Cum să vă măriți taxele de câine

Cum să vă măriți taxele de câine

Taxele de câine se referă la suma pe care un câine de sex masculin popular este plătit pentru fiecare Studiu de serviciu. Într-adevăr, proprietarii de câini studiați, în general, plătiți de fiecare dată unul dintre colegii lor cu un câine de sex feminin.

In medie, Taxele de câine sunt la o sumă de 250 până la 1000 $ De fiecare dată când se împerechează cu câinele de sex feminin. Uneori, crescătorii și proprietarii de știri renunță la taxele monetare în schimbul unui procent de profit din vânzarea de cățeluși sau de către păstrarea celor mai bune gunoi pentru ei înșiși.

Astfel de servicii de știri sunt făcute astfel încât linia genetică ideală ideală să producă un vârf de așternut de linie și linia de sânge. Proprietarii unui câine de sex feminin, care ajung să păstreze gunoiul și să-l vândă într-un profit, să plătească aceste taxe proprietarilor studului pentru serviciile prestate.

În acest articol, veți citi despre sfaturile și trucurile mici care vă vor permite Creșteți taxele pentru câini pentru a conduce profituri mai mari.

Participați la evenimente de câini

Pentru a fi un crescător de câini de succes, rețele este mai important decât credeți; Chiar și atunci când dețineți un știft. Toate evenimentele, mari sau mici, pot duce într-un fel la mai multe afaceri. Deci, asigurați-vă că nu vă lipsesc pe orice spectacole de câini, se întâlnește clubul de kennel local și cu atât mai recent petreceri de câine și târguri și târguri.

În afară de Networking cu colegii și contemporanii, Veți fi, de asemenea, expuși la oportunități de a vă conecta cu unele branduri locale, naționale sau internaționale bune, care se referă la îngrijirea, hrănirea și sănătatea câinilor. Acest lucru este excelent pentru afaceri, deoarece se adaugă credibilității dvs. ca crescător. În plus, colaborarea cu branduri mai mari vă pune, de asemenea, studul dvs. acolo, făcându-l un premiu pentru crescătorii de câini de sex feminin.

Câștigă spectacole de câini

Câștigă spectacole de câini sau cel puțin participă la mulți. Lumina scena pe foc cu steaua dvs. Stud și lăsați femelele să știe că este disponibil! Fara indoiala, Câștigurile câștigătoare va crește taxele de serviciu. Taxele de câine pentru a trage în sus deoarece majoritatea crescătorilor doresc să aibă un sânge campion în linia lor. Când dețineți o femeie, doriți să acordați știfturi dovedite pentru a arăta clienților că sunteți serios despre viitor.

Mai mult decât atât, studul dvs. poate deveni foarte popular doar prin Participarea la spectacole de câine fără a câștiga de fapt niciunul dintre ele. El va fi în continuare o captură pentru majoritatea proprietarilor de baraje. În cele din urmă, se reduce la afaceri. Gunoiul născut din împerecherea cu a Popular Stud probabil se vinde. Este excelent din punct de vedere al marketingului, pentru proprietarul barajului feminin și pentru cei care cumpără așternutul.

Promovați-vă studul pe social media

Întoarceți-vă studul într-o Senzația socială a mass-media vă poate racheta șansele de a-și crește comisioanele. Să înțeleagă mass-media socială și să vă promoveze câinele în mod corect. Fiecare platformă socială are propriul cod de conduită. Cu siguranță, dovada socială vă afectează Numele caniseiCredibilitatea și reputația # 8216. Prin urmare, canisa dvs. poate crește imediat comisioanele cu succes.

Obținerea de bine urmaș Pentru profilul Social Media Social va face, de asemenea, evident că studul dvs. merită. Oamenii iubesc ceea ce iubesc alți oameni. Gratificarea publică instantanee și punctele complete în credibilitate asigură că așternutul studului dvs. va merge la un preț mai mare. Practic, un popular popular este benefic pentru tine proprietarul studului, dar la crescătorul feminin.

Mai mult decât atât, puteți obține, de asemenea, solicitări pentru colaborări de marcă, în funcție de popularitatea studului dvs. Acest lucru are ca rezultat un flux direct de bani. În timp ce un câine popular va aduce mai mulți bani în taxele de serviciu Stud, poate, de asemenea, ajuta Diversificați fluxurile dvs. de venituri.

Bătrânii de crescători folosesc un marketing agresiv și este de clasă =
Bully crescători utilizează marketingul social social agresiv - și este bine, atâta timp cât câinii lor sunt de calitate!

Dovada în budincă

Cea mai bună modalitate de a vă comercializa genetica minunată a studiului este să le sprijiniți cu dovezi! Dacă ați fost în afacere timp de câțiva ani, șansele sunt că descendenții dvs. studiază deja pe piață. Asigurați-vă că întotdeauna stați legătura cu clienții din trecut.

Sperăm că păstrați o piesă a puiilor pe care ați vândut-o înainte. Aflați ce sunt până acum și documentează succesele lor. Au câțiva dintre puii tăi din trecut au câștigat concursuri sau spectacole de câini? A fost angajat ca Câini de lucru calificați? Sau, ați transformat în cele mai iubitoare animale de companie? Dacă da, atunci chiar acolo, aveți certificatul de calitate reală al studului. Și, evident, cu atât mai mult, cu atât mai bine.

Dacă vindeți la crescătorii experimentați și, prin urmare, solicitați comisioane cu studii superioare, aveți în mod inevitabil dovada. Așa că iau-le înainte ca oamenii să ceară.

Mărturii

Comentariile clienților sunt totul, chiar și pentru o canisa. Chiar și pentru cei mai mici cheltuieli, ne uităm mai întâi la recenzii. Astfel încât să ajungeți la clienții din trecut. Afișați toți proprietarii câinilor de sex feminin cu care v-ați împerecheat anterior studul. Și întrebați-le, unul câte unul, pentru a vă scrie mărturii pozitive. Afișați mărturiile Pe site-ul dvs. web sau pe platformele dvs. de social media. Dacă dețineți o canisa, atunci unele dintre acestea ar putea să urce și pe broșuri sau fluturași, dacă aveți vreunul.

Obțineți clientela dvs. anterioară să menționăm:

  • Cât de netedă Operațiuni au fost,
  • Cât de ușor logistică au fost gestionate,
  • și cât de bun a relaţie Au reușit să se forțeze cu tine și cu știul tău.

Luați-i să arunce în câteva cuvinte bune pentru sire, despre cât de bine s-au comportat el și cum a ieșit gunoiul. Pentru a vă asigura că obțineți răspunsurile de care aveți nevoie, puteți chiar Creați un chestionar cu informațiile exacte pe care doriți să le scoateți.

Punct de vanzare unic

Uneori, pur și simplu trebuie să tăiat prin trumper. Doar spuneți prospectului De ce știul tău este alegerea potrivită, și de ce cresc taxele de știft. Fiecare crescător de câini de sex feminin este conștient de caracteristicile pe care un bun stud aduce la masă. Ar putea fi incredibil de celebră linii, abilități premiate, atribute rare și căutate, abilități speciale sau trăsături comportamentale.

Aflați câinele dvs. USP și faceți-o fundamentarea creșterii prețului serviciului dvs.:

  • Sirele este un mare câine de lucru și excelează la sarcini specifice
  • Câinele dvs. a câștigat premii și este un campion
  • un cățelușul studiat a fost angajat pe Forța de lucru specială
  • Studul este descendentul unui câine extrem de inteligent însuși

Recunoașteți propunerea dvs. unică de vânzare și construiți-o pe ea. De fapt, Îmbunătățiți această propunere în timp prin reproducerea câinilor complementari. Acest lucru va fi deosebit de util atunci când un proprietar de câine de sex feminin caută calități specifice pentru a se potrivi cu barajul său.

Contract de service Stud
Un contract de servicii de student asigură ambele părți care intră în acord susțin sfârșitul negocierilor, protejând în același timp sănătatea și bunăstarea studului, barajului și a descendenților.

Oferă garanții

Puteți exclude taxele câinelui dvs. oferind o garanție a femeii care rămâne însărcinată după împerechere. Este o propunere unică pe care nu o oferă mai mulți crescători de știri astăzi. Afișați etica puternică a muncii. Promite o rambursare Dacă sarcina nu este confirmată. Sau, garantează mai multe sesiuni de împerechere În același fel de comisioane, în cazul în care femeia nu reușește să conceapă.

Astfel de garanții vă vor pune în cărțile bune pentru crescători și vă vor încuraja mai mulți oameni să lucreze cu dvs. Crescătorii ar putea să nu genereze taxe mai mari unei persoane care oferă un gunoi garantat și promite, de asemenea, restituiri în cazul unui no-show. Aceasta este o necesitate pentru începători și Stâlpi împerecheați pentru primele lor de câteva ori.

Asigurați-vă că termenii și condițiile sunt scrise în mod corespunzător și convenite de toate părțile. Acest Contract de service Stud ar trebui să includă orice garanții, sume și alte informații relevante. În caz de dezacord, este un document obligatoriu din punct de vedere juridic.

Distribuirea veniturilor

O practică comună între crescători este de a crește prețurile prin împărțirea veniturilor. Dacă credeți că câinele dvs. este atât de bun, pur și simplu renunțați la comisioane în schimbul unei Procentul procentual al veniturilor generate prin vânzarea de pui. Dacă studul dvs. este excepțional, puteți merge până la cererea de jumătate din venituri sau profituri.

Fiți atenți cu calculele dvs., astfel încât în ​​cele din urmă obțineți o excursie indirectă a prețurilor. Cel mai important, nu uitați să aveți o credință completă în studia dvs. - acest fel de încredere funcționează întotdeauna!

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă măriți taxele de câine