Sunt un iubitor de câine. Ar trebui să-mi reproduc câinele frumos?

Sunt un iubitor de câine. Ar trebui să-mi reproduc câinele frumos?

Decizia de a vă reproduce câinele nu este una care ar trebui să fie făcută ușor. Există întrebări esențiale pe care trebuie să le răspundeți înainte de a decide dacă câinele dvs. are potențialul de a fi un mare student sau baraj. Ideea este că fiecare creștere a câinelui ar trebui făcută dacă aduce ceva pe masă.

De ce vă reproduceți câinele?

Crescătorii își rasc în general câinele din două motive. Dacă doresc un pui pentru ei înșiși sau dacă doresc să-și îmbunătățească linia de sânge sau rasa generală prin introducerea unui stud sau cățea în linia lor, care va aduce mai multe îmbunătățiri de sănătate, aspect și scop.

De atâtea ori am auzit că oamenii spun că își reproducă câinele, deoarece puii ar fi adorabili și # 8221; și acest lucru, în opinia mea, este ridicol. Dacă doriți un alt câine, mergeți la un crescător decent sau să salvați unul. Nu puneți cățea prin sarcină doar pentru că credeți că ar avea pui drăguți. Este nedrept și neetic.

Dacă vă reproduceți câinele pentru bani, nu. Câinele dvs. nu este o marfă care să fie folosită pentru a vă linia buzunarele sau portofelul dvs. Este o creatură vie, respiratorie, nu un obiect care trebuie vândut.

Boerboelul joacă reproducere
Nu facem câini de rasă și # 8220; doar pentru că sunt drăguți și # 8221; - Trebuie să îmbunătățiți rasa la fiecare reproducere. Poti tu?

Aveți cunoștințele pentru a vă întoarce câinele?

Creșterea câinilor ia o mulțime de muncă, cercetare și cunoștințe. Băierii etici și responsabili vor fi lucrat cu un mentor care le-ar fi învățat despre câinii de reproducere și i-au ajutat prin reproducerea primului lor gunoi. Ei vor fi făcuți și ore de cercetare și cunoscute toate informațiile corespunzătoare necesare înainte de a decide chiar să împerecheze câinele lor.

Există multe cărți bune despre creșterea câinilor și Facebook este un loc bun pentru a vorbi cu crescătorii responsabili care vă vor îndrepta în direcția cea bună. Vă recomandăm să începeți cu Ebook-ul nostru Bestselling, Manualul câinelui crescătorului, Pentru o sursă cuprinzătoare de informații despre toate fațetele de reproducere a câinilor.

Este câinele dvs. suficient de mare pentru a fi crescut?

Cele mai multe rase de câine nu ar trebui să fie crescute până când nu au cel puțin 2 ani. Cu toate acestea, există câteva rase în care se recomandă să așteptați până când câinele este de 3 înainte de reproducere, lăsându-vă cățea să aibă câteva cicluri de căldură goale. Am scris și un Listarea articolelor și explicarea tuturor Cicluri de căldură anormale, Merită citirea.

Pe aceeași linie, nu vrei să-ți spui cățea la un bărbat dacă e prea bătrână. Sarcina este extrem de drenoasă, un câine de sex feminin senior ar putea să nu fie capabil să facă față perfect. Aceasta poate crește riscul de complicații medicale, iar cel mai rău poate fi de așteptat.

Câinele dvs. este potrivit să fie crescut?

Totul este bine și bun spunând că câinele dvs. este sănătos, urmând o verificare de bază a sănătății la veterinarii. Cu toate acestea, crescătorii buni, etici și responsabili vor testa sănătatea câinilor lor pentru a se asigura că nu există tulburări genetice care pot fi transmise puii.

Vrei să fii sigur că puii pe care îl reproduce sunt sănătoși și vor trăi o viață lungă și fericită. Există atât de mulți pui care își petrec cea mai mare parte a vieții lor la veterinarii, deoarece crescătorul lor nu-i păsa suficient de testul de sănătate și era interesat doar de bani.

Beagle de dormit
Nu întrebați prea mult de la cățea dvs. dacă este nepotrivită pentru sarcină.

Scorurile șoldului, testele de ochi, verificările cardiace, testele ADN și multe alte dintre cele ale câinelui. Puteți găsi o listă a testelor de sănătate necesare pentru rasa dvs. pe site-ul Clubului de rasă sau prin intermediul site-ului Clubului Kennel.

Vă puteți permite să vă reproduceți câinele?

Atât de mulți oameni cred că creșterea câinelui este ieftin și ușor. Că este doar un caz de împerechere a câinilor, așteptând 9 săptămâni și apoi aveți o gunoi de pui drăguți să vândă. Ceea ce ei nu își dau seama este că complicațiile pot și apar.

Câinele dvs. va trebui să vadă un veterinar pe parcursul sarcinii pentru a se asigura că este sănătoasă și că puii cresc în mod corespunzător. Aceasta va include scanări, verificări și facturile se vor adăuga. De asemenea, trebuie să aveți bani rezervați pentru complicații în timpul ieșirii. O secțiune C vă va stabili mai mult de două mii de lire sterline. Ultimul lucru pe care îl vrei este pentru cățea ta și puii să sufere pentru că nu îți poți permite tratamentul VET.

Ai putea lua fiecare catelus înapoi?

Dacă sa întâmplat ceva și unul dintre puii pe care ai creat-o a trebuit să fii rețentat, ai putea să-l duci înapoi? Poți să-i ia pe cei mai mulți dintre ei înapoi?

Crediții etici vor face totul în puterea lor pentru a se asigura că câinii pe care au crezut că nu se termină într-un centru de salvare. Ar trebui să se întâmple ceva și familia nu poate păstra puiul, ei o vor lua înapoi și îi vor păstra, fie să-l găsească o casă bună.

Atât de mulți câini sunt în salvare în aceste zile datorită crescătorilor iresponsabili care sunt numai după bani și nu-i pasă de câinii pe care o cresc.

Linia de jos este, reproducerea câinelui dvs. nu este ceva ce ar trebui să intrați ușor. Este o mare responsabilitate și doriți să vă asigurați că faceți tot ce este mai bun pentru câinele dvs. Asigurați-vă că aveți toate informațiile corecte sunt critice, asigurându-vă că atunci când alegeți mentorul dvs., primiți sfaturi de la cineva care știe de fapt ce fac ei.

Dacă răspunsurile la întrebările de mai sus indică faptul că nu ar trebui să vă rupeți câinele, să vă bucurați să petreceți timp cu câinele și să jucați cu el.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sunt un iubitor de câine. Ar trebui să-mi reproduc câinele frumos?