Cum să vă deschideți propriul magazin de pește marin live

Fetiță care privește într-un rezervor de pește de aur

Toying cu ideea de a deschide propriul magazin de pește live (LFS)? Gândiți-vă din nou, apoi gândiți-vă din nou, apoi faceți-vă și gândiți-vă din nou. Operarea oricărei afaceri cu amănuntul nu este ușoară. Rularea unui magazin LFS sau PET este chiar mai dificilă și mai implicată decât credeți. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le țineți minte atunci când începeți afacerea dvs.

Experienţă

Chiar dacă aveți ani de experiență cu propria dvs Acvariile de apă sărată, Lucrul pentru o perioadă de timp într-un magazin LFS sau Pet va crește considerabil șansele de succes dacă și când vă deschideți propriul magazin. Există atât de multe de a conduce o afacere de succes care nu este imediat evidentă.

Locație

Orice persoană de afaceri de retail de succes vă va spune că există trei lucruri care sunt esențiale pentru a reuși: locația, locația și locația. Acel drăguț mic 2.000 de metri pătrați. Ft. la fața locului pe o alee care închiriază doar 500 de dolari pe lună vă va costa mai mult pe termen lung că 2000 de metri pătrați. Ft. Stockfront în jurul colțului pe strada principală care închiriază pentru 1.500 de dolari pe lună.

Finanțare

Finanțarea pentru magazinele de animale de companie poate fi dificil de găsit. Dacă, atunci când stați în jos cu bancherul local (sau SBA, pentru asta) și nu puteți pune o mulțime de active personale pe masă pentru garanții, șansele dvs. de a obține destui bani într-un împrumut pentru a începe chiar Un magazin mic de companie este destul de subțire. Rata de eșec a magazinelor mici de animale de companie este destul de ridicată, iar creditorii o cunosc. Există câteva împrumuturi mici de întreținere de afaceri acolo dacă le căutați, dar în cea mai mare parte, banii dvs. de pornire vor veni de la propriile dvs. active, cărți de credit (atent la acestea) și orice banii pe care îl puteți răsturna împreună. Mulți oameni împrumută bani de la prieteni și rude pentru a deschide o nouă afacere mică. Atent cu asta, deoarece este o modalitate bună de a-și pierde prieteni și de a alieniza membrii familiei dacă noua afacere nu reușește și banii nu pot fi rambursați.

Plan de afaceri

Unul dintre cele mai bune instrumente pe care le puteți folosi pentru a face o determinare cinstită dacă noul dvs. LFS va supraviețui, să nu mai strămușească, este un bine cercetat plan de afaceri. Majoritatea creditorilor vor cere ca să trimiteți un plan de afaceri solid înainte de a lua în considerare chiar și un împrumut. Unele dintre lucrurile pe care le veți cerceta sunt competiția dvs. (orice alte LFS din zonă?), demografia (câte persoane există în zona dvs?), vitrine potențiale, reglementări locale, modele de trafic, fluxul de numerar potențial etc.

Furnizori

Dacă ați configurat un LFS, va trebui să aveți mai mulți furnizori atât pentru bunuri și produse uscate. Vă puteți roti între furnizori pentru a obține prețuri mai bune și o selecție mai bună la plasarea comenzilor săptămânale. Destul de des, puteți obține o anumită specii de animale de la un furnizor, dar nu altul. Același lucru este valabil și cu bunurile uscate, cum ar fi amestecurile de sare de mare, alimentele peștilor și nevertebrate, acvariile, iluminatul acvariului, kiturile de testare și așa mai departe. În unele situații, puteți merge direct la un producător, ocolind intermediarul și obținerea unui preț mult mai bun pe produse.

Veți purta doar peștii de apă sărată, nevertebrate și corali? Există 17 ori mai multe acvarii de apă dulce în u.S. decât există acvariile de apă sărată. S-ar putea să doriți să luați în considerare serios transportul peștilor și produselor de apă dulce. De asemenea, ați putea dori să luați în considerare cel puțin purtând consumabile de câini și pisici pentru a extinde numărul de persoane care au un motiv pentru a intra în magazinul dvs.

Cunoștințe și sfaturi

Ceea ce păstrează clienții revenirea la LFS este Sfaturi solide. Dacă nu știți despre ce vorbești, oamenii se vor ridica repede și vor lua afacerea în altă parte. Dacă dvs. și / sau personalul dvs. nu sunteți încrezători că știți că subiectul este foarte bine, ați putea dori să vă opriți la deschiderea unui LF până când sunteți mai informați.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă deschideți propriul magazin de pește marin live