Cum să introduceți un catelus unui câine rezident mai vechi

Introducerea câinelui pentru câinele adulți

Aducerea la domiciliu Un nou catelus este un timp interesant (și, uneori stresant) pentru toată lumea - inclusiv câinele rezident.

În timp ce tu și familia ta au fost planificați și pregătiți pentru noul dvs. catelus, câinele dvs. actual nu a avut nici o idee despre ce urmează să vină acasă!

În timp ce câțiva câini își iau noul catelus "frate" în pas ca și cum i-au pregătit toată viața, mulți alți câini se luptă cu o nouă adăugare în casele lor.

Permiterea câinilor "doar să o sorteze" între ei, adesea duce la neîncredere de lungă durată între puii tăi. În plus, un adult prea iritat poate răni cu ușurință un catelus puțin.

Este mai bine ca oamenii să intervină un pic la comandă pentru a ajuta la stabilirea câinilor pentru succes. La urma urmei, suntem cei cu creierul de primat mare!

Din fericire, există o mulțime de pași simpli pentru a ajuta la introducerea unui catelus la câinele dvs. rezident. Vom explica cum să vă configurați cel mai bine noul și actualul dvs. de introducere a câinelui pentru a le scoate pe piciorul drept împreună!

De ce nu-mi iubesc câinele meu nou?

Oamenii iubesc puii. De fapt, iubim bebelușii despre orice specie. Același lucru nu este întotdeauna adevărat pentru câini, totuși.

De fapt, Mulți câini adulți ar evita la fel de repede puii pentru totdeauna. De ce câinii nu împărtășesc dragostea noastră de pui?

câine mai în vârstă deprimat cu un nou catelus

Există o mulțime de motive potențiale pe care introducerea câinilor dvs. pot lovi loviturile în drum. Știind că acest lucru înainte de timp vă poate ajuta să vă pregătiți și să vă ușurați câinele și catelul într-o introducere netedă.

Câinele dvs. ar putea fi mai puțin decât entuziasmat despre noul dvs. catelus, deoarece:

Partajarea nu este întotdeauna distractivă. Având un nou catelus în casă înseamnă împărtășirea lucrurilor - de la atenție și mâncare la jucării și spațiu pentru canapele. Majoritatea câinilor nu sunt exact naturali la împărtășirea lucrurilor lor.

Puii își asumă o mulțime de atenție și acest lucru este greu pentru câinii care sunt obișnuiți să fie singuri animale de companie (sau împărtășiți atenția dvs. cu pachetele lor existente). Puii sunt foarte nepoliticosi de boot, ignorând comunicarea pentru câini adulți despre a da și a lua politicos.

Puppies joacă dur. Puppies dragoste joacă dur-and-tumble. Problema pentru majoritatea câinilor adulți este, ca și oamenii, ei cresc în cea mai mare parte din acel stil de joc sălbatic și nebun. Chiar și adulții care iubesc încă o luptă bună, de obicei, nu au o dragoste constantă de joc ca un cățeluș tânăr.

Puii au tendința de a juca un pic mai murdar decât câinii adulți, deoarece nu au învățat să-și controleze dinții și corpurile - la care câinele dvs. adult se poate gândi "gros"!

Puii nu ascultă. Majoritatea câinilor adulți sunt destul de buni despre tonifierea timpului de joc sau dându-i reciproc o pauză atunci când au nevoie de ea. Front Collie și cel mai bun prieten al său, de exemplu, pot comunica că este timpul pentru o pauză cu o privire.

Dar când puii și câinii adolescenți se joacă, adesea dor de semnele subtile că câinele tău scapă că spune: "Nu, mulțumesc. Este timpul să vă liniștiți acum."În mod evident, acest lucru poate conduce bananele pentru câini adulți!

Introducerea noului câine-la-altele-câine

Un alt lucru - Câinele dvs. probabil nu-ți urăște catelul, deoarece există o luptă pentru ca dominația să meargă în casă. Aceasta este o concepție greșită comună care poate duce la tehnici de formare greșită.

Ca dr. Chris Pachel, a behavior veterinar din Portland, o pune, "Persoana veche medie de 35 de ani nu concurează cu un copil care conduce gospodăria sau cine plătește facturile și nici câinele tău adult care concurează cu noul tău catelus."

Lucrurile obțin doar mai greu dacă câinele dvs. rezident este:

  • Vechi. Jucând cu puii poate rănit, Mai ales pentru canini senior! Dacă câinele dvs. este în anii săi de aur, el nu poate fi pentru un nou pup acasă.
  • Mic. Lucrurile sunt deosebit de dur dacă E mai mică decât noul tău catelus. Acest lucru poate face ca Puppy Playtime să fie înfricoșătoare.
  • Social ciudat, submarinizat, fricos sau agresiv. Unii câini cu "probleme" cu privire la câinii adulți fac frumos cu puii, dar majoritatea acestor câini "social ciudați" nu se ocupă de puii bine.
  • Nu este interesat de jocul dur și-tambur. Puii pot fi deja neplăcuți pentru un câine adult jucăuș, dar dacă nu pot, de asemenea, să stea stilul de joc al puilor, să stea cu ei poate fi și mai iritant! Imaginați-vă că sunteți în mod constant abordat de un băiat energic de șase ani atunci când nu vă place să fiți atins.

De asemenea, este important să rețineți că yCâinele nostru poate fi frumos bine-socializat cu alți câini adulți și încă disprețuiesc puii. Propriul meu câine, orz, este un câine de demonstrație excelent, cu abilități sociale bune. Inca El urăște puii.

Câinele meu și cu mine suntem pe aceeași lungime de undă cu asta. Sunt foarte extrovertit cu alți adulți. Dar nu știu cu adevărat cum să interacționez cu copiii mici și mă fac inconfortabil. Prefer să evit copiii mici, chiar dacă sunt, în general, o persoană socială.

Toate acestea nu înseamnă că ar trebui să renunți la o casă armonioasă. Puteți avea un nou catelus și Un câine fericit mai mare - este doar un pic de muncă.

Introducerea noului câine-unic-la-curent

Pasul unu: Introducerea unui nou catelus la câinele dvs. actual

Dacă este posibil, ați configurat introducerea câinelui Puppy într-un mod care vă ajută pe catelul să se simtă confortabil și vă permite să ușurați câinele adulți în noua relație.

Nu alegeți puiul greșit pentru gospodăria dvs!

Desigur, o parte din acest succes va fi balamale Alegerea catelului drept pentru casa ta. Asigură-te că știți ce căutați atunci când căutați un prieten nou - Sau puteți cădea pentru o față drăguță, care nu este nimic altceva decât probleme!

Cute-mic-catelus

De exemplu... Am fost recent contactat de un client care deține două câini geriatrici de rasă mică. Ambii câini sunt peste vârsta de nouă ani și sunt sub treizeci de kilograme.

Proprietarul a decis să adopte un câine al treilea, dar când a adus acasă noul lor păstor german de cinci luni, unul dintre câinii mai în vârstă a fost atât de speriat încât și-a exprimat glandele anale și sa ascuns ore întregi. Celălalt câine a încercat să atace catelul (mult mai mare).

Proprietarul căuta sfaturi despre cum să-și integreze câinii.

Sfatul meu cinstit (și greu de auzit) a fost: Nu.

Acest nou catelus nu a fost în mod clar potrivit pentru câinele ei original, iar introducerea originală a mers oribil. În timp ce o primă impresie proastă poate fi cu siguranță reparabilă, severitatea acestei întâlniri și lipsa de îmbunătățire de atunci nu era încurajatoare.

În timp ce o primă impresie proastă ar putea fi remediată în timp cu formarea, lipsa de potrivire cu restul gospodăriei canine nu s-ar schimba.

Nu este o alegere ușoară, dar în această situație, este departe de câinii originali - să nu mai vorbim mai practic - pentru a returna catelul la adăpost astfel încât să găsească o casă în care se potrivește mai bine.

Primele impresii Count: Scopul pentru teritoriul neutru

Faceți primele impresii cu atenție. Ideal, Introduceți câinii dvs. pe teritoriul neutru în timpul unei plimbări. Câinii pot expune agresiune teritorială Atunci când sunt introduse în casă, începeți să vă întâlniți și să salutați în afara locului în care tensiunile nu vor fi atât de mari.

Acest lucru se poate face prin întâlnirea pur și simplu cu câinele și catelul de la colțul blocului și de mers pe jos acasă "Gotcha Day."

1. Păstrați câinii care se mișcă fără să se tragă pe leashes folosind leashes lungi (20 de picioare, dacă este necesar), mergând repede în spatele câinilor, și dând cât mai mult posibil posibil.

Aceasta poate fi o manipulare avansată de leșie, dar faceți tot ce este mai bun! A Comfy ham-clip de clip poate ajuta, de asemenea - Este important să evitați tensiunea, tuggingul, sufocarea sau ciupitul care ar putea confunda câinele sau îl face să creadă că celălalt pup este problema.

2. Permiteți-i să se miște reciproc, dar păstrați focalizarea plimbarea mai degrabă decât unul pe altul. Acest lucru reduce dramatic presiunea socială pentru câini.

Introducerea unui câine nou la câinele existent

3. Mergeți la un bloc cel puțin - mai mult dacă câinii dvs. par incert. Urmăriți orice tensiune, frică sau rigiditate la câinii. Este mai probabil ca catelul dvs. să vă fie speriat de câinele dvs. mai în vârstă sau să jucați prea mult decât să fie tensionați sau agresivi.

Dacă observați Agresiunea în comportamentul căppei, Obțineți ajutor imediat.

Câinele dvs. mai în vârstă poate fi tensionat, aloof, înfricoșător, agresiv sau doar un pic "ciudat."În timp ce stânjenirea nu este neapărat o afacere uriașă, ați putea dori să vă ajutați cu introducerea dvs. dacă observați orice tensiune, frică sau agresiune evidentă de la câinele dvs. adult în introducere.

In cele mai multe cazuri, această metodă de plimbare paralelă funcționează minuni pentru introduceri - chiar și cu câinii mai puțin decât savury social!

Atunci este timpul să aduci catelul înăuntru.

Pasul al doilea: Gestionare atent

Care se ocupă de paza resurselor

Ori de câte ori integrați un câine nou în casa dvs., este o idee bună să presupuiți asta Paza resurselor se va întâmpla. Câinii nu-i plac împărtășirea, iar puii pot fi destul de grabby.

grabby-catelus-mestec

Ajuta la păstrarea păcii prin luarea unor elemente pe care câinii tăi le-ar putea face peste. Acest lucru include, în general,:

  • Alimente (începe să hrănești pe un program în loc de hrănire liberă, câinii se obișnuiesc cu ea în cele din urmă)
  • Tratamente
  • Chews
  • Jucării extra-minunate

Unii câini ar putea fi un pic mai predispus la păzirea resurselor decât altele. Am lucrat cu mulți câini care nu limitează doar paza resurselor la alimente sau jucării - unii vor deveni snappy dacă alți canini încearcă să împărtășească canapeaua sau atenția proprietarului acestora. Câinele meu va fi ridicat la câini ciudat dacă încearcă să ajungă între el și cu mine în timp ce îl fac.

Dacă vedeți mai multe semne serioase de agresiune cum ar fi mârâul, spargerea, încărcarea, încărcarea sau mușcarea, obțineți ajutor de la o Consultant de comportament pentru câini imediat. Te vor ajuta să determine dacă ceea ce vedeți este doar reticența normală de a împărtăși sau ceva mai mult despre.

Un câine care își ridică buzele când un alt câine se apropie de osul său nu este, în general, o cauză de îngrijorare. Dacă același câine acuză câinele apropiat sau mușcă că un câine care se apropie, avem o problemă!

Unii câini vor învăța în cele din urmă să împărtășească, dar multe gospodării cu mai multe câini trebuie să privească cu atenție tratamentele și bolurile alimentare pentru totdeauna. Gestionați riscul prin ridicarea "obiectelor fierbinți" cât mai mult posibil.

Aceasta nu este dominantă sau gelozie - este, în general, un semn de nesiguranță. Închiriați un antrenor care va folosi recompense pentru a contracara răspunsul câinelui. Acesta nu este un moment pentru corecții, lideri de ambalare sau dominanță.

Dați fiecărui câine propriul spațiu privat

Odată ce ați primit toate valorile ridicate, De asemenea, este important să creați un spațiu sigur pentru fiecare caini.

Mulți proprietari alegeți să vă antrenați căpușii, sau cel puțin să utilizați stilouri de exerciții sau otrăvire pentru a păstra puii în vederea. Acest lucru este minunat pentru câinele dvs. mai în vârstă, pentru că înseamnă că câinele dvs. mai în vârstă primește o pauză gata făcută de timpul de catelus.

Păstrați ochii pe interacțiunile câinilor tăi. Dacă observați că un câine se hrănește cu celălalt, nu doar "lăsați-i să-l sorteze." Separați-le folosind Porțile pentru copii sau câini, Pixuri de exerciții canine, sau cravată și dați ambii câini ceva de mestecat - Kong-uri umplute sunt, în general, cel mai bine.

Acest lucru nu este de spus că nu puteți lăsa câinele mai mare să-i dați câteva corecții adecvate. Este adesea mai eficient ca câinii să comunice în rațiune decât să vă interveniți - doar nu lăsați-o să meargă prea departe. Nu trebuie să fii poliția distractivă - dar nu poți avea încredere că câinele tău este un profesor de grădiniță naturală.

Asigurați-vă că întotdeauna monitorizați Lewis & Clark pentru un timp înainte de a le lăsa să stea nesupravegheați.

Aflați o lecție din greșelile mele

Când Barley de câine a întâlnit prima dată Mia cu boxerul nostru Foster, a fost absolut îngrozit. El a mârâit și a stricat de fiecare dată când sa apropiat.

La doar cinci săptămâni, era complet uitată. Ea a strigat, a încercat să asiste pe coada lui, și-a înfruntat degetele de la picioare și a încercat să urce peste tot în timp ce el a făcut cel mai bine să nu o rănească. Poor orz era mizerabil.

Nu mă îndoiesc că, dacă n-aș fi intervenit în câteva secunde de la prima lor întâlnire, orzul ar fi rănit.

De îndată ce mi-am dat seama că Mia conducea nuci de orz, am pus mia într-o grădiniță în baie. La câteva ore, l-am pus în cadă și l-am lăsat pe orz. Dacă se uită la ea sau a arătat semne de relaxare lângă ea (cum ar fi clipirea sau înmuierea urechilor), el a primit mâncare. Mia a fost ținută în gol cu ​​pereții și orzul era liber să plece dacă are nevoie. Nu am permis cu adevărat mia și orzul împreună pentru cele două nopți pe care le-am avut.

Dacă am fi păstrați MIA pentru mai mult timp, aș fi lucrat la învățarea ambilor câini pentru a merge la un pat distanță unul de celălalt, învățând orzul pentru a vă deplasa când a fost iritat și învățând Mia mai potrivite stiluri de joc. Dar pentru un catelus de cinci săptămâni și două nopți, grădinița de baie era o alegere mai realistă.

Unii câini știu să fie blând cu puii. Dar majoritatea câinilor nu, în special câinii care nu au mai fost niciodată în jurul câinelui.

Când orzul următor a întâlnit un catelus, un retriever de aur de zece săptămâni, a tratat-o ​​puțin mai bine. Știa că am venit să-l salvez (prin scooparea catelusului în sus și lăsându-o departe) dacă a fost tensionată. De asemenea, a ajutat faptul că Retrieverul de Aur era mult mai puțin pushy și, la vârsta de zece săptămâni, ar putea "citi" limbajul corpului lui Orz, mult mai bun decât o jumătate de cățeluș de vârsta ei.

Știind că el a avut backup ia dat încrederea pentru a se îndepărta când catelul îl deranjează, mai degrabă decât să se rătăcească la ea.

Totuși, dacă anticul catelului au continuat prea mult, el ar fi snarl la catelus. Dacă catelul nu sa retras la snarl, el ar fi aerul (musca aerul aproape de catelus, fara contact) la catelus.

Acest lucru poate fi destul de înfricoșător pentru cățeluș și poate chiar să-i învețe pe catelus să fie speriat de toți câinii adulți.

Văzând cât de multă dificultate are orz cu puii, dacă și când vom obține un cățeluș, ne vom asigura că nu lăsați orzul nesupravegheat cu catelul până la cel puțin șase sau opt luni.

Majoritatea proprietarilor noi de catelus ar trebui să facă același lucru. Dacă nu puteți supraveghea jocul de joc, este, în general, cel mai bine să păstrați câinii separați.

Încercați să nu vă învinuiți câinele mai în vârstă pentru această dificultate. Fiți compasiune și încercați să vă ajutați câinele existent. Bebelușii sunt obositoare!

Nu uitați: câinii Pushover au nevoie de backup prea!

Pe partea flip, câțiva câini par incapabili de a da o corecție unui catel. Aceste câini "Pushover" au nevoie de ajutorul dvs. la fel de mult ca și tipurile de orz iritabile.

Chiar dacă câinele Pushover se descurcă bine, ea predau catelul dvs. o lecție proastă - că este bine să hărțuiți câinii adulți cu impunitate. Acest lucru poate să-ți aducă catelul tău probleme serioase mai târziu la parcul de câine!

Mai degrabă decât lăsarea câinilor tăi învață lecția (care ar putea să nu fie lecția pe care o doriți ca catelul tău să învețe), stabilește limitele pe care ți-ar plăcea să respecte cățelul tău. Doar asigurați-vă că aceste limite sunt ușor, mai degrabă decât punerea în aplicare a regulilor cu violență sau frică.

Atașați o lecție la cablajul clipului din spate al catelusului, în timp ce câinii sunt în afara împreună dacă aveți un câine pentru adulți Pushover. În acest fel, puteți utiliza lesa pentru a elimina ușor catelul. Dacă câinele mai vechi se întoarce mai mult, atunci este bine să lăsați piesa să continue. De-a lungul timpului, îl puteți învăța pe catelus să apeleze de la alți câini folosind tehnica de tragere-on-leash.

Pasul trei: recompensa un comportament bun așa cum se întâmplă

Acest pas este foarte ușor, dar este, de asemenea, foarte ușor de uitat!

Mulți dintre noi sunt repede să ne certăm câinii și să le spunem când sunt "greșeli", dar uităm să le informăm când sunt "dreptate."

Modul meu preferat de a preda această abilitate proprietarilor este metoda de formare SMARTX50, pionieră de Kathy SDAO. În esență, de fiecare dată când observați câinii tăi făcând ceva ce vă place, Treaba ta este de a vedea, marca și recompensa (SMAR, T standuri de formare).

Mark spunând ceva consecvent - majoritatea formatorilor folosesc "da" sau "bun", dar puteți folosi orice cuvânt care vă place - sau utilizați a Formarea de antrenament. Apoi recompensați câinii cu ceva care se bucură cu adevărat. Tratează sunt, în general, cel mai bun pariu aici, dar laudă sau mângâieri pentru mulți câini.

S-ar putea să nu doriți să introduceți tratamente în timpul plăcii dvs. de câine și catelus, dar puteți A se vedea, marca și recompensa atunci când câinii împărtășesc spații de dormit, jucării swap sau decuplează din situații tensionate.

Doi câini se înghesuie

De fapt, unul dintre cele mai mari lucruri pe care le văd că formatorii calificați fac că majoritatea oamenilor lipsesc este Recompensarea câinilor pentru de-escaladarea unei situații.

Deci, dacă unul dintre câinii tăi alege să plece când celălalt nu vrea să joace, este un moment minunat să-i răsplătești!

Motivul pentru care majoritatea proprietarilor nu reușesc să-i răsplătească câinii cu astfel de răspunsuri bune este că acestea nu pot fi pe deplin conștiente de limba corpului câinelui și nu-și dau seama când câinele lor a scad cu pricepere o situație tensionată. Asigurați-vă că ați citit pe dvs semnale de calmare a câinelui astfel încât să puteți vedea mai bine, marca și recompensa aceste tipuri de situații!

Câinii nu vin cu maniere bune (nici copiii mici). Este treaba ta să le înveți ceea ce este frumos și acceptabil. Cele mai bune lucruri pe care le arătați, cele mai bune lucruri pe care le veți obține!

Pasul patru: Învățați abilitățile care fac viața mai ușoară

Gestionarea unei gospodări multi-câine nu este întotdeauna ușoară.

Catedra de formare este utilă pentru atenuarea păzită a resurselor, pentru a pune în aplicare naptime și, în general, păstrați pacea.

Învățând fiecare câine a țintă de mână și a "Du-te la mat" sau comportamentul "Du-te la culcare" este o altă tehnică inteligentă pentru jonglerea câțiva canini.

O țintă de mână (având câinele să-și atingă nasul la palma deschisă) vă poate ajuta să mutați fiecare câine separat în jurul casei.

TARGET TOING TRAINING

Între timp, un "du-te la mat" ajută la trimiterea câinilor departe de la tine, patul sau unul pe altul când este necesar.

Dacă nu sunteți sigur cum să vă învățați câinele la țintă manuală, Puteți verifica videoclipul de mai jos:

Învățați câinele dvs. să răspundă la un Cue atunci când vă spuneți numele și Cue, mai degrabă decât doar Cue - sau utilizați cuvinte diferite pentru fiecare câine. În caz contrar, este ușor să ajungi cu doi câini care au nevoie de spațiu unul de celălalt situat pe același pat!

În casa mea, folosesc "Boop" pentru a Cue o țintă de mână pentru orz și "atingere" pentru toți câinii mei foster. Acest lucru ajută la păstrarea tuturor drept!

"Lăsați-l" și "aruncați-l" poate, de asemenea, ajuta la învățarea câinilor pentru a naviga pe resursele comune cu grație. Dacă vă înveți câinii doar patru abilități, faceți-i aceste patru.

Formarea mai multor câini este, de asemenea, puțin mai greu decât instruirea unui câine. Faceți lucrurile mai ușoare prin instruirea unui câine la un moment dat.

Ce zici de introducerea unui catelus unui grup de câini?

Dacă ați primit deja câțiva câini rezidenți, procesul este la fel de mult - doar un pic mai complicat.

Încă veți trece prin toți pașii de mai sus, dar le veți face cu fiecare câine la rândul său. Un grup de câini adulți care se cunosc deja bine vor intimida toți, dar cel mai încrezător catelus. Deci, în schimb, rupeți întâlnirile și salută!

Făcând fiecare introducere separat, nu numai că va păstra mai mult catelul dvs. mai relaxat, dar vă va permite să monitorizați mai îndeaproape fiecare interacțiune.

Introducerea unui nou catelus la pachet

Ce zici de introducerea unui câine de salvare pentru adulți?

Pașii pentru introducerea unui câine de salvare a adulților la câinele dvs. rezident, din nou, sunt aproape exact la fel.

Nu trebuie să fii destul de Așa cum era îngrijorat de câinii care se descurcă reciproc, dar luptele pot escalada foarte repede între câinii adulți.

Mulți câini adulți din punct de vedere social pot fi introduși după o plimbare rapidă paralelă. Ridica alimentele și jucăriile preferate și vor fi bine.

Dar dacă câinele dvs. nu este social savvy, introducerea a doi câini adulți poate necesita la fel de mult babysitting ca fiind introducerea unui câine adult unui catel.

Cum ți-ai introdus noul cățeluș la câinii tăi rezidenți? Ce lovituri în drum ați lovit? Spuneți-ne în comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să introduceți un catelus unui câine rezident mai vechi