Prima selecție a gunoiului - definiție, faq, puppies to pick & # 038; evita

Prima selecție a gunoiului - Definiție, FAQ, Puppies to Pick & # 038; Evita

Întrebându-se Care este prima alegere a gunoiului? Sau pur și simplu încercând să știi Cum să obțineți prima alegere a unui gunoi În schimbul unui serviciu de stud? Indiferent, am pus împreună acest articol cuprinzător care răspund la întrebările cele mai frecvente despre alegerile de gunoi din câine de reproducere.

Un crescător de câini care primește dreptul de a avea prima alegere a gunoiului, odată ce se naște întreaga gunoi de pui, Fii primul care le urmărește și alege care dintre ei vor aduce acasă. Pentru majoritatea oamenilor, acest lucru este doar o chestiune de a alege cele mai drăguțe puule, dar în creșterea câinilor și Câine arată cercuri, Este un avantaj imens atunci când aveți un ochi instruit pentru a vedea un potențial campion viitor.

Să privim în acest detaliu!

Care este alegerea gunoiului?

O persoană poate avea "Pick of the Litter & # 8221; sau un cățeluș poate fi "Pick of the Litter & # 8221;. Câinele la care se face referire în ambele cazuri poate sau nu să fie același câine.

Prima utilizare a termenului gunoi se refera la Dreptul de a alege primul cățeluș în așternut. În multe cazuri, acest drept este în schimbul studului. Alegerea gunoiului este un drept contractual și legal de a poseda oricare dintre catelusul unei așternuturi pe care o dorește o persoană. Poate fi faptul că alegerea în mod obiectiv a gunoiului este rulmentul cu caracteristici de descalificare. De ce persoana dorește ca catelul particular să fie irelevantă. Singurul lucru care contează este că persoana cu acest drept dobândește o proprietate legală asupra unui catel înainte de oricine altcineva, iar proprietarul barajului renunță la proprietate și deținerea acestuia.

Gunoi poate fi sinonim cu Prima alegere a gunoiului. Cu toate acestea, se situează uneori când vine vorba de alegerea unui gunoi dat. Un cumpărător poate obține A doua alegere a gunoiului, A treia alegere si asa mai departe. Valoarea fiecărui catel și fiecare alegere, de asemenea, depinde de câte ori există în acel gunoi. O alegere într-un gunoi unic-catelus ar avea, evident, cea mai mare valoare, deoarece nimeni altcineva nu va primi un catelus de la acea gunoi. Din nou, termenul de alegere a gunoiului se referă la un drept legal de a alege în continuare. Un cumpărător oferă, de obicei, un depozit pentru ameliorator în schimbul acestui drept, și ca un contract ar fi aplicabil legal dacă crescătorul își schimbă brusc mintea.

[Pulcquote-dreapta] Nu alegeți un catelus la întâmplare. Au un plan și știu ce căutați, astfel încât să puteți alege obiectiv mai degrabă decât emoțional.[/ Pulcquote-dreapta]

Cealaltă utilizare a termenului gunoi se apropie de utilizarea colocvială a expresiei care poate fi folosită pentru multe lucruri. În această utilizare, este ceea ce înseamnă BEST & # 8221; a gunoiului. Între crescătorii de câini este o așteptare rezonabilă că persoana cu dreptul de a alege mai întâi va alege cel mai bun catel. Deoarece expresia are o astfel de utilizare colocvială largă, nu este expresia sau descrierea celor mai mulți crescători profesioniști ar folosi probabil pentru a descrie un catelus cu caracteristici minunate care sunt demonstrate demne.

Care primește prima alegere a gunoiului?

Răspunsul la întrebarea care primește prima alegere a gunoiului depinde de fiecare gunoi de cățeluși și de ceea ce a convenit un crescător cu terțe părți.

Puii sunt considerați proprietăți în fiecare jurisdicție din Statele Unite. (Deși există mișcări semnificative, pentru a schimba statut juridic). Dreptul de a poseda un catelus este un drept de proprietate care poate fi cumpărat și vândut. Amelioratorul care deține barajul va avea și deține puii.

Creșerul poate intra în contracte care vinde puii chiar înainte de a fi scufundați. Un contract foarte frecvent este schimbul de servicii de știri pentru dreptul la prima alegere a gunoiului. Aceste tipuri de Contracte sunt atât de frecvente că șabloanele sunt disponibile imediat online pentru utilizare, inclusiv în bestul nostru, Manualul câinelui crescătorului. Pentru fiecare contract scris, există probabil o duzină de acorduri domn și contracte verbale făcute între crescători. Un exemplu de acest tip de contract este Legat aici.

Rețineți că dreptul de a alege mai întâi este Doar dreptul de a alege. Nu înseamnă în mod necesar dreptul la catelusul însuși. Adesea, dacă serviciile Studs nu se implică, o altă plată de bani va fi făcută înainte ca noul cumpărător să obțină posesia unui catelus. Dacă un cumpărător nu reușește să plătească acești bani, dreptul de a alege gunoiul poate fi terminat și a trecut pe altcineva.

Prima selecție a gunoiului pentru crescătorii de câini Dacă aveți un stud promițător și încercați să începeți propria linie de sânge; Luând primele alegeri în așternut, studiul dvs. Sired este o modalitate excelentă de a dobândi câini fără nici un cost deloc!

Ce să căutați într-o alegere a gunoiului?

Este greu să știi cum va arăta un cățeluș când este cultivat complet. Totuși, un crescător profesionist va cunoaște standardele de rasă și va putea să-i învețe pe puii cu trăsături evidente de descalificare. Într-o gunoi de patru cățelușii cu trei dintre ele purtând trăsături descalificatoare, alegerea va fi destul de evidentă. De obicei, de obicei, proprietarul barajului va avea mai mult noroc și va avea șase sau mai multe pui care arată totul destul de bine la prima examinare. Dreptul de a alege gunoiul este un drept valoros și majoritatea crescătorilor nu-l câștigă. O decizie aprofundată și grijulasă va fi făcută - în general bazată pe o Obiectiv set de calități decât o alegere emoțională, cum ar fi proprietarii obișnuiți de companie de companie.

alegerea unui campion nu va fi același lucru cu a face Meciuri de personalitate Pentru un câine însoțitor. Indiferent dacă un cățeluș este sau nu rebel și # 8221; sau subțire Independent & # 8221; poate să nu fie o primă atenție profesionistă de crescător atunci când face această decizie. Majoritatea crescătorilor profesioniști caută un cățeluș care se va maturiza în acel câine perfect, eu.E. care va satisface standardul pentru rasă și are temperamentul de a le arăta. Unii crescători, în special pentru câinii sportivi și de arme, pot dori un câine cu o mai dominantă (chiar și # 8220, bully & # 8221;) cu o dorință puternică de a prelua care afișează chiar ca un pui tânăr.

În orice caz, orice alegere a gunoiului va arăta sănătoasă din vârful nasului la coadă. Nasul ar trebui să fie clar de cruste și să fie culoarea potrivită pentru rasă (sau roz dacă catelul este prea tânăr ca să dobândească încă o culoare nasului adult) Ochii ar trebui să fie limpezi, iar urechile ar trebui să fie libere de acarieni sau infecţie. Haina catelului ar trebui să fie liberă de paraziți și să fie la fel de aproape de standardele rasei, așa cum ar fi așteptat de la o cățeluș (hainele pot schimba culorile), iar burta catelului ar trebui să fie rotundă, dar nu umflată. De asemenea, Scaunele catelusului ar trebui să fie privite Pentru orice semne de paraziți sau diaree. Cele mai multe contracte de studii care includ plata prin alegere a gunoiului permit o examinare veterină independentă înainte de a închide afacerea și acceptarea catelului.

La ce vârstă aleg alegerea gunoiului?

Răspunsul la cea mai bună vârstă de a alege depinde de Rasa de câine si Caracteristici Un crescător caută. Adesea, fereastra de selecție a unei prime alegeri va fi scris în mod clar în contract. Acest lucru este pentru a vă asigura că pickerul nu așteaptă prea mult timp pentru a lua o decizie. Într-adevăr, dacă prima alegere durează mult timp, ea face vânzarea tuturor căptușilor în acest gunoi întârziată și mai dificilă.

Este foarte greu să determinați modul în care un catel se va dovedi ca adult. Puppies se schimbă, și morf foarte mult din primele zile la câteva săptămâni mai târziu. Nosele roz pot deveni un negru perfect solid în câteva zile. Punctele pot apărea brusc și pot continua să apară săptămâni. Membrele unui catelus se pot maturiza într-o curbă adecvată sau se pot termina cu o îndoială.

Ca William J. Având în vedere observații cu umor & # 8220;Acea alegere a catelusului de gunoi& # 8220;, Singura dată pentru a fi siguri de potențialul unui cățel este atunci când este cu o zi înainte de 365 de zile sau o zi înainte de a deveni catelus la un câine adult. William J. Având în vedere, are o vedere destul de cinică a întregii idei și a limbii-în-obraz optează pentru un catelus nou-născut ca fiind cel mai bun moment pentru a alege.

Majoritatea crescătorilor ar fi probabil că nu ar fi de acord cu o astfel de foarte devreme vârstă. De exemplu, un ameliorator de ameliorare a unui cățel australian Shepherd ar alege un catelus de opt săptămâni, cu un nas negru solid peste un catelus cu un nas complet roz. La opt săptămâni, un nas roz solid ar putea însemna că catelul va purta descalificarea & # 8220;Dudley nas& # 8220; care apare din când în când în rasă.

Răspunsul la momentul alegerii este ori de câte ori un crescător este confortabil cu alegerea, dar Cele mai multe ponturi sunt făcute la șase până la opt săptămâni de vârstă; În timp ce unii crescători preferă să știe în prima lună.

Sunt bărbați sau femele mai bine ca alegerea așternutului?

O alegere a unui cățeluș de sex masculin sau de sex feminin depinde atât de mult de nevoile individuale ale crescătorului că generalizările nu sunt prea semnificative. O privire la Lista de canini care au câștigat cel mai bine în spectacol (în general) ar spune să ia un bărbat dacă un teanc de premii este cel mai presant gol al unui crescător. Într-adevăr, câinii au câștigat premiul de top 71 de ori și cățele doar 39.

Acum există mai multe motive pentru discrepanță. Cel mai probabil este că cățelele nu arată bine în timpul unei căldură. Timpul lor de a arăta, de asemenea, este mai frecvent folosit pentru a afla o gunoi. Sarcina și puii le scoate din competiție timp de câteva luni la un moment dat. Cățele pur și simplu nu fac cât mai multe spectacole și, prin urmare, nu câștigă cât mai multe. Bărbații pot concura și își pot spori valoarea dolarului. Masculii devin capabili să se reproducă la 6-9 luni (mai în vârstă pentru rasele mai mari / uriașe) și contractele multiple de studii pot fi introduse fără o singură bucată de blănuri pierdute pentru schimbări hormonale pe tot parcursul întregii timp. Bărbații, prin urmare, au un ușor avantaj în a fi cea mai bună alegere a gunoiului.

De asemenea, puteți citi articolele noastre De ce puii de sex masculin sunt mai scumpi, și continuarea, pe de ce femele costă mai mult decât puii de sex masculin.

Când să decideți pentru prima alegere a unui gunoi Nu vă grăbiți decizia când aveți prima selecție a unui gunoi. Asigurați-vă că vedeți cum evoluează cățelușul, dar nu depășiți întârzierea scrisă în contractul dvs. cu crescătorul barajului.

Ar trebui să aleg runt?

Răspunsul scurt este nu alege runt. Decizia de a alege cele mai mici dintre pui este o decizie care ar trebui să aibă un motiv. RUNT este mai vulnerabile la problemele congenitale / de dezvoltare decât sa normal littermates. Runturile au fanii lor, dar o primă alegere a unui rut ar fi un o alegere neobișnuită.

Dacă rulmentul este singurul cățeluș la opt săptămâni care nu suportă o caracteristică descalificatoare, rulmentul poate fi acea alegere. În partea flip, o caracteristică specială pe care un crescător îl caută poate să apară numai în RUNT și să o ia o decizie mai bună pentru programul respectiv al crescătorului. Multe runturi cu hrană adecvată cresc la dimensiunea normală a adulților și evoluează în vieți foarte sănătoase.

În cele din urmă, un crescător poate oferi stimulente pentru a lua un catelus runt. Aceste tipuri de stimulente pot face ca catelul de runt să fie o alegere mai atractivă. Dacă un crescător oferă stimulente pentru a lua runt (E.G. prima alegere pe un litru viitor), poate fi o afacere să nu treacă.

Când preferați bani peste prima alegere a gunoiului?

Cea mai bună parte a poporului de a avea parte din Contract de reproducere este că, spre deosebire de baraj, studul poate intra în mai multe contracte de reproducere la un moment dat.

Într-adevăr, nu este fiecare așternut care va produce un catel care ar putea fi de dorit într-un proprietar al unui stud Programul de reproducere. De ce v-ați forța să alegeți un cățeluș de la o gunoi pe care îl știi că va fi mediu în ochii tăi? Studiul dvs. poate fi căutat pentru a îmbunătăți unele defecte în proprietarul liniilor de sânge ale barajului. Prin urmare, un student la o cățea de calitate mai mică poate fi unul care să ceară bani pentru. Un proprietar de câine trebuie să poată Citiți pedigree câinelui pentru a înțelege dacă merită să luați banii în loc să luați alegerea.

[Pulcquote-stânga] Preferați bani unui cățeluș de la o gunoi pe care îl cunoașteți va fi în cel mai bun caz.[/ Pulcquote-stânga]

O pauză într-un crescător program În cazul în care o creștere a numărului de câini nu este posibilă, poate fi un motiv pentru a lua bani mai degrabă decât un catelus suplimentar. Deoarece un stud poate servi multe gunoi, proprietarul studului poate lua bani pentru o vreme și permite reputația studului să crească.

Totuși, o primă alegere a gunoiului poate fi o alegere valoroasă și inteligentă. De aceea atât de mulți crescători fac asta. O alegere a gunoiului este, de obicei, considerată ca prețul unui singur catelus. Acest lucru poate fi greșit plat. Prima selecție a gunoiului poate fi o cățea care se dovedește în inelul de spectacol și apoi în cutia de iepuri sau un câine de campion căutate pentru servicii de studii timp de zece ani sau mai mult. O primă alegere poate fi bine merită de mai sus în numerar pentru stud.

Câștigarea loteriei de la gropi este o șansă parțială și o experiență și o abilitate. Crediții profesioniști și responsabili joacă jocul și, în timp ce unii profit de la ea, toți se bucură de ea.

În cele din urmă, nevoile ambelor părți la contractul de studii vor, bineînțeles, să dicteze termenii săi. Proprietarul căpeli poate să nu fie dispus să renunțe la alegerea drepturilor de gunoi. Alegerea aranjamentului de gunoi, deși comun în contracte de știri, este întotdeauna negociabil.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Prima selecție a gunoiului - definiție, faq, puppies to pick & # 038; evita