Adolescenta cu propria afacere de antrenament de câine scrie carte pentru a ajuta proprietarii de câini

Adolescenta cu propria afacere de antrenament de câine scrie carte pentru a ajuta proprietarii de câini

Experiența de a fi subestimată la o vârstă fragedă nu este nimic nou pentru libby rockaway. Poate că de aceea înțelege puii atât de bine. La doar 17 ani, tânărul antreprenor este un antrenor profesionist de câini, proprietar de afaceri și acum un autor publicat.

Adolescentul de la Nicholsville, Kentucky spune că mulți oameni subestimează abilitatea puiilor lor, dar cu adevărat se pot aștepta mult mai mult de la ei. Ea spune că mulți oameni nu își dau seama că, chiar și atunci când mai întâi Aduceți o casă de cățeluș la vârsta de 8 săptămâni este mai mult decât capabil de a începe formarea comportamentală.

LEGATE DE: Zece cele mai bune cărți pentru proprietarii de câini cu copii

Afacerea ei este ceea ce ea numește un "program de pregătire pentru Puppy."Ea antrenează puii pentru cumpărători înainte de a le lua chiar acasă, astfel încât acestea sunt deja adaptate la mediul de origine și au un salt bun de a începe învățarea. De fapt, Rockaway a instruit numai 40 de pui numai pentru un crescător în orașul său natal.

Kathy Burgess, crescătorul pe care îl lucrează Rockaway, spune că vârsta fata nu o deranjează pentru că este mai mult decât capabilă să facă treaba. Când Burgess și-a dat seama că clienții ar ezita să angajeze rockaway când și-au dat seama cât de veche a fost, ea a încurajat adolescentul să producă un videoclip pentru fiecare client în loc să-și dezvăluie vârsta ei.

Adolescentul cu propria afacere de antrenament de câine scrie carte pentru a ajuta proprietarii de câini

Potrivit lui Burgess, odată ce clienții văd ce face Rockaway și cum o realizează, ei doresc doar pentru că ei văd ce o slujbă uimitoare pe care o formează puii. Tânăra fată a devenit interesată Câine de antrenament Acum 8 ani în timp ce lucrați cu clubul de câine Jesamine County 4-H. A început afacerea ei de formare a catelului, Libby Loving Loving, ca un boboc în liceu.

Alături de a-și conduce afacerea, Rockaway a găzduit de asemenea patru Copii și canini tabere pentru copii de 6-8 ani la ferma familiei sale. De asemenea, ea continuă să colaboreze cu Clubul de câini de 4 H ca antrenor principal și ca un antrenor de la egal la egal pentru a ajuta și alți copii.

LEGATE DE: 25 cele mai bune cărți de câine Fiecare proprietar trebuie să citească

O altă realizare mare pentru Rockaway sa întâmplat recent când a publicat un ghid de formare a catelului pentru tinerii intitulată Pașii de catelus. Ea a scris cartea în timpul unei perioade independente de studiu în anul ei senior de liceu la Trinity Christian Academy.

Cartea combină tehnicile a trei principale Metode de instruire. Este complet cu vizuale de comenzi de formare Rockaway, grafică și ilustrații și fotografii adorabile ale catelusilor.Pașii de catelus Conține un indice de comenzi pentru fiecare zi în primele două săptămâni de formare, activități suplimentare pentru a angaja câinele și o listă de echipamente de fundamente necesare pentru un catelus.

Cartea se bazează pe experiențele sale de formare câinilor pentru Burgess, la care a dedicat cartea. Cartea este concepută pentru a fi o citire ușoară pentru copii, dar informațiile din acesta sunt potrivite pentru formatori adulți novici, de asemenea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Adolescenta cu propria afacere de antrenament de câine scrie carte pentru a ajuta proprietarii de câini