10 Cele mai bune rase de câine pentru vreme caldă

Cele mai bune rase de câine pentru vreme caldă

Spre deosebire de proprietarii lor care se pot relaxa în fața AC în zilele fierbinți de vară sau transpirație profund când au rămas în afara, câinii nu sunt ușor atunci când vine vorba de răcirea în medii fierbinți. Datorită hainelor lor frumoase, dar groase, multe rase, cum ar fi Newfoundland și Samoyed, au o mare problemă care se răcește în timpul verii. De asemenea, rase brahycefalice, cum ar fi Buldog și boxer, care nu sunt în stare să se potrivească eficient datorită boturilor scurte și fețelor plate, nu se pot răci în mod corespunzător în temperaturi ridicate. Dacă locuiți într-un climat cald sau veriile dvs. sunt deosebit de calde, este înțelept să vă familiarizați cu rasele de câine cel mai bine adaptate la vremea caldă - de preferință, înainte de a obține un nou partener blanar.

Iată 10 rase care stau confortabil în climate calde și fac pentru partenerul minunat de aventură de vară.

Basenji

Inițial crescat ca un câine de vânătoare pentru climatul Africii, Basenji este un câine compact, inteligent și curios, care face mai mult decât în ​​medii fierbinți. Acest câine drăguț este destul de unic: nu scapă, dar nici nu este tăcut. În schimb, rasa își vocalizează emoțiile printr-o serie de sunete - de multe ori veți auzi Basenji Yodel, mârâi, whimper, whine, chiar țipă atunci când situația o solicită. Basenji este, de asemenea, foarte energică - datorită construirii lor atletice și musculare, precum și natura lor naturală și de alertă, se bucură de diverse activitati in aer liber. Basenji excelează, de asemenea, la un număr de sporturi canine, inclusiv urmărirea, concurentele de concurență și agilitate. Acest lucru ar trebui să vă spună multe despre cerințele acestei activități fizice ale acestei rase - dacă nu puteți dedica destul de mult timp în formare, joc și sport cu tovarășul tău blând, Basenji nu este pentru tine.

În legătură cu o postare: Cel mai bun tunel de agilitate pentru câini

Datorită hainei lor scurte, acești câini nu numai ca vremea caldă, sunt, de asemenea, ușor de îngrijorat. Rasa este adesea comparată cu pisicile, deoarece se mândresc adesea și în mod fimpidios, ceea ce este o veste bună pentru părinții de companie care nu pot petrece mult timp pe îngrijirea animalelor de companie. O o dată săptămânală cu o perie moale de păr este tot ce este nevoie pentru a păstra acest câine frumos și curat.

În legătură cu o postare: Perie de vărsare a câinelui

Pointerul german de scurte

Pointerul german de scurtă durată provine dintr-un climat temperat, dar părul său scurt și corpul subțire îl fac perfect pentru vreme caldă. Acest câine prietenos, inteligent și entuziast prosperă pe activități fizice viguroase și o pregătire pozitivă, deci este o potrivire perfectă pentru oameni activi și optimi. Pointerul german de interpretare este de fapt construit pentru a vâna și a lucra mult și greu atât pe teren, cât și în apă, deci nu vine ca o surpriză faptul că rasa iubește tot felul de activități fizice. De la alergarea și înotul la sporturile de câine organizate - indiferent de inima acestui câine nobil și distractiv mersul este minunat. În mod ideal, veți fi, de asemenea, în sport și vă veți exercita, deoarece indicatorul german de scurtă durată nu iubește nimic mai mult decât să-și ardă energia nesfârșită cu părintele lor uman.

În mod similar cu Basenji, această rasă nu necesită o mulțime de îngrijire. Aceasta este datorită părului lor scurt, care ar trebui să fie în mod regulat, dar rapid periat. Ei au vărsat, deși, iar în anumite momente ale anului, poate fi necesară mai multă periere. Un baie ocazională este de asemenea recomandat.

Greyhound italian

Greyhound italian

Mici, cu părul scurt, jucăuș și elegant, Greyhoundul italian este cel mai mic dintre cele mai apropiate și una care este probabil cea mai potrivită pentru climatul cald. Această rasă miniaturală și subțire este, de asemenea, foarte luminoasă, care, împreună cu natura sa jucăușă, face un câine care iubește să se distreze în termenii proprii. Nu e de mirare de ce - italianul Ogar a fost inițial crescând să fie un tovarăș și un jester, adică în timp ce rasa este afectuoasă și inteligentă, nu este înțelept să o ignorați - acești câini au modalități inteligente de a obține ceea ce vor! În general, Greyhoundul italian ia bine la antrenament, dar din moment ce pot fi destul de încăpățânați, poate dura ceva timp pentru a le îmbrățișa. Acestea fiind spuse, acest câine ar trebui, de preferință, să fie întotdeauna în interiorul unei case sau apartamente, deoarece sunt sensibile la temperaturile reci.

Ați putea dori, de asemenea: Mâncare pentru câini pentru Greyhounds

Datorită hainei lor scurte, sesiunile de îngrijire sunt o bucată de prăjitură. Doar periajul și băile ocazionale sunt recomandate, deși periajul regulat dinții este o necesitate, deoarece rasa este predispusă la boala parodontală. Desigur, sunt necesare garnituri regulate de unghii, dar unghiile nu ar trebui să fie suprasolicitate. Greyhoundul italian are un picior de ieșire, deci două unghii medii pot fi lăsate puțin mai lungi.

În legătură cu o postare: Cea mai bună pastă de dinți de câine și Cele mai bune periuțe de dinți de câine

American Foxhound

American Foxhound

Una dintre cele mai vechi rase native ale Americii, Foxhound este un câine dulce, cu o întreținere scăzută, care se întâmplă să prospere atât în ​​climatele reci, cât și cele calde. Această rasă este bine cunoscută pentru loialitatea, puterea, viteza și etica muncii; Cu alte cuvinte, este un partener perfect pentru oameni de oameni energetici și activi în mod similar. Foxhound-ul american este, de asemenea, un câine de familie fantastic, deoarece sunt incredibil de prietenosi copiilor, afectuos cu părinții lor umani și chiar super-prietenos cu alți câini, dacă sunt expuși la ei la începutul lor. Acestea fiind spuse, ele nu se adaptează bine la viața de viață - aceștia sunt câini de înaltă energie care au nevoie de o mulțime de activități fizice, inclusiv alergând, pentru a fi sănătoși și fericiți. Ei au nevoie de metri - preferabil mari - și spații în aer liber pe care le pot numi. De asemenea, ele pot fi destul de încăpățânate și distructive dacă nu sunt instruite la timp, ceea ce nu se traduce bine pentru Condiții de apartament.

Pe partea plus, îngrijirea și întreținerea de acoperire sunt ușor cum se întâmplă. Pentru că au straturi scurte care se află aproape de corp, tot ce au nevoie este o sesiune de periere săptămânală rapidă, fie cu o perie de păr, fie un instrument de îngrijire. Ei nu trebuie să fie scăzați cu excepția cazului în care se deosebesc deosebit de murdar de la alergarea în aer liber.

Vizsla

Cu o haină scurtă, roșiatică și un corp slab, grațios, Vizsla face pentru un partener perfect pentru cei care trăiesc în climatul mai cald. Inițial crescute să lucreze ca un retriever și pointer alături de oameni, acest câine este cel mai fericit atunci când lucrează, exercită sau pur și simplu petrece timpul cu oamenii lor. De fapt, Vizslas formează legături atât de adânci și strânse cu familiile lor umane, încât ei urăsc absolut fiind singuri. Vorbind despre familii, nu sunt doar incredibil de afectuoase cu părinții lor umani, dar prietenos cu copiii de toate vârstele prea. Sunt, de asemenea, prietenoși față de străini și de alți câini și cu super-ușor de instruit datorită inteligenței lor ridicate. Cu alte cuvinte, Vizslas sunt câini de vis! Desigur, nu totul este curcubeu și unicorns cu această rasă - pentru unul, pentru că sunt atât de inteligenți, unii pot fi manipulativi și găsesc tot felul de moduri creative de a intra în necazuri. De asemenea, pentru că sunt foarte curioși, au tendința de asemenea excesiv de blocare Când se confruntă cu situații neobișnuite (care pot fi situații perfect obișnuite pentru dvs!). Din fericire, aceste comportamente pot fi ușor controlate cu formare pozitivă timpurie și consecventă. Pentru Vizslas, având socializare continuă, formare și exercițiu Rutina este crucială - pur și simplu trebuie să încurajați această utilizare pe deplin a creierului.

Datorită straturilor lor scurte și matase, Vizslas nu necesită rutine complicate de îngrijire: periajul ocazional și scăldatul este tot ce este nevoie pentru a le menține curat și fericit. Deoarece urechile lor flop în jos, este, de asemenea, important să verificați și să le curățați în mod regulat.

În legătură cu o postare: Cele mai bune de curățare a urechilor câine

Faraon Hound

Dacă sunteți în căutarea pentru câinele de vreme fierbinte, Houndul Faraon este. O rasă veche de câini, care a fost la un moment dat alegerea regilor, Houndul Faraon este un câine elegant, prietenos și inteligent care se dezvoltă în climatul cald. În timp ce este foarte inteligent, această rasă nu este una dintre cele mai ușoare de a se antrena, deși toți câinii, Faraon poate fi înlăturat și aproape prea independent. Îi place să alerge și să vâneze, deci ori de câte ori primesc șansa de a scăpa, ei o vor face. Acestea fiind spuse, dacă începeți mai devreme cu pregătirea și socializarea ascultării, acest câine va fi bine comportat și prietenos față de străini și alți câini. Din cauza independenței lor nobile, Hounds Faraon fac bine cu proprietarii la fel de independenți - dacă nu puteți petrece ore cu câinele dvs. în fiecare zi, asta e în regulă cu acest câine.

Unul dintre cele mai interesante lucruri despre Houndul Farao este abilitatea lor de a rula - puteți observa lumina la culoarea adâncă a trandafirilor pe nas și urechile lor atunci când se bucură fericite sau excitate. Îngrijirea este ușoară - puteți alege între periajul zilnic ușor sau periajul săptămânal mai greu. Faraonii nu au un miros tipic de câine, astfel încât să nu necesită nici o baie obișnuită.

Doberman Pinscher

Doberman Pinscher

Puternic, loial și inteligent, Doberman Pinscher este unul dintre cei mai buni câini pentru vreme caldă. Cu corpul lor magnific și strat, haina scurtă, acești câini iubesc alergând și înotul, mai ales în timpul verii. În timp ce ei pot fi temut de mulți oameni datorită construirii lor musculare și puternice, Dobermans sunt câini cu adevărat nobili și afectuați. Sunt extrem de inteligenți și, prin urmare, ușor de antrenat dacă începeți cu antrenamentul de ascultare, ceea ce le face adulți bine manierați care nu sunt doar prietenoși cu familia lor umană, ci și cu alți oameni (deși, socializarea timpurie este crucială pentru acest). Acestea fiind spuse, Doberman este un gardian formidabil - alertă, inteligent și incredibil de loial, acest câine ar lupta cu lumea pentru proprietarul lor. Ele pot fi, de asemenea, foarte nevoiașe - dacă nu aveți timp pentru cuddle zilnice, redați sesiuni și rutine de exerciții cu animalul dvs. de companie, aceasta nu este o rasă pentru dvs.

Dobebermans sunt ușor de îngrijit datorită straturilor lor scurte, matasoase. O periaj zilnică rapidă și o baie ocazională sunt tot ce este nevoie pentru a păstra această rasă curată și îngrijită. În ceea ce privește dinții și urechile lor, ar trebui să fie în mod regulat periat și curățate.

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru Duberrmans

Ibizan Hound

Ibizan Hound

Inițial crescute pentru a vâna iepuri pe insula Mediterană Ibiza, Homboana Ibizan este un câine lithe, chiar temperat și inteligent care iubește vremea caldă. Pentru că sunt în general dulciuri și inteligente, acești câini fac pentru animalele excelente. Sunt destul de ușor să se antreneze și să-i facă să fie perfecți pentru locuitorii de apartamente. Deși prietenos cu familia lor umană, Hizean Hounds sunt vigilente de străini. Acest lucru nu înseamnă că sunt neprieteni, pur și simplu atenți la cine își pun încrederea în. Ele sunt, de asemenea, atletice și extrem de energice de activitate fizică zilnică este necesară pentru a menține această rasă sănătoasă și fericită, deci dacă nu puteți dedica cel puțin câteva ore pe plimbări și sesiuni de joc, acest lucru nu poate fi rasa pentru dvs.

Pentru că au straturi scurte, Hizean Hounds nu necesită îngrijire complicată. Se recomandă perierea zilnică rapidă și ușoară și baie foarte ocazională, dar urechile și dinții lor trebuie spălate și curățate în mod regulat.

Dalmatian

Elegant, muscular și unic, fără câine seamănă cu a Dalmatian. Pe de o parte, ele sunt grațioase și fermecătoare, pe alta, Goofy și mereu în sus pentru Shenanigans. Datorită părului lor scurt și construi Lanky, ei tolerează, de asemenea, vremea caldă foarte bine. Cu toate acestea, înainte de a obține un dalmatian în această vară, întrebați-vă dacă sunteți potrivit potrivit pentru el? Acești câini sunt ridicol de energie - iubesc să alerge, să înoate, excursie, Chase Balls ... Practic, atâta timp cât este o activitate fizică distractivă, un dalmatian o va iubi. Deci, dacă nu sunteți activi, sau puteți petrece destul de mult timp exercitarea și instruirea câinelui dvs., această rasă nu este o potrivire bună. Dalmații care nu primesc exerciții regulate devin nu numai nefericite, ci încep să dezvolte comportamente distructive prea.

Care se spune, aceasta este o rasă de câine încântătoare, fericită, care este o bucurie de a deține. Ele sunt afectuoase cu membrii familiei lor umane, inteligenți, relativ ușor de antrenat și prietenoși cu alți câini, dacă sunt expuși la noi situații și animale la începutul anului. Ele sunt, de asemenea, ușor de îngrijorat, deoarece haina lor cu părul scurt necesită doar băi ocazionale și periaj săptămânal. Pentru că urechile lor se învârte, ar trebui să le curățați și să le verificați în mod regulat.

În legătură cu o postare: Cele mai bune purificatoare de aer pentru animale de companie

Beagle

Mici, robust și prietenos, Beagle vine în două soiuri: cele care stau sub 13 ani "și cele care stau de peste 13" până la 15 ". Ambele soiuri sunt distractive, curioase, ușoare și așa cum se întâmplă, tolerabile de vreme caldă. Aceasta se datorează straturilor lor netede și scurte, care devin mai subțiri în primăvară și vara. Acestea fiind spuse, Beagles au un strat dublu, astfel încât să nu fie potrivit pentru climatul extrem de fierbinte. Cu toate acestea, ei au vărsat pe tot parcursul anului, mai ales în primăvară, ceea ce îi ajută să se răcească în căldura de vară. Sesiunile de periere regulate pot ajuta în continuare beagle-ul dvs. să se simtă frumos și Cool în timpul lunilor de vară. Când vine vorba de îngrijire în general, această rasă este ușor de îngrijit - ei nu trebuie să fie scăldată (dacă nu intră în ceva super murdar), doar periat cu o perie de păr mediu o dată pe săptămână.

În legătură cu o postare: Cele mai bune hrană pentru câini pentru beagles

Beagle este în primul rând un câine jucăuș, ușor de apăsat, atât de regulată fizică activă este o necesitate. Dacă nu beneficiază de exerciții suficiente și de jocuri adecvate, ei au tendința spre comportamente distructive - urlă, Săpat, lătratul excesiv, încercând să scape ... Beagle poate fi cu adevărat un artist de evacuare răutăcioasă dacă nu este instruit la timp și a mers și exercitat în mod regulat.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Perii pentru păstorii germani
Foarfece de subțiere pentru câini
Câine de șaibă de câine
Șervețele de câine
Parfumuri și Köln pentru câini
Șampon uscat pentru câini
Dog Dental Spray
Instrumente de demarare pentru câini
Șampone de câine medicinale
Câine de îngrijire a câinelui

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Cele mai bune rase de câine pentru vreme caldă