Este câine de reproducere profitabilă?

Câinele crește profitabil?

O întrebare O mulțime de crescători de rase întreabă este dacă câinii de reproducere este sau nu profitabil. Întrebarea poate fi o neplăcere pentru mulți, dar dorim să o răspundem corect.

Primul si cel mai important, Creșterea câinilor poate fi profitabilă; Dar creșterea câinilor poate fi, de asemenea, pierderea sau pur și simplu vă rupe chiar și. Evident, la fel ca în cazul fiecărei activități de la apicultură până la aeronautică, Execuția contează mai mult decât ideea.

Creșterea câinilor este o aventură împlinită, dar în sine, Creșterea câinilor este un proiect. Cum veți face acest lucru va defini rezultatul. E pe tine! Cât de multe cunoștințe de reproducere aveți? Ai primit mentori în rasa ta pentru a te ajuta când ești blocat? Aveți suficientă pasiune, răbdare și fonduri pentru a reproduce câinii sănătoși?

Întrebarea corectă ar trebui să fie Cum poate crescătorii câini fac destui bani pentru a-și susține activitatea?& # 8221; Decat Cât de mult fac crescătorii câinilor?& # 8221;

Moduri diferite de profit de creșterea câinilor

Aici, din nou, la fel ca și cu orice vocație, există moduri etice și respectabile de câini de rasing, dar și de Execuții dezgustătoare.

Aceste abordări diferite sunt împărțite în trei categorii:

  • Cheltuie mai putin - reducerea cheltuielilor pentru a asigura un profit
  • Rasa mai mult - Creșterea numărului de tranzacții
  • Rasă mai bună - Creșterea calității liniei de sânge

Fiecare strategie poate fi executată în moda nuanțată, dar acestea sunt cele trei idei principale pe care le confruntați când creați câinii cu ambiția de a face un profit. Cei mai mulți crescători nu doresc neapărat să facă bani și sunt mulțumiți de o pierdere. Nu ne discutăm despre acești crescători aici.

este câine de reproducere profitabilă
Creșterea câinilor poate fi profitabilă; Ce contează este modul în care vrei să mergi la asta.

Rasă mai bine - binele

Desigur, aceasta este mentalitatea Fiecare crescător de câini ar trebui să aibă atunci când doresc să creeze câini. Și asta este pentru un profit sau nu.

Creșterea câinilor mai buni înseamnă a vă pune prima linie de sânge și a fiecărui câine individual:

  • Îngrijire pentru toți câinii tăi Chiar și cele pe care nu le poți rasa
  • control medical fiecare câine trecând în canisa
  • Arată câinii tăi Pentru a vă confirma munca grea
  • Înregistrați-vă câinii și Respectați standardul de rasă
  • utilizați dreapta Strategii de reproducere Pentru a vă atinge obiectivele de reproducere
  • Documentați călătoria dvs pe o Blog și conturile sociale media
  • Promovați-vă rasa și implicați-vă în comunitățile online și offline
  • Studiu canin genetică și ereditate pentru a lăsa puțin spațiu la noroc

Nici un crescător nu este perfect. În calitate de ameliorator pasionat, puteți urmări unele dintre aceste orientări, fiind mai liberal cu alții.

[Optinform title = & # 8221; Curs de reproducere a câinilor de 7 zile "# 8221; Subcaductorul = & # 8221; + bonusuri gratuite disponibile imediat și obțineți cele mai recente articole de top chiar în căsuța de e-mail!& # 8221; fundal-image = & # 8221; https: // BirodingBusiness.COM / WP-Content / Încărcări / 2015/12 / Optin-BG-Dog-show.JPG & # 8221;]

Mesajul general este clar; Puneți în timp, bani și eforturile necesare pentru a produce cei mai buni câini posibil. Promovați-vă canisa prin spectacole de câine. Construiți o reputație solidă online în timp ce documentați transparent munca zilnică a canisei. Și în cele din urmă, vinde câinii dvs. pentru o valoare mai mare decât alte exemplare din rasă.

Cu toate acestea, nu mă dați greșit, deoarece aceasta este cea mai grea mentalitate de a avea. Într-adevăr, este nevoie de o mulțime de muncă grea, o sumă bună de bani, și o răbdare solidă până după lungi lungi sau ani dau fructele.

Rasă mai mult - rău

Crescătorii de câini care urmează această mentalitate sunt, de obicei, cei care nu au suficientă cunoaștere și răbdare pentru a-și îmbunătăți rasa. Ei au o viziune scurtă a creșterii câinilor.

este câine de reproducere profitabilă
Este câine de reproducere profitabilă? Este o chestiune de mentalitate.

Ciudat, cei care rasa mai mult De obicei începeți cu intenții superbe. Ei învață suficient pentru a începe cu canisa lor, se bucură de promovarea numelui de canisa și par foarte implicați în rasa lor.

Apoi, este timpul să verificați, să vă înregistrați și să vă îngrijiți zilnic pentru câinii lor. Toate acestea sunt cu o etichetă de preț non-neglijabilă și este destul de șocantă le știut: Creșterea câinilor înseamnă cheltuirea banilor.

După ceva timp, acești proprietari aparent pasionați vor avea primul sau al doilea gunoi. Fiecare catelus este vândut și Banii primiți acoperă cheltuielile și chiar au mai rămas unele.

Acum vine o dilemă: rasă mai bine sau rasă de multe ori? Reproducerea mai bine este greu de lucru. Pentru majoritatea oamenilor cu un loc de muncă, este prea mult de suportat. Calea mai ușoară este să aveți pur și simplu mai mulți câini sau să utilizați mai des cățele de reproducție. Cu cât mai multe gunoi, cu atât mai mulți bani.

Evident, o cățea trebuie să odihniți corpul după fiecare gunoi și ea nu ar trebui să fie crescută înapoi în spate. Vreodată. Având Whelps acasă este întotdeauna un moment minunat, dar puii nu sunt un fel de mărfuri. Cu atât de multe gunoi, foarte puțină atenție este dată ambelor părți, mamă și puii.

Pur şi simplu provocați-vă să reproduceți mai puțin și să vă taxați mai mult.

Petreceți mai puțin - Ugly

Cei mai răi crescători ai tuturor; Deseori menționați ca fermieri de catelus, mori de catelus și crescători neetici. Cu ei, mentalitatea este clară și constă în tăierea colțurilor în calitate pentru a cheltui mai puțini bani și a maximiza marginile.

Cum se traduce acest lucru în practică? Ei bine, crescătorii lacomi au tendința de a "# 8230;

  • a pastra VET vizitează aproape de zero și bucurați-vă de remedii de casă și # 8221;
  • face foarte puține sau Nu sunt deloc controale de sănătate
  • Igiena slabă Pentru a economisi bani pe păstrarea canisei
  • cățelele crescute înapoi în spate pentru a maximiza veniturile
  • Nicio înregistrare pentru a evita taxele

Unii dintre acești crescători dezgustători sunt uneori tentați să folosească lucrări de înșelăciune și promisiuni pentru a justifica o etichetă de preț mare. O mulțime de acești crescători folosesc magazine de companie, anunțuri online și mass-media sociale pentru a-și vinde câinii.

Din cauza puterii social media, unii dintre ei chiar folosesc aceste lucruri pentru a-și face canisa mai frumoasă decât este. În acest fel, oamenii sunt dispuși să plătească bani mari pentru câini Ei cred că sunt de înaltă calitate.

Cheltuielile mai puțin pe stocul de reproducere înseamnă rănirea câinilor și a rasei. Este greșit din punct de vedere moral și adesea limitat cu țara dvs. sau Legile de reproducere a câinilor dvs. de stat.

Ce ar trebui să fac pentru a profita de câinii de reproducere?

Tine minte, Aveți de-a face cu ființele vii care simt durere și nevoie de iubire. Ca un crescător de câini, aveți responsabilități juridice și morale de a vă îngriji de stocul de reproducere ca și cum ați fi pentru copiii voștri.

Să nu fie delirantă și să cerem fiecărui crescător să fie un părinte perfect. Greșelile ne fac să învățăm și ar trebui să ne străduim să îmbunătățim continuu prin educație.

Cu toate acestea, nu ar trebui să puneți niciodată bani și profituri înainte de bunăstarea și sănătatea câinilor. În primul rând, asigurați-vă că fiecare câine pe care îl dețineți este corect îngrijit. Apoi, studiați rasa și Proiectați un program realist de creștere a câinilor. În cele din urmă, să vă promovați câinii și canisa dvs. pentru a construi o reputație solidă.

Odată ce vă concentrați asupra calității, câinii dvs. vor vinde mai mult decât majoritatea altor cățeluși.

Răsuciți mai puțin și îngrijiți mai mult. Și plătiți-vă taxe.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Este câine de reproducere profitabilă?