Business de formare pentru câini pennsylvania se extinde și se reocușește

Business de formare pentru câini pennsylvania se extinde și se reocușește

Dacă întrebi orice proprietar de afaceri mici, ceea ce le face să aibă succes, toți au trei lucruri în comun: munca grea, dedicarea și răbdarea. Rularea unei afaceri nu este ușoară, iar creșterea și extinderea unei afaceri este ceva mici afaceri proprietarii nu au niciodată ocazia de a face. Bruce Ringer nu are această problemă. Activitatea lui Pennsylvania de antrenament a câinilor nu este doar în creștere, se relocează și el.

Când fosta clădire a dealerilor auto Lieberth & Sons la 3041 Freeport Road în secțiunea Natrona Heights din Harrison a fost de vânzare, Ringer știa că va face o locație excelentă pentru o facilitate de antrenament pentru câini. El spune afacerea lui, Antrenamentul câinilor de companie al lui Ringer în Tarentum, a crescut de ceva timp. De fapt, el spune că au depășit în cele din urmă locația lor actuală. De aceea a cumpărat vechiul dealer de mașini și a decis să-și extindă compania.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de formare pentru câini

Potrivit înregistrărilor Allegheny, Ringer și soția sa au cumpărat lotul pentru 695.000 de dolari. Sunt o mulțime de bani pentru a investi într-o expansiune de afaceri, dar soneria este sigură de decizia sa. El spune că noua facilitate va oferi tot ceea ce oferă vechea unitate. Ei au pregătire de clasă și sesiuni private, precum și un spațiu de vânzare cu amănuntul pentru alimente și jucării pentru animale de companie. Ei oferă, de asemenea, îngrijirea copiilor Doggy. Nu e de mirare că au renunțat la vechiul lor spațiu!

Business de formare pentru câini pennsylvania se extinde și se reocușește

Ringer spune că noua locație va fi mai mare și mai frumoasă decât cea actuală, situată la șasea Avenue și Corbet Street. Ei vor putea să dețină mai mulți câini și să-și extindă spațiul de comerț cu amănuntul. De asemenea, speră să angajeze mai mulți angajați Dacă poate. Ei nu pot face prea mult la noul site până când orașul nu acordă cuplu un permis de ocupare, pe care ei speră să le aibă până la începutul lunii octombrie.

Serviciile de îngrijire a copiilor Doggy au fost un succes imens în zonă. Părinții de companie pot să-și piardă câinii între 6:30 a.M. și 9:00 a.M. și ridicați-vă este de la 3:00 p.M. la 6:00 P.M. Clasele de formare a grupului costă 100 $ și se desfășoară timp de șapte săptămâni. Proprietarii de câini își pot aduce animalele de companie pentru a învăța să stea, să se culce și să urmeze alții Comenzi de bază. Lecțiile de formare privată sunt folosite pentru a ajuta câinii agresivi și câinii de service.

Ei pot deschide o nouă locație, dar soneria nu sunt noi la afacerea de antrenament câine. Bruce a lucrat ca un antrenor în Tampa, Florida începând cu mijlocul anilor 1980. El sa oprit doar când a trebuit să se deplaseze pentru a avea grijă de familie în 1996.

Business de formare pentru câini pennsylvania se extinde și se reocușește

LEGATE DE: Formarea câinilor de terapie: Cum să vă certificați câinele

Soția lui Bruce Kim este mândră de faptul că ea și soțul ei sunt de fapt primii doi formatori profesioniști de câini certificați la nivel național din vestul Pennsylvania. Bruce a fost primul instructor de lucru al nasului certificat (CNWI) din vestul Pennsylvania. Cuplul participă la peste 100 de ore de la Câine de antrenament și seminarii de comportament în fiecare an.

Cu peste 30 de ani de experiență, Bruce spune că partea sa preferată de a-și deține afacerea de antrenament de câine este capabilă să ajute oamenii. Cel mai mult se bucură să facă lecții private cu oameni care au nevoie de asistența unui a câine de serviciu. El spune că partea plină de satisfacții este că el ajută să dea cuiva o mică bucată de libertate. Formarea câinilor de companie a lui Ringer are patru formatori de câini profesioniști certificați (CPDT-KA) la personal.

Dacă sunteți în zona din vestul Pennsylvania, se pare că sonerii ar fi o resursă excelentă în a vă ajuta să vă antrenați animalul. Găsirea unui antrenor de câini Puteți avea încredere că este important, iar soneria au o listă de referințe la o milă de mile. Povestea lor este inspirată. Au luat ceva pe care-l iubesc, lucrand cu canini, și au transformat-o într-o afacere de succes pe care o bucură deținerea și operarea în fiecare zi.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Business de formare pentru câini pennsylvania se extinde și se reocușește