie. Este vorba de mulți oameni, iar această frică nu este doar "arată Jitters". Călărierea fricii sau "pierderea nervului tău", așa cum o numesc unii oameni, este o emoție foarte puternică. Este, de asemenea, heartbreaking, în timp ce te uiți la calul tău în câmp sau vezi prietenii tăi călătoresc și te distrezi fără tine.

Călăria este un sport periculos, deci are sens. Cu toate acestea, dacă găsiți prudența, transformarea în frica irațională, este timpul să luați măsuri.

01 din 07

Înțelegeți cum crede calul tău

Este important să înțelegeți cum credeți caii și cum ne citesc. Dacă vă simțiți frică, ei vor citi limbajul corpului și vor deveni prea înfricoșători.

Un studiu din 2006 de către Universitatea din Guelph a constatat că caii au luat teama de călăreț și au devenit mai înfricoșători. Acest studiu susține ceea ce au știut călăreții de secole. Prin călărie speriat, ați putea fi complicarea problemei dvs. făcându-vă și calul speriat.

  • 02 din 07

    Vizualizare

    Vizualizarea este o tehnică utilizată de atleții de fiecare tip. Șansele sunt dacă aveți probleme de încredere, vizualizarea dvs. merge așa ceva: veți obține un cal care este probabil într-o stare proastă și cineva va trage o prelată peste Barnyard. Apoi calul va spui, vei primi Buck off, Ambulanța va veni și veți petrece luni în tracțiune și reabilitare.

    Realitatea, bineînțeles, este că calul tău este relaxat, nimeni altcineva în jur, nici un fel de prejudecăți nu este în vedere și toate acestea se întâmplă în interiorul capului tău și nicăieri. Învățați cum să vizualizați corect înseamnă că veți putea vedea cum va merge și se termină călătoria cu un sentiment satisfăcător. Exercițiile de respirație pot ajuta, de asemenea, atât pe și pe cal.

  • 03 din 07

    Hipnoză

    Hipnoza este oarecum asemănătoare vizualizării Pe măsură ce ascultați o voce care vă ajută să ajungeți mai întâi la o stare profundă de relaxare, apoi oferă mesaje pozitive despre călărie cu încredere. Există mai multe surse pentru înregistrările de hipnoză pe care le puteți cumpăra, cum ar fi Relaxare de bază pentru auto-hipnoza ecvestrării, sau Sharon Shinwell`s Hacking cu încredere.

    Alternativ, puteți să vă faceți propria dvs. O carte excelentă pentru problemele de stres ale tuturor tipurilor este Registrul de relaxare și de relaxare care oferă instrucțiuni pentru crearea propriului script de hipnoză.

  • 04 din 07

    Creșteți abilitățile de echitație

    Nu toată lumea care nu are încredere este un călăreț începător. Cu toate acestea, dacă sunteți, unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru a vă crește încrederea este de a vă îmbunătăți abilitățile de echitație. Învățați cum să opriți un spook înainte de a se întâmpla, se oprește de urgență și Demontați, și cum să vă îmbunătățiți echilibrul și scaunul vă va ajuta să câștigați încredere.

    Un instructor de călărie care înțelege cum să se ocupe de frica de echitatie și nu vă împinge dincolo de capabilitățile dvs. este o necesitate atunci când lucrați pentru a câștiga încredere. Nu te vei simți încrezător dacă ești speriat de instructorul tău și de calul tău.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Plimbați calul drept în locul potrivit

    Depășirea fricii poate necesita pași mici, fiecare clădire pe ceilalți pentru a vă crește încrederea. Aceasta înseamnă călătoria unui cal pe care îl simțiți confortabil, într-un mediu în care vă simțiți confortabil. Deși s-ar putea să vă simțiți nerăbdători să vă retrageți pe traseu sau pe cursul transfrontalier, poate doriți să construiți mai întâi abilități de echitație și încredere în inel sau arenă.

    Primii pași pot să călătorească la câțiva metri pe traseu sau să călătorească o buclă în jurul acelui prim salt pe cursul de țară. Așa cum ați împărtăși o situație înfricoșătoare pentru ca calul tău să se ocupe dacă era speriat, să-ți spargi obiectivele în bucăți mai mici.

  • 06 din 07

    EFT, NLP și alte metode alternative de coaching

    Deși există o mică dovadă științifică pentru a susține eficacitatea tehnicii de libertate emoțională, programarea neuro-lingvistică și alte metode similare, mulți oameni le-au găsit foarte eficienți. EFT, în special, este ușor de învățat - deși poate fi mai rapid să lucrați cu un antrenor instruit, este posibil să o faceți singur. Există multe site-uri dedicate acestor metode, precum și cărților de instruire pentru a vă ajuta.

  • 07 din 07

    Psihologie sportivă

    Odată ce frica se rădăcină, poate fi foarte dificil să-l eradicați. Ajutorul unui psiholog sportiv vă poate ajuta să lucrați prin teama voastră. Un psiholog sportiv este instruit pentru a ajuta oamenii cu anxietate de performanță și probleme de încredere. Acest lucru poate fi deosebit de util dacă teama ta provine dintr-un foarte rău toamna sau rănire. Dacă frica dvs. este severă, dar sunteți un călăreț foarte calificat care a pierdut încrederea, medicamentele anti-anxietate pot fi de asemenea utile pe termen scurt. Un profesionist vă poate ajuta să determinați dacă este potrivit.

  • Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cum să depășești o teamă de cai de echitatie