Cum să începeți o afacere de îmbarcare pentru câini

Angajarea câinilor este o mare oportunitate de afaceri pentru iubitorii de animale și, potrivit Asociației American Pet Products, este, de asemenea, unul dintre cele mai rapide aspecte din industria animalelor de companie. În această coloană vom discuta Cum să începeți o afacere de îmbarcare pentru câini Și tot ce va trebui să știți pentru a vă face afacerea să vă avertizeze un succes.

Desigur, începerea unei afaceri de îmbarcare câinilor nu este pentru toată lumea, ci pentru cei pasionați de animale, este a Afaceri care poate fi emoțional, precum și financiar, recompensarea. Canicule de îmbarcare oferă un loc convenabil pentru proprietarii de animale de companie să-și părăsească animalele în timp ce călătoresc.

Aceste tipuri de facilități pot varia de la Luxos Pet & # 8220; hoteluri & # 8221; și Spas & # 8221; la îmbarcare în interior și în aer liber fără fir. Unele facilități de îmbarcare cu grădinițe de câine și alți furnizori de servicii canine să se răsucească și să-ți strică animalul de companie în timp ce sunteți departe. Alții sunt întreprinderi în casă care tratează câinele ca un membru al familiei lor.

Angajarea câinilor sunt aproape garantate să aibă clienți indiferent unde se află. Fie că sunteți într-o zonă urbană sau un mic oraș rural, există sigur că sunteți proprietari de câini situați în zona dvs. care vor fi călător și va necesita servicii de îmbarcare. Cheia este de a vă planifica afacerea pentru a satisface nevoile clienților dvs.

Cu planificare și pregătire adecvată, sunteți sigur că sunteți un succes! Deținerea unei afaceri nu este pentru toată lumea, dar dacă credeți că aveți ceea ce este nevoie și sunteți interesat să aflați mai multe despre cum să începeți o afacere de îmbarcare câinilor, acest ghid vă va ajuta să creați un plan pentru obținerea afacerii dvs.

Cum să începeți o afacere de îmbarcare pentru câini

Câine de îmbarcare sunete simple, dreapta? Tot ce trebuie să faceți este să construiți câteva canneluri, să faceți publicitate, iar câinii vor începe să apară. Apoi le hrăniți, umblați-le, și curățați după ei câteva zile până când proprietarii lor se întorc și veți fi plătiți! Nu vă lăsați păcăliți. Deținerea propriei afaceri nu este niciodată atât de simplă.

Înainte de a vă lipi un semn "deschis" pe ușa din față, există câteva lucruri pe care trebuie să le gândiți. Proprietarii de afaceri mici poartă multe pălării și, deși veți petrece o mulțime de timp cu oaspeții dvs. cu patru picioare, trebuie să fiți pregătiți și pentru multe alte sarcini. Va trebui să vă ocupați de:

  • Configurare inițială
  • Publicitate
  • Serviciu clienți
  • Bancar
  • Taxe
  • Administrarea biroului

... și câteva alte lucruri care vor veni cu siguranță de-a lungul drumului.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de reproducere a câinilor

Ar fi înțelept să luați o mică clasă de afaceri sau două înainte de a vă decide să sari în industrie. Multe organizații oferă aceste tipuri de clase gratuit. Faceți niște cercetări și vorbiți cu alți proprietari de afaceri mici pentru a vă simți pentru toate lucrurile pe care le veți răspunde. Cu cât sunteți mai pregătiți acum, cele mai puține surprize pe care le veți găsi pe drumul spre deschiderea afacerii dvs. de îmbarcare pentru câini.

Primul lucru de care aveți nevoie este o pasiune pentru animale

Cheia pentru a conduce o afacere de îmbarcare de câine de succes are o pasiune pentru clienții cu care veți lucra. Amintiți-vă că este imperativ să se ofere a sigur Mediu pentru animalele de companie pe care le îmbarcare și concentrați-vă asupra nevoilor fiecărui câine individual.

Cum să începeți o afacere de îmbarcare pentru câini

La un proprietar de animale de companie, sănătatea și fericirea animalului lor este mare pe lista lor de priorități și nu vor bordona prietenii lor cu nimeni. Amintiți-vă, oamenii încredințează că atunci când își părăsesc animalul în mâinile tale, sunteți 100% angajați să distribuiți cea mai bună îngrijire posibilă pentru acel animal.

Este imperativ ca potențialii dvs. clienți să știe că aceeași dragoste și îngrijire pe care o dați animalelor de companie este dragostea și grija pe care o veți da a lor. Probabil că veți avea grijă de o mare varietate de câini - unii pot fi hiper, probabil că vă pasă Câini de rang înalt, și veți întâlni cu siguranță câteva care nu sunt foarte prietenoase - și trebuie să fiți pregătiți să le oferiți tot timpul și atenția pe care o merită.

Castiga experienta

Câștigarea experienței într-un câmp asociat animalelor este o modalitate excelentă de a vă uda picioarele înainte de a sări în operarea propriei afaceri proprii. Lucrând ca un sitter de companie, câine Walker, tehnician veterinar sau chiar ca un voluntar al adăpostului de animale este esențial în învățarea despre întreținerea instalațiilor, comportamentul animalelor și sănătatea animalelor.

LEGATE DE: 8 moduri de a lucra cu câinii ca profesionist

Nu presupuneți că doar pentru că aveți propriile animale de companie, veți fi pe deplin capabili să vă îngrijească de animalele altor popoare. Alți câini sunt instruiți diferit decât al tău (și unii nu sunt instruit la toate) și toate animalele au propriile rutine, preferințe și ciudățenii. Să nu mai vorbim că veți avea mai mulți câini la un moment dat și că ar putea schimba complet dinamica.

Check out Asociația internațională de îmbarcare și servicii de companie și alte grupuri de membru care oferă programe de formare și educație specifice industriei pentru proprietarii de canisme. Chiar dacă aveți o mulțime de experiență cu animalele și vă simțiți complet pregătiți să vă ocupați de o afacere de îmbarcare a câinilor, o pregătire suplimentară va arăta grozav pe rezumatul dvs.

Cercetarea legalității

Înainte de a deschide facilitatea de îmbarcare, va trebui să contactați consiliul local de zonare pentru a afla care legi de zonare pot fi în vigoare la începerea și desfășurarea unei întreprinderi de îmbarcare pentru animale de companie. Unele zone nu permit îmbarcarea animalelor de companie, deci este important să vă dați seama de asta înainte de a semna un contract de închiriere pe o clădire comercială. Ar trebui să verificați cu administrația dvs. locală și să obțineți aprobarea departamentului de zonare scrise înainte de a avansa.

Cum să începeți o afacere de îmbarcare pentru câini

Guvernul dvs. local va avea, de asemenea, toate informațiile de care aveți nevoie despre licențele sau permisele necesare pentru a vă opera legal Afaceri. Pot exista proceduri de stat și locale pentru a urma și documentația pentru a primi înainte ca afacerea dvs. de îmbarcare pentru câini să se deschidă oficial.

Contractele de îmbarcare vor trebui redactate pentru ca clienții dvs. să semneze, de asemenea. Aceste contracte vă vor proteja, unitatea, orice angajați pe care îi puteți avea și proprietarul câinelui și câinelui. Aceste contracte trebuie să fie foarte detaliate și puteți dori să lucrați cu un avocat care să vă ajute să le proiectați.

Consultați și cu un agent de asigurări comerciale și să ia o poliță de asigurare de răspundere și să stabilească un plan de îngrijire veterinară de urgență în cazul în care un animal suferă un animal medical de urgență. Dacă intenționați să vă executați afacerea din casa dvs., veți avea nevoie de mai mult decât să vă asigurați de asigurarea proprietarilor dvs. pentru a vă proteja, casa dvs. și activele dvs.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de companie cu câini

Este, de asemenea, înțelept să vorbim cu avocatul sau contabilul dvs. despre formarea afacerii dvs. ca o societate cu răspundere limitată (LLC), propriul proprietar sau o altă entitate. Încercați să alegeți un CPA, care este familiarizat cu industria legată de animale de companie. Multe întreprinderi mici au condus ca un singur proprietar pentru primul an sau doi și apoi se stabilesc ca un LLC pentru a separa bunurile lor personale și de afaceri.

Selectați o locație profitabilă

Odată ce ați obținut toate problemele de zonare, ați dat seama că puteți trece la selectarea unei locații pentru afacerea dvs. de îmbarcare pentru câini. La selectarea unei locații, există câțiva factori care trebuie luați în considerare. Într-o lume perfectă, francizarea sau cumpărarea unei canisa existentă este modul ideal de a merge, dar este cu siguranță posibil să vă construiți facilitatea de la zero.

Aici începe începutul tău planificare și cheltuielile vor fi. Locația este unul dintre cele mai importante aspecte ale unei afaceri de succes. Asigurați-vă că selectați un site ușor accesibil cu o mulțime de parcare cu clienții și departe de zonele rezidențiale.

Studiați piața dvs. de îmbarcare regională, analizând fiecare canisa din jurul vecinătății locației dvs. Vrei să fii într-o zonă în care există mulți proprietari de câini, dar nu vrei să fii prea aproape de orice facilități de îmbarcare concurente.

Dacă construiți o nouă unitate, trebuie să fiți sigur că aveți dreptul să aveți o canisa acolo. De asemenea, căutați în ce permis de construcție este posibil să fie nevoie să construiți o clădire nouă sau să remodelați o clădire existentă.

Vorbiți cu guvernul dvs. local pentru a vedea dacă există măsuri de precauție suplimentare pe care trebuie să le luați. De exemplu, este posibil să vi se solicite să puneți într-un gard suplimentar sau unul care reduce sunetul. De asemenea, vi se poate solicita să adăugați un rezervor septic suplimentar sau o altă formă de eliminare pentru câine deşeuri.

Facilitățile de îmbarcare pentru câini ar trebui să fie dotate cu aer condiționat și încălzite pentru a menține o temperatură confortabilă pentru animale pe tot parcursul anului. Dacă instalația pe care o alegeți nu este echipată cu aceste facilități, va trebui să vă asigurați că le permiteți pentru dvs. în bugetul dvs. Sistemele de încălzire și răcire pot fi scumpe, astfel încât să doriți să obțineți o estimare înainte de a vă lua decizia finală.

Cum să începeți o afacere de îmbarcare pentru câini

Facilitățile de îmbarcare includ, de obicei, zone de joacă mari, unde câinii pot interacționa și exercita. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de spațiu pentru rularea câinilor și un amestec de cuști. Cursurile de agilitate și piscinele de stropire devin caracteristici populare, iar unele facilități de îmbarcare la nivel înalt oferă camere web live streaming, mici "apartamente" cu paturi umane și chiar televizoare.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de câine de mers pe jos

Va trebui să luați câteva decizii cu privire la facilitățile pe care le veți oferi înainte de a lua o decizie cu privire la spațiul pe care îl veți închiria. De asemenea, dacă intenționați să începeți afacerea dvs. de îmbarcare câinilor la domiciliu, va trebui să vă asigurați că aveți o mulțime de spațiu pentru toate caracteristicile pe care doriți să le oferiți clienților dvs.

Face publicitate

Există o mulțime de opțiuni de marketing pentru o canisa de îmbarcare, inclusiv acoperirea mass-media locală, decalcomanii de vehicule, anunțuri de ziare, ziare sau reviste, anunțuri de agendă telefonică, conturi sociale media, pagini web și multe altele. Și nu uitați să părăsiți cărți de afaceri și pliante la supermarketuri, complexe de birouri, parcuri de câine, magazine de furnizare a animalelor de companie, clinici veterinare și orice alte proprietari de animale de companie se pot aduna.

Abilitatea dvs. de a face publicitate va fi strâns legată de dvs buget. Publicitatea poate deveni foarte scumpă atunci când începeți să plătiți pentru reclame de televiziune și anunțuri radio. Stabiliți un buget strict pe baza a ceea ce vă puteți permite și NU FACE treceți peste suma alocată.

Puteți cheltui o mulțime de bani foarte repede pe piața de publicitate și nu doriți să depășiți acest domeniu pentru a efectua consumabile pe care le puteți cumpăra sau fondurile pe care le aveți la dispoziție pentru construirea sau remodelația locației dvs.

După cum puteți vedea că există mult mai mult de planificarea, deschiderea și menținerea unei mici afaceri decât întâlnirea ochiului. Veți fi proprietarul, operatorul, asistentul administrativ, portarul, persoana de întreținere și atât de mult pentru afacerea dvs. Știind cum să începeți o facilitate de îmbarcare câinilor este un lucru, dar săvârșirea de a face succesul este alta.

Aveți o mulțime de muncă grea înaintea dvs. Dacă sunteți angajat și dedicat, veți găsi succes. Doar amintiți-vă că planificarea corectă acum va face totul de la scrierea planului dvs. de afaceri pentru a obține finanțare mult mai ușor. Punerea în muncă acum vă va salva de la a face o mulțime de greșeli în viitor.

Referințe și lectură ulterioară:

  1. https: // hr.Cornell.EDU / LIFE / SUPPORT / PET_CARE.HTML
  2. http: // Hokiewellness.HR.Vit.edu / homelife / animale de companie.ASPX
  3. http: // anșci.Illinois.EDU / GRUPURI / COMPANIE-ANIMAL-BIOLOGING / DOMENII-DAY-DAY-Care-AnDor-Grooming-Services-proprietarManagerManager
  4. https: // Sba.Gov / Bloguri / Noțiuni de început-Animal-Care-Servicii-Industry
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să începeți o afacere de îmbarcare pentru câini