Cum să puneți o cămașă pe un cal

cai într-un câmp

Înainte de a pune o căptușeală pe un cal, începeți cu calul spălat și Legat în siguranță. Este posibil să aveți calul în legături încrucișate sau legate de a frânghie de plumb cu un nod de panică sau cu nod de eliberare rapidă. Unii oameni le place să-și părăsească caii, dar aceasta poate fi o problemă în grajdurile publice în care oamenii aleatorii pot distrage sau ar putea să-i sperie calul. Este mai bine să eviți că calul tău se pierde printre alți cai și oameni atunci când în stabile - acest lucru ar putea duce la accidente. Asigurați-vă că utilizați a nod de siguranță Dacă nu utilizați crosstiții. Veți dori, de asemenea, să vă spălați orice murdărie sau piatră pe fața calului. Înainte de călărie, întotdeauna mire calul.

Asigurați-vă calul

Anulați halterul, glisați banda de bandă în jos peste nasul calului și alunecați coroana înapoi peste urechile calului. Această acțiune vă va asigura pe scurt calul în timp ce puneți capăt. Stați lângă gâtul calului, orientat spre Forward cu cămașa în mâna stângă. Alunecați întoarcerea peste gât. Atât mâinile, cât și halter sunt acum în jurul gâtului calului, ar trebui să încerce să scape.

Glisați puținul în gura calului

Țineți capacul peste nasul calului cu mâna dreaptă. Folosind partea stângă; degetele mâinii, mutați bitul pe buze și introduceți degetul mare în spațiul dintre dinții din față și din spate - barele gurii. Dacă calul rezistă luând puțin, vrăjind degetul mare poate încuraja calul să-și deschidă gura mai largă. Glisați bitul în și ridicați capul mai mare cu mâna stângă, astfel încât calul nu poate scuipa puțin înapoi. Fii atent în jurul dinților calului - nu vrei ca bitul să bată fără griji. În cele din urmă, veți putea face acest lucru într-o singură mișcare netedă.

Trageți coroana peste urechea stângă

Apucați-l coroană a căptușelii cu mâna stângă și cu mâna dreaptă, îndoiți ușor urechea dreaptă a calului pentru alunei sub coroană.

Trageți coroana peste urechea dreaptă

Porniți-vă prinderea coroanei căprioarei de la dreapta și cu stânga, alunecați ușor urechea stângă sub coroană. Nu trageți că masa prea mare - această acțiune trage pe gura calului. Aveți grijă să nu îndoiți urechile calului neconfortabil.

Fixați toate cataramele sau blocurile

Fixați zăvorul gâtului de căptușeală. O milă de rezistență are o lovitură la zăvorul gâtului. Cele mai multe pâini din piele tradiționale vor avea catarame. Nu fixați zăvorul de gât prea strâns - vrei ca calul tău să-și poată flexa gâtul. Lăsați aproximativ 4 inci de slăbiciune. Ar trebui să poți aluneca lățimea mâinii tale între curea și maxilarul calului tău.

Doar dacă nu utilizați a nautic special, cum ar fi o figură-opt, bliț sau blestemul nasului, lăsați aproximativ două lățime de degete între maxilarul inferior și cureaua când atașați nasul sau cavessonul. Dacă utilizați un bit de bord, va trebui să fixați lanțul sau cureaua de curbură. Lăsați lățimea a două degete între lanț și maxilarul inferior. Lăsând lanțul prea liber sau strâns poate face acțiunea bitului sau a lanțului mai severă. Dacă bitul are a port, ar putea să se rotească și să rănească vârful gurii calului.

Alunecați halter-ul, ordonați coama și forelock-ul calului și sunteți gata să plecați. Unii oameni ca forelock sub browanda - unii lasă-o peste partea de sus.

Îndepărtarea căprioarei

Scoateți camionul prin alunecarea halterului (atașat la o crosstie sau frânghie de plumb) înapoi peste urechile calului. Desfaceți zăvorul gâtului, lanțul de bordură și banda de nas. Cu mâna stângă, ajungeți sub gâtul calului și glisați coroana peste urechile calului. Țineți-l așa cum ați făcut când ați pus-o. Ușor coborâți puțin din gura calului. Aveți grijă să nu loviți dinții calului. Cu mâna dreaptă, alunecați halter-ul și trageți frâiele peste gâtul calului pentru a îndepărta complet capacul. Odată ce eliminați-o, vă puteți dori Curățați-vă căpitanul sau ștergeți puțin înainte de a vă agăța.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să puneți o cămașă pe un cal