Introducerea unui nou câine familiei dvs. Canine

Introducerea unui nou câine familiei dvs. canine

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui câine nou pentru a vă introduce Câine de reproducere a câinilor Sau luați un animal de companie din afara familiei, este important să obțineți dreptul de introducere.

Aducerea oricărui câine nou în casă pe bază permanentă poate fi o sursă de stres pentru animalele pe care le dețineți deja, precum și crearea unei experiențe ciudate și neobișnuite pentru noul rezident. De Planificarea introducerii cu atenție și luând măsuri pentru a instrui și a liniști pe toți câinii în mod individual, tranziția într-o nouă familie va fi mult mai ușoară pentru adăugarea dvs. de canină.

Există multe motive pentru care ați putea lua în considerare luarea unui nou câine din afara liniei de sânge de reproducere. Poate că v-ați întâlnit și căzut pentru un câine de salvare, sau ați recunoscut cererea copiilor dvs. pentru un nou catelus în casă. Uneori câinii pot fi moșteniți prin familie și, la alte momente, un ameliorator se simte pur și simplu ca ramificarea și încercarea unei noi rase. Indiferent de ce noul dvs. Pooch se verifică în casa dvs., sfaturile de mai jos îl pot ajuta să se stabilească și să devină parte a familiei - și să ajute ceilalți câini să accepte și noul lor prieten al lor.

Creșterea și coabitarea: alegerea perechii potrivite

Dacă un câine nou intră în viața ta prin soartă și împrejurări, s-ar putea să nu fiți să fiți pretențioși despre rasă. Cu toate acestea, dacă selectați un nou partener și aveți luxul de alegere, este important să luați în considerare rasele pe care le dețineți deja și dacă noul câine se va întâlni cu propria dvs.

Dacă noua adăugire este o femeie de reproducere sau o femeie, aceasta face ca alegerea dvs. să fie destul de simplă. Aceeași rasă vă va păstra linia de rasă pură; o rasă diferită Blur linia genetică dar ar putea crea o linie hibridă fantastică. Anumite rase vor fi în întregime incompatibile, iar altele pot pur și simplu să nu se înțeleagă când le aduceți acasă. Bucuria de reproducere a câinilor - și partea frustrantă - este incertitudinea de a face meciuri. Acest lucru vine cu propriul său set de probleme legate de stabilirea animalului în casa dvs. și încurajându-l să se angajeze cu partenerul său intenționat! Pentru informații suplimentare privind introducerea câinilor de reproducere și diversificarea liniei de sânge a pachetului, contactați-vă de afaceri de reproducere sau descărcați ghidul nostru de resurse astăzi.

Câinele drept pentru animalele de companie actuale

Dacă noul câine nu face parte din programul dvs. de reproducere, dar un nou partener pentru familie, încă mai vrei să-l ajuți să se stabilească bine și să devină parte a gospodăriei. Introducerea unui animal de companie din afara unui grup de familie stabilit poate fi dificilă, dar cu managementul și formarea corectă, puteți crea un mediu de acasă fericit în care toți câinii tăi se înțeleg.

Unele rase se înțeleg mai bine decât altele, studiile au aratat. Câinii cu temperamente calme, cum ar fi labradorii și recuperătorii, tind să fie foarte răbdători cu alte rase, chiar și cele excite cum ar fi spaniels și terrieri. Pe de altă parte, câinii foarte mici pot avea un timp greu împotriva raselor mari și pline de viață. Având un meci de dimensiuni apropiate pentru rasă, poate ajuta la menținerea unui echilibru și încurajarea armoniei. Agetele de vârstă - și un câine mai în vârstă ar putea găsi greu având un tânăr zgomotos și jucăuș în jurul locului, în timp ce un câine nervos ar putea fi intimidat de pachetul dvs. social și curios de pui.

Pregătirea pentru noul dvs. sosire

Echipamentul de antrenament potrivit poate fi de neprețuit în primele zile. Câinele dvs. nou se va soluționa mult mai confortabil cu un pat bun, unele jucării proprii, plus un castron separat și un castron de băut. Forțându-ți câinii împărtăși posesiunile lor cu un animal nou poate provoca tensiune și gelozie, care nu va ajuta atunci când încearcă să se asigure că toată lumea se înțelege bine! Accesorii de bună calitate a animalelor de companie pot fi scumpe, deci căutați oferte online. Hot Marea Britanie are o serie de reduceri la produsele de la comercianții cu amănuntul de companie, care vă pot ajuta să economisiți la costul general.

Ca majoritatea crescătorilor iubiți, nu recomandăm crating.ro Ca metodă implicită de control al comportamentului. În timp ce poate fi eficient în calmarea câinilor anxioși și în predarea unor obiceiuri de călătorie bune, introducerea animalelor de companie ar putea provoca mai multă stres decât previne. Puppies și câinii adulți răspund mult mai bine la Asociația pozitivă și formarea bazată pe recompensă, consolidarea unui comportament bun de la animal. Amintiți-vă să oferiți o mulțime de tratamente și o mulțime de atenție și la ceilalți câini, deci nimeni nu se simte neglijat sau împins.

Adu-ți noul câine acasă

Dacă este posibil, evitați împărțirea câinilor în diferite încăperi - Permiteți-le să se întâlnească imediat. Blocarea câinelui rezident, în timp ce noul câine are o atenție deosebită ar putea provoca resentimente, pe care doriți să le evitați cu orice preț. Dacă îl puteți aranja, câinii trebuie să se întâlnească pe teritoriul neutru, sfătuiește Guru de formare Cesar Milano. Umblați pe câini împreună înainte de a vă întoarce acasă și lăsați locuitorii actuali să intre în proprietate înainte ca noul lor casă să se alăture, așa că se simt încrezători.

Odată acasă, prezintă o mulțime de atenție tuturor câinilor și încercați să le încurajați să joace împreună. S-ar putea să găsiți că acest lucru vine în mod natural la animalele de companie și că curiozitatea suprascrie orice alt sentiment de la animale. Dacă noul câine este nervos și pare a fi suprasolicitat de noii săi prieteni, încercați să utilizați tratamente și distrageri pentru a menține calmul și relaxat situația. Dacă vreunul dintre câini prezintă semne de agresiune, ați putea dori să le eliminați din cameră temporar pentru siguranță și liniștiți lucrurile în jos, înainte de a continua introducerea supravegheată. Încercați să nu păstrați câinii în afară de prea mult timp, deoarece au nevoie de o șansă de a se obișnui unul cu celălalt.

Discutați cu câinii dvs. și păstrați lucrurile calme

Cum reacționați și să vă comportați va avea o mare influență asupra comportamentului tuturor câinilor dvs. Câinii sunt sociali prin natura lor, și atâta timp cât sunt bine pregătiți, ei ar trebui să accepte în mod corect alte animale de companie. Dacă v-ați ajutat câinii să se comporte bine în jurul altor animale din parc și în timpul plimbări, ar trebui să găsiți un nou rezident mult mai ușor.

Amintiți-vă să continuați să discutați cu toate animalele într-un ton scăzut, calm și prietenos. Încurajați câinii să se întâlnească reciproc și să joace împreună și să ofere o mulțime de reasigurare pentru toate animalele. Dacă aveți deja un grup de familie, păstrați-vă un ochi și asigurați-vă că nu sunt banzi pe noul animal de companie. Studiile arată că mulți câini sunt nervoși în timpul nasul la felicitări și când s-au grăbit de un câine ciudat, ajută la toate animalele de companie să se simtă încrezător și să privească mișcări bruște sau invazii de spațiu personal.

Monitorizați-vă cât mai mult posibil animalele de companie

Prima noapte este una mare când aduceți o casă nouă de câine. Dacă câinii pe care îi aveți în prezent din linia de reproducere, toți se cunosc foarte bine și au o legătură familială pentru a le uni. Aducerea într-un "outsider" poate supăra echilibrul în casa dvs., cel puțin temporar. Dați-le spațiu și permiteți noului câine să-și exploreze bine noul acasă, așa că se simte în siguranță și sigur. Cu toate acestea, fiți la îndemână și urmăriți semne de agresiune în oricare dintre câini sau pentru comportamente neobișnuite care ar putea sugera frică sau nefericire.

După câteva zile, noua sosire ar trebui să înceapă să se stabilească și ar trebui să vă concentrați asupra altor domenii de formare, aducând noul câine până la viteza cu regulile și așteptările dvs. Nu uitați să întăriți aceste comportamente la ceilalți câini în timpul antrenamentului: o perfecționare a abilităților lor nu este niciodată un lucru rău și cu siguranță vor aprecia recompensele pe care le primesc. Adăugarea în familia dvs. canine este un timp interesant și vă puteți asigura că este, de asemenea, un timp plăcut pentru dvs. și câinii dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Introducerea unui nou câine familiei dvs. Canine