Cum să începeți o afacere de formare pentru câini

Fiind un antreprenor nu este ușor. Este nevoie de dedicare, unitate și pasiune pentru industria în care intri, precum și pentru afacerea în sine. Mulți părinți de companie visează și se gândește cum să înceapă o afacere de formare a câinilor din mai multe motive, dar cea mai comună este o simplă dragoste pentru câini și dorința de a îmbunătăți relația dintre animalele de companie și proprietarii lor.

Lucrul cu animalele de companie este o experiență plină de satisfacții, și chiar mai mult atunci când puteți fi propriul dvs. șef: planificarea, crearea, imaginarea și implementarea totul de la A la Z. Dacă sună ca tine, și tu crezi că ești o persoană suficientă de lucru grea cu interes Câine de antrenament, primul pas pentru a imagina exact Cum să începeți o afacere de formare pentru câini este de fapt să se angajeze în această afacere.

Țineți minte că, indiferent de sensul de aventură, emoție și optimism care va veni odată ce veți lua primii pași în construirea propriei afaceri de antrenament de câine, nu va fi întotdeauna un drum ușor de a călători. De fapt, părinții de companie care sunt stabiliți la lansarea unei afaceri de formare a câinilor ar trebui să se pregătească pentru un drum lung de multe ore și de muncă grea.

& # 8220;30% din noile întreprinderi din SUA eșuează în primii doi ani după lansare ", # 8221;

Potrivit lui # 8230; potrivit Administrarea americană a afacerilor mici; și în primii cinci ani numarul pot sări până la o rată de eșec de 50%. Deși acest lucru este adevărat în toate industriile, nu doar întreprinderile de companie, Rata de eșec în gestionarea unei afaceri de formare a câinilor poate fi chiar mai mare din mai multe motive diferite.

Cum să începeți o afacere de formare pentru câini

Cum să începeți o afacere de formare pentru câini

Întotdeauna începeți cu învățarea cât mai mult posibil și cercetarea industriei pe care urmează să o introduceți.

Făcând temele înainte de a începe - împreună cu o mulțime de investigații despre ceea ce există acolo - va categoric și semnificativ Îmbunătățiți șansele de succes ale afacerii câinilor dvs. de succes. De asemenea, veți dori să vă asigurați că aveți un bun sistem de suport Configurați-vă în jurul vostru, pentru că începeți o afacere, indiferent de ce fel, este o întreprindere foarte stresantă în ansamblu.

Ce vreau sa spun prin & # 8220; Sistem de suport & # 8221;? Este poporul și mediul înconjurător care vă înconjoară: Evitați toată negativitatea și consumați toate gândurile și încurajarea pozitivă de la cei care vă împing în învățarea modului de a începe o afacere de formare a câinilor. În plus, adunați în jurul tuturor tipurilor de resurse pentru informații și referință. Prindeți cărțile de afaceri câine, abonați-vă la newsletter-ul nostru și urmați-ne Câine de afaceri coloană.

Sunt gata. pot sa fac asta. Sunt dedicat și vreau să învăț cum să încep o afacere de formare pentru câini!& # 8221;

Primul lucru este primul & # 8230;

Industria de formare a câinilor este competitivă. Dar ceea ce este și mai important de știut este că este de asemenea neregulat, ceea ce înseamnă că Oricine poate fi un antrenor de câini, Chiar și fără certificări de formare pentru câini. Unii proprietari de câini pot angaja formatori care nu sunt calificați în cel mai mic pentru a instrui o canină. Astfel, este important să obțineți opiniile imparțiale și obiective ale cunoștințelor dvs. de formare a câinilor și abilităților de manipulare din surse terțe (de preferință nu familia și prietenii).

Dacă nu ați făcut deja așa ceva, asigurați-vă că luați cursuri de grup sau lecții private cu propriul dvs. câine în învățarea modului de a instrui câinii profesional. Chiar avem o coloană excelentă Cum se obține o certificare a unui antrenor de câini, Dacă vrei să te uiți la asta.

Pentru a vă asigura că afacerea dvs. de formare a câinilor se evidențiază din mulțime, veți dori să aveți cât mai multe abilități de formare canină pe rezumatul dvs. Luați clase și seminarii suplimentare care oferă mai multe certificate de finalizare, abilități noi, idei și, dacă este posibil, obțineți o listă de referințe ale oamenilor care v-au văzut capacitatea de a instrui câinii de primă mână.

Având o pasiune uriașă pe câini nu vă califică să deveniți un antrenor de câini și mai ales nu înseamnă că sunteți un antrenor cu adevărat bun. Trebuie să arătați potențiali clienți că aveți setul de cunoștințe și abilități care trebuie să-și antreneze câinii. Cu cât aveți mai multă educație, formarea de calitate superioară pe care o veți putea oferi.

Cum să începeți o afacere de formare pentru câini

Nu uitați că veți lucra cu publicul.

Cu cele de mai sus au fost spuse, dragostea pentru câini este crucială în această afacere (DUH!), dar și abilitatea de a comunica cu cei de la celălalt capăt al leșiei. Nu sunteți doar canini de formare; De asemenea, predați proprietarii lor. Abilitățile serviciilor clienților sunt vitale la predare Celălalt-jumătate al lui Fido Cum se utilizează în mod corespunzător comenzi și alte tactici. Uneori, poate fi chiar mai greu decât învățarea unui câine și # 8230;

LEGATE DE: Cum să înveți un câine să meargă pe o lesa

Amintiți-vă că nu toată lumea va avea aceeași valoare cunoaștere pe care o faceți, deci nu vă puteți aștepta ca proprietarii de câini să știe ceva despre antrenamentul animalelor. Tăiați-le niște slăbiciune și dezvoltați un bun simț al răbdării. Efectuarea proprietarilor de câini se simt competenți și înțelegând nevoile și preocupările lor este ceea ce vă va organiza în afară de alți formatori din cadrul afacerii. Serviciul Clienți este o parte imensă a unei afaceri înfloritoare, iar cei care doresc să învețe cum să înceapă o afacere de antrenament de câini ar trebui să caute câteva exemple bune, cum ar fi Amazon sau Johnson & Johnson a căror dragoste pentru clienți este absolut de top-notch.

Dacă sunteți articulați și știți ce faceți, Și sunteți ușor de înțeles, atunci șansele sunt bune că aveți ceea ce este necesar pentru a lansa o carieră de succes ca a dresor de câini. Dacă vă simțiți ca abilitățile poporului dvs. să poată folosi anumite lucrări, ia în considerare investiția într-un program de formare. S-ar putea să sune prost acum, dar câteva clase de noapte în serviciul clienți și cum să lucrați eficient cu clienții poate fi tot ce este nevoie pentru a vă face sau a vă rupe afacerea.

Unde sunt toți câinii la?& # 8221;

Cum să începeți o afacere de formare pentru câini

Alegerea unei locații bune pentru afacerea dvs. de formare pentru câini

Deși nu este neobișnuit să vezi că societățile de formare a câinilor funcționează în părți îndepărtate și slab populate ale țării, este înțelept pentru un proprietar de afaceri pentru prima dată să găsească o zonă în care majoritatea oamenilor & # 8212; și câini și # 8212; sunteți. Dacă vă aflați pe o piață în care ați putea instrui doar 30 de câini pe an, atunci ar fi mai mult ca un hobby și mai puțin ca o afacere viabilă.

Această parte este numită cercetare de piață și este responsabil pentru aproximativ jumătate din succesul tău. Este absolut vital să faceți cercetarea dvs. de piață.

Un alt duh: Pentru a sprijini și a vă scala afacerea de formare a câinilor, trebuie să vă asigurați că vă deschideți în zona în care există un procent ridicat de proprietari de câini. Populația de câine mai densă, cu atât mai bine! In conformitate cu Asociația medicală veterinară americană (AVMA), 36.5% din u.S. Gospodăriile dețin un câine, și doriți să fiți aproape cât mai multe dintre aceste familii.

Dacă sunteți deschis la relocarea în toată țara, concentrați-vă pe stabilirea afacerii dvs. într-un stat, oraș și cartier, unde un număr mare de familii proprii câini. Puteți obține aceste informații de la oficialii locali de control al animalelor, birourile orașului sau orice altă instituție care oferă informații despre numărul de câini înregistrați în zonă. De asemenea, verificați informațiile din orașele din jur, deoarece unii oameni ar putea fi probabil să călătorească pentru a primi cel mai bun serviciu posibil (a ta!)

După ce ați cercetat bine piața dvs. și ați dat seama unde este cererea, puteți începe următorul pas - Cercetarea pentru o locație.

& # 8220; pot să închiriez orice clădire vacantă pentru afacerea mea de câine?& # 8221;

Cum să începeți o afacere de formare pentru câini
Folosind un spațiu mic pentru a rula o afacere de formare pentru câini. / Fotografie: instruire și coaching comportament

Da, sigur că poți. Și puteți economisi și niște bani începând din propria casă, dar există câteva aspecte ale acestui plan care trebuie luate în considerare.

Înainte de a alege spațiul fizic real în care va fi localizată afacerea dvs. de formare a câinilor dvs., trebuie să păstrați acest rol important: considerați serios (și calculați) cât spațiu în picioare pe picioare veți avea nevoie. Acesta este locul în care mulți formatori aspiranți eșuează prin răsturnarea spațiului, deoarece, de obicei, întreprinderile de formare a câinilor de succes au nevoie de o mulțime de spațiu pentru a se deplasa și a alerga.

În mod alternativ, unii formatori de canini care învață cum să înceapă o afacere de antrenament de câine vor începe adesea fermentul lor antreprenorial în casele lor. Nu este nimic în neregulă cu asta dacă casa ta este mare și are o mulțime de spațiu în care poți îndeplini toate sarcinile necesare.

LEGATE DE: Puppy Instruire 101 - Walkthrough de bază

Deci, dacă doriți să vă executați afacerea din casă sau intenționați să închiriați un spațiu, Asigurați-vă că are o cameră adecvată Pentru toate consumabile și echipamente Veți avea nevoie, precum și o mulțime de spațiu pentru dvs. și câinii să se miște liber în timp ce lucrați împreună.

De asemenea, trebuie să vă gândiți cât de ușor este pentru ca clienții să acceseze clădirea. Dacă intenționați să executați afacerea de antrenament de câine din casa dvs. și este situată pe un drum murdar murdar, care este la 5 mile de cel mai apropiat drum principal, care nu este foarte ușor accesibil pentru clientele dvs. viitoare. Vrei ca afacerea dvs. să fie ușor de găsit și ușor de ajuns.

Acesta este un tip de afacere care se bazează foarte ușor pe accesul facil la locație zilnic.

Alte lucruri de luat în considerare atunci când caută locul potrivit când începeți doar Aflați cum să începeți o afacere de formare pentru câini sunteți:

  • Există o parcare adecvată?
  • Locația promovează imaginea dorită a afacerii dvs?
  • Există loc pentru o creștere viitoare?
  • Există concurența situată în apropierea acestei locații?

* Bacsis: Asigurați-vă că verificați cerințele Zoning pentru oraș în prealabil pentru a vă asigura că puteți rula o afacere în acea locație.

Cine este competiția dvs?

Să spunem că ați reușit să localizați o zonă cu o populație mare de proprietari de câini. Șansele sunt că, dacă există câini în jur, există și întreprinderi bine stabilite în zonă, eventual chiar școli și formatori. Este important ca afacerea dvs. să iasă în evidență oferind ceva unic, că probabil ceilalți formatori nu oferă.

Cum să începeți o afacere de formare pentru câini
Aveți un plan cu privire la modul în care veți face față concurenței? / Fotografie: fermă de stat

Pentru a înțelege concurența dvs. puțin mai bună, Verificați și vedeți cât de departe în avans sunt rezervate alți formatori de câini de pe piața dvs. țintă.

Acest tip de informație este necesar pentru a determina dacă există o lipsă sau o saturație a serviciilor de instruire a câinilor în zona dvs. țintă. Vor fi locuri în care fiecare antrenor de câini din oraș vă poate vedea astăzi, ceea ce înseamnă, probabil, există o cantitate excesivă de formatori canini în acea zonă.

LEGATE DE: Bazele de instruire pentru câini - 11 sfaturi esențiale

Dacă acesta din urmă este cazul, nu renunțați încă - În primul rând, examinați capacitatea dvs. de a ieși din competiție. Având ceva special de oferit, cum ar fi într-adevăr Formare de înaltă calitate la un preț mai mic, cu servicii uimitoare pentru clienți și cadouri pentru câini (etc.) ar putea fi tot ce aveți nevoie pentru a obține afacerea dvs. de formare a câinilor dvs. să reușească și să crească.

Un alt lucru de luat în considerare este tipul de formare pe care celelalte programe le oferă. Dacă folosesc o metodă de formare bazată pe pedeapsă, o metodă de armare pozitivă poate fi exact ceea ce o anumită zonă și proprietarii de câini caută. Linia de jos este să vă asigurați că piața pe care o căutați să vină nu este supra-saturată sau că există ceva unic sau îmbunătățit pe care îl puteți oferi acest lucru nu a fost oferit încă.

Cu toate acestea, dacă ați făcut cercetarea dvs. și se pare că există o abundență de formatori de înaltă calificare în zona care se specializează în același tip de formare pe care o veți oferi, este posibil să vă reconsiderați locația. Chiar dacă trebuie să comutați câteva orașe, acesta va merita dacă există o șansă să obțineți mai multe afaceri. Acest tip de angajament este ceea ce este necesar pentru a rula o afacere de succes câine.

Acum este timpul pentru o mică lucrare și # 8230;

Cum să începeți o afacere de formare pentru câini

Odată ce ați ales locația perfectă, sunteți bine pe calea dvs. de a înțelege cum să începeți o afacere de formare a câinilor. Acum vine partea plictisitoare - documente. O mare parte a învățării Cum să începeți o afacere de antrenament de câine este ascunsă în birocrație, ceva ce mulți care aspiră pe Petpreneurs uită să ia în considerare.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să alegeți un nume pentru afacerea dvs. Vrei să fie ceva care este atrăgător și ușor pentru a vă aminti clienții. Înainte de a vă stabili pe un nume, gândiți-vă cum vă veți comercializa afacerea și asigurați-vă că numele este profesional și excelent pentru marketing.

Odată ce ați selectat numele perfect, este timpul să legalizați-vă afacerea. Dacă nu sunteți sigur de cum să faceți acest lucru, accesați site-ul de afaceri al statului dvs. și faceți unele cercetări. Majoritatea statelor solicită ca toate întreprinderile să fie înregistrate la stat și mulți au și anumite reglementări de licențiere. De exemplu, dacă aș începe o afacere în California, aș fi Vizitați acest site.

LEGATE DE: Cum de a gusta un catelus eficient

Dacă nu puteți găsi toate informațiile de care aveți nevoie online, faceți un apel telefonic la departamentul de afaceri de stat și să vă întrebați întrebările. Nu doriți să vă apropiați de deschiderea afacerii de formare a câinilor și să vă dați seama că nu aveți o licență necesară sau mai rău - să vă opriți după deschidere, deoarece nu ați înregistrat documentele necesare.

De asemenea, veți avea nevoie de asigurare. Găsirea asigurării de afaceri poate fi dificilă, așa că faceți cumpărături bine și lungi. Doriți să vă asigurați că aveți o mulțime de acoperire pentru că nu știți niciodată ce se poate întâmpla. Dacă unul dintre câinii pe care îl pregătiți devine rănit și proprietarii doresc să vină asupra dvs? Același lucru este valabil și pentru locația dvs. - clădirea / biroul / zona sau trebuie să fie acoperită în cazul în care există un incendiu, inundații etc.

Fi inteligent despre asigurarea dvs. de afaceri. La început, concentrați-vă pe cele mai esențiale lucruri de care aveți nevoie și încercați să vă minimalizați cheltuielile cât de mult puteți. Să spunem că trăiți într-un loc ca deșertul Arizona, atunci asigurarea de inundații poate să nu fie o prioritate ridicată pentru dvs. De asemenea, dacă locuiți în Maine, probabil că nu veți avea nevoie de acoperire tornadă.

Discutați cu mai mulți agenți de asigurare diferiți și mai ales ați citit o mulțime online despre toate ofertele pe care le puteți obține înainte de a alege la care să lucrați cu. Asigurați-vă că compania dvs. de asigurări de afaceri de companie vă oferă acoperirea de care aveți nevoie fără nici o politică ascunsă pe care afacerea dvs. nu o va cere. Este ușor să te ridici de zece ori peste buget.

LEGATE DE: Puppies de antrenament de toaletă - 10 sfaturi pentru succes

Acum că toate documentele dvs. sunt finalizate, trebuie să o păstrați organizat și într-un loc sigur. Va trebui să vă referiți la aceste informații de multe ori, deci nu doriți să-l pierdeți sau trebuie să vânați pentru el când vine timpul. Nu este niciodată o idee rea să scanați totul în computerul dvs., astfel încât să aveți o copie de rezervă dacă se întâmplă să depuneți ceva.

Cum să începeți o afacere de formare pentru câini

Consumabile și produse și produse de antrenament și mai mult & # 8230;

Sperăm că ați planificat să achiziționați o mulțime de consumabile de câini profesionale, pentru că veți avea nevoie de ele. Discutați cu alți formatori de câini, informații de cercetare online și veniți cu o listă a tuturor materialelor pe care veți avea nevoie pentru a rula o afacere de formare a câinilor de succes.

Din fericire, Top sfaturi de câine SPECIALIZĂ ÎN PROGRAMUL CÂINELOR COMPANIILOR, START-UPS-uri și furnizarea de recenzii pe toate tipurile de produse câine. Citiți totul pe acest site pentru a vă educa pe ceea ce aveți nevoie, ceea ce nu aveți nevoie și cum să lucrați la aceste lucruri.

Evident, veți avea nevoie O mulțime de consumabile de bună calitate Pentru instruire și lucrul cu câinii dvs. de clientelă. Unele foarte primii lucruri de luat în considerare sunt:

Cum să începeți o afacere de formare pentru câini

Veți purta multe pălării diferite ca proprietar de afaceri, deci nu uitați de celelalte produse de câine pe care le veți avea nevoie, de asemenea. Gândiți-vă la consumabile de birou pe care le veți avea nevoie, de asemenea. Nu vorbesc doar despre pixuri, hârtie și note lipicioase. Veți avea nevoie de chestiuni atât de bine, dar luați în considerare (ca pe o cheltuială) alte lucruri mult mai mari și mai scumpe.

Evident, va fi necesar un computer pentru a trimite e-mailuri, ține pasul cu site-ul dvs. și paginile sociale media, creați facturi, păstrați înregistrări și multe altele. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de o linie telefonică separată și poate un robot telefonic. Cum rămâne cu un birou, scaun de birou și scaune pentru clienții dvs? Cu cât faceți mai detaliat lista dvs. acum, cu atât veți fi mai pregătiți.

Odată ce ați înregistrat lista, începeți restructurarea în ceea ce privește prioritatea. Fiecare proprietar de afaceri de succes ar trebui să fie bun la prioritizarea chestiunilor. Găsiți modalități de a cheltui cât mai puține fonduri posibil la început fără a sacrifica calitatea serviciilor dvs.

Încercați să cheltuiți mai puțin și să fiți pregătiți să vă murdăriți mâinile

Cum să începeți o afacere de formare pentru câini

Șansele nu trebuie să aveți o mulțime de bani pentru a angaja un serviciu de curățenie, contractor general, avocat, contabil, firmă de marketing sau designer web la început. Pentru a vă menține costurile de inițiere scăzute, este recomandabil să faceți câteva dintre aceste lucruri. Dacă nu știți cum, luați o clasă sau găsiți pe cineva care vă poate ajuta pro-bono.

Faceți propria dvs. pictură și reparații de uz casnic și învățați contabilitatea, evidența de bază, elementele de bază ale marketingului online, social media și designul site-ului sau cel puțin întreținerea site-ului web. Făcând aceste sarcini simple pe cont propriu, vă poate ajuta afacerea să coboare la un început financiar mai bun, deoarece costurile dvs. de inițiere vor fi considerabil mai ieftine. Și, dacă afacerea nu reușește, veți reduce în mod semnificativ impactul asupra sănătății financiare.

LEGATE DE: Cum să trăiți la un buget cu câini

De asemenea, învățarea totul de primă mână vă va face un șef mult mai bun mai târziu pe drum odată ce începeți să externalizați sarcini și angajați profesioniști să se ocupe de anumite părți ale afacerii dvs. de formare a câinilor.

Acum că înțelegeți cum să începeți o afacere de antrenament câine, restul depinde de dvs.

Chiar și cu un plan bine pregătit, începerea unei afaceri de formare a câinilor - sau orice afacere pentru asta - nu este ușor. Sunt multe implicate fizic și emoțional și poate dura ceva timp pentru a construi o clientelă. Încercați să căutați online pentru resurse gratuite și vizitați guvernul local pentru a examina regulile privind licențierea și înregistrarea.

Cercetarea web-ului pentru subvenții financiare și servicii gratuite de planificare a afacerilor. Există mari beneficii care au avut de la programe de incubator și de mentorat, împreună cu alte servicii guvernamentale. Veți găsi resurse pentru crearea unui plan de afaceri de formare a câinilor și asigurarea finanțării. Iată câteva dintre cele mai mari resurse acolo:

Amintiți-vă că totul necesită timp, și construirea unei afaceri puternice nu este o excepție. Nu vă așteptați ca lucrurile să decoleze chiar din poartă. Oferiți-vă timp să construiți relații cu clienții și să obțineți oameni în comunitate vorbind despre afacerea dvs. Înainte de a ști, veți avea o afacere de lucru de succes pentru câini.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să începeți o afacere de formare pentru câini