Cum de a rasa vizsla

Cum de a rasa Vizsla

Această rasă frumoasă este un partener de adorator cu un talent pentru indicarea și recuperarea. Învăţare Cum să reproduceți Vizslas este o experiență plină de satisfacții care se poate transforma într-o afacere profitabilă cu cunoștințele corecte. Suntem aici pentru a vă oferi informațiile corecte pentru a transforma acea idee într-o profesie înfloritoare.

Această rasă superbă poate fi un animal de companie minunat de uz casnic sau poate lucra alături de dvs. de identificare a pradă și de ao recupera după o vânătoare. Din păcate, există o mulțime de probleme de sănătate care vin cu această rasă. Înțelegerea posibilelor probleme de sănătate vă permite ecran și să producă cel mai sănătos gunoi posibil când Creștere Vizslas.

Fundalul Vizsla

Un loc bun pentru a începe este să explicăm fundalul interesant al Vizsla, de ce au fost crescute selectiv, iar impactul lor modern.

Origins

Primul record cunoscut al Vizslas este în 1357 de către fricii de carmeli cu privire la ordinul regelui Louis din Ungaria. Această rasă mai veche este indicatorul maghiar clasic și a contribuit genetic la multe alte rase bine cunoscute astăzi. Dar nu a fost întotdeauna ușor pentru această rasă să supraviețuiască. Ei au trecut inițial de la putere la putere supraviețuind două războaie mondiale și mai multe revoluții. Au rămas rasușesc în întregime, potrivit înregistrărilor. Cu toate acestea, s-au luptat când au fost contestați pentru rolul lor de pointer de către Pointerul german cu părul scurt și indicatorul englez în anii 1800. Și deși au supraviețuit celui de-al doilea război mondial, ca multe rase, abia. Cu sărăcia domnind și dominantă, reproducerea a suferit ca rezultat. Dar numerele lor au început să urce din nou, dar cum?

Vizsla rasa istorie
Vizslas, ca o rasă, au dispărut aproape în anii 1950.

Rasa a fost luate peste Statele Unite ale Americii la scurt timp după cel de-al doilea război mondial Pentru a adăuga un nou pointer / retriever la lumea de reproducere. În acest moment, vânătoarea era nebună populară în America. Mai multe rase au fost expediate pentru a ajuta la diferitele zone ale acestui lucru. Ei au contribuit la contribuția la crearea de rase multiple, inclusiv Vizsla, Weimanarer, și chiar au contribuit la rivalul lor pe pointerul german cu părul scurt. Pe măsură ce rasa a fost atât de subțire în numere în acest moment, alte rase de pointer au contribuit la re-populația lor pentru a crea Vizsla modernă.

Popularitate

Cu un Akc Popularitate rang de la 31 din 195 rase, este clar America iubește Vizsla. Multiplu celebritati propriile Vizslas, care atrage doar mai mulți proprietari potențiali la farmecul lor. Unele dintre celebrități, rolurile lor și numele câinelui lor includ:

  • Dana Perino, fosta secretar de presă al Casei Albe, deținea două Vizslas, Henry și Jasper
  • Sean Ellis, un fotograf de moda britanic și un regizor, dedicat o carte numită & # 8220;Kubrick câinele& # 8221; la Vizsla Kubrick
  • Drew Lynch, a YouTube Comedian găzduiește o serie numită "# 8220;Câine vlog& # 8221; cu serviciul său Vizsla Stella
  • Mark Buehrle, un ex-baseball de deține trei Vizslas, Drake, Duke și Diesel
  • Kevin Love, un jucător de baschet deține o Vizsla numită Vestry

Popularitatea din Marea Britanie a VizsLa a început să se diminueze. Se întrebă dacă alte rase de indicare sunt considerate mai de dorit, cum ar fi indicatorul german cu părul lung. În plus, indicatorul german cu părul lung poate fi considerat mai potrivit pentru mediul britanic decât Vizsla. Ei au un strat lung pentru izolație cu culori mai întunecate decât Vizsla pentru camuflaj. Haina scurtă a lui Vizsla și colorarea roșie strălucitoare pot pur și simplu să nu apeleze la fel de mulți vânători britanici și gospodării. Cu puțin media publicitară Vizsla de la cartea din 2011 Kubrick câinele, Vizsla a refuzat încet în numerele de acolo.

Aspect

Aspectul general al VizsLa este a roșu, cu câine de scurtă durată, mediu. Ele sunt destul de slabe cu un șut lung și urechi floppy. Nasul lor sunt de obicei maro sau roz, cu Akc pedepsirea câinilor fără un nas complet complet. Ochii lor ar trebui să se potrivească cu haina lor, iar cei care sunt mai ușor pot fi descalificați.

Pe măsură ce rasa Vizsla este din clasa pointerului, coada lor este de obicei curbată în sus cu blană fină pe ea. Colorarea lor este cea mai recunoscută trăsătură, deși există culori diferite ale Vizsla, este întotdeauna preferat să-și vadă stratul de cupru. Ei pot varia de la versiuni mai întunecate la aur de roșu, dar toți au acea roșie pe care Vizslas sunt iubiți.

Pentru crescătorii care sunt interesați să producă o potrivire a gunoiului Standardul de rasă, Iată subsecțiunile și cerințele sale rezumate în conformitate cu Akc.

  • Aspect general: distins, robust, dar ușor construit
  • Cap: slab și muscular. Ochi medii, urechi matasoase, dar proporționale
  • Gâtul și corpul: gâtul neted, muscular și moderat arcuit. În ceea ce privește corpul lor, Vizsla nu ar trebui să apară lungi și joase sau înalte și la picioare
  • Coat: scurtă, netedă, densă și închisă
  • Sistemul anterior: drept și muscular cu coate închise
  • Swinkrters: coapse bine dezvoltate și drepte atunci când sunt privite din spate

Temperament

Acești câini sunt cu adevărat cel mai bun prieten al omului. Ei adoră companie umană, interacțiune și afecțiune. Ele sunt, de asemenea, minunate pentru proprietarii care se bucură de în aer liber și exerciții fizice. Această rasă iubește să exploreze și cu nivelurile ridicate de energie, se va distra cu orice fel de exercițiu, cum ar fi plimbari lungi. Cu toate acestea, combinația unui câine dependent și de înaltă energie duce la cel care se poate dezvolta cu ușurință anxietate de separare. Acest lucru va duce la câinele dvs. senzația de nefericire extremă și frustrare care poate duce la comportamente distructive. Acestea pot urina înăuntru, lătrat excesiv sau de mestecat mobilier. Prin urmare, nu am recomanda proprietarilor care au schimburi lungi, nu se bucură de exerciții fizice și să trăiască în apartamente pentru a deține acest câine.

Proprietarul perfect Pentru o vizibilă este una care are timp, efort și răbdare Pentru a furniza unui câine minunat de familie. Ele sunt o rasă delicată, așa că faceți bine în gospodăriile cu copii de toate vârstele. Inteligența lor înaltă înseamnă că sunt ușor de tren și bucurați-vă de ea. Întreaga familie se poate implica și acest lucru vă poate ajuta să creați o legătură mai puternică între voi și noul dvs. Pooch. Acest lucru ajută, de asemenea, la menținerea vostru stimulată de Vizsla, care poate minimiza frustrarea. Dacă aveți copii mici, asigurați-vă că aveți în continuare timp pentru a oferi atenție și exerciții pentru câinele dvs., deoarece acestea pot deveni gelos și aglomerat altfel.

Vizsla rasa prietenie
Vizslas sunt prietenoase și abordabile.

Preocupările privind sănătatea Atunci când reproduceți Vizsla

Vizslas sunt cunoscute ca au Multe preocupări diferite de sănătate. Orice crescător sau proprietar trebuie să fie conștient de cei care sunt mai frecvenți, astfel încât să poată lua câinele lor la veterinar cât mai curând posibil ca simptomele să apară.

Displazie de șold

Hip displazia este în cazul în care un cățeluș în uter nu formează corect prize de șold. Osul nu este neted și acest lucru provoacă frecare și durere atunci când șoldul se mișcă. Dacă Vizsla dvs. afișează o limpede, letargie sau nu doriți să atingeți zona, fiți suspicioși.

Cazurile ușoare de displazie de șold sunt tratate cu analgezice, fizioterapie și hidroterapie. Analgezicele ar trebui să ajute mișcarea câinelui, să-și reducă durerea și umflarea. Hidroterapia poate ajuta la întărirea mușchilor din jurul piciorului și soclului pentru a crește mișcarea câinelui și a forței de șold, fizioterapia joacă același rol. Cazurile mai severe vor necesita o intervenție chirurgicală în care soclul este răzuit pentru ao face neted pentru mișcare și pentru a reduce umflarea și durerea câinelui.

Canin epilepsie

Canin epilepsie este locul în care dvs Câinele are convulsii, Nu este complet înțeles ce le cauzează, deși ele par mai frecvente în perioadele de stres de emoție. Deși nu sunt plăcute să se uite, Câinii noștri nu sunt în durere. Ei se pot simți confuz și puțin anxietate, Dar numai noi simt efectele secundare.

Există diferite tipuri de epilepsie o vizibilă pe care o poate avea. Mergeți la veterinarul dvs. cu o descriere amănunțită și chiar un videoclip îi poate ajuta să încheie ce fel. Tratamentele au efecte secundare și nu sunt întotdeauna benefice, astfel încât acestea sunt date numai în cazuri specifice sau severe. Cele două medicamente cele mai actuale care trebuie utilizate cu epilepsie de câine sunt fenobarbital și bromură de potasiu.

Cancer

Cancer La câini este un Distribuția celulară incontrolabilă într-o anumită zonă. Acest lucru poate duce la mase intern și extern. Găsirea acestor bucăți este, de obicei, cea mai bună modalitate de a identifica cancerul. Dacă găsiți o bucată pe câine, luați-le la veterinar, bucățile canceroase sunt diferite de la alții în aparență și mișcare, verificați-ne Creșterea pielii Articolul Dacă sunteți îngrijorat. Cu cât mai devreme veți prinde cancer, cu atât mai bine rezultatul de supraviețuire există pentru câinele dvs. Cancerul este una dintre cele mai mari cauze ale morții odată ce câinele dvs. începe să ajungă la vârsta înaintată. Verificările regulate de sănătate pentru bucăți vă pot permite să rezolvați cancerul înainte de a deveni prea gravă pentru a trata.

Adenita sebacee

Un Inflamația glandelor sebacee, O glandă care produce ulei la foliculii de păr, este cunoscută sub numele de adenita sebacee. Există un element genetic unui câine care conduce această boală, așa că asigurați-le că le puteți afișa înainte de reproducere de la ei. Inițial, o biopsie a pielii poate fi utilizată pentru a identifica inflamația, dar după timp glandele sunt prea deteriorate pentru a vedea.

Când câinele dvs. are încă dovezi de inflamație, există o posibilitate ca tratamentul să poată economisi cel puțin unele dintre glande. Monitorizați câinele dvs. pentru semne de mătreața, pielea scalabilă și căderea părului Deoarece acest lucru poate semnifica adenita sebacee. Tratamentul furnizat poate fi oral și topical în funcție de severitatea stării câinelui dvs. Consultați veterinarul dvs. pentru cea mai bună formă de tratament.

Hipotiroidismul

Funcția de tiroidă scăzută este cunoscut sub numele de hipotiroidism, o boală în care tiroida nu produce suficientă tiroxină. Este o problemă obișnuită văzută la câini și căutările suplimentare în jurul cauzei sale trebuie să fie întotdeauna conduse de un veterinar.

Simptomele hipotiroidismului includ Creșterea în greutate, pierderea blănurilor și îngroșarea pielii. Pierderea de blană poate apărea peste corp și, de obicei, căderea părului nu afectează de obicei capul sau picioarele câinelui. Mai mult, îngroșarea pielii va începe cu scalarea luminii și apoi se îngroașă în timp fără tratament. Terapia orală este dată sub formă de înlocuire hormonală pentru restul vieții câinelui tău.

Există două forme diferite de medicamente câinele dvs. poate fi prescris și acest lucru depinde de câinele dvs. Părul se va regola în doar o lună o dată tratată.

Dwarfismul

Acest lucru poate fi definit ca un câine nedezvoltat în anumite zone fizice. De obicei, se observă de membrele scurte ale câinelui, capul mai mare și corpul lung. Ceea ce mulți proprietari nu știu este că un câine cu dwarfismul pot fi afectate și intern, de exemplu, câinele poate avea rinichi nedezvoltați care să conducă la insuficiență renală.

Deși există o influență genetică în spatele piticului, este, de asemenea, suspectat că are influență de la tumori și posibile subdezvoltări în uter. Chiar dacă vă simțiți pozitiv că câinele dvs. are dwarfism, VET dvs. cere să o testeze pentru a vedea dacă există alte probleme de influențare a sănătății. De obicei, este prevăzut un test de stimulare a hormonului de creștere pentru a confirma dwarfismul în câinele dvs.

Atrofia retină progresivă

Ochiul câinelui dvs. este afectat de atrofia retină progresivă și de ea duce la eventuala orbire. Tijele din retină încep să moară și ochiul devine încet tulbure până la punctul de pierdere parțială și apoi completă. Unele viziuni pot fi salvate folosind suplimente antioxidante în diferite diete.

Boala începe printr-un simptom al ochilor care reflectă lumina pe timp de noapte, cunoscută sub numele de AN & # 8216; Eye Shine`. Acest lucru progresează la apariția cataractei și apoi se agravează doar. Există teste de sânge care se pot face pentru a identifica dacă câinele dvs. are fie sau este un purtător de atrofie retinală progresivă. Evitați reproducerea unui câine care este un purtător al acestei gene pentru a le evita să le transmită.

Tricuspid supape displazie

Displasia cu supapă tricuspidă este un defect cardiac congenital În cazul în care supapa tricuspidă nu sa format corect. Acest lucru poate duce la un flux de sânge, o inimă mărită și o eventuală boală de inimă în cazuri mai severe. Deoarece aceasta este o condiție cu care se naște câinele dvs., în timpul primului lor verificare a sănătății catelusi cu veterinarii, pot fi capabili să identifice un murmur de inimă.

Cu toate acestea, dacă este inițial ușoară, problema nu poate fi detectată până când sa dezvoltat o aritmie. Terapia medicală este implementată pentru a încerca să îmbunătățească calitatea vieții câinelui, totuși, Această condiție va exista întotdeauna într-o oarecare măsură.

Versatil Vizsla rasă
Vizslas sunt câini foarte versatili.

Cum de a rasa Vizsla

Creșterea câinilor poate fi plăcută și profitabilă dacă este făcută corect. Aici etichetăm câteva dintre aspectele cheie atunci când vine vorba de reproducerea câinilor Vizsla.

Alegerea cățea și a studia

Inițial, veți dori să faceți o Verificarea completă a sănătății pe potențialul tău stud și baraj. Aceasta înseamnă examinarea acestora externă de la cap la coadă pentru a verifica infecția, rănirea sau orice altceva din obișnuit. Apoi, trebuie să le screentați pe amândouă. Verificați orice problemă curentă de sănătate și orice Boli ereditare că oricare dintre părinți ar putea trece de-a lungul. În plus, ambii părinți au fost înregistrați la un club de kennel. Acest lucru asigură reproducerea etică și vă permite Inregistreaza-te PUP-urile viitoare. În cele din urmă, doriți să le verificați Caracteristicile fizice și comportamentale Pentru a vă asigura că o rasă este produsă cu capota probabilă a rezultatului dorit.

Dimensiunea gunoiului

Dimensiunea medie a gunoiului a Vizsla este 6 la 7 pui dar ele sunt cunoscute pentru a varia în Dimensiuni de gunoi de la media la mare. Cu toate acestea, nu există nicio garanție că veți deține o cățea care va produce gunoi mare chiar și cu toate verificările necesare și trasarea liniei genetice și trecutul sarcini de sarcini. Prin urmare, Trebuie să fiți pregătiți să înlocuiți alte metode pentru a produce un venit viabil, ca Studii de servicii sau folosind standardul de rasă al lui Vizsla Puppies pentru a câștiga o mai mare profit din așternuturile vândute. Serviciile Stud pot aduce bani destul de ușor dacă bărbatul dvs. este de la standardul de rasă și este înregistrat.

Probleme de naștere

Nu există probleme directe pe care trebuie să le cunoașteți când birthing Vizslas. Cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți de Dog Dystocia Așa cum se poate întâmpla cu orice târfă la naștere. De exemplu, un catelus mare poate fi împins din canalul de naștere într-o poziție ciudată, ducând la mama care se luptă să împingă. Acest lucru poate apela pentru un VET DE URGENȚĂ să vină și să ajute, în cazul în care ocazional ea poate ajunge în feminină și ajutor cu nașterea. Cu toate acestea, dacă femeia este afectată în uter, atunci o secțiune de urgență poate fi singura soluție.

Clientelă

Pentru a schimba un hobby de reproducere a lui Vizslas într-o afacere adecvată, trebuie să știți despre clientela dvs. În acest caz, clientele sunt Iubitorii Vizsla și cei interesați de vânătoarea de indicatori / retrivei. Primul grup este relativ ușor de identificat, încercați să faceți o Social Media Contul vizat de iubitorii Vizsla și afișarea imaginilor părinților și a căței pe care le-ați deținut și vândute. Cu cât mai mulți adepți aveți, cu atât mai mult vor fi răspândiți cuvântul. Încercați, de asemenea, contactați grupurile de vânătoare pentru a vedea dacă orice câini de vânătoare publicității. Cu rolul lor dual de recuperare și indicare, acest câine poate salva pe cineva bani și face un tovarăș strălucit.

Prețuri

O vizuș poate fi vândută pentru $ 1.000 - $ 2.200 În funcție de faptul dacă un câine este înregistrat și cât de îndeaproape seamănă cu standardul de rasă fizic. Dacă doriți să vindeți cățeluși pentru a Preț mai mare, asigurați-vă că ele seamănă foarte mult cu standardul de rasă și sunt înregistrați la un club de kennel.

Cum să reproduceți Vizslas - Întrebări frecvente

În cele din urmă, am adunat cele mai căutate întrebări despre Vizslas și au răspuns pentru dvs. Acum vă puteți simți complet informat când le reproduceți și dețineți-i.

Sunt câini de familie Vizslas?

Vizslas sunt Câini de familie strălucitoare cu dragostea lor pentru atenția umană și ușurința de a crea legături cu noi. Sunt blând și răbdător cu copii și va recurge doar la agresiune atunci când este bine provocată ca orice câine. Asigurați-vă că ați învățat limitele câinilor și copiilor dvs. pentru a vă asigura că ambele sunt respectuoase și bune unul față de celălalt. Un catelus nu ar trebui să li se permită să sară în sus și mesteca degetele, dar un copil nu ar trebui să li se permită să stea pe un câine sau să-și tragă urechile. Predarea atât respectului reciproc, va permite o relație minunată și cei doi să crească împreună. În plus, Vizslas iubesc să joace și pot păstra copiii distrați ore întregi. Dacă nu cu jocul, apoi antrenamentul. Ia-ți familia implicată în formare pentru a ajuta la legarea și crearea unui partener de blană bine comportat.

Vizslas obține anxietate?

Vizslas poate obține anxietate, dar sunt deosebit de susceptibil la anxietatea de separare. Ratele de mare inteligență cu energie înaltă pot suferi adesea de anxietate atunci când nevoile lor nu sunt îndeplinite. Aceasta înseamnă că câinele dvs. necesită stimularea fizică și mentală zilnică pentru a le menține calmă și fericită. Dacă acest lucru nu este furnizat, acestea vor deveni treptat stresate și apoi progresează la anxietate. Anxietatea de separare este creată atunci când un câine este lăsat singur pentru prea mult timp sau are deja anxietate și este amplificată când plecați. Tratamentul poate fi recomandat atât pentru a behaviorist sau formator Pentru a ajuta câinele dvs. să se simtă confortabil la domiciliu și nu recurge la un comportament distructiv.

reproducere Vizslas (Ghid)
Cum de a rasa Vizsla - Temperament, Sănătate, Dystocia, Clientele și FAQ

Cum mă asigur că Vizsla mea este sănătoasă?

Există câțiva pași pe care îi puteți lua pentru a vă asigura că Vizsla este cât mai sănătoasă posibil. Verificări regulate de sănătate, vizite VET când este necesar, O bună nutriție, și Exercițiul adecvat sunt doar câteva. Pentru a efectua o verificare adecvată a sănătății, începeți de la fața câinelui dvs. și lucrați în jos la verificarea coastei pentru orice anomalii fizice sau durere. Vizitele VET pot clarifica orice griji pe care le aveți și efectuați teste pe care nu le puteți. Nutriția și exercițiul adecvat vă vor asigura că câinele dvs. este la fel de sănătos, deoarece greutatea în plus poate duce la o inimă tensionată, deteriorarea corpului interior și chiar dificultățile în mișcare și respirație.

Cum pot alege ca catelusul drept, Vizsla să cumpere într-o gunoi?

Cand Alegerea unui catelus, o mulțime de lucruri este despre inimă și cu cine vă conectați. Cu toate acestea, dacă sunteți Preocupat de problemele comportamentale și fizice, alegeți un catelus încrezător care are semne minime de frică sau agresiune. Încrederea face ca un pui dornic să învețe și să se antreneze mai ușor. În plus, cei care par speriat la spate pot progresa comportamentul lor de la frică la agresiune, care este o preocupare mult mai îngrijorătoare pentru un proprietar. În general, fiecare câine este un câine bun, unii pot necesita doar un efort mai mare decât altele.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a rasa vizsla