Cum să reproduceți pointeri germani scurți

Cum să reproduceți pointeri germani scurți

Pointerii germani scurți, cunoscuți pur și simplu Kurzhaar (Shorthair) în Germania, sunt câini de vânătoare excelent cu o personalitate prietenoasă. Comportamentul și temperamentul lor le fac tovarăși excelenți și câini de familie. Acest articol discută Germană de reproducere a pointerului În detaliu, precum și diverse trăsături comportamentale și fiziologice, cum ar fi:

  • Aspect
  • Temperament
  • Speranța de viață și sănătatea
  • Exerciții și dietă
  • Oportunități de lucru

Pointerul german scurt procesul de reproducere are propriul său set de beneficii și provocări. Vom introduce la tine GSP de reproducere, Fatabilitatea lor, cât costă puii lor, și aspectele legate de reproducerea lor.

Fundal de creștere a pointerului german de reproducere

În secolul al XVII-lea, secolul Selincourt a inventat termenul Gundogs. Acestea au fost rase care au făcut tovarăși excelenți de vânătoare. Încovoierele sau pointeri, sunt Gundogs care vânează cu un nas mare și se oprește când iau mirosul. Utilizați-le muzzle-urile să-și îndrepte tovarășii lor umani față de țintă.

Garmen Shorthaired pointerul pe care îl cunoaștem este rezultatul secolelor de reproducere, dar originea sa exactă este necunoscută. Câinii capabili să indice au existat de secole. Germanii și francezii s-au referit la acești câini, ca câini de prepeliță și italienii numiți apoi câini net.

Înainte ca Germania să fi fost formată și Europa Centrală a fost condusă de o monarhie, câinii de pointer au fost utilizați în invitații de vânătoare formale, precum și cadouri între diferite state. Înregistrările și scrierile din acea perioadă care descriu acești câini indică o asemănare izbitoare cu SPG-ul modern.

Experimentând cu reproducere

Originea exactă a acestei rase nu este cunoscută, dar AKC consideră că GSP a coborât de la câinele german de păsări. Acești câini au fost încrucișați în anii 1600 pentru a produce câinele de vânătoare perfect. Din păcate, câinele rezultat a urcat prea mult în timpul vânătorilor, și asta a făcut-o un Gundog necorespunzător.

Dar, alte încercări cu câini diferiți, cum ar fi sângele, foxhounds, câinii francezi, indicatorul Arkwright și indicatorul englez au condus la nașterea GSP.

Crearea unui indicator perfect

Rasa inițial a fost inițial în anii 1800. A câștigat mai întâi popularitatea larg răspândită cu germanii. Studioul pentru pointerul german scurt a fost creat în 1870, deci nu există nici un mod sigur de a ști exact ce rase au intrat în realizarea GSP modernă.

Până în 1932, Joseph Burkhart a început să importe câini în Wisconsin. În același timp, Jack Shattuck de la Minnesota a cumpărat un pui de la gunoiul Bob / Arta. Acești doi au fost pionierii în promovarea și perfecționarea procesului de reproducere a indicatorului german scurt.

Recunoașterea AKC

În America, Această rasă a fost introdusă în zonele Wisconsin-Minnesota. Clubul american Kennel a recunoscut oficial indicatorul german de scurtă durată ca o rasă în 1936. Până în 1938, GSP a început de fapt să câștige o forță de rasă. AKC a acceptat cererea pentru German Pointer Pointer Club of America, Inc. (GSPCA) cu Joseph Burkhart și Jack Shattuck ca primii ofițeri.

GSPCA a stabilit standardul de rasă. Au început cu mici variante ale variantei germane și au aprobat primul standard în 1946. Standardul de conformitate a fost de atunci revizuit. Revizuirile majore au venit în anii:

  • 1972 și
  • 1992, pentru alinierea acesteia cu alte standarde de rasă AKC.
Câinii de indicații germani scurți
Pointerul German Shorthair este o rasă de câine sportivă versatilă, care tarife uimitor de bine ca un câine de vânătoare de joc, dar și ca un câine de familie homey.

Una dintre cele mai populare rase de câine

Pointerul german scurt este una dintre cele mai recunoscute rase. De fapt, American Kennel Club (AKC) îl clasifică ca cea de-a 9-a rasă cea mai populară din 2018. Motivul este atributele lor fizice și comportamentale. Temperamentul german al pointerului este prietenos și energic.

Dar, ei sunt mult mai mult decât tovarășii de vânătoare în lumea de astăzi. Ei fac câini de familie excelenți, iubesc să joace jocuri și sunt ușor de sociabil. Ei sunt însoțitori mari pentru când vrei să mergi pe o excursie, înot sau oriunde.

Aspect

Pointerul german scurt este un câine de rasă medie și mare, cu o construcție slabă și puternică. În timp ce dimensiunea germană a pointerului poate varia, AKC a definit înălțimea și gama în care ar trebui să cadă GSP-uri sănătoase. Să aruncăm o privire la caracteristicile germane de pointer.

Înălţime: Masculii măsoară 23 până la 25 de centimetri la duș, în timp ce femelele sunt de 21-23 inci.

Greutate: Pointerii masculi cântăresc 55 până la 70 de kilograme, în timp ce indicatorii de sex feminin cântăresc 45-60 de kilograme.

Corp: Un corp bine muscular mediu-construit, care este fie pătrat, fie puțin mai lung decât înalt.

Buzzle & Head: Botul și capul sunt pătrați și moderat în formă de moderat.

Urechile: Urechile GSP sunt lungi, catifele și sunt amplasate. Ele sunt o trăsătură distinctivă a acestei rase și devin și mai vizibilă când câinele rulează sau sărind.

Ochi: Ochii sunt așezați înapoi în craniu.

Coadă: Cozile lor sunt andocate și sunt de aproximativ 40 până la 50% din lungimea GSP.

Palton

Poate cea mai distinctă caracteristică a acestei rase. Culoarea germană a pointerului este definită de o nuanță ficat. Capetele și urechile lor sunt predominant maro / ficat. În timp ce muzicele și corpurile lor pot fi fie ficat, fie ficat și alb. Soiurile includ pointeri germane scurte în ficat Roan, Ficat și alb, ficat, negru și alb, alb și ciocolată, maro.

Haina lor, în afară de a avea un aspect distinct, a evoluat pentru a oferi beneficii fiziologice. Pointerul german de chestionar are, după cum sugerează și numele, are un strat ușor de îngrijire cu părul scurt. Ele au, de asemenea, un substrat dens care protejează de părul rigid și # 8220; # 8221;.

Haina lor oferă o căldură amplă, izolație și este rezistent la apă. După cum vă puteți imagina, acest strat le face să fie însoțitori de vânătoare excelent pe pământ sau în apă.

Temperament

Înainte de orice altceva, indicatorul german de scurtă durată este un excelent partener de vânătoare și rasa de pointer. Atributele care o fac așa Bun la vânătoare au diverse aspecte pozitive și negative ale vieții de zi cu zi.

Lasă-mă să explic.

Pointerii germani scurți iubesc absolut aventură! Fie că mergeți pe o traseu de drumeții sau în camping în pădure sau prindeți pește în râu. GSPS sunt peste lună când pot întinde cu adevărat acei mușchi. Mai mult, sunt câini extrem de energici. Îi place să meargă pe plimbări, să se joace și să vorbească cu tovarășii lor umani.

Dar sunt, de asemenea neînfricat. Acest lucru le face mai dur decât alte rase sportive. Ei își pot ține propriile lor animale sălbatice. Dar pe partea flip, proprietarii trebuie să fie precauți atunci când GSP-ul lor interacționează cu animale mici sau alte animale de companie.

În afară de vânătoare și alergare, indicatorii germani scurți iubesc să fie cu familiile lor. Prin natura lor, ele sunt foarte jucaude și bune cu alți câini, precum și cu copii. Mai mult, acești câini sunt foarte inteligent, și ascultător.

Pointerul german de scurte vs pointer german longhaired

Indicatorul german de lungă durată (GLP) este strâns legată de vărul său, indicatorul german scurt. Indicatorul german de lungă durată este o rasă mare; 24-28 inci înălțime, și cântărește aproximativ 66 de kilograme. Acesta are un strat strălucitor și ondulat închis / rooar colorat.

În timp ce arată diferit, are mult același temperament și fiziologie ca și GSP. Ambii câini au fost crescuți în Germania pentru a fi indicii. Ambii, indicatorul germanilor cu părul lung și indicatorul german de scurtă durată, vărsat moderat. De asemenea, au același temperament. Mai mult, ambele sunt moderat greu de antrenat.

Indicatorul german de lungă durată este Nu este recunoscut de Clubul American Kennel (AKC). Dar, poate fi înregistrată în Serviciul de acțiuni AKC Fundația (FSS) pentru câinii de rasă de rasă nu este încă eligibilă pentru recunoașterea AKC.

Ca o rasă sportivă, de vânătoare și de lucru

Înainte de a vorbi despre oportunități de lucru Pentru indicii scurți germani, să mergem peste trăsăturile comportamentale care le fac Câini de lucru popular:

  • Foarte afectuos și loial
  • Corpul slab și reflexele rapide îi ajută să se deplaseze rapid și să se întoarcă repede
  • Stratul rezistent la apă le face potrivite pentru utilizare pe terenuri, precum și peisaje umede (mlaștini, râuri etc.).
  • GSP-urile sunt ascultătoare și ușor de antrenat
  • Fiind un pointer, pot ridica cu ușurință mirosuri.

Amalgamarea tuturor acestor caracteristici face ca acești câini să fie potriviți pentru o varietate de sarcini. Aceasta înseamnă că acești câini pot fi mult mai mult decât un animal de companie și ajută oamenii în viața lor.

De exemplu, GSP poate fi mare pentru munca poliției și pentru a ridica mirosurile. Ei fac câini de lucru excelenți, câini asistenți și câini de ghidare, deoarece pot fi instruiți bine, deși cu eforturi coerente.

Jocuri de vânătoare de câini de vânătoare
Cele mai bune rase de câine de vânătoare de vânătoare

Probleme de sănătate la reproducerea indicatorilor germani scurți

Pointerul german de scurte este, în general, o rasă sănătoasă, dar sunt predispuse la o serie de complicații de sănătate. Prin urmare, ei necesită îngrijire veterinară regulată.

Durata de viață a unui indicator german de scurtă durată

Conform Akc, Pointerii germani au trăit între 12-14 ani. În unele sondaje, vârsta medie pentru GSP este de 9 ani. Dar majoritatea câinilor trăiesc de la 12 la cincisprezece ani sau mai mult. Se pare că nu este neobișnuit să găsești 18 ani GSPS.

Ele sunt predispuse la diferite condiții de sănătate. Unele dintre aceste condiții afectează cele mai multe rase de câine. Câteva complicații de sănătate sunt ereditare pentru această rasă.

Nu vă îngrijorați prea mult, totuși, indicatorii germani scurți sunt, în general, câini sănătoși. Dar, la fel ca toate celelalte rase de câine, există diverse îngrijorări de sănătate proprietarii ar trebui să fie conștienți de.

Diabetul central Insipidus

Diabetul central Insipidus (CDI) are ca rezultat Secreția insuficientă a unui hormon în hipotalamusul creierului. Acest lucru duce la rinichii care nu pot reține apa. Pointerii germani scurți au fost înregistrați cu această condiție.

Traumele fizice, tumorile sau deformările congenitale pot provoca deteriorarea sistemului neurohidophyseal, care poate duce la CDI. Această boală se diluează urina (Poluria) și o creștere a sete. Această boală riscă riscul ca câinele să devină grav deshidratat, precum și complicații medicale care duc la insuficiență renală acută. Prin urmare, dacă a fost netratată, CDI poate fi fatală.

Tratamentul este destul de simplu. Se utilizează spray-uri nazale care conțin AVP sintetice (acetat de desmopressină). Cu excepția cazului în care există o complicație medicală subiacentă (i.E. Tumora cerebrală), CDI durează în general 1-3 săptămâni. Dacă este tratată corespunzător, acesta poate fi vindecat în 2.

Hipertiroidism

glanda tiroida este situată pe ambele părți ale traheei și reglează rata metabolică a corpului. Hipotiroidismul este dezvoltat atunci când sistemul imunitar al corpului, datorită unei complicații, are un impact negativ pe glandele tiroidei, mergând după celulele tiroidiene. Cauza exactă a acestei tulburări autoimune este necunoscută.

În timp ce corpul încearcă să contracareze acest lucru prin suprasolicitarea hormonului, dar în curând nu poate face acest lucru. Dacă glanda tiroidă nu este producerea unui hormon tiroidian suficient, rata metabolică a corpului va încetini.

Simptomele includ letargie, creștere în greutate și pierderea apetitului. Poate fi un indicator german care suferă de hipotiroidism predispus la căderea părului, pielea uscată / neagră, infecția cutanată a pielii, infecția urechii, precum și schimbări comportamentale adverse.

Testele pentru nivelurile tiroide din sânge sunt utilizate pentru diagnosticare. Dacă rezultatele arată o deficiență, medicul veterinar va prescrie suplimente tiroide sintetice pentru GSP-ul dvs. În timp ce această condiție nu are nici un tratament, acesta poate fi tratat cu ușurință. Dar, câinele dvs. va trebui să continue să ia suplimente hormonale pentru restul vieții sale.

Canina Cleft Galat

Un palat congenial este un Deschiderea anormală în palat. Este consecința a două laturi ale palatului care nu reușesc să se abată împreună în timpul dezvoltării embrionare. Acest lucru duce la o deschidere între acoperișul gurii și canalele nazale. Cleft palat este a tulburare congenitală.

Iată câteva simptome Pointoarele germane scurte care suferă de un palatul cleft pot experimenta:

  • Nas curbat
  • Tuse
  • Pneumonia de aspirație
  • Probleme de respirație, cauzate de pneumonie de aspirație
  • Probleme în asistență medicală și supt
  • Pierdere în greutate
  • Pierderea poftei de mâncare
  • Împiedicând creșterea economică

Diagnosticul pentru palatul cleft este simplu: Inspecția vizuală. Tratamentul necesită o intervenție chirurgicală; Unele cazuri pot necesita mai multe intervenții chirurgicale. Intervențiile chirurgicale sunt efectuate atunci când puii sunt de 3-4 luni. Până în acel moment, acestea sunt hrănite fie prin un mamelon lung, fie prin tub de alimentare.

Probleme comune de sănătate pentru câini (infographice)
Cele mai comune probleme de sănătate la câini.

Entropion la câini

Entropia este o afecțiune caracterizată de pleoapele se rostogolesc spre interior. Acest lucru poate apărea cu pleoapele superioare sau inferioare, precum și pe partea laterală a ochilor (medial și lateral). Contactul cu corneea provoacă durere și iritare în cornee, perforații și ulcere corneene. În plus, poate duce la dezvoltarea pigmenților în cornee. Acest lucru va compromite viziunea câinelui. Această afecțiune afectează diferite rase de câine, inclusiv indicatorii germani scurți.

Există tratamente temporare și permanente pentru această condiție. Tratamentele temporare sunt efectuate de către proprietarii care rulează manual pleoapele câinilor lor. Alternativ, un temporar și # 8220; Procedura poate fi efectuată de către veterinari. Dacă tratamentele temporare nu funcționează, chirurgia este următoarea traseu. Hotz-Celsus (De asemenea, numită blefaroplastie) se face pentru a îndepărta chirurgical țesutul pentru a trage pleoapele spre exterior.

Tumorile cavității nazale (Chondrosarcom)

A Chondrosarcoma (CSA) este cea de-a doua cea mai comună tumoare la câini. Indicatorii germani scurți sunt predispuși la tumorile nazale. CSA în cavitățile nazale și paranazale este format mai întâi în țesutul mezenchimal. Țesutul mezenchimal este prezent în întregul corp. CSA provine din acest țesut și se metastazează la alte părți ale corpului. Masculii adulți cu vârsta peste 7 ani sunt mai dispuși la CSA în comparație cu GSP-urile mai tinere și feminine.

Tumora poate avea multe simptome dureroase directe și indirecte:

  • Sporadice nazale
  • Descărcarea puroiului
  • Dispneea: strănut și dificultăți de respirație
  • EPIPHORA: Creșterea producției de lacrimă
  • Deformitate facială
  • Pierderea în greutate și pierderea apetitului
  • Convulsii (în cazurile cu implicarea creierului)

Acestea sunt unele dintre simptomele proeminente ale CSA. Dar diagnosticul poate fi foarte complicat. VET va avea nevoie de istoricul medical complet al SPG-ului dvs. care duce până la simptome. Acesta este:

  • Testele regulate de sânge
  • numărul total de sânge
  • un profil de biochimie
  • urineză
  • Numărul de trombocite.

După declanșarea infecțiilor bacteriene și fungice, GSP va avea nevoie de scanări suplimentare pentru a verifica existența tumorilor. Scanele detaliate sunt necesare pentru diagnosticele finale; X-raze, scanări CT și RMN sunt utilizate.

CSA este o tumoare care pune viața în pericol și foarte agresivă. Locația zonei afectate este complicată, motiv pentru care operația poate fi prea riscantă. Prin urmare, tratamentul preferat este radioterapia sau chimioterapia. Utilizarea antibioticelor / medicamentelor anti-fungice este, de asemenea, eficientă pentru infecțiile fungice și bacteriene.

Canin epilepsie

Epilepsia este A Termenul larg folosit pentru a identifica a boala care provoacă convulsii recurente. Ar putea fi cauzate de:

  • trauma
  • toxines
  • tumoare pe creier
  • infecţie

Alte motive includ complicații în sângele, rinichii sau alte organe ale GSP. Dar, în unele cazuri rare, epilepsia poate fi cauzată de nici o cauză fundamentală identificabilă. Această condiție se numește epilepsie idiopatică.

Există două tipuri de convulsii. Sunt:

  • Grand Mal: Convulsii generale: răsucirea involuntară sau jerking de toate cele patru membri și chiar pierderea conștiinței.
  • Focal: Convulsii parțiale: convulsii care apar într-o anumită porțiune / membre ale corpului

Convulsiile parțiale pot progresa și la convulsii generalizate, de asemenea. Convulsurile pot provoca alte comportamente involuntare, cum ar fi:

  • vocalizarea
  • salivaţie
  • Chomping
  • urinare
  • defecare.

Poate fi dureros să vă uitați că animalul dvs. suferă prin convulsii, dar cel mai adesea cauzează un rău permanent sau deloc permanent. Dar dacă convulsii durează prea mult, luați animalul dvs. la veterinar imediat. Adică dacă o confiscare durează mai mult de 5 minute sau două convulsii consecutive apar înapoi în spate.

VET dvs. va efectua diverse teste pe GSP-ul dvs. pentru a diagnostica AD Determinați cauza fundamentală. Nu există nici un tratament pentru epilepsie. Medicamentele anticonvulsivante pot fi folosite pentru ao gestiona. Fenobarbital este utilizat pentru a reduce frecvența convulsiilor. Bromură de potasiu este folosit dacă fenobarbital nu funcționează.

Blotat (GDV)

Blotat, sau Dilatare gastrică canină-volvulus (GDV), este a Starea progresivă a vieții progresive la câinii cu cufere adânci și înguste. Prin urmare, GSPS sunt o rasă la risc. Această boală determină ca stomacul indicatorului dvs. să se dilate. Datorită acestui fapt, nici alimentele, nici gazele nu pot fi expulzate. Așa cum se dilatează și se extinde, presiunea din stomac se construiește. La mai rău, stomacul poate deveni atât de dilatat încât se rotește în interiorul abdomenului.

Blotat și Torsiune la câini
Blotat și torsiune la câini este o urgență medicală mai frecventă pentru rasele de câini profunde.

Această boală poate avea consecințe grave și dureroase, cum ar fi:

  • Severingul fluxului de sânge de la abdomen la inimă
  • Pierderea fluxului de sânge la mucoasa stomacului
  • ruperea peretelui stomacului
  • Pierderea în respirație, datorită presiunii excesive asupra plămânilor și a diafragmei.

Ca urmare, Corpul suferă de ventilație inadecvată. Un câine care suferă de GDV va:

  • arata foarte inconfortabil, ca si cum in durere.
  • au o zonă abdominală mărită și rigidă

Această condiție poate deveni rapid fatală, în doar 30 de minute. De multe ori, o masă mare mare poate provoca GDV. Într-o astfel de situație, obțineți-vă imediat la ER. Această complicație este comună la câinii mai în vârstă.

Canina boala cardiacă

Pointerii germani scurți sunt susceptibili la o varietate de condiții cardiace. Ei pot suferi de diferite complicații cardiace devreme și mai târziu în viață. Detectarea precoce crește șansele de tratament de succes. Prin urmare, este important să aveți Verificări regulate. Acestea includ verificarea murmurării inimii și a modelelor anormale ale inimii.

Ar trebui să obțineți check-up-uri anuale pentru GSP. Acestea ar putea varia de la raze X la un ECG sau o ecocardiogramă, în funcție de sănătatea inimii câinelui tău. Îngrijirea extra și prevenirea bolilor de inimă pot merge mult. Îngrijirea dentară, precum și controlul în greutate consistent, pot reduce foarte mult riscul de boli de inimă în câinele dvs.

Pointerul german de interpretare este de departe cea mai importantă rasă la dezvoltare Stenoza aortica. Alte condiții cardiace includ boala cronică valvulară și boala miocardică.

Coagularea sangelui

Coagularea sângelui sau coagularea, este o problemă ereditară care poate afecta cele mai multe rase de câine. Termenul medical pentru această coagulare sau tulburare de sângerare este Von willebrand boală de tip II (VWDII). Câinii cu această afecțiune au scăzut niveluri și funcționarea anormală a unei proteine ​​necesare pentru coagularea sângelui.

Câinii afectați de VWDII sunt mai susceptibili la vânătăi cu ușurință, sângerări nazale și perioade lungi de sângerare după leziuni sau traume. În unele cazuri, această boală poate fi fatală. În cea mai mare parte, această condiție este Doar diagnosticat după operație sau sângerare după o vătămare. Prin urmare, medicii trebuie să aibă acces la o bancă de sânge pentru transfuzii gata. Această boală nu are efecte secundare sau simptome în afară de sângerare. Din fericire, câinii cu această afecțiune pot avea o viață sănătoasă și o durată de viață normală.

CRANIAL CRUCIENT RUPTURE LIGAMENT

Boala ligamentului cruciat cranian, sau anterior ligamentul cruciat (ACL), este el eșecul acut sau progresiv al ligamentului cruciat cranial. Acest lucru are ca rezultat complicații cu articulația înăbușită. Îmbinarea îmbinării este articulația dintre osul coapsei și două oase de picior inferior.

În funcție de faptul că este o ruptură parțială sau completă, simptomele pot varia. Când este afectată de această afecțiune, GSP-ul va păstra piciorul într-o poziție parțial îndoită (flexie). De asemenea, va provoca degenerarea mușchilor și a țesutului în piciorul afectat.

ACL este cauzată de o vătămare repetitivă a îmbogățirii comune sau anormale. Obezitatea poate crește riscul de rănire. Chirurgia, îngrijirea post-chirurgicală și terapia fizică sunt modul preferat de tratare a câinilor mai mult de 33lbs (15kgs). Pe câinii mai brichete, tratamentul conservator ca ambulatoriu este, de asemenea, util.

Lymphedema

Rasa de pointer germană poate suferi de această boală fără nici o cauză fundamentală. Problemele cu sistemul limfatic provoacă fluid interstiția excesiv pentru a se construi în sânge și țesuturi.

Această boală face ca picioarele câinelui să se umfle. Umflarea nu este dureroasă, dar poate răni când este apăsată din cauza greutății. Limfografia este utilizată pentru diagnosticare.

Din păcate, nu există nici un remediu pentru această condiție. Dar vestea bună este că Lymphedema nu este fatală. Lymphedema poate fi gestionată de:

  • Bandaje de presiune
  • antibiotice
  • drenaj de lichid

Cum să reproduceți pointeri germani scurți

Dacă crescătorii știu Cum să reproduceți pointeri germani scurți, Nu ar trebui să existe multe probleme cu Sarcina. Aceasta include utilizarea liniilor de sânge adecvate și a unui pedigree superior. Minimizarea complicațiilor ereditare de sănătate și producerea de așternuturi consistente pot fi foarte profitabile, deoarece acești câini sunt scumpe.

Dimensiunea medie a gunoiului

Mărimea medie a indicatorului german de dimensiuni medii de gunoi variază de la 8 la 12 pui. Dar, gunoi mai mici sau mai mari nu sunt mai puțin frecvente. Dimensiunea lor de gunoi este mai bună decât alte rase de mărime. Aceasta este o veste excelentă pentru crescători: pot profita cu siguranță mai multe profituri cu așternuturi mai mari.

Evident, dimensiunea rasei constrânge dimensiunea gunoiului. Indicatorul german de scurte este a rasă de dimensiuni medii.

Probleme de naștere

De obicei, nu există multe probleme de naștere cu GSPS. Femelele au două coarne uter și pui de grâu în perechi. Nu este neobișnuit ca femele să se odihnească în timpul nașterii. În natură, pointerile germane germane au săpat o zi pentru a da naștere. Ar trebui să vă asigurați că cățea dvs. are un loc privat și confortabil pentru a da naștere.

În unele cazuri, factorul de vârstă poate face naștere la naștere. Uneori, A Puppicul mare poate bloca canalul de naștere. Dacă târfa este neliniștită și în durere, așteptați o oră înainte de a interveni. Nu există nici o regulă stabilită, dar gravitatea situației poate fi judecată de cât de stresată este mama. În cazuri grave, ar trebui să fii la clinica vete.

Cât costă pointerurile germane scurte?

Pedigree Experientari germana sortiteaza pentru vanzare Costul de ora in perioada 1.300 la $ 5.500. Un indicator de run-of-the-Mill, fără documente adecvate, va costa aproximativ 700 USD.

Un preț al indicatorului german poate varia foarte mult. Dar, GSP-urile asociate cu anumiți factori vor aduce un preț mult mai mare. Acești factori sunt:

  • Documentație adecvată
  • asociere la un pedigree superior
  • linii de sânge superioare
  • aparținând caniselor reputate

Odată ce un crescător începe să producă sănătos și consecvent pedigree, ei pot vinde fiecare catelus pentru mii de dolari. Imaginați-vă cât de mulți bani ar aduce un așternut de 8 până la 12 pui! Crescătorii care bifau toate casetele pot face mulți bani!

Este un pointer german scurt un câine bun de familie?

Pozițiile germane scurte sunt prietenoase, bune, non-agresive față de oameni și ascultători. Luând acești câini pentru exerciții fizice sau chiar petrecerea timpului în interior poate fi incredibil de recompensare. Mai mult, ele sunt loiale și foarte protective. Prin urmare, GSPS fac supraveghetori excelenți.

Sunt greu de format din German Shorthaired?

Pozițiile germane scurte sunt moderat dificil de antrenat. Ei nu pot să se concentreze cu ușurință. Eforturile coerente pot fi foarte eficiente cu indicatorii germani scurți. Formarea bună este esențială pentru ca GSP-urile să fie câini de familie buni. Sunt câini extrem de energici. Dacă nu este instruit în mod corespunzător, ei pot intra în comportamente distructive.

În plus, socializarea timpurie este foarte importantă. Dacă nu se acordă o atenție adecvată, ei pot obține anxietate și anti-socială când cresc. Dar socializat devreme este foarte amabil în timp ce cresc.

Cât de mult exercițiu au nevoie de GSPS?

Pointerii germani scurți sunt câini foarte energici. Ele sunt active fizic și au nevoie de o mulțime de exerciții fizice. Iată câteva activități pentru câinele dvs .:

  • Câine de câine
  • antrenament de trenuri
  • preluarea instruirii
  • antrenament de agilitate

De asemenea, puteți să vă luați GSP-ul la pădure pentru o plimbare. De asemenea, puteți folosi manechine parfumate în timp ce ești acolo. Practic, orice lucru care necesită rularea este bun pentru GSP dvs. Acești câini au nevoie de cel puțin 1 până la 2 ore de exerciții în fiecare zi. În caz contrar, ei încep să prezinte comportamente distructive.

Creșterea pointerilor germani scurți, Dacă se face bine, poate fi o afacere foarte plină de satisfacții. Acești câini aduc bani buni și linii de sânge superioare dau un nume bun la canisa. Mai mult, ei sunt probabil una dintre cele mai versatile rase. Acești câini sunt inteligenți, prietenoși, ascultători și non-agresivi, dacă sunt bine pregătiți. Mai mult, ei fac câini de lucru excelenți.

În timp ce indicații germani scurte sunt susceptibile la o serie de complicații de sănătate, cele mai multe dintre ele sunt ușor de gestionat. Prin urmare, acești câini pot trăi vieți lungi și sănătoase. Ei necesită o mulțime de atenție. GSP-urile care nu sunt socializate și instruite pot deveni timide și necorespunzătoare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să reproduceți pointeri germani scurți