Cât costă pomeranii?

Procehiculul Pomeranian

Dacă citiți acest lucru, ați ajuns deja la concluzia că viața nu este completă fără o funall iubitor de distracție pentru a vă urmări în jur. Și în timp ce există o mulțime de mici, rasele pufoase Pentru a alege, ți-ai stabilit atracțiile pe un Pomeranian.

Dar acum că sunteți gata să vă alegeți poochia, probabil că vă întrebați cât de mult vă va pune înapoi noul dvs. de patru subsoluri. La urma urmei, Pomeranii nu sunt liberi, nici nu cresc pe copaci (încă mai vânează pentru legendarul pom-copac).

Vom vorbi despre prețurile medii ale Pomeranilor de mai jos și vom discuta câteva dintre modalitățile de a vă ajuta să economisiți un pic de bani atunci când vă alegeți.

Prețul mediu al unui Pomeranian

Pomeranii - cum ar fi cele mai multe alte rase - variază în funcție de un sortiment de factori. in orice caz, Majoritatea poleranilor sunt prețuri între aproximativ 500 de dolari și 1500 de dolari.

Cu toate acestea, acest lucru presupune că achiziționați o "calitatea animalelor de companie" Pomeranian și că o cumpărați direct de la un crescător. "Afișează calitatea" Pomeranii pot costa mult mai mult decât asta, si ceva crescătorii pot percepe 4.000 $ sau mai mult pentru animalele de la piscinele genetice premiate.

Dacă achiziționați animalul de companie dintr-o unitate sau broker de vânzare cu amănuntul, vă puteți aștepta, de asemenea, să plătiți un pic mai mult decât de obicei, Deoarece vor exista mai mulți oameni implicați în lanțul de aprovizionare și toți vor dori o bucată de plăcintă.

Costul lui Pomeranian

Factorii care afectează prețul unui Pomeranian

Câțiva factori diferiți vor influența prețul unui anumit Pomeranian. Și în timp ce există o mulțime de variații pe piață, ca crescători diferiți, se apreciază diferite lucruri în puii lor, unii dintre cei mai importanți factori care influențează prețul unui Pomeranian includ:

Locația ta

Crediții trebuie să facă factor în costul vieții și venitul mediu al gospodăriei în zona lor în cazul prețurilor de pui. De exemplu, crescătorii din Beverly Hills, unde costul vieții și venitul mediu al gospodăriei sunt atât destul de mari, vor percepe mai mult pentru căței lor decât crescătorii situați în Topeka. Acest lucru este valabil pentru Costuri veterinare și îngrijirea prea - cu cât este mai scumpă regiune, cu atât veți plăti mai mult!

Diferențele dintre crescători

Crescătorii sunt indivizi, care își prețuiesc puii în parte pe baza dorințelor lor, planul de afaceri și obiectivele. Teoretic, Ați putea găsi doi crescători identici care îi prețuiesc pe puii lor mult diferit. În consecință, întotdeauna are sens să faceți cumpărături în jurul valorii de a cumpăra un câine.

Vârsta câinelui

Cei mai mulți oameni interesați de a cumpăra un catelus doresc un animal foarte tânăr. Cu toate acestea, crescătorii au ocazional probleme în mișcare puii lor cât de repede ar dori, și veți vedea uneori crescătorii care oferă pui mai vechi de vânzare. In general vorbind, Puppiesele mai vechi sunt mai ieftine decât cele din grupul de vârstă de 8 până la 16 săptămâni.

"Calitatea" câinelui

Mă trezesc să folosesc cuvântul "calitate" atunci când descrie câinii; Îmi place să cred că toți canini sunt minunați și merită de dragoste. Care a spus, Unele pui câștigă loteria genetică și au ieșit cu blană mai frumoasă, inteligență superioară sau o construcție deosebit de plăcută. Aceste caracteristici sunt adesea subiective, așa că vor influența prețul diferit în funcție de gusturile individuale ale crescătorului.

Asigurați-vă că ați citit-o Ghid pentru alegerea unui crescător bun Dacă te gândești la obținerea unui Pomeranian printr-un crescător. Mergând cu un crescător rău ar putea avea consecințe pe termen mai lung pentru tine și pentru dvs.

Culorile Caninei

Pomeranii vin în mai multe modele de culori diferite, iar unele sunt în cantități mai mari decât altele. Cei din cea mai mare cerere costă de obicei mai mult decât cei cu modele de culoare mai frecvente. Pomeranii colorați solizi sunt cele mai rare, deci costă de obicei mai mult decât puii multi-colorați.

De asemenea, ați putea lua în considerare plecarea după o Pomerania rasă mixtă, care se mândrește cu toate felurile de culori și combinații reci!

Cât de mult este un Pomeranian

Șase modalități de a economisi bani atunci când achiziționează un Pomeranian

Deoarece există atât de mulți factori diferiți care pot influența prețul unui Pomeranian, există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta să economisiți un pic de bani în tranzacție.

De fapt, puteți încerca, de asemenea, să implementați cât mai multe dintre aceste strategii - nu vor da roade, dar rareori dăunează în încercarea.

1. Magazin în timpul anotimpurilor lente.

Piața catelului obține gătit la sfârșitul primăverii și continuă până la sfârșitul verii, Pe măsură ce majoritatea oamenilor încep să se gândească la câini în timpul vacanței de vară când vremea frumoasă și copiii încep să cerșească pentru un partener cu patru picioare. În consecință, crescătorii percep adesea cele mai mari prețuri în acest timp al anului.

Pentru a economisi bani, veți dori Magazin în timpul căderii, iarna și primăvara devreme, Când cererea și prețurile sunt la cele mai mici. Rețineți că prețurile pot crește temporar în luna noiembrie și decembrie, deoarece o mulțime de oameni cumpără pui în timpul sezonului de vacanță de iarnă.

2. Luați în considerare luarea unui pui mai în vârstă.

Dacă nu sunteți setat pe un cățel tânăr, Puteți economisi adesea bani selectând un câine mai în vârstă că crescătorul nu a reușit să vândă. Animalele mai vechi necesită un pic mai puțin îngrijire decât omologii lor mai tineri și ar fi trebuit să primească deja multe dintre vaccinările lor.

Unii pot fi chiar familiarizați deja, care poate fi un bonus destul de mare pentru unii cumpărători.

Doar fiți sigur Verificați că orice câine mai în vârstă pe care îl considerați este complet sănătos înainte de a plăti un depozit - Este posibil să existe un motiv că este încă disponibilă. De asemenea, veți dori să fiți dublu cu siguranță Obțineți documente cu privire la vaccinările și îngrijirea veterinară.

3. Cântărește argumentele pro și contra de documente.

Din mai multe motive, Unii crescători nu vor putea oferi documente pentru animalele lor. Este greu ca acești crescători să concureze cu cățelușii cu cărți cu alți crescători, astfel încât acestea să-și reducă adesea prețurile - uneori considerabil.

Animalele de la aceste tipuri de crescători merită un nivel suplimentar de examinare, dar asta nu înseamnă că ar trebui să le regleți automat. Probabil că doriți să întâlniți părinții catelului și discutați cu clienții anteriori care au cumpărat animale de la ameliorator.

Evident, Nu veți putea folosi un Pomeranian fără hârtie pentru circuitul de show, și ea nu va face un mare candidat la programele de reproducere, Dar dacă vrei doar ca un animal de companie, acest lucru poate fi o modalitate excelentă de a salva niște dolari.

4. Extindeți zona dvs. comercială.

Dacă locuiți într-o zonă în care prețurile sunt ridicate, Luați în considerare extinderea zonei de căutare. Va trebui să călătoriți puțin mai departe pentru a vă ridica Pooch (și tranzacțiile pe distanțe lungi pot provoca câteva dureri de cap în alte moduri), dar uneori merită să cumpărați de la un crescător într-un stat vecin sau mai accesibil.

Nu vă extindeți prea mult suprafața de căutare sau nu veți economisi bani pe termen lung. Probabil că nu veți economisi mulți bani pe piața internațională, de exemplu.

5. Apăsați în cercul dvs. social.

În lumea modernă, aproape întotdeauna are sens să vă folosiți prietenii și familia atunci când faceți achiziții semnificative.

Permiteți-vă peeps să știe că sunteți în căutarea unui Pomeranian și că doriți ca orice ajutor să poată oferi. S-ar putea să găsiți că un prieten al unui prieten a cumpărat doar un Pomeranian de la un mare crescător.

De fapt, puteți găsi chiar și cu un pic de efort, crescătorii încep să ajungă la tine. Acest lucru vă pune în scaunul șoferului și vă poate ajuta chiar să obțineți o mare afacere.

6. Se certa.

Deși unii oameni nu sunt confortabil negocierea prețurilor sau argumentând peste bani, aproape întotdeauna merită încercat. Doar să fie respectuos atunci când faceți acest lucru și întotdeauna face crescătorul o ofertă rezonabilă. Nu aruncați un preț cu bile scăzute care ar putea fi insultătoare; În schimb, oferă aproximativ 10% până la 20% mai puțin decât prețul cerut. Este posibil să nu obțineți o reducere de această dimensiune, dar este un bun punct de plecare.

După cum puteți vedea, Pomeranii variază în preț destul de puțin și există mai multe Lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta să economisiți bani Când vă deconectați cardul de credit.

Cu toate acestea, este important să vă amintiți că noul dvs. Pomeranian va, sperăm, să se rătăcească în jurul dvs. de partea dvs. pentru următorul deceniu și să se schimbe. Deci, asigurați-vă că salvați cât mai mulți bani puteți, dar nu vă bazați pe alegerea numai pe costul - Este mult mai important să obțineți un catelus sănătos și fericit decât este de a salva câțiva dolari. Găsiți un crescător care vă place și apoi alegeți puiul preferat în așternut. Numai atunci ar trebui să începeți să vă îngrijorați de eticheta de preț și să începeți negocierea unui preț.

Ai un pom? Cum ați făcut despre găsirea prietenului dvs. pufos - și dacă nu vă deranjează să ne întrebăm - ce ați plătit? Spuneți-ne în comentariile!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât costă pomeranii?