Ar trebui să obțineți un al doilea câine? Cum să extindeți pachetul în siguranță!

Cum să alegeți un al doilea câine

Decideți dacă trebuie sau nu un al doilea câine este o mare întrebare care merită gândirea serioasă.

Ca antrenor, este unul pe care doresc mai mulți proprietari ar lua în considerare inainte de adăugând un al doilea patru subsol pentru familia lor. Dar prea des, proprietarii au ajuns doar pentru ajutor după Au adus deja acasă o nouă pooch.

Și până la acel moment problemele s-au manifestat deja.

Indiferent dacă acest lucru se manifestă ca disarmonie între "câine vechi" și cel nou, rutinele au stabilit complet în mod complet, sau meciuri proaste între oameni și noul câine, adăugând un nou membru de familie canin poate provoca o mulțime de probleme.

Uneori obținerea unui câine nou funcționează excelent; Uneori, nu atât de mult.

Dar, În timp ce nu există garanții, puteți crește cu siguranță șansele de succes prin păstrarea unor lucruri în minte.

Vom explica cei mai importanți factori pentru a ține minte și de a oferi niște îndrumări pentru adăugarea unui nou câine familiei de mai jos! 

Ar trebui să obțineți un al doilea câine: tayway-uri cheie

  • Luați în considerare resursele pe care trebuie să le dedicați unui al doilea câine și atitudinea curentului câinelui față de alți câini. Dacă nu aveți timp, banii și energia pentru a avea grijă de un alt câine sau curentul dvs. Caninei nu ca alți câini, poate fi pur și simplu o idee proastă de a adăuga o nouă pooch familiei.
  • Dacă decideți să obțineți un al doilea câine, alegeți unul care satisface câteva criterii importante. Aceasta include faptul că este într-o bună gamă de vârstă gratuită și a genului opus al primului dvs., printre altele.

Considerații primare: Ar trebui să Am un al doilea câine?

ar trebui să obțineți un alt câine

Când vă gândiți la adăugarea unui nou membru familiei, trebuie să luați în considerare multe.

Pentru început, va trebui să vă gândiți la gospodăria curentă, spațiul curții și timpul dvs., dar există o mulțime de alte lucruri pe care trebuie să le gândiți prea. 

Iată lista tuturor lucrurilor de care aveți nevoie pentru a contempla:

Cum va simți primul dvs. câine despre o nouă adăugare?

Sentimentele originale ale câinelui dvs. despre un nou membru al familiei ar trebui, în partea de sus a listei dvs. de considerații. 

Plângerea numarului pe care o primesc ca un antrenor de câini este că un nou câine sau cățeluș nu se înțelege cu "câinele vechi" sau că Câinele existent este gelos al noului catelus.

Acest lucru se întâmplă în mod predominant cu familiile care au un câine matur (5 sau mai mulți ani) și apoi aduc acasă un cățeluș. 

Iată lucrul: puii sunt enervant.

Știu că sună rău și nu vreau să spun într-o Rău dar este adevărul! Ei sari, urca, mestecau, si linge, si linge, si linge. Sunt surse incredibile de energie și drăguț, dar sunt multe de ținut. 

Pur și simplu pune, majoritatea câinilor adulți fac nu doriți să ajutați un catelus. 

Clienții mei vor spune lucruri foarte frumoase ca "M-am gândit că ar putea fi prieteni" sau "Nu am vrut să se plictisească acasă în timp ce lucrez", dar acele lucruri nu reflectă ceea ce a fost de fapt câinele lor actual senzație sau gândire.

În schimb, au făcut în mod eronat unele ipoteze despre nevoile câinelui lor.

Acest lucru se poate întâmpla chiar și cu a aduce acasă un câine adult, mai degrabă decât un catelus. Maturitatea nu este o garanție că câinii vor fi pe aceeași pagină.

Mă gândesc să încerc să fac un băiat de frate să trăiască cu bunica mea. Pur și simplu nu ar fi amestecat. 

Deci, uitați-vă la câinele curent îndeaproape. Ce tipuri de lucruri se bucură să facă? Ar plăcea să lupte cu MMA sau să fie mai mult de un tip de buzunar de cuvinte încrucișate din New York Times? Ar plăcea un coleg de cameră cu normă întreagă sau un membru al familiei sau poate că ar prefera doar să meargă la parcul de câine pentru a socializa un pic mai des? 

Gândiți-vă la cel mai bun prieten al tău (care nu rulează pe patru picioare) sau un frate. Îi iubești, dar vrei să-ți petreci 24 de ore pe zi, În fiecare zi a anului cu ei? Asta este ceea ce cereți câinele dvs. actual atunci când aduceți într-un al doilea.

Unele modalități de a spune dacă câinele dvs. ar dori să meargă la "Yappy Hour" față de obținerea unui coleg de cameră cu normă întreagă, este de a măsura cât de obosit devine și # 8212; si cum repede el devine obosit & # 8212; După un playdate.

Are doar ca mașina să se plimbe acasă, sau este zoned pentru întreaga zi?

Dacă câinele dvs. este într-adevăr "moale" sau "obosit" după ce aveți interacțiuni câinilor de câine, aceasta nu poate fi o reflectare a oboselii energetice, ci oboseală mentală sau emoțională. Ar putea fi distractiv să se joace cu ceilalți câini, dar poate fi, de asemenea, cu adevărat, într-adevăr drenând pentru el.

Gândiți-vă la un introvert care să fie într-un mediu aglomerat. Nu este că el nu poate să se ocupe de mediul aglomerat sau de toată socializarea, ci mai degrabă că, după aceea are nevoie de o mulțime de calm, timp liniștit pentru a decomprima.

Acești indivizi (câini sau oameni) apreciază într-adevăr rutina lor liniștită la domiciliu. Adăugarea unui al doilea câine poate perturba această rutină permanentă.

Are câinele dvs. actual să se alăture cu alți câini?

câinii se înțeleg

Se pare că o întrebare proastă, dar mulți oameni nu reușesc să ia în considerare atitudinea câinelui lor față de alți câini atunci când se gândesc la o a doua canină.

"Sigur," mulți cred: "El urăște alți câini la parc, groomerul, biroul veterinar, pe plimbări și la televizor, dar dacă este a lui Frate, cu siguranță îi va iubi? Dacă ajungem un catelus și ridicați-l cu el, va fi bine corect?"

Nu neapărat, pentru că relațiile câinilor de câine sunt lucruri complicate.

Unii câini au probleme cu câinii din afara unității de familie, dar se întâlnesc fantastic cu câinii care își fac parte din unitatea de familie. Pe de altă parte, câțiva câini nu se vor înțelege bine cu alți dogguri în domiciliul lor, dar se înțeleg cu majoritatea câinilor pe care se întâlnesc în lumea exterioară.

De asemenea, rețineți că sentimentele primului dvs. câine despre al doilea se poate schimba în timp. Mulți câini vor tolera puii, deoarece, din punct de vedere social, ei știu cățelușii continuă să învețe normele sociale. 

Dar, de îndată ce puppy-urile lovește "adulți", vor începe să aibă probleme. "Am pus-o cu bullockey-ul tău când erai copil, dar acum e timpul să te pun în locul tău."De aceea" dacă le ridicesc împreună va fi în regulă ", noțiunea nu deține apă.

Voi vorbi despre acest lucru în detaliu mai jos, dar înțeleg că comportamentul "se scurge în jos." Adică cele mai grave comportamente, câinele dvs. actual are adesea scurgerea la noul câine.

Deci, dacă aveți un câine agresiv de câine și apoi aduceți un câine nou, ați putea ajunge cu doi câini agresivi de câine. 

prima casă de câini instruiți

Primul tău câine este complet instruit?

După cum am menționat mai devreme, comportamentul rulează în jos, iar acest lucru include lucruri precum antrenamentul potty.

Dacă câinele dvs. inițial se luptă încă cu antrenament quety, este într-adevăr o idee bună să aduceți o altă mașină. Dacă standardul din casă este în prezent potty, se poate întâmpla oriunde, atunci acesta este standardul noului câine va adopta. 

Deci, de dragul podelelor tale (și de sănătate), nici măcar nu luați în considerare adăugarea unui nou animal de companie la pachetul dvs. până când cu patru subsoluri curente sunt complet instruiți. 

Câinele dvs. actual are condiții grave de comportament?

Spune că câinele tău se înțelege cu alți câini, dar el se teme de străini sau are a Drive de înaltă pradă și este într-adevăr într-adevăr rău despre urmărirea pisicii. Sau poate că are anxietate de separare, care poate fi foarte provocator de a gestiona.

Aceste tipuri de comportamente iau mult timp și dedicarea părții proprietarului de a gestiona și adresa. Nu doriți să complicați situația și să faceți lucrurile mai greu adăugând un al doilea cățărător la amestec.

Deci, evitați tentația de a adăuga un nou doggo la familia dvs. până când ați rezolvat cu succes problemele comportamentale ale câinelui curent.

Câinele dvs. actual are probleme medicale semnificative?

Condițiile medicale pot fi la fel de consumatoare de timp ca probleme de comportament.

Indiferent dacă câinele dvs. suferă de diabet, tulburări de convulsii, probleme de mobilitate sau orice altă problemă de sănătate, veți găsi că câinele dvs. necesită o mulțime de îngrijire și atenție de la dvs.

Dacă primul dvs. câine necesită mult timp, nu este corect să aduceți un alt câine care pur și simplu nu poate obține cantități egale de atenție. 

Deci, gândiți-vă cu atenție la starea de sănătate a câinelui dvs. înainte de a adăuga o altă pooch la casa dvs.

Dacă starea medicală a câinelui original este probabil să dureze ani de zile, un al doilea cățeluș nu poate fi în cărțile pentru dvs. Dar, dacă este doar o problemă temporară (de exemplu, câinele dvs. se recuperează de la intervenție chirurgicală), atunci puteți începe să luați în considerare oa doua canină odată ce Doggo-ul dvs. sa recuperat pe deplin și a pus problema medicală în oglinda retrovizoare.

Are câine curent a stăpânit formarea de bază de ascultare?

tren primul câine înainte de a obține al doilea

Cu riscul de a suna ca o înregistrare întreruptă, Comportamentul rulează în jos. Și aceasta include problemele care implică manierele câinelui dvs. și ascultarea de bază.

Dacă, de exemplu, curentul dvs Câine sare pe oaspeți, șurubează ușa din față oricând se deschide sau Lărăște ziua ferestrei, Cel de-al doilea câine va reflecta probabil aceste comportamente!

Când clienții vorbesc cu mine despre obținerea unui al doilea câine, întotdeauna mă uit la primul lor câine. Vă întreb dacă câinele vine în mod fiabil, poate saluta oamenii politicoși, răciți cu familia și Mergeți frumos pe o lesă liberă. Acestea sunt abilități de bază care mă aștept la un animal de companie de familie.

Dacă câinele lor actual lucrează încă la mastering aceste abilități, sugerez că clienții lucrează la asta primul, înainte de a adăuga o altă pereche de labe.

Odată ce un nou câine intră în imagine, va fi tot ceea ce mai dificil de a aborda problemele primului dvs. câine sau deficiențe.

Roata scârțâie devine grăsime, după cum se spune, iar noul tău câine va fi probabil roata scânteietoare. Deci, este important să vă asigurați că toate celelalte roți sunt deja în formă de vârf.

Linia de fund: Asigurați-vă că câinele curent se comportă așa cum doriți să-l adăugați înainte de a adăuga un al doilea patru subsol pentru familia dvs.

Aveți timp să vă dedicați unui câine nou?

Să presupunem că noul dvs. câine va avea nevoie de cel puțin șase luni de interacțiune și formare consecventă pentru a ajunge într-o rutină (și pentru a face acest lucru un an dacă luați un nou catelus).

Și pentru că doriți ca noul câine să vă obligați cu dvs. și nu celălalt câine (da, doriți să fie prieteni, dar tu trebuie să fie cu adevărat importante) Va trebui să aveți o mulțime de calitate pe o singură dată cu noul câine. 

Aceasta înseamnă că va trebui să luați noul câine la cursuri de formare și veți dori să mergeți pentru plimbări fără câinele original. Dacă noul dvs. animal de companie este un catelus, veți vedea, de asemenea, veterinarul dvs. destul de dang frecvent pentru primele câteva luni și luați-l afară Activități de socializare

Aceasta stabilește un conflict evident: Va trebui să vă petreceți mult timp cu noul dvs. Pooch, dar trebuie să fiți corect pentru câinele dvs. actual și încă asigurați timp de calitate zilnic cu el.

Este o mare responsabilitate. Sunt un antrenor profesionist de câini și încă îmi amintesc viața ca o singură gospodărie de câine.

Takeaway din toate astea este că va trebui să fiți sigur că nu numai că aveți suficient timp să vă dedicați nevoilor noului câine, dar va trebui, de asemenea, să continuați să vă oferiți primul câine cu timpul și atenția pe care o merită.

Pro Trainer Pooch Sfat

O mulțime de familii vor primi în mod deliberat câini noi, deoarece școala este pe cale să renunțe la vară, deoarece vor avea luni fierbinți pentru a le lega. Aceasta este o idee minunată, deși veți mai fi nevoie să faceți timp odată ce școala vă va întoarce.

Aveți camera pentru un alt câine?

Un alt lucru pe care îl veți dori să îl luați în considerare este spațiul fizic pe care noul dvs. Pooch îl va ocupa. Și acest lucru nu înseamnă doar cu patru subsoluri și # 8212; Lucrurile lui vor ocupa și o mulțime de spațiu.

De exemplu, noul dvs. pooch va avea nevoie de unele sau toate următoarele lucruri:

  • O cutie
  • Un container pentru mâncarea sa
  • O cutie de jucării
  • Un pat
  • Echipamente de antrenament

Lista continuă, dar punctul este noul dvs. animal de companie va impune o amprentă spațială semnificativă. Deci, asigurați-vă că aveți suficient spațiu pentru a vă adapta la cel de-al doilea plânge înainte de a-l aduce acasă.

Și, bineînțeles, dimensiunea noilor factori de câini în acest sens. O mare Dane va avea nevoie de multe mai multe imagini mai vechi decât un Pomeranian.

Preocupări de spațiu pentru câini

În timp ce suntem pe subiectul spațiului, asigurați-vă că luați în considerare cantitatea de spațiu pe care o aveți și în vehiculul dvs.

Este posibil să fie nevoie să încărcați puii pentru o excursie la veterinar sau la parcul de câine și va trebui să le puteți găzdui în siguranță ambele. Dacă pachetul dvs. devine suficient de mare, este posibil să aveți nevoie să optați pentru o SUV mai mare Suv din cauza dogosului tău!

Are un nou câine în planurile dvs. pe termen lung?

Va trebui, de asemenea, să vă gândiți la Angajament de timp lung, noul dvs. animal de companie va reprezenta.

Ridicarea unui catelus are o cantitate mare de timp, energie și dedicare. Dar mulți câini adulți necesită prea mult timp.

Dacă vă gândiți să mergeți la școală sau să lucrați la o promovare care va duce la mai multe ore pe ceas, nu este corect să aducă un nou câine în familie.

Sigur, aveți timp acum, Dar vă puteți aștepta pe deplin să lucrați la 90 de ore pe săptămână în următorii doi ani. Planificați pentru viitorul dvs. și adăugați familiei în consecință.

Acesta este unul dintre motivele pentru care îmi place să lucrez cu pensionari atât de mult. Ei și-au terminat viața profesională și sunt gata să dedice ore și ore pe noii lor câini!

Câinele dvs. actual este complet vaccinat?

sunt clasa dvs. de câine =

Pentru sănătatea și siguranța noului dvs. pooch, veți dori să Așteptați să adăugați un nou puști la pachetul dvs. până când câinele curent are vaccinări actualizate. Acest lucru nu este important numai pentru primul dvs. câine, dar este foarte important pentru al doilea doggo.

Acest lucru este deosebit de demn de remarcat pentru proprietarii, având în vedere adăugarea unui cățeluș la fam, deoarece tinerii cățeluși sunt vulnerabili la o serie de probleme de sănătate când sunt tineri și # 8212; Aceasta include lucruri care nu pot fi teribil de periculoase pentru un câine adult, dar potențial letal pentru un pooch tânăr și incomplet vaccinat.

Și, în general, veți dori să vă întrebați dacă sunteți în stare să obțineți câinele original și # 8212; precum și noul dvs. Pooch & # 8212; Îngrijirea medicală obișnuită necesită o întreținere sănătoasă?

Dacă este o luptă pentru a obține câinele dvs. actual la veterinar doar pentru acele fotografii anuale, va fi chiar mai greu de făcut astfel încât să aveți doi câini.

Sunt proprietarul dvs., colegii de cameră și familia la bord?

Este important să vă gândiți cum se vor simți ceilalți oameni din viața voastră despre un nou animal de companie înainte de a aduce o casă.

Dacă, de exemplu, nu vă dețineți spațiul dvs. de locuit, bineînțeles că trebuie să știți dacă proprietarul dvs. are politici de companie.

În mod specific, va trebui să știți dacă proprietarul dvs. vă va permite chiar să aveți un al doilea câine și să respectați dorințele sale. Ascunzând un al doilea câine nu este corect pentru nimeni, în special câinele. 

Uită-te la paginile Facebook ale grupurilor de adăpost și de salvare. Mulți vor avea poze cu animale de companie și vor lista motivul pentru predarea proprietarului, "Politica de închiriere." Nu primiți un al doilea câine, atunci Aflați apartamentul dvs. sau casa de închiriere are o politică unică. 

Acest lucru merge și pentru oamenii cu care locuiți. Discutați cu colegii de cameră sau cu familia inainte de aducând un câine nou. Pentru tot ce știi, colegul tău de cameră poate crede că Pudelul tău a fost bine, dar noul tău Chihuahua poate fi o problemă. Sau poate că colegii tăi se simt deja ocupați cu câinele dvs. actual.

Se pare că un pic de nuci, dar formatorii auzi adesea clienții spun "Nici măcar nu am vrea un alt câine! Tocmai au apărut cu asta!"

Deci, dacă soțul / soția dvs., frații, părinte sau coleg de cameră nu este în sus pentru a avea un alt câine în viața lui, ar trebui să respectați acest lucru.Pentru că, chiar dacă cel de-al doilea câine va fi "câinele vostru", toată lumea din casă va trebui să interacționeze cu el.

Îți poți permite un al doilea câine?

Câinii sunt scumpe

Bugetul dvs. este întotdeauna o preocupare atunci când se analizează adăugarea unui nou câine. Pur și simplu pune, va trebui întotdeauna să decideți dacă vă puteți permite un al doilea câine.

Gandeste-te toate din costurile pe care le va reprezenta noul dvs. câine, inclusiv:

  • Alimente
  • Vasele de apă, mâncărurile alimentare și alte nevoi de creștere a creșterii
  • O a doua cutie
  • O altă lecție și guler
  • Tratamente suplimentare
  • Clase de formare
  • Îngrijirea veterinară

Și pe, și pe și pe...

Ai primit punctul. Fiecare câine din familia ta va reprezenta o sumă surprinzător de mare de bani - lunar și pe parcursul vieții sale.

Să presupunem că va fi surpriza facturi medicale veterinare, mai ales când devine mai în vârstă. Unii câini trebuie să meargă pe medicamente zilnice sau să aibă leziuni care necesită o intervenție chirurgicală ortopedică. 

Trebuie să fii corect pentru tine și pentru noul câine. Poti tu într-adevăr a-si permite?

Pro Trainer Pooch Sfat

Dimensiunea unui câine nou va afecta și bugetul dvs. și # 8212; Câinii mari sunt pur și simplu mai scumpi decât câinii mici.

Deci, atunci când estimați bugetul pentru un al doilea câine, luați timp pentru a face matematica pentru cât de mult mănâncă un câine mare, marca de alimente pe care o veți hrăni și de asigurare câinelui dacă este ceva ce utilizați ceva.

Câți ani este câinele dvs. actual?

Adăugarea unui alt câine în familie este un act de echilibrare și care include având în vedere vârstele câinilor în cauză.

În general, veți dori ca toți câinii din familie să aibă cel puțin doi ani în vârstă.

Cu doi ani în vârstă înseamnă că nu veți avea două pui sau doi adolescenți care rulează în același timp. Este nevoie de majoritatea câinilor și proprietarilor doi ani pentru a lucra prin procesul de instruire și a stabili orice rutine bune, sănătoase și productive oricum.

Nu doriți să selectați un al doilea câine care este semnificativ mai în vârstă sau mai tânăr decât primul dvs. câine, fie. Nu, de exemplu, adăugați un nou catelus la casa dvs., dacă aveți deja un câine senior.

Nu ai nevoie de niște cățeri tineri pe bunicul pufos.

Articulațiile lui vor fi mai rigide, nivelul său de energie va fi mai mic, iar oasele sale sunt mai delicate. Câinele dvs. senior merită anii de aur pentru a fi pașnic și distractiv, care nu este plin de anticul unor huligani! 

Argumentele pro și contra de a obține un al doilea câine

Argumente pro și contra al doilea câine

Există o mulțime de pro și o mulțime de Contra pentru a adăuga un al doilea câine familiei tale. Un standard bun pentru a trage atunci când vă gândiți să obțineți un al doilea câine este că aveți mai mulți profesioniști decât consultați lista dvs.

Citiți prin următorii argumente pro și contra și vedeți care dintre ele se aplică dvs. și a gospodăriei dvs.

Profesurile de a adăuga un nou câine familiei dvs .:

  • Fiecare câine individual aduce ceva nou pentru familie. Câinele dvs. actual ar putea iubi cuddling pe canapea, dar urăște-te pe drumeții lungi. Prin obținerea unui A Buddy de drumeții, Puteți avea cele mai bune din ambele lumi. Acest lucru este valabil pentru obiectivele de viață și de instruire. Unii câini vor fi mai buni la locul de muncă, sau agilitatea, alții încă mai potriviți pentru munca de câini de terapie sau canapea cuddling. Prin obținerea unui al doilea câine, puteți adăuga la lista dvs. de activități. 
  • Un al doilea câine poate servi ca pe primul loc pentru prima dvs. Când câinii sunt un câine de câine social, având pe cineva care să se joace cu poate fi o explozie. Indiferent cât de distractiv am încercat să fim, nu putem fi niciodată la fel de distractivi ca romping cu un mare partener canin. 
  • Mai mult canin cuddling! Membrii multipli de familie umane înseamnă că aveți nevoie de mai mulți prieteni Canine cuddle, deci este logic să adăugăm un al doilea doggo dacă nu zburați solo. Este doar matematica. 
  • Un al doilea câine poate prelua când primul dvs. câine începe la vârstă. Să presupunem că vă bucurați de antrenament sau de sport de canini, dar câinele tău mai mare încetinește. Puteți lua presiunea de la el prin adăugarea unei energii mai tinere pentru a ridica încărcătura. Acest lucru este valabil și pentru câinii de lucru, cum ar fi câinii de ranch sau câinii tutorelui. 
  • Suportul emoțional pe un al doilea câine oferă. Aceasta este o monedă cu două fețe, pe care o voi adresa și în lista CR, dar când aveți un nou prieten, este cel mai bun sentiment din lume. 

Contra de a adăuga un nou câine familiei dvs .:

  • Va trebui să investiți mai mult timp cu caninele dvs. Un câine nou va necesita mult timp. Iar acest lucru include timpul petrecut aclimatizator, ridicarea, instruirea, exercitarea, hrănirea, îmbăierea și jocul cu noul dvs. pooch. Timp, timp, timp. 
  • Adăugarea unui nou câine va necesita tone de energie. Rutina ta va fi schimbată și va trebui să alocați mai mult din energia dvs. spre un al doilea câine.
  • Un câine nou va crea mai multe cheltuieli. Trebuie să ai banii kibbi, știi?
  • Noul dvs. câine va necesita o semnificație semnificativă Investiții emoționale. Va trebui să investiți o tona de energie emoțională în noul dvs. câine, deci asigurați-vă că aveți suficient pentru a vă cruța. Și acest lucru nu înseamnă doar emoții fericite și # 8212; Va trebui, de asemenea, să vă ocupați de frustrare, tristețe și vinovăție ocazională care vine împreună cu proprietatea câinilor.
  • Un al doilea câine va crește nivelul de zgomot în casa dvs. Cu cât mai mulți câini pe care îi adaugi la pachetul dvs., Nosier devine. Dacă vă place în mod deosebit viața ta liniștită, păstrați-vă în minte factorul de zgomot. 
  • Va trebui să curățați mai mult. Dacă un câine scapă suficient pentru a umple o găleată, atunci două vor umple o roabă. Cei mai mulți câini pe care îi adaugi în casă, chiar rasele de scurgere scăzută, mai mult noroi, mătreață, slobber, resturi de curte și veverițe moarte pe care le veți avea în casă. Bine, poate nu veverițele, dacă câinii tăi sunt deosebit de buni la vânătoare! Dar obțineți punctul.
Cum să alegeți al doilea câine

Alegerea unui al doilea Pooch: Orientări importante

Încă credeți că un al doilea câine este o idee bună? Bun, dar continuați să citiți.

Alegerea unui câine ar trebui să fie ca intervievarea pe cineva pentru un loc de muncă. Există o mulțime de cerințe care trebuie completate pentru această poziție membră a familiei și doriți să vă asigurați că veți găsi cel mai bun candidat.

Iată lucrurile pe care ar trebui să le țineți minte în timp ce căutați:

Vârstă

În primul rând, trebuie să luați în considerare vârsta de animale de companie în curând. Decideți, de exemplu, dacă sunteți gata să ridicați un catelus. Amintiți-vă: durează aproximativ un an pentru a ridica un catelus și doi ani pentru a stabili rutine sănătoase.

Indiferent dacă decideți asupra unui catel sau a unui câine adult, Asigurați-vă că noul dvs. câine are cel puțin doi ani mai tânăr sau mai mare decât primul dvs. câine.

Sex

De asemenea, este important să luați în considerare cu atenție sexul noului dvs. canin. Unii câini nu se înțeleg bine cu alți membri ai aceluiași sex.

Câinii de același sex se vor vedea adesea reciproc ca concurenți, care sunt atât vying pentru aceleași resurse.

Cu toate acestea, câinii de sex feminin, în general, nu văd bărbații ca concurență și invers. Deci, la șansele dvs. împotriva agresiunii specifice sexului, obțineți un câine care este sexul opus al primului dvs. câine. 

Rasă (sau combinație a acestora)

Trebuie să luați în considerare machiajul de rasă a noului dvs. pooch înainte de a-l aduce acasă. Gândiți-vă la ceea ce a fost scopul original pentru acea rasă și decide dacă tendințele asociate cu rasa vor funcționa bine cu dvs. și cu noul dvs. Pooch.

În mod specific, va trebui să vă uitați la rasa (rasele) primului câine și rasele potențiale ale câinelui. Există cu adevărat câțiva câini pe care am conceput-o pentru a avea o înclinație pentru a avea conștientizare sau agresiune față de alți canini.

Stoc live Guardian rase, De exemplu, ar trebui să rămână cu turmele și să protejeze turmele de prădători, cum ar fi coioții, câinii sălbatici și lupi. Astfel de câini pot avea un timp mai greu de a obține împreună cu alți doggo-uri.

Nivelul de energie poate fi, de asemenea, o problemă.

Rase de răsturnare, De exemplu, ar trebui să alerge și să fugă, și să fugă, toată ziua, în fiecare zi. Ele sunt intense, tenace și rapide! Dacă câinele dvs. actual este un cartof de canapea, s-ar putea să nu se înțeleagă bine.

Greutatea și mărimea discrepanțelor contează. Nu vrei să aduci într-un mare cățeluș de Dane Gigant pentru a trăi alături de Yorkie. Șansele de vătămare accidentală sunt prea mari!

periajul doi câini vs unul

Nevoi de îngrijire

De asemenea, asociată cu rasa noului animal de companie este nivelul de îngrijire pe care îl va cere.

Dacă, de exemplu, curentul dvs. Pooch este un husky care necesită o mulțime de periere frecvente, poate doriți să optați pentru un al doilea câine cu cerințe mai mici de întreținere.

Chiar și câinii fără păr necesită întreținere specială, precum și jammii, sunblock și scăldat frecvent. Într-adevăr, luați în considerare ceea ce vă faceți și păstrați-vă în minte atunci când selectați.

Istorie

Este canina pe care o considerați un câine adult care a trăit doar cu femei și, prin urmare, este nervos de bărbați?

Este un cățeluș care nu are istorie și, prin urmare, va trebui să împărtășiți totul în el? Este un câine militar pensionat care ar putea avea fobia de zgomot?

Trebuie să știți cine sunt înainte de a putea decide dacă vor fi fericiți în familia voastră.

Acordați o atenție deosebită problemelor comportamentale care vor influența modul în care primul dvs. câine devine împreună cu cel de-al doilea. De exemplu, probabil că doriți să evitați câinii cu istorii Dog agresiune.

Pro Trainer Pooch Sfat

Nu ezitați să lucrați cu un antrenor profesionist sau comportamentist. Nu sunt suficienți oameni și poate fi un schimbător de jocuri. Dacă nu știți cum să citiți limbajul corpului câinelui sau nu ați petrecut cursuri de antrenament și observarea câinilor, este posibil să nu fiți cea mai bună persoană pentru a "intervieva" un animal de companie prospectiv.

Nu ți-ai da un canal rădăcină, corect? Lucrați cu un antrenor sau comportamentist pentru a vă asigura că găsiți cea mai bună potrivire

Adu-ți acasă noul câine: planul de bază

Întotdeauna vrei un plan când te pregătești să aduci acasă un câine nou. Sărind în orbește și sperând pentru cele mai bune, mai ales când vine vorba de introducerea câinilor de câine, este doar o idee proastă.

Primul lucru de făcut atunci când introduceți noi câini este să o faceți pe teren neutru. Acest lucru este de spus, nu la tine acasă sau la actualul tău gazon. Câinele dvs. actual este mai puțin probabil să aibă reacții adverse la un câine nou dacă se întâlnesc pe teren neutru.

În acest fel, câinele dvs. actual nu se simte ca și cum trebuie să-și protejeze teritoriul, iar noul câine nu este un invadator. 

Daca esti Introducerea unui catelus unui câine mai în vârstă, faceți-o undeva sanitare dacă catelul dvs. nu a fost complet vaccinat încă. Pentru câinii adulți, încercați un parc sau un teren de tenis gol. 

Începeți prin a lua amândoi câini pe o plimbare, pe lesa, lângă cealaltă, dar nu atinge. Lăsați-i să se vadă și să meargă și să se miște în jur, dar să nu interacționeze direct unul cu celălalt.

Apoi, odată ce ești destul de sigur că se vor întâlni și amândoi câini s-au liniștit, își îndepărtează leashes. 

Introduceți câinii de pe lesa

Partea din afara leșului este cu adevărat importantă și știu că poate să sperie unii oameni. Cu exceptia Leash în sine poate crea conflicte la câini.

Poate face ca un câine să se simtă ca și cum el este într-un dezavantaj, așa că trebuie să fie mai asertiv sau să provoace un om ciudat sau chiar agresiv limbajul trupului. 

Lesa forțează, de asemenea, câinii să fie într-un singur loc, ceea ce poate favoriza frica. Deci, găsiți o zonă sigură, împrejmuită și lăsați-i să se întâlnească cu lesa. Dacă sunteți într-adevăr îngrijorați, puteți părăsi Leashes atașat și # 8212; lăsați-i să plece.

În timp ce câinii se întâlnesc, indiferent de ce, continuați să vă mișcați în timp ce câinii se întâlnesc reciproc Dacă stați liniștit și urmăriți, ați urcat și priviți, poate chiar țineți respirația sau înclinarea înainte, câinii pot interpreta acest limbaj al corpului agresiv. 

Dacă arăți ca te pregătești pentru o luptă, câinii sunt mult mai probabil să creadă că va fi a Dog lupta. În schimb, umblați în jur, să fiți casual și să discutați cu prietenul dvs. în timp ce se amestecă. 

Când câinii încep să alerge și să se distreze, continuă să vă mențină în mișcare. Nu favorizați nici un câine special, așa că nu faceți un animal de companie sau nu vorbiți cu unul peste celălalt pe care îl creați o competiție pentru resurse (dvs.).

Cu introducerea inițială manipulată, puteți să vă mutați în casă. Doar fii atent la resurse cum ar fi Chews, Alimente și jucării.

Păstrați toate aceste lucruri în sus și în afara vederii în timpul acestor introduceri inițiale și doar ca câinii să se cunoască reciproc fără acei factori complicați. 

Păstrați un ochi foarte aproape asupra câinilor în primele câteva săptămâni și asigurați-vă întotdeauna că fiecare câine are propriul său spațiu pentru a merge la. Nu le doriți în mod constant unul pe altul.

Cineva va avea nevoie de o pauză, oferindu-le cu două paturi, două cutii și două boluri de apă și asigurați-vă că le plasați în diferite zone ale camerei. Poate doriți să folosiți utilizarea câtorva Porțile de câine de interior de asemenea.

Personal, nu las niciodată câini noi în casă din cutie în timp ce am plecat.

Pentru că aveți un câine nou în acest moment, aveți grijă să faceți lucruri speciale cu câinele dvs. original. Aceasta înseamnă că doriți să vă atingeți un timp unu-la-unul, de calitate, cu Pook-ul original, astfel încât să nu se simtă neglijat. La urma urmei, a fost primul tău cel mai bun prieten!

Consumabile, instrumente și jucării: lucruri de care aveți nevoie înainte de a aduce acasă un al doilea câine

consumabile și nevoile câinilor

Când aduceți acasă un nou Doggo, veți avea nevoie de două din tot ceea ce are câinele dvs. actual. Aceasta include lenjerie, gulere, hamuri și cutii.

Este foarte important să nu cereți câinelui dvs. să împărtășească lucruri cum ar fi oasele de mestecat, paturile, lăcurile sau bolurile. Fiecare câine ar trebui să aibă propria lui.

Resurse importante, cum ar fi bolurile alimentare sau paturile, sunt lucruri care pot provoca tensiuni și lupte. Mai bine să vă asigurați că fiecare câine are propriul său, așa că nu trebuie să lupte pentru cel mai bun loc din casă. 

Bineînțeles că veți avea nevoie de dublu alimente pentru câini și medicamente cum ar fi prevenirea puricii și a inimii, precum și lucruri cum ar fi pulovere și haine pentru iarnă.

Obținerea unui al doilea câine: greșeli comune

Toți facem greșeli cu câinii, dar puteți evita cele mai frecvente, dacă știți ce să căutați. Iată câteva dintre cele mai frecvente greșeli de mutt pe care doriți să le urmăriți:

  • Obținerea unui al doilea câine pentru a vă ajuta să vă susțineți încrederea primului câine. Dacă aveți un câine înfricoșător și credeți că obținerea unui al doilea câine îl va face să se simtă mai curajos, gândiți-l din nou. Cel mai bun scenariu, cel de-al doilea câine iubește oamenii și este curajos și primul tău câine isstill frâind; Cel mai rău scenariu, câinele tău înspăimântat spune câinelui curajos că oamenii sunt înfricoșători și răi.
  • Obținerea unui al doilea câine, deoarece primul dvs. câine este plictisit și distructiv. În timp ce adăugați un alt câine ar putea ameliora o parte din plictiseala, tratați doar un simptom în loc de boală. În cele din urmă, veți avea două câini plictisit și distructivi pe mâini. 
  • Primul câine a fost atât de ușor de antrenat. Având o secundă va fi o briză. Doar pentru că primul tău câine a fost ușor de antrenat, nu înseamnă că cel de-al doilea câine va urma costum. Toți câinii sunt indivizi, așa că nu aveți doi câini simpli.
  • A fost dragoste la prima vedere. Yikes! Aceasta este o greșeală deosebit de comună (și tragică). Chiar I Poate arata bine într-o fotografie, dar o fotografie nu este un bun indicator al cine sunt ca o persoană (Sugestie: Sunt o durere în spate). O fotografie nu este un bun indicator al cine este un câine. Nu alegeți următorul câine pe baza unei imagini drăguțe online. 

Obtinerea unui al doilea faqs de caine

Au o mulțime de întrebări despre modul corect de a adăuga un al doilea câine familiei tale? Nu esti singur! Cei mai mulți oameni, având în vedere o a doua canină au întrebări, așa că am încercat să răspundem la unele dintre cele mai frecvente!

Ar trebui să iau un al doilea câine? 

Poate ca da poate ca nu. Va trebui să puneți multe întrebări despre tine, viața, familia ta și bugetul dvs. înainte de a ști răspunsul la asta. Și apoi ar trebui să întrebați probabil pe cineva care are experiență profesională pentru îngrijirea câinilor. 

Ceea ce este o vârstă bună pentru a obține un al doilea câine?

Primul dvs. câine nu trebuie să fie mai mic de 2 și nu mai mare de 8 ani. În ceea ce privește vârsta câinelui pe care îl adăugați, acesta va depinde dacă mergeți la catelus sau câine pentru adulți. Pentru un cățeluș, alegeți unul cu cel puțin 8 săptămâni și preferabil 10. Pentru un câine adult, nu există limită de vârstă! 

Va primi un al doilea câine să-mi schimbe primul câine?

Da & # 8212; Absolut vă va schimba câinele. El poate fi încântat sau poate fi supărat. El poate realiza că mestecarea mobilierului sună din nou ca o idee minunată. El poate obține mai mult exerciții care, la rândul său, îl face mai obosit noaptea sau într-o formă mai bună. Va schimba pe toată lumea în casă. 

Cât de mult munca suplimentară primește un al doilea câine?

Mult. O mulțime foarte mult. MULT. Spun asta să nu te sperie, dar să fii sigur că știi cu adevărat la ce te înscripi. Există o mulțime de bucurie, dar există și o mulțime de muncă. 

Un al doilea câine va păstra prima companie de câine?

Cel de-al doilea câine vă poate păstra prima companie de câine, dar numai dacă se plac reciproc și sunt compatibile.

Un al doilea câine va face primul meu câine gelos?

În timp ce gelozia nu este cuvântul potrivit, adăugarea unui al doilea câine ar putea adăuga tensiune dinamica familiei.

Resursele cum ar fi timpul și snuggles vor fi distribuite acum între doi câini în loc de câinele original. Unii câini nu au grijă să împărtășească, dar alții fac. 

Ceea ce este al doilea sindrom de câine?

Acest lucru se întâmplă atunci când al doilea câine este prost socializat, deoarece proprietarul permite câinele original și noul câine să stea afară.

Proprietarul nu merge la efortul de a lua al doilea câine pentru a juca, plimbări, desensibilizare și socializare.

Proprietarul crede că primul câine va învăța al doilea câine tot ce trebuie să știe. Dacă cel de-al doilea câine este deloc predispus la nervozitate, atunci primul câine devine un cârlig pentru al doilea câine și nu învață niciodată cum să interacționeze cu lumea pe cont propriu. El devine înfricoșător sau chiar agresiv. 

***

Având câini în viața noastră pot fi surse incredibile de bucurie, distracție și dragoste. Dar trebuie să luați în considerare cu atenție dacă familia dvs. este potrivită și pregătită pentru un al doilea câine. Nu vă grăbiți nimic, astfel puteți face cea mai bună decizie posibilă!

Ești sau cineva pe care-l cunoști, având în vedere obținerea unui al doilea câine? Care sunt factorii pe care îi ții în considerare? Spuneți-ne mai jos!

> ">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ar trebui să obțineți un al doilea câine? Cum să extindeți pachetul în siguranță!