Sfaturi de top despre cum să înveți un câine să meargă pe o lesa

Proprietarii de animale care doresc să învețe cum să învețe un câine să meargă pe o lesa trebuie să înțeleagă mai întâi acest concept simplu - câinii nu sunt născuți deja că trăgând pe lesa este rău. Pur și simplu le-ai prins de lesa spre tine nu vei rezolva problema, pentru că fido-ul tău nu va ști ce reprezintă asta.

Un alt aspect important al învățării modului de a învăța un câine pentru a merge pe o lesa este întotdeauna amintindu-vă că ritmul dvs. de mers pe jos este mai lent decât câinele tău. Nimeni nu face nimic rău aici, nici tu, nici câinele tău.

Este pur și simplu una dintre diferențele pe care le avem: ritmul normal al câinelui este mai rapid decât un om. Prin urmare, este considerat a recunoaște că atunci când vă învățați pooch-ul dvs. Cum să mergeți folosind o lesa de câine, În esență, o cere să iasă din zona ei de confort și să meargă în ritmul tău.

În cele din urmă, secretul instruirii de succes a modului de a opri tragerea leșiei este consistența.

Puteți urma pur și simplu unii sau toate sfaturile de mai jos, dar cheia va fi să nu lăsați niciodată câinele să tragă pe lesa. Amintiți-vă, doar de câteva ori poate rupe structura tot ce ați învățat poochia.

Ghid complet: Cum să antrenezi un câine să meargă pe o lesa

Doriți sfaturi mai interesante și acționabile pentru părinții de companie? Apoi amintiți-vă la Abonați-vă la canalul nostru YouTube Pentru videoclipuri zilnice cu toate câinii și proprietarii.

Sfaturi de top despre cum să înveți un câine să meargă pe o lesa în condiții de siguranță și în mod eficient

Sfaturi de top despre cum să înveți un câine să meargă pe o lesa în condiții de siguranță și în mod eficientCel mai important pregătire pentru orice Câine de antrenament vă asigură că câinele dvs. are un exercițiu zilnic adecvat. Acest lucru este valabil mai ales când încerci să înveți cum să înveți un câine să meargă pe o lesa.

Dacă câinele dvs. știe că plimbarea zilnică în jurul blocului este tot exercițiul pe care îl va primi, atunci cel mai probabil va încerca să o facă cât mai interesant posibil. Asta înseamnă că alergați în jurul valorii de, sniff totul și probabil tragerea pe lesa.

Până când câinele dvs. știe cum să meargă frumos pe o lesa, ia în considerare fiecare plimbare pe zi cu FIDO să fie o sesiune de antrenament. Ședințele de instruire a leșiei sunt cele mai eficiente atunci când nu sunt prea lungi, deci păstrați-vă plimbările obișnuite, dar scurte la început.

În funcție de rasa câinelui dvs., mai ales dacă este un câine activ ca a Pitbull sau a Ciobănesc german, Acest lucru poate însemna bine că nu veți putea să vă aduceți pe canin întregul exercițiu pe care are nevoie doar de o plimbare pe o lesă.

Asigurați-vă că câinele dvs. obține o mulțime de exerciții în afara lesa și roaming oportunități libere. Acestea pot fi excursii la parcul de câine sau de joc în curtea din spate. Acest lucru va oferi un echilibru bun pentru ca pooch-ul dvs. să devină mai confortabil folosind lesa pentru perioade prelungite de timp.

Unii experți câini sfătuiesc să programeze aceste sesiuni de exerciții suplimentare chiar înainte de a vă planifica formarea de leșie. Asta pentru că un câine complet epuizat pur și simplu nu va fi interesat să tragă pe lesa și nu va avea energia să se certe cu comenzile dvs.

LEGATE DE: 25 cele mai bune cărți de câine Fiecare proprietar trebuie să citească

Procesul lent al formării de leșie Doggy

Procesul lent al formării de leșie Doggy

Pentru a obține cele mai bune din cursul dvs. de a învăța un câine să meargă pe o lesă, utilizați întotdeauna echipamentul potrivit. Începeți cu un simplu guler de antrenament, și doar recurgeți la gulere de antrenament pentru Fancier, dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar. Asigurați-vă că gulerul este confortabil, dar nu o face atât de strâns încât este deranjant.

Când alegeți prima lesă, mergeți la ceva scurt. Leașurile mai scurte vă oferă mai mult control asupra câinelui dvs. Atașați lesa și gulerul în apropierea vârfului gâtului câinelui.

Primul pas este să-ți înveți câinele să nu urască lesa și gulerul.

Unii câini acceptă că sunt închiși foarte repede, în timp ce alții par profund ofensați de concept. Începeți prin atașarea gulerului câinelui când va fi distras de ceva distractiv, e.G. Înainte de placare sau de masă.

După câteva zile, când câinele dvs. a acceptat că gulerul nu este atât de rău, încercați să atașați leșia la ea. Nu țineți leșia la început, lăsați-o să tragă în spatele ei în timp ce merge despre afacerea ei. Din nou, asigurați-vă că are ceva distractiv să facă acest lucru o va păstra distras. Asigurați-vă că supravegheați, deoarece nu doriți ca leșia să fie prinsă pe ceva.

Când câinele dvs. este confortabil purtând gulerul cu lesa atașată, începeți să luați leșia și să vă apelați câinele spre dvs. Trageți ușor pe lesa dacă pare reticentă. Recompensați-o cu un mic tratat când ea respectă.

Utilizați această metodă pentru a lucra încet în sus pentru a ține leșia și a mers pe câinele în jurul casei.

Întotdeauna aveți tratamente în apropiere și păstrați unul în mâna dvs. de leșie. Din când în când, scoateți câinele să stea, dați-i tratamentul, apoi reluați mersul pe jos. Odată ce vă plimbați în mod fiabil în jurul casei, sunteți gata să treceți la marele în aer liber.

LEGATE DE: Cum de a gusta un catelus eficient

Cum de a face față câinelui trage pe lesa

Continuând antrenamentul de leșie de câini în aer liber

Tranziția de la învățare Cum să înveți un câine să meargă pe o lesa în interior până la mers în aer liber, merge de obicei una din cele două căi.

Pentru câinii timizi, ați putea găsi că refuză să meargă pe lesa în aer liber, în special zgomotele puternice, cum ar fi drumurile aglomerate. În acest caz, începeți prin a învăța câinele să meargă într-o locație sigură, liniștită, ca un parc.

Dacă încă mai refuză să meargă, să se îndepărteze de câinele tău, să îngenunchezi în jos și să o spună spre tine cu un tratament. Repetați mai multe ori. Acest lucru va fi un pic plictisitor, așa că aduceți o mulțime de răbdare cu dvs. la fiecare plimbare. În cele din urmă, cu practică consecventă, câinele dvs. va învăța să aibă încredere în conducerea dvs. Rețineți că unele pui foarte timizi ajung să crească în câini foarte aventuroși.

Acei câini care sunt aventuroși chiar de pe lilieci vor dori să exploreze fiecare colț și un cranny al lumii în aer liber interesante. Aceasta înseamnă de obicei o mulțime de tragerea pe lesa. Majoritatea câinilor sfârșesc să tragă mai devreme sau mai târziu, deci să ne uităm la cum să gestionăm asta.

Ce leșie de câine să folosească pentru formarea în aer liber și în interior? Depinde de situația dvs. și de modul în care vă antrenezi și pentru ce. Iată câteva considerații:

  • 5 cele mai bune biciclete de câine leagă pentru ciclism
  • 5 cele mai bune mâini libere câini liberi
  • 10 cele mai bune leashes a fost revizuit

Continuând antrenamentul de leșie de câini în aer liber

Cum de a face față câinelui trage pe lesa

Firește, câinii se mișcă diferit decât oamenii. Câinii sunt mai rapizi, câinii mirosesc totul, iar câinii se urină în public. Majoritatea oamenilor nu.

Nu ar trebui să fie surprinzător atunci că legarea unui câine unei persoane cu o lesă poate provoca unele dezacorduri cu privire la cea mai bună procedură pentru plimbări zilnice.

Când este câinele tău greșit prin tragerea, Ea încearcă să vă convingă că modul ei de a merge pentru plimbări este infinit mai interesant decât strutul tău plictisitor în jos pe trotuar. Din păcate, pentru ea, tu ești șeful și ea trebuie să învețe să te plimbi pe jos - nu invers (dar există o lecție care să fie învățată și pentru proprietarii de câini simpatici).

Porniți plimbări și # 8220; pe piciorul drept & # 8221;. Mulți câini sunt extrem de încântați când se gândesc că sunteți pe cale să mergeți la o plimbare. Dacă legați un câine hiper la o lecție și ieșiți la ușă, tocmai ați cerșit să vă luați în jur.

Înainte de a vă atașa câinele, așteptați-o să se calmeze. Dacă începe să acționeze din nou atunci când îi spui, așteaptă-o să se calmeze înainte de a deschide ușa din nou.

Dacă ea șurubează al doilea, deschideți ușa și începeți să vă târâți în spatele ei, apoi să vă plantați ferm pe pământ și să așteptați ca ea să se calmeze. Cu acest tip de consistență, ar trebui să învețe că trebuie să fie calmă și ordonată pentru a obține ceea ce dorește.

Odată ce ieșiți afară, continuați să trimiteți același mesaj consistent câinelui dvs.

Dacă o trage pe lesa, spune-i nu, opriți-o și o sună înapoi la tine. Faceți acest lucru de fiecare dată când trage. Va afla că trăgând înainte să se miște că hidrantul de incendiu înseamnă că trebuie să meargă până la tine și o să-și dea seama că este mai rapid și mai ușor să te aștepte să ajungi acolo.

Ghid complet: Cum să opriți un câine de la tragere - instrucțiuni pas cu pas

Ca întotdeauna, fii consistent. Dacă câinele dvs. învață că tragerea funcționează cel puțin o parte din timp, atunci va continua să încerce tot timpul, doar în caz.

În special, nu faceți excepții și permiteți câinele dvs. să tragă doar pentru că are nevoie să găsească un loc de baie. Urmăriți semnele că câinele dvs. trebuie să meargă și să meargă pe un patch de iarbă. Învățați-i că spotul de iarbă în cadrul lui Leash de la tine este la fel de bun ca și iarba la doi metri distanță.

Cel mai important, rețineți că vă întrebați foarte mult de câinele dvs. când o puneți pe o leșie.

Ca compromis, încercați să vă cazați și pe pooch; Încercați să umblați la un ritm brisk, de exemplu. Nu va fi la fel de repede ca câinele dvs. vrea cu adevărat să meargă, dar o va face mai dornici să-ți urmeze plumbul.

Citiți următorul: 21 sfaturi de antrenament pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sfaturi de top despre cum să înveți un câine să meargă pe o lesa