20 Cele mai bune rase de câine de înot

Majoritatea oamenilor știu că retrieverii de aur și Retrieverii Labrador sunt minunați la înot, dar asta este probabil pentru că acestea sunt unele dintre ele Cele mai populare rase Adesea vedem aproape lacuri și piscine. Într-adevăr, ei nu sunt singurii, așa că am compilat o listă de 20 de câini de înot cei mai buni care ar putea intra în Jocurile Olimpice în înot.

Dacă sunteți o persoană activă care iubește în aer liber sau trăiește lângă lac sau pe plajă, adoptând un tovarăș de canin care nu este frică de apă este probabil o idee bună. Este adevărat că majoritatea câinilor pot să-și dea seama cum să înoate dacă se termină într-o apă, dar faptul că nu toți sunt de fapt înotători buni. Deci, aici sunt cei 20 de câini de înot cei mai buni care pot să se potrivească perfect stilului tău de viață și să vă păstreze compania în apropierea apei fără să vă faceți griji cu privire la câinele vostru.

De asemenea, citiți: Intoxicarea apei la câini - ceea ce trebuie să știți [Infographic]

Top 20 de câini de înot cel mai bun

Chesapeake bay retriever câine de înot
Chesapeake Bay Retriever

1. Chesapeake Bay Retriever

Este doar corect să începeți cea mai bună listă de câini de înot aici. Cu cuvântul "bay" și cuvântul "retriever" în nume, știi că câinii din această rasă trebuie să iubească apa. Orice proprietar al lui Chsapeake Bay Retriever a așteptat ca acestea să fie incluse în această listă de cele mai bune câini de înot, deoarece știu cât de entuziasmați aceste animale de companie sunt despre vizitele lacurilor și plajelor.

PROS - un câine de vânătoare de vânătoare, "Chessie" poate urmări și recupera. Ei iubesc apa și au un strat rezistent la apă făcute doar în acest scop.

Contra - încăpățânat și tenace, un proprietar al acestei rase trebuie să aibă timp și cunoștințe pentru a instrui acest drept de câine sau va face propriul lucru. Ei nu sunt, de asemenea, îndrăgostiți de străini. Pentru a evita agresivitatea, această canină are nevoie de socializare frecventă.

Portretul unei rase de înot Barbet
Barbet

2. Barbet

O altă rasă de câine mai puțin cunoscută în centrele de adopție, Barbet va fi pe orice listă de cele mai bune câini de înot pentru un motiv bun. De asemenea, cunoscut sub numele de câinele francez de apă, Barbetul este o rasă "fără vărsare" care iubește apa și înotul peste toate lucrurile. Dacă aveți a piscină de câine, Veți găsi cu siguranță barul dvs. acolo pe tot parcursul zilei.

PROS - Social și prietenos, această rasă este excelentă pentru familii, parcuri de câine și reuniuni de familie. Nu numai că iubesc apa, dar sunt agili și fac mari pe cursuri de obstacole.

Contra - aceste puffballs au o mulțime de nevoi de îngrijire. Ei trebuie să fie periat, apoi scăldați, apoi suflați uscați. De asemenea, unghiile lor cresc rapid și au nevoie de tăiere frecventă.

Acest beagle este gata să înoate
Beagle

3. Beagle

Acești câini de câini de câini de dimensiuni mai mici pot înghiți traseul și vor urca, slide și chiar înotați oriunde să-și găsească prada. Beagles sunt cunoscute pentru multe interese, fie că este vorba de vânătoare, alergând, jucând sau înot. Proprietarii acestui pooch știu deja că beagleii iau la apă în mod natural și sunt înotători decenți.

PROS - Beagles sunt câine câinelui. Îi place să urmărească mirosuri, săpare, să înoate, scoarță și urlă. Ele sunt cele mai fericite pe o fermă sau undeva ei pot fi doar câine. Prietenos și ieșind, nu întâlnesc niciodată un câine, un copil sau străin că nu le place.

Contra - Dacă nu aveți timp pentru exerciții zilnice și stimularea mentală, aceasta nu este rasa pentru dvs. Ele sunt energice și au nevoie de o mulțime de timpi de joc și de mestecat jucării.

American Apa Spaniel Rasa de înot
Apa americană Spaniel

4. Apa americană Spaniel

Inițial crescute și dezvoltate în văile râului din Wisconsin, AWS a fost recunoscut pentru prima dată în la începutul anilor 1900. American Apa Spaniel este unul dintre cele mai multe rare rare câine Avem astăzi, iar rasa a înotat de la concepția sa. Acest câine de stat din Wisconsin se găsește în principal în regiunea Marelui Lacuri.

PROS - Energetic și dornic să vă rog, acești puii sunt minunați pentru familiile active. Vânătoare, drumeții și camping sunt activități potrivite pentru această rasă.

Contra - Nu este făcută pentru apartamente și mașini mici, spaniel american de apă are nevoie de loc pentru a alerga. În timp ce sunt minunați în familii umane, ei nu-i plac de obicei alți câini sau străini.

Boykin Spaniel de înot pentru câini
Boykin Spaniel

5. Boykin Spaniel

Inițial crescute în Carolina de Sud, Boykin Spaniel Breed Stock a început cu un câine vagabond, potrivit clubului Istoria Pagina. Cu Spaniel și Retriever în stocul de fundație, această rasă nu poate ajuta să înoate și sunt unul dintre cei mai buni câini de înot pe care îl puteți adopta chiar acum.

PROS - un câine de păsări all-în jurul valorii de Boykin Spaniel este fericit de alergare pe teren și înotul Bayou. Ele sunt dulci la copii și fac câini de familie mari.

Contra - Acest pup are nevoie de periaj de mai multe ori pe saptamana pentru a rămâne curat si mat gratuit. Dacă nu sunteți o persoană în aer liber, aceasta nu este rasa pentru dvs.

Cocker Spaniel înot și jucând în apă
Cocker spaniol

6. Cocker spaniol

Deși Cocker Spaniel este apreciat ca un câine de însoțitor în aceste zile, își păstrează încă toate caracteristicile câinelui de vânătoare, inclusiv o iubire a apei și fiind una dintre cele mai apreciate și respectate Câini de vânătoare acolo. Ei sunt înotători decenți și se bucură de petrecerea timpului de apă oricând oferiți ocazia.

PROS - Acești câini sănătoși pot fi utilizați în continuare ca câine de vânătoare. Ele sunt ușor de tratare și pot trăi ca un câine de companie într-un apartament atâta timp cât sunt exercitate în mod regulat.

Contra - nevoile de îngrijire ale acestui prieten cu patru picioare sunt destul de grele. Popularitatea acestei rase a condus la practici de reproducere nesigure. Acest lucru, la rândul său, a condus la animalele nervoase, agresive și timide. Asigurați-vă că noul dvs. catelus vine de la Un crescător legitim de câine.

Curly acoperită cu câine înot și joc
Curly-Acoperit Retriever

7. Curly-Acoperit Retriever

Similar în aparență unui alt câine curly numit "Chessie", această rasă nu este cea pe care o vedeți adesea pe străzile urbane. Recrieverul acoperit cu Curly, adesea abreviat ca "CCR", este un mare câine de vânătoare care și-a făcut drumul în competiții și backyards (cu piscine).

Pro - Acești canini au o haină neobișnuită care este încă ușor de îngrijit. Haina lor este impermeabilă și se pot scutura cu ușurință umed după o înot frumos.

CONS - Câinii din această rasă devin plictisit cu ușurință. Un câine plictisit devine tare și distructiv. Retrieverul acoperit cu Curly face cel mai bine în familii active.

Drentse Patrijshond este unul dintre cei mai buni câini de înot
Drentse Patrijshond

8. Drentsche Patrijshond

"Câinele olandez Partridge" este cunoscut sub numele de "Drent". Un câine de vânătoare de tip spaniel, Drentsche Patrijshond (sau Drentse Patrijshond) pot iubi să se udă și sunt câțiva dintre cei mai buni caini de înot acolo. Mai întâi recunoscut Înapoi în 1943, Rasa a fost un aliat comun la vânători până în prezent.

PROS - Loiali și sensibili, Drentsche Patrijshond este ușor de antrenat. Un câine de fermă din față, acest prieten cu patru picioare nu este doar pentru vânătoare. Ei pot păstra zona clară de Virmin, în timp ce încă mai sunt un câine de familie mare.

Contra - Rezervat și precaut, membrii acestei rase trebuie să fie instruiți și socializați pentru a evita agresivitatea cu oamenii pe care nu le cunosc. Aceștia sunt câini activi. Ele nu sunt pentru apartamente și mașini mici.

Setterul englez este pe punctul de a merge înot
English Setter

9. English Setter

Cea mai mare parte cunoscută ca un câine de armă, acest câine are multe abilități, inclusiv înot și acut simtul mirosului. Ca stoc de fundație pentru multe alte rase, setterul englez a fost mult timp apreciat pentru capacitatea sa în apă, precum și pe uscat, și nici o listă de cei mai buni câini de înot nu poate merge fără această rasă populară pentru câini de pistol.

PROS - Această canină este prietenoasă și agreabilă cu toată lumea și tot ce se întâlnește. Este un câine multifuncțional care poate seta, a se prelua, a prelua și a concura.

Contra - sensibili și oarecum nevoiași, acești câini nu-i place să rămână singuri. Ei doresc să fie implicați în viața de familie în orice moment.

Irlandez setter jucând activ în apă
Setter irlandez

10. Setter irlandez

Instant, recunoscut datorită reclamelor de culoare populare și anunțurilor TV, setterul irlandez este unul dintre Cele mai frumoase rase de câine acolo, datorită hainei sale roșii luxoase. Dar nu vă faceți griji, acest câine încă face un partener de înot mare și se bucură de petrecerea timpului în apă. Un setter irlandez nu va fi îngrijorat de faptul că a umezit părul frumos.

PROS - Acest câine este un câine mare de familie. De asemenea, nu puteți merge în neregulă cu aducerea acestei poșei la gătite și campinguri. Este fericit și prietenos cu oricine în orice moment.

Contra - Câinii sensibili și sociali din această rasă pot dezvolta anxietate de separare. Ele sunt destul de active și au nevoie de o mulțime de exerciții zilnice pentru a evita să fie distructive.

Spaniel de apă irlandeză - o mare rasă de câini de înot
Irlandeză apă spaniel

11. Irlandeză apă spaniel

Ca și alți candidați la această listă de câini de înot, apa irlandeză spaniel este altul care se așteaptă să fie inclus. Are o haină rezistentă la apă, dar haina este de asemenea lungă. Una dintre cele mai vechi spanioli existente, această rasă de bunicuță iubește apa și nu ar fi fericită fără înotări regulate în bazine sau lacuri.

PROS - Independent și robust, acești puii fac bine cu ceva timp singur. Ele pot, de asemenea, să reziste la multe temperaturi și condiții diferite. Picioarele lor webbed sunt o mare caracteristică pentru înot.

Contra - Aceste animale de companie în aer liber au nevoie de loc pentru a alerga și a fi liber. Ei nu fac întotdeauna întotdeauna sub degetul mare al cuiva. Ele sunt predispuse la mai multe boli genetice. Asigurați-vă că noul dvs. catelus vine de la a Crescător de reputație.

Lagotto Romagnolo se joacă într-o piscină de apă
Lagotto Romagnolo

12. Lagotto Romagnolo

Dacă începeți să vedeți tendința de haine cuținuți pe canini care iubesc apa printre toți cei mai buni candidați câini de înot, atunci acesta nu va dezamăgi. Lagotto Romagnolo este o altă rasă rară care iubește să înoate și are un strat de bucle dense.

PROS - nu un câine de vânătoare, această rasă este totuși un sportiv, robust. Făcut să scoată din mediul rural italian pentru trufe, aceste animale de companie sunt minunate pentru familia în aer liber.

Contra - Această canină independentă, rezervată trebuie să fie bine socializată la o vârstă fragedă pentru a face un bun partener însoțitor. Ei nu cer mult de la proprietarii lor, dar pot deveni agresivi dacă sunt lăsați la propriile lor apărare.

Câinii nou-născuți sunt câțiva dintre cei mai buni înotători de acolo
Câinele Newfoundland

13. Câinele Newfoundland

În timp ce vă puteți gândi la acest câine gigant (adesea cântărind peste o sută de kilograme) ca un înotător bun, ei sunt de fapt! Rasa de câine Newfoundland a fost inițial creată pentru a ajuta pescarul cu plasele lor și, de asemenea, să efectueze salvați de apă. Astăzi, asta sunt cele mai cunoscute pentru.

PROS - Acest membru al familiei cu patru picioare este protectiv, dar încă prietenos. În jurul copiilor, ei sunt foarte atenți și vor ajuta de obicei familia lor în orice mod posibil.

Contra - La 100-150 de lire sterline, aceste canini nu sunt ieftine pentru a păstra. Ei au nevoie de spațiu pentru a vă întinde pe deplin de câteva ori pe zi. Dacă nu aveți acces în siguranță la apă, luați în considerare obținerea unei alte rase. Aceste animale nu ar fi fericite fără înot regulat.

Nova Scotia Duck Tolling Retriever visează să meargă pentru a înota
Nova Scotia Duck Tolling Retriever

14. Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Inițial cunoscut sub numele de mici câini de rață de râu, acest câine de păsări nu poate obține suficientă apă. Dacă sunteți un înotător obișnuit și aveți nevoie de un prieten care va iubi apa la fel de mult ca tine, Nova Scotia Duck Tolling Retriever este unul dintre tovarășii de pe această listă de câini de înot pe care trebuie să o priviți mai întâi.

PROS - cuvântul Tolling înseamnă a atrage. Acești canini nu numai că îi atrage prada, ci și familia cu care trăiesc. Acești câini energetici sunt prietenoși. Ei au, de asemenea, un ușor de îngrijit pentru haina.

Contra - Ca și multe rase pe această listă, acești câini sunt robusi și energici. Au nevoie de o familie activă și o mulțime de timp în aer liber.

Otterhound este unul dintre cei mai buni câini de înot
Otterhound

15. Otterhound

O altă rasă cea mai rară a lumii, Otterhound este încă apreciată de mulți oameni pentru abilitățile și abilitățile sale. Ele sunt o rasă de câine foarte activă și se bucură de multe activități în aer liber, inclusiv înot. Sunt oarecum predispuși la probleme comune, deci dacă aveți o piscină sau să mergeți cu barca, asigurați-vă că le oferiți rampă de apă pentru acces ușor.

PROS - Acești canini boisteroși sunt distractivi și văniți. Plin de spalk și de iubire, ei fac un plus minunat pentru familia activă.

Contra - Cu o haină lungă și shaggy, acest pup are nevoie de un pic de îngrijire. În timp ce inteligența, acești câini sunt independenți și încăpățânați. Au nevoie de mai mult de un antrenor de weekend.

Câinele de apă portugheză cerând să meargă pentru o înot
Câine de apă portugheză

16. Câine de apă portugheză

Tăierea tradițională a blănurii acestui câine este să se asigure că are bouncy să-și păstreze capul deasupra apei. Nu este o surpriză pentru a vedea câine de apă portugheză pe această listă de cei mai buni câini de înot, deoarece au trăit literalmente în apă. Înapoi în acea zi, locurile de muncă au inclus mesaje înot către alte bărci și țărm, plasă de plasă și a pierdut lupta și pescui.

PROS - Dacă doriți un câine care este excelent în înot în corpuri mari de apă, acesta este perfect pentru dvs. Au picioarele webbed și au fost concepute pentru apele frigidere ale Atlanticului.

Contra - există părul cu lung lung, va trebui să fie periat aproape zilnic sau tăiat scurt. Câinele de apă portugheză este un animal activ și trebuie să aibă mai mult decât un joc scurt de preluare.

Schipperke sunt unele dintre cele mai bune rase de câine de înot
Schipperke

17. Schipperke

De asemenea, cunoscut sub numele de "micul diavol negru", Schipperke este o rasă foarte interesantă. Nu creat pentru a fi un câine de vânătoare, ei încă mai iubesc să înoate și să se bucure de a fi în jurul apei. Aceste mici dinamite au fost crescute inițial pentru a fi rataturi și vegheri și pot umple în continuare acele pantofi făcându-le câine de protecție bun de asemenea.

PROS - prietenos și jucăuș cu familia, acest pui portabil este întotdeauna în sus pentru a merge undeva noi sau urmărind câteva păsări. Alertă, curioasă și plină de viață, ei sunt distrați să dețină.

Contra - Ca și alte rate, Schipperke trebuie să fie bine socializat pentru a se alătura alte animale și străini. În timp ce inteligența, ele sunt independente și au nevoie de un antrenor puternic.

Câinele spaniol de apă se distrează înotul într-o piscină
Câine de apă spaniolă

18. Câine de apă spaniolă

Un alt câine asistent de pescuit de la începutul anilor 1900, câinele spaniol de apă a făcut, de asemenea, dublu datorie ca câine de vânătoare. La fel ca cele de mai sus, SWD face, de asemenea, câini de gardă mare atunci când nu se concentrează pe înot și se bucură de ei înșiși în apă.

PROS - Aceasta este o rasă sănătoasă. Energetic cu rezistență ridicată, acesta este cel mai mare animal de companie pentru un alergător sau înotător zilnic. Inteligent și intuitiv, acest pui se dezvoltă asupra exercițiilor fizice și fizice.

Contra - Există o modalitate specifică că această rasă are părul cu fir. Va trebui să înveți de la cineva calea corectă de a le îngriji. Acest câine este activ și orientat spre muncă. Nu este pentru primii proprietari de câini fără experiență.

Poodle standard este frică de înot
Pudele standard

19. Pudele standard

În timp ce unii oameni cred că tunsoarea tradițională a pudezii o face să arate ciudat și prissy, o ajută de fapt, în timp ce face sarcina preferată - înot. Poate surprinzător la unii, este probabil că nu este ciudat pentru proprietarii de podeli să-și vadă animalul de companie inclus printre cei mai buni câini de înot, în timp ce merită acest loc.

PROS - Acești câini inteligenți, adaptabili sunt minunați pentru viața de viață sau viața țării. Ele sunt afectuoase și fac câini de familie mari, animale de terapie sau câini de păsări.

Contra - În timp ce nu trebuie să păstrați părul ăsta de canini, acesta va mai avea nevoie în continuare îngrijire frecventă pentru ao menține scurt. Aceste animale delicate pot împacheta cu adevărat pe kilograme. Măsurați cu atenție alimentele și gustările pentru a evita supraîncălzirea.

Vizsla - cea mai populară rasă de câine de înot
Vizsla

20. Vizsla

Du-te la oricine Parcul de câine care are apă în jur, și probabil că veți vedea Vizsla care rulează în și în afara apei. Fiecare proprietar știe că Vizsla elegant iubește pur și simplu înotul; Cu toate acestea, spre deosebire de o mulțime de alte canini pe această listă de câini de înot, această rasă nu este construită pentru frig. O baie în apele reci ale oceanelor nu este ceea ce are în minte acest puști.

PROS - cu vărsare scăzută și păr scurt, acesta este un pooch mare pentru oamenii care nu au mult timp să curățe după un câine. Această canină este iubitoare și afectuoasă cu toată lumea pe care o întâlnește.

Contra - Vizsla este predispusă la separare anxietate și singurătate. Poate deveni distructivă și tare dacă este lăsată singură prea des. Activ și energic, acest pui nu face bine într-un stil de viață sedentar.

Dacă vă place zilele petrecute pe plajă, picnicurile la lac, sau sâmbătă în jurul piscinei, atunci unul dintre acești câini cei mai buni de înot sunt sigur că este perfect pentru stilul tău de viață. Amintiți-vă, apa poate fi periculoasă pentru câini și există multe riscuri de intoxicație de apă la câini dacă proprietarii de animale de companie nu sunt vigilenți. Respectați întotdeauna regulile de siguranță sensibile în jurul apei, fie că mergeți plimbare cu barca sau pur și simplu să fii aproape de apă și să știi că rasa ta iubitoare de înot este probabil să intre în probleme (spoiler: Ia-l a vestă de salvare).

Citiți următorul: 7 Sfaturi de siguranță pentru Pool pentru proprietarii de animale de companie

Video de primii 10 cei mai buni câini de înot

PIN și împărtășiți cu alți iubitori de câini:

Cei 20 de câini cei mai buni care se bucură de apă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 Cele mai bune rase de câine de înot