8 Sfaturi despre adoptarea unui al doilea câine (faceți-l corect)

În familia noastră, câinii sunt ca niște chipsuri de cartofi - Nu poți avea doar una. De obicei, avem întotdeauna doi câini. În fiecare dată când o vom avea câțiva ani când avem trei câini și dacă avem vreodată un singur câine, nu ne duce niciodată foarte mult pentru a obține o secundă.

Adoptarea unui al doilea câineAdoptarea unui al doilea câine nu este întotdeauna ușor, dar constatăm că câinii noștri beneficiază într-adevăr de un alt membru al familiei aceleași specii.

Uneori, un al doilea câine nu este o idee foarte bună. Este posibil să aveți un câine care trebuie să fie Numai animalul de companie În casă, și asta e bine. Unii câini sunt mai confortabili dacă sunt singura canină din pachet.

De asemenea, unii câini se bucură de un coleg de joacă. Poate să-și liniștească anxietatea, pentru că nu sunt niciodată lăsați singuri. Dacă alegeți să adoptați un al doilea câine, veți avea pacea minții în știind că atunci când plecați la muncă câinele dvs. are încă un tovarăș în toată ziua.

UITA-TE LA ASTA: Cum să vă introduceți catelul dvs. unui câine existent (Video)

Adoptarea unui al doilea câine nu va repara problemele de comportament ale câinelui stabilit - poate chiar provoca mai mult!

Cum să adoptați un al doilea câine

8 sfaturi privind adoptarea unui al doilea câine

Există multe lucruri pe care trebuie să le luați în considerare atunci când decideți dacă adoptarea unui al doilea câine va fi o alegere bună pentru familia dvs. sau nu. Va trebui să vă gândiți la câinele dvs. actual și la ce calități va trebui să căutați într-un al doilea câine. Trebuie să decideți dacă doriți să adoptați un cățeluș sau un câine adult.

Puii sunt foarte mari, dar dacă aveți deja un câine senior, un catelus nu poate fi o potrivire bună. Puii sunt ocupați și pot fi dur în timpul jocului. Un catelus activ poate răni un câine mai în vârstă sau îl conduce nebun. Câinii seniori se bucură de odihnă și pot deveni agravați de un cățeluș tânăr.

1. Societatea umană din Michigan

Societatea umană din Michigan a postat un an Chestionar extins pe site-ul lor care vă va ajuta să vă îndrumați în luarea acestor decizii.

Ești pregătit pentru dublu cheltuielile (costuri medicale, alimente etc.) și dublează lucrarea (scoopul, aspirarea, antrenamentul, mersul pe care uneori trebuie făcut separat - etc.)?

Vrei un alt câine pentru tine ... sau pentru câinele tău?

Toată lumea în casa ta vrea un alt câine?

Ați locuit vreodată cu mai mulți câini?

Vrei sa spui sa te simti obligat sa adopte un al doilea caine, dar nu este o rasa. Nu vă grăbiți În timp ce face această decizie și asigurați-vă că consultați fiecare membru al familiei dvs. Aceasta va fi o aventură de familie și toată lumea trebuie să fie pe aceeași pagină.

Se pare simplu - aveți deja un câine, cât de greu va primi o secundă? GRESIT! Adoptarea unui al doilea câine va schimba întreaga dinamică a familiei. Modul în care lucrurile funcționează acum nu vor fi modul în care vor lucra cu un câine nou și trebuie să fiți pregătiți pentru asta.

2. West Vet Blog

West Vet Blog acționează unele Sfaturi excelente Cu privire la ceea ce trebuie să luați în considerare pre-adoptarea, inclusiv:

  • Cercetătorii ne spun că câinii de genuri opuși funcționează în general împreună împreună. Uneori, aceiași câini de gen vor avea probleme de dominare și de depunere care pot duce la combaterea și rănirea, să nu mai vorbim de stresul pentru câini. În plus, există câteva recomandări specifice de rasă pentru adoptarea unui al doilea câine - faceți unele cercetări, vorbiți cu medicul veterinar și / sau un behavior de câine de renume mai întâi.

Odată ce ați luat decizia dvs., va trebui să vă pregătiți pregătiți să introduceți cei doi câini înainte de a vă decide să adoptați oficial. Adăposturile, organizațiile de salvare și crescătorii responsabili nu ar trebui să aibă nici o problemă cu dvs. aducerea câinelui dvs. actual pentru a vizita potențialul dvs. de companie nou.

3. Wright-Wayrescue.Org

La fel de Acest blog Din salvarea Wright-way descrie, mulți proprietari de câini subestimează tipurile de probleme care pot apărea dacă nu introduceți câini unul altuia într-un mod adecvat.

  • Proprietarul mediu al animalelor de companie nu are nici un indiciu despre cât de puternică este instinctul de ambalaj genetic este că plutește doar sub blana de companie de familie iubitoare. Adăugarea unui al doilea sau al treilea câine în casă declanșează adesea un acționare genetică sau unitate de rang. Mulți oameni sunt șocați și confuzi atunci când văd nivelul de agresiune că câinele lor de familie dulce este capabil de.Există de obicei mai multe lucruri care se întâmplă în aceste probleme. Pentru a numi doar câteva: un câine de casă este adesea teritorial; Pot exista o problemă de rang sau dominanță între noii câini; sau pot exista probleme inter-bărbat sau inter-feminin care au ca rezultat agresiune.

4. Shibashake

La fel de Acest blog de la Shibashake.COM sugerează, luând potențialul dvs. nou de companie de animale pentru o mașină de testare nu este o idee rea.

  • Am luat prima dată SHANIA HOME pentru o săptămână de testare, pentru a vedea dacă ar fi înțeleasă cu SEPHY. Majoritatea crescătorilor locali și organizațiile de adopție / salvare sunt flexibile cu perioada inițială de încercare. De fapt, ei sunt, de obicei, dispuși să ia un câine înapoi, chiar și atunci când lucrurile nu funcționează pe termen lung. La urma urmei, toată lumea dorește ceea ce este cel mai bun pentru câine.

Potrivit lui Reachouttrescue.ORG, trebuie să introduceți cei doi câini unul pe celălalt de trei ori pe teren neutru înainte de a aduce împreună cei doi în casa dvs. împreună. Acest lucru ar trebui să vă ofere o idee bună despre dinamica dintre cei doi câini înainte de a vă adăuga casa în mix.

5. Reachout Rescue

Câinele dvs. stabili va acționa probabil diferit pe gazonul său de domiciliu. El poate simți nevoia de a fi acte de protecție a spațiului său. Dacă introduceți mai întâi animalele pe teritoriul neutru, el nu poate să se simtă ca fiind de protecție, deoarece deja cunoaște cel de-al doilea câine. Acest articol Pe site-ul lor are multe alte sfaturi benefice privind introducerea câinelui dvs. stabilit la potențialul dvs. animal de companie.

  • Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să faceți ca introducerile să meargă cât mai bine posibil.
  • Permiteți noului câine să investigheze noua locuință de mai multe ori pe zi, în timp ce este lăsată, când câinele stabilit este în afara sau ocupat în alt mod.
  • Când este prezent câinele stabilit, păstrați noul câine limitat, dar capabil să vadă, miros și auzi câinele stabilit, astfel încât să poată comunica. Acest lucru vă va oferi, de asemenea, o șansă de a observa interacțiunile lor pentru a obține o idee despre modul în care se adaptează la prezența celuilalt.

6. Cei mai buni prieteni

Sherry Woodard este un consultant de comportament canin. Ea scrisă asta Blogul informativ despre introducerea a doi câini unul altuia pentru cei mai buni prieteni.Org. Ea explică că întrebările verbale pot fi foarte benefice în timpul acestui proces.

Ea spune că este important să lăsați câinii să lucreze împreună și să se simtă unul pe celălalt. Woodard avertizează că nu ar trebui să mergeți fizic decât dacă câinii par să se îndrepte spre conflict și nu răspund la comenzile voastre verbale. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să separăm fizic câinii dacă devin prea entuziasmați și nu se pot rezolva.

  • În cea mai mare parte, câinii din această situație răspund bine la feedbackul verbal de la oameni. De exemplu, dacă câinii sunt prea tensionați unul în jurul celuilalt, spunând ceva într-un ton liniștitor de voce (cum ar fi "este în regulă, băieți, răciți jeturile") le poate ajuta să-l ia în jos, să se scuture și să înceapă proaspăt. Dacă un câine devine prea agitat și celălalt nu o corectează, putem ajuta adesea spunând ceva de genul "Hei, bate-l off!"Dacă câinii își scutură tensiunea și se angajează unul cu celălalt în moduri, putem să le răsplătim pentru acele comportamente și să încurajăm mai mulți dintre ei vorbind într-un ton fericit (" câini buni! Bine făcut!". În cele mai multe cazuri, acest tip de orientare verbală este toată interferența de care au nevoie de la noi.

7. 3 câini pierduți

Pentru un post ușor de citit și prostie despre adoptarea unui al doilea câine, veți dori să verificați acest lucru postare pe blog din 3losdogs. Cu un pic de umor adăugat, acest post se concentrează într-adevăr pe unele dintre problemele cheie care înconjoară adoptarea unui al doilea câine.

Autorul îți amintește că mai mulți câini sunt mai multă muncă, mai mulți câini sunt mai scumpi și un câine suplimentar va cere, de asemenea, mai mult din timpul tău. Cel mai important lucru remarcat în acest blog este importanța stabilirii problemelor de comportament cu câinele dvs. actual înainte de a adopta un al doilea câine.

  • "Câinele meu mă înnebunește. Ea scapă și sapa și distruge lucrurile. Sper să-i dau un dragă de dragă, astfel încât să nu mai facă aceste lucruri."Acest plan este ca și cum mergeți peste o autostradă legată. Sigur, există o șansă pe care zeii o vor zâmbi asupra voastră și veți scăpa de neclintiți. Dar serios? Cereți probleme. Cu excepții rare *, câinii nu se fixează reciproc. Ei își iau obiceiurile proaste ale celuilalt.

8. Blogul de câine natural

În cele din urmă, am dat peste această postare pe blog Blogul de câine natural al lui Neil Sattin. Nu sunt sigur că sunt de acord cu ea, dar este un punct de vedere interesant. Puteți verifica bara și vezi-te singur.

Blogul Neil este despre motivele pentru care proprietarii de câini nu ar trebui să adopte un al doilea câine. El este un antrenor de câini care crede în mod clar că în majoritatea cazurilor proprietarii de câini ar trebui să aibă doar un câine. El face de fapt unele puncte valide. Asigurați-vă că lăsați un comentariu și spuneți-mi ce credeți.

  • De cele mai multe ori, clienții mei mai mulți câini vin la mine după ce au obținut deja un alt câine, deoarece încearcă să sorteze o dinamică și mai complicată decât ceea ce experimentează ca o casă de unu câine. Dacă oamenii mă întreabă dacă ar trebui sau nu să obțină un alt câine, răspunsul meu este, în general, un mod fundamental.

Citiți următorul: Cum să introduceți un câine unei pisici (Ghid video)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Sfaturi despre adoptarea unui al doilea câine (faceți-l corect)