Dincolo de call of datorie: polițiștii curajoși animale de familie de la focul casei

Departamentul de Poliție din județul Suffolk

O foc de casă la casa ta este una dintre cele mai stresante și supărătoare evenimente pe care familiile le-ar fi trebuit să le facă față. Tragic, ei pot duce la pierderea vieții, dar există lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura că cei dragi au cea mai bună șansă de a rămâne în siguranță în cazul în care se întâmplă de neconceput. Pe lângă instalarea sistemelor timpurii, cum ar fi alarmele și detectoarele de fum, vă puteți asigura că toți membrii familiei știu ce ar trebui să facă dacă un incendiu se descompune. Chiar și copiii pot fi învățați cum ar trebui să reacționeze, dar din păcate animalele de companie nu sunt atât de ușor de antrenat, iar acest lucru le poate lăsa în pericol. Acesta este momentul în care ne bazăm pe eroii curajoși ai serviciilor de urgență.

Într-un incident recent raportat de Fox News, o familie din centrul ISLIP din New York a trebuit să se confrunte cu această situație când un incendiu a izbucnit în casa lor la aproximativ 3 după-amiaza. Mama a ieșit din casă care rulează pe scurt o greșeală lăsându-i pe cei doi băieți, în vârstă de 11 și 13 acasă. Poliția descriu că ea "a plecat doar pentru o perioadă scurtă de timp."Totuși, din păcate, când a fost un incendiu a început în casa ei.

După cum au sosit doi ofițeri de poliție, ofițerul Sergio Rivera și ofițerul James Galanos, frații tineri au ieșit din casă. Din păcate, animalele de familie nu au făcut același lucru!

Chihuahua de 2 ani, numit JJ și pisica lor de 2 ani numită Tiger erau încă în interiorul casei și au reacționat la foc ascunzându-se. Cu toate acestea, ofițerii curajoși din departamentul de poliție județean Suffolk au montat o salvare.

O declarație din partea departamentului a citit "A fost o zi norocoasă pentru un Chihuahua numit JJ și prietenul său de prietenii lui, când doi ofițeri de poliție județului Suffolk ia salvat de la o casă de ardere ieri."

"Ofițerii au intrat prin spatele casei și au văzut pe Tiger, o pisică de sex masculin de 2 ani alergând spre subsol. Datorită fumului, ofițerii nu au putut locui inițial câinele, dar au auzit din fericire JJ scârțâind lângă o canapea. L-au găsit într-o cutie lângă foc."

Ofițerul Rivera a purtat cutia care conține pooch-ul înspăimântat din casă, dar Ofițerul Galanos sa întors și a descoperit pisica în subsol. Uimitor, a reușit să salveze și pisicile. Comentând la salvare, Rivera a spus că "este ceea ce m-am alăturat. Aceasta este ceea ce am vrut să fac, să fiu de ajutor, să fac ziua cuiva ", a spus el, adăugând că el este" recunoscător că aparțin unei familii județene suflete, care este aici pentru a ajuta pe toată lumea."

Un purtător de cuvânt al departamentului de poliție a confirmat că animalele, băieții și toți membrii serviciilor de urgență au fost neinvonate în urma incidentului.

Nu mai există detalii disponibile pentru cauza focului care a fost investigat de detectivi.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dincolo de call of datorie: polițiștii curajoși animale de familie de la focul casei